24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2051 Pedig ez igy marad, marmint az almas kosar. Viszont a video tobbi resze rendben volt, de nagyon. (a korabban emlitett karakter animokat leszamitva itt-ott).
Erdekes megnezni a korabbi leakelt es hisztit kivalto leakelt 20 perces video elott-utan. -
#2050 Na a gyümölcsös kosáron konkrétan felvontam a szemöldököm, kb 8 éve láttam ilyet utoljára játékban, az is valami gagyi szar volt.
Én nagyon remélem, hogy amit eddig láttunk az csak valami nagyon korai verzió, mert ha ilyen formán ki merik majd adni, ráadásul havidíj ellenében, akkor nem, hogy nem fizetek elő, hanem még egy jót is röhögök... -
#2049 szerintem így fogják hagyni. -
#2048 Ami meg furcsa, de hat megutkozni rajta nem kell, az a vodor alma :) Skyrimban ez konkretan 6 objektumbol allt ossze, egy kaska es ot alma. Itt ez ahogy nezem, sima textura lesz. Ami nem csoda, hiszen ha mindenki elkezdi pockolgetni a millionyi almat egy kis helyen, a gep osszefossa magat, nesze neked havok meg minden... :)
A masik, ami miatt gondolom Although megint agyfaszt fog kapni, hogy ha lenyulsz egy kenyeret, almat, barmit az asztalrol, ahogy azt lattuk, azzal mi lesz? Respawnol? Mert akkor a kokemeny RP-sek felkotik magukat, hiszen milyen dolog ez mar :) Vagy csak az isntanceolt szolo storyban lehet elpakolgatni dolgokat? Az meg hulyeseg lenne. Vagy phasing/layering technika van, lehet, hogy ha en elrakom a kenyeret az asztalrol, a cimboramnal aki mellettem all, neki meg ott lesz, es o is elteheti?
Az animaciok meg erdekesek, a crafting emociok jol neznek ki, de a mozgas es a banyaszat egy vicc egyelore es kizart, hogy ezt is ki merik adni. Tuti, hogy lesz ennel jobb is. Illetev remelem. Bar a jonnyka altal linkelt sutis QA kapcsan a mokus azt irta, hogy fejlodott az animacio a korabbiakhoz kepest. A kerdes csak az, hogy a video ami most kijott, mikori buildbol szarmazik. -
#2047 Biztosan sokat csiszolnak még rajta, remélem legalábbis, mert elég karcsú lenne 2013-ban. -
#2046 Azért a karakteranimokon van mit csiszolni... -
#2045 En pedig sikifraszt kaptam tole, mert tudtuk, hogy lesz, regi info mar. De a mechanizmus eseteben a Skyrim felenek orultem volna, mert az Oblivion fele lockpick miatt volt, hogy szegeny egeremet "nyugdijazni" kellett, egy gyenge pillanatomban elkovetett duhroham kovetkezmenyekent... :) Bar ez talan picit konnyebbnek tunik, elso blikkre. -
#2044 áááÁÁááááá az a lockpicking megdobogtatta a szívecskémet !
meg persze a peca is :D -
#2043 -
#2042 A banyasz aminacio olyan, mintha kimaradna minden masodik frame :) -
Ragnar360 #2041 ez jó. a játékosok hemzsegni fognak, jó graf, jó hangulat, jó lore, szép helyszínek, belemerülés.
nájsz :) -
#2040 Na végre valami. Belső nézet tetszik tényleg tiszta skyrim. Ja meg DAT MINING ANIMATION -
#2039 -
Nephin #2038 Bizony :D -
#2037 honnan gondolod? ja hogy mondatonként 3x leírja? meh, nem bizonyít semmit -
#2036 ...es fel hivatalosan, de kiderult, hogy lesz benne Fishing :) -
Nephin #2035 Annyi bizonyos, hogy a játék "solid"... :)
Eddig is úgy tűnt, de ez alátámasztotta, hogy idén nem jön ki, szerintem. Viszont jókat ír és ez a lényeg. -
#2034 Neztem is, hogy neki kellene esni, csak hat az NDA miatt necces egyelore lehozni... -
#2033 nincs mit, istenuccse' fogalmam nincs hol találtam
más, betacaken megvolt a beta tester Q&A, van pár érdekes
ilyen infók mehetnek az elder scrolls hu-ra? ha igen, fordítsam, fordítod? -
#2032 szerintem nincs a bannerban 72-es betűmérettel sajnos -
Tcsm #2031 Még tart a béta és ha igen hol lehet rá regisztrálni? -
#2030 Koszi! Ez (illetve, az ebbolkeszult fb es g+ headerek) msot jott ki par napja, de igy nagyban nem volt meg. -
Susarc #2029 a TES végre valami tökös MMO- lesz -
Susarc #2028 ázsiai kulimász:S -
#2027 érdekes hogy miket talál a google hasonlónak :)
egyébként nekem ez is új:
-
#2026 Meg vadaszok arra :) Ezt a kepet is azota kerestem, amiota meglattam a Food Truck oldalara felhuzva, de egyelore ez a legjobb minoseg, amit talaltam. Tuti megvan valahol nagyobb verzioban is. -
#2025 fullHDbe nincs? :) -
#2024 Kis off bár ez is MMO és nem is volt ez rossz anno. Asszem vissza is nézek majd :)
"On June 12 with the release of Update 2.3: Empyreal Assault, RIFT will be free to play. Every dungeon, every raid, every warfront, every level – the whole world will be open to players new and old with no barriers to entry. "
-
pupyroby1 #2023 nice! -
#2022 -
#2021 betacaken az egyik teszter válaszolgat Q&A-ra -
Rannah #2020 A Tamriel Foundry közvélemény kutatásának második része:
ESO By The Numbers Pt. 2 -
Eksz #2019 Ha a statok fixek egy targyon, csak az ertekuk valtozik es mondjuk egy fegyver dpse is egy elfogadhato tol-ig tartomanyban mozog, akkor azt mondom oke, van ertelme, hogy az ember farmol egy jobb valtozatert. De ha max szinten lemesz egy dungeonbe 15szor, es 10szer kiesik "of the gorilla" 5szor "of the falcon" cucc, a leheto legkisebb dpsel, az nemhiszem hogy egy mmoban jarhato ut lenne. -
cain #2018 kis szórásnál nincs jelentősége. nagynál, esetleg ha nemcsak a stat értékét, hanem a típusát is véletlen generálja, akkor egy-egy szerencsés kombináció értéke eléggé megnő.
ami engem illet, én jobban szeretem a kiszámíthatóságot ilyen téren. -
#2017 Az "extra tulajdonsagok" (statok is talan) elvileg enchanttal cserelhetoek lesznek, lekaphatjuk oket barmirol, es rarakhatjuk oket barmire (fegyverrol fegyverre, armorrol armorra). cikk errol itt. -
#2016 Attól függ, h mekkora lesz a szórás az azonos itemek minősége között. Ha nem túl nagy, és nem lesznek rajta teljesen értelmetlen statok, akkor még jól is elsülhet. -
#2015 leírva nekem abszolút pozitív, de ugye megint azt mondom, hogy sok jó dolgot láttunk már leírva :) -
Although #2014 Volt ott egy javaslat, igaz nem általad, lehet félreértettem. :-) De jobb megelőzni a bajt. -
Chris #2013 Én vmi teljesen egészséges hetero dologra gondoltam, de ha neked egyből ez jutott az eszedbe, akkor van egy rossz hírem a számodra...
-
Although #2012 Nem is mondtam hogy versenyezni akarok vele :-) Sőt a témát sem én hoztam fel :-)