24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ragnar360
    jó hadjuk
  • TDC Geronimo
  • morzsi555
    Orosz oldalon találtam.
  • Ragnar360
    most már követelek egy képet a minimaprol vagy hogy mi hol kockás...egyszerüen nemtom mit kéne néznem, vagy csak vak vagyok?. D

HD fullscreenbe néztem megint és semmi bajom sincs vagy észre sem veszem a nemtom mit:D
  • j0nNyKa
    ah köszi
  • Ragnar360
    én is kimentettem,(igy marnem rakom be ide) de ez miért pont orosz?:D
  • PiszkosFred
    annal*
  • PiszkosFred

Igaz, de ebbol kiindulva csak nem. A regi "kockas" fuzetekben krealt, vagy classikus eob/dnd fele mappoknak en sem orulnek, annak kreativabban varok.
  • j0nNyKa
    na igen, de ha mondjuk egy barlangot is egyenes vonalakból rajzolnak elém, azon azért joggal fogok ragelni
  • PiszkosFred
    Jogos. Bar ez legyen a legnagyobb gond a jatekkal, hogy egy kastely/erod katakombait kockakbol rakjak ossze :) Picit jobban nezett ki ez a video, mint a 20 perces. Viszont az arnyekokat tovabbra is hianyolom, azokat, ami a screenshotokon es promo videokon is lathatoak.

Most mar tenyleg be kellene jutni abba a nyuves betaba...
  • morzsi555
    http://disk.yandex.ru/public/?hash=D%2B1udA%2BhgPTKQxRjJXB9xClaQl5aK2DUitamfvfvlaw%3D
  • Ragnar360
    na a végét látom átszerkesztetted azóta:)
    spam off, sorry
  • Ragnar360
    többszöri végignézésre is nekem tetszik a helyszín is...szép, kidolgozott interiőr, részletes, hangulatos.
    és a combat/animáció se olyan ratyi mint ahogy azt korábban láthattuk (főleg utóbbi)
    és így a javulás miatt mégha erős TPS is, elég jól érezni az Elder Scrolls hangulatot és a harcrendszer is elég jónak tűnik eddig.
  • Ragnar360
    nem akarok vitába szállni, de jobban tudnék válaszolni, ha érteném a problémád. de addigis annyit lehet mondani, hogy ez egy kis dungeon, barlang...felőlem bármiféle kocka lehet.
  • Ragnar360
    lol bázz:) szerintem most ellent mondassz magadnak...dungeon dungeon
    nyilván nem csőjáték, meg mi áll kockákból:) nem igazán értem, meg hogy nem tes játék?:) :/
    nyilván lesznek nagy TES szerű dungeonök is, ahol nem csak 1 út van...

de nem is értelek most:D így fizikálisan szemügyre venni ilyen semmiségből a dolgokat???:))) hát nemtudom.
  • j0nNyKa
    nehéz ezt máshogy megfogalmazni:
    van a dungeon, kurvára kockákból áll, ha megnézed a minimapon - ez nem tes-hez illő
  • morzsi555
    Fura hogy már van 2 beta video, de screenshotokat nem csinálnak.
  • Ragnar360
    most akkor pontosan mi is a problematikád?:DDDDD
  • Ragnar360
    -.- wtf
    im outta here:D
  • j0nNyKa
    ha nem kockákból lenne összerakva a dungeon, azt mondanám, hogy tökéletes
  • Ragnar360
    ez most mit jelentsen?:)
    jó nem sok minden volt benne, de hiánypótlónak szerintem nemrossz és sokkal jobb mint a korábbi játékos. + még szerintem ma várható több gameplay is:)
  • TDC Geronimo
  • Ragnar360
    csek it áut:) not bad:d

• Running
    Nem, de nem is kell, akit zavart, most már meg tudja oldani a gondot.
  • j0nNyKa
    nem írok oda, csak olvasom
  • Ragnar360
    mi a neved?:) legörgettem de nem láttalak, de lehet csak elnéztem valamit:)

Running: na senki nem írt választ erre a közleményre?:) :O
  • Radox
    Bizony jó lenne bejutni
    Rajtunk nem fog múlni.
  • j0nNyKa
    aha köszi
  • PiszkosFred
    Eleinte 5-6 orak, aztan jonnek a tobb napos tesztek is.

At first, beta events will generally be held on the weekends, and each test will have limited windows of access to the game. You’ll receive your invitation in advance so you can make time to participate. While there will only be a few events per month early on, they will be held more frequently as we approach launch. As we progress through testing, we’ll also begin scheduling longer tests that allow testers to provide more detailed feedback on topics like progression.
  • j0nNyKa
    ez viszont nagyon tetszett: The game has potential to have potential :)
    remélem (tudom, most megint festem az ördögöt), hogy ezek az 5-6 órák nem azt fogják eredményezni, hogy nem lesz rendesen letesztelve a játék (ala swtor, pedig ott még több idő is volt)
  • PiszkosFred
    Igen, par oras (4-5) sessionok hetvegen (hogy raerjen mindenki), ezt irtak is anno, amikor bejelentettek a betat. De pont eleg lenne annyi, hogy par kerdesre tiszta valaszt kapjunk.
  • j0nNyKa
    ahogy látom a postokból, rövid (talán csak a hétvégére kiterjedő?) béta szakaszok vannak, de ja, az is pont elég lenne már... :)

az egyetlen dolog, ami zavart a negatív vélemények közül, azok a balance gondok: a mage 1-hitel mindent, a templar semmit nem ér gyakorlatilag, overall a melee karakternek nehezebb a dolga (hány ilyet láttunk már te jó ég), stb.
    isten ments hogy fessem az ördögöt a falra, de volt ebből már gond nem kevés máshol is
  • PiszkosFred
    Van itt minden, mint a bucsuban :) Koszi a linket. Erdekes, hogy egyik azt irja, csodaszep minden, a masik azt irja, csalodas es csunya. Aztan a kuldetsekre egyik azt irja, kurvajo es vegre semmi "olj meg 15-t" tipus, erre a masik azt irja, hogy unalmasak es mmo standard kvesztek. A jatek szinte minden aspektusarol lehet olvasni pro es kontra velemenyt.

Picsaba, be kellene mar jutni a kovetkezo hullammal :)
  • Although
    Igen, ilyen amikor nem olvassák el amit feltesz az adott cég a loréról, válaszoltak is erre többször. Semmi új nincs benne legfeljebb azoknak olyanoknak mint akik engem fikáznak pl itt is de semmit se olvasnak el ami két sornál hosszabb, vagy nem tudom. Semmi új nincs ebben a videoba sajnos. De ez van.
  • j0nNyKa
    köszi
    a negyedik vélemény tetszetős

mondjuk nem értem, az egyik azt mondja, hogy unalmasak a questek, a másik meg leírja, hogy NULLA darab "ölj meg x y-t" quest volt
    most akkor wtf?
  • j0nNyKa
    én egyébként már "átköltöztem" ebbe a fórumba, érdekes módon kb. ugyanazok a témák kerülnek elő, ugyanakkor, amik itt, csakhát nincs ilyen agymenés benne, hanem fasza értelmes diskurzus
  • morzsi555
    Vélemények a játékról a hivatalos beta fórumból: http://www.abload.de/img/teso-leakscopyn4a5w.png
    Vegyes, jókat és rosszakat is írnak róla.

• Running
    Kedves Fórumozók!

Úgy érzem, és még szerintem sokan mások is úgy érzik, hogy valamit tenni kell az Although nevű fórumozóval. Nem ecsetelem miért, aki tudja miről van szó, érti, aki meg nem, az tapasztalni fogja.
    - Első lépésként ajánlom mindenki figyelmébe a következő remek lehetőséget, hogy ne lássa a csávó agymenéseit. Ezen a linken fent le tudjátok szedni a böngészőhöz a szükséges bővítményt. Ha megvan, frissíted a lapot és megjelenik a hsz sorszáma mögött egy lefelé mutató nyíl. Ott le tudod tiltani az adott felhasználót. Aki elakad, annak itt egy bemutató videó: link
    - Én le fogom tiltani, mert nem bírom tovább, ezért a hsz-eit sem fogom látni, ha gond van vele, privátban írjatok, és akkor véglegesen ki fogom tiltani innen.

Köszönöm a figyelmet és további jó fórumozást!
  • Chris
    Hehe, ő vmi régebbi verziót használhat... :D
  • j0nNyKa
    én ezt szoktam használni