24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    jaj ez az a cucc ami tavaly megjelent? igen, errol egyertelmuen az a kozvelemeny hogy szar
  • s0n1c
    http://www.gameofthrones-rpg.com/index.php

Azt hiszem ez volt az, anno nagyon fikázta mindenki, ezért bele sem néztem, lehet hiba volt.
  • j0nNyKa
    hm.. lehet, arrol en nem is tudok semmit, mi (lesz) annak a pontos cime?
  • s0n1c
    De ez valami mmo kezdeményezés, nem? Fred a crpg GoT-ra gondolt szerintem.
  • j0nNyKa
    nemi info itt van rola, nem tul sok
  • PiszkosFred
    A sztoriban biztos vagyok, hogy kivalo, hiszen GoT-rol van szo. A kivitelezes erdekelt volna, de majd utananezek.
  • Although
    Van aki szereti, van aki nem, nem egy tömegjáték, a story állítólag jó amit olvastam az alapján érdekes, de nem próbáltam. Lehet neked tetszeni fog. Nagyon sztori centrikus ennyit tudok a harcrendszert nem dicsérik agyba főbe.
  • PiszkosFred
    PC Gamer UK beszamolo
  • Nephin
    Jaja, az a rózsaszín gyűrű is ott esik pl., mint megfejtette klántársam. :D

gyűrű
  • PiszkosFred
    Akkor ok, FBre posztolta vki, de annyira mas volt minden eddig latottol, hogy egyszeruen furcsa volt. Oke, hogy valtozik a jatek betaban, de ennyire? :)

#offtopic: van GoT rpg? Erdemes megnezni? A sorozatot imadom, a konyveket imadom, de jatekban milyen?
  • Torzonborz
    Fake , a videó a Game of Thrones rpg-ből van.
  • PiszkosFred
    Most csak nekem tunik fakenek es mas jateknak, vagy ez tenyleg ESO?
  • PiszkosFred
  • Susarc
    talán még a GW2 nél is szebb......
  • Susarc
    WOW végre mozgó képek! KÖSZI!!
  • Running
    Köszi szépen!
  • PiszkosFred
    Kicsit megkesve, de akit erdekel, itt az osszefoglalo a par napja kijott Q&A-rol. The Elder Scrolls Online - Kérdezz-felelek: gyűjtögetés és felfedezés

Nem csoda, a szerzo sem gondolta komolyan, hogy ennyire publikusan ennyire semmibe veszi az NDA-t. Kicsiben kellett volna csinalni, nem ekkora hirveressel.
  • MrStokes
    Ehh, mar nincsenek a Betacake-en fent a finomsagok, gondolom szepen leszedettek veluk mind...
  • Running

Wamasu
  • Running
    World PVP
  • PiszkosFred
    Van uj Q&A is a fooldalon, bar sok ujdonsag nincs benne, minden elhangzott mar itt is, videoban is, korabbi beszamolokban, stb is.
  • j0nNyKa
    picit dragon age feelingje van nekem, és ja, faszás
  • Torzonborz
    Dual Wield
  • j0nNyKa
    Elder Scrolls Online Beta – Weapon Skills
    Elder Scrolls Online Beta – Armor Skills
  • j0nNyKa
    csak szpemelek még egy kicsit

It's Like Elder Scrolls, Only Made By Two Guys
  • j0nNyKa
    sorcerer class skills
  • j0nNyKa
    templar class skills
    az Aedric Spear ágat nem úgy kell elképzelni, hogy a templar spear (lándzsa) fegyverrel rohangál, hanem ezek ilyen "conjured" spear-ek, fegyvertől függetlenül (jelen állás szerint nincs is spear, mint fegyver a játékban)
  • Nephin
    Jaja, elég lelkes... de ez tetszett. :)
  • PiszkosFred
    Semmi info rola, hivatalosan. Nem hivatalosan, a nemzetkozi TES fansiteok szavazasai alapjan a "biztos szavazok"-nak megfelelo "biztosan jatszok" emberek elofizetest akarnak. Kiderul fel ev mulva, hogy mi lesz. Vagy elszolja valaki magat az E3-on, de ketlem.
  • Fpocok
    Meg sem merem kérdezni, de gondolom ez is ingyenes lesz...
  • j0nNyKa
    nekem a skill / spell rendszerről írtak tetszettek nagyon
    Nephin
    szeretik ugyanazt leírni 5x igen, de ez csak megerősít hogy tényleg nem lehet szar, legalábbis így az early game
  • Nephin
    Rock solid! :D
  • PiszkosFred
    Ha csak a fele igaz, mar regen jo. Ha minden igaz, amit leirt, akkor nem lesz problema a pve reszen.
  • j0nNyKa
    beta impressions
  • Running
    Mondjuk az igaz, gw2 www-t eléggé megölték a folyamatos skill laggal, meg a csodálatos culling rendszerrel, na meg azzal, hogy kb semmit nem tettek hozzá, semmi értelmeset...az ESO-ban legalább nem az lesz, hogy 1 hónap után már csukott szemmel rohangálok a pályán, mert összesen két hangyafülnyi térkép van, ahol a zergion percenként magával sodor.
  • Torzonborz
    Szerintem - többek között - pont amiatt is ilyen a grafika. Még bőven az elfogadható határán belül van viszont a tömeges jelenetek sem jelenthetnek gondot így az engine-nek.
    Persze végleges következtetést még mindig nem lehet levonni annyira információ híján vagyunk.
  • Running
    A tömeg pvp-s terület mélysége fog nálam dönteni, gw2-őt is azért vettem meg elsősorban. Ha az jó, meg a harc elfogadható, akkor lenyelem a békát a többi részen, de ha azok is középszerűek, akkor nem fogok érte fizetni, lesz más, gondolom. :))
  • PiszkosFred
    Akkor szerintem most mondj le a jatekrol, mert ez mar nem nagyon fog valtozni, amit most lattal, az lesz a vege is. Animaciok es egyeb aprosagok talan valtoznak majd, de az osszhatas az ilyen lesz, amit most lattal.
  • Running
    Az almáskosár nem érdekel, mert nem emiatt fog megtartani egy játék, hanem az, hogy bármit láttunk a játékból, és nem cgi parádé volt, vagy valami előre lerendezett akármi, az átlagos, vagy átlagon aluli volt. Futnak a béták lassan 2 hónapja, ideje lenne, valami középszerűnél többel előrukkolni, mert gondolom sokan vannak úgy, hogy hát jó jó, de csak ott van az a rossz érzés, hogy ez eddig kevés, akármerről is fényezzük, főleg egy rendszeres előfizetéshez.
  • Torzonborz
    most komolyan az almás kosáron kell fennakadni ?