24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2251 Kb fél óra 19:30 környékén ESO beszámoló
Ha szerencsénk van, live streamen fog futni a játék, a legújabb builddel. Ha tudja valaki, rögzítse a streamet pls, fogalmam sincs, hogy kell :) (hátha később jól jön az anyag) -
Susarc #2250 2014 tavasz.....brühühühü....azért egy karácsony jó lett volna.....jelen pillanatban megint 1-2 év mire lesz értelmes MMO a piacon:S /WODO TESO/ -
#2249 arra nem jön :( -
#2248 Wí? -
#2247 Na asszem mg is van melyik platformra veszem majd :) -
#2246 Piros pont. -
#2245 "The megaserver technology featured in The Elder Scrolls Online will allow PC (Windows OS) players and Mac players to play together. XBox One players will play on their own megaserver as will PlayStation 4 players."
http://forums.bethsoft.com/topic/1462866-eso-just-announced-on-ps4/page-2#entry22747035 -
#2244 PVE tartalom talan eleg lesz elsore, harom terulet, atlagosan 150 oras "clear" mellett. Bar lesz, aki 4-5 nap alatt vegigrohan a szintezesen, majd veri a mellet picsogva, hogy egyedul szopoagra kerult az 50+ es 50++ teruleteken. Support eseteben fogalmam sincs, lehet jo is, de lehet bun szar is. Endgamere egyelore csak igeretek es fejlesztoi infok vannak (es ugyebar igerni barmit lehet, es szoktak is), szinten lehet szar es lehet jo is. Ezt tenyleg csak akkor tudjuk majd meg, ha a beta eljut odaig, hogy adventuring zone-t kell teszteni.
Kivancsi vagyok, hogy milyen iranyban es hogy fognak contentet frissiteni majd. Ujabb es ujabb "TES kozeli" featurek jonnek inkabb, mint Housing rendszer, vagy tarsak hasznalata, uj Cehek, uj szakma, stb (ezek egy resze ugyebar mar hivatalos, hogy erkezik post-launch), vagy az elzart teruleteket nyitjak meg inkabb, amibol azert lesz boseggel, mert nem lesz elerheto Tamriel 100%-ban. Esetleg vegre be merik vallalni, es egy-egy szomszedos kontinensre is az ESO-ban fogunk eloszor eljutni kalandozni? Persze, ez meg a jovo, de ha mar ennyire nagyszabasura vettek a figurat, kivancsi vagyok, vajon meddig mennek el. -
#2243 Mondjuk nekem aztán tök mindegy mire adják ki, csak legyen benne 2 hónapnál több tartalom, rendes support, meg valami endgame, amivel csapat szinten el lehet bohóckodni. Ha ezek megvan, tőlem wiii-re is kinyomhatják. :) -
#2242 2014 tavaszaig elmulik :) Ahogy a ME3 ending orbitalis nagy hiszti es nerdrage is csak egy honapig tartott, az ESO konzolos bejelentes miatti hiszti is csak addig tart, amig ki nem jon a kovetkezo beta inv.
Az a vicces, hogy a reszenkent eladott tizensok millio TES jatek 70-75%-a konzolon tortent. Csak onmagaban a PC-s eladasok es bevetelek nem tartottak volna eletben a franchiset - hangsulyozom, olyan szinten, ahova felert a TES sorozat - mint ahova felertek a konzol piacrol befolyo eladasokbol.
Minden csoda harom napig tart. -
#2241 Press konfok utána látva a játékokat meg olvasva a paramétereket én a ps4 mellett voksolnék így elsőre. -
#2240 Ezek mit kapnak most. Olvasgatom facebook-on a hír alatti hsz-eket, nem semmi osztás megy. :)))
Mondjuk nem értem sokan miért írják le a játékot, mikor még egy percet sem játszottak vele. Ennek ellenére kíváncsi leszek, mit reagálnak majd erre a gyűlölet hullámra, amit most magukra szabadítottak. -
#2239 Es ugye a PC-s ESO-ba se raknak kontroll hasznalati lehetoseget, legalabbis eddig ezt mondtak.
En csak azt tudom, hogy hetek ota gondolkozunk itthon, hogy az elsok kozott kellene megvenni az uj konzolokat, de egyelore tul sok ertelmet nem lattam a sietsegnek. Igy viszont, biztos, hogy muszaj lesz megvenni :)
Azert arra kivancsi vagyok, hogy az UI modokat, stb hogy fogjak megoldani konzolon - bar hozzateszem, nem figyeltem es nem ismerem az uj konzolok specifikacioit, csak a korabbi konzolok+TES jatekokbol indulok ki. -
#2238 *kompetitív -
#2237 Nincs kizárva, Battlefield 4-nél a ps és pc játékosok nem lesznek szeparálva (mondjuk mmo-nál más a szitu), bár szerintem ez egy óriási nagy faszság, a kontroller soha nem lesz kompetetitív egy egér+bill kombóval. -
#2236 Vicces, hogy a PS4 az konkrétan egy pc platform konzol külsővel. Orrba-szájba fogják nyomni a következő 1-2 évben a cross-platform mmo-kat, szóval fel vannak készülve support ügyileg, szerintem. -
#2235 Remélem egy szerveren lesz az összes platform...muhahahaaa -
#2234 Jo kerdes :)
Viszont - nem ismerem a Ps4 es a Xbox One dolgait annyira - az (elo)izetesi modellre mostmar tenyleg kivancsi vagyok. -
#2233 Valahol varhato volt, hogy 2014-re csuszik at, lassu volt a beta, illetve sok dolog kerult bele ujonnan. Viszont, most mar kutya kotelesseguk tartani a 2014 tavaszt, ugy, hogy kozben a bugokra is figyelnek :) -
#2232 Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a megjelenés után supporttal a négy platformot, mikor általában egy sima PC-snél is elhasal a megjelenő mmo-k közel 3/4-e. -
#2231 En a release date-nek is, igy legalabb nem egy idoben jelenik meg a wildstar-ral :) -
#2230 Az elkerulte a figyelmem a reggeli kv komaba :) -
#2229 Szamomra az ev hire. Nagyon biztam benne, hogy valami csoda folytan lesz ra minimalis esely, hogy megjelenik konzolra. Erre tessek, van :) -
#2228 Ja és XBOX One, valamint PS4, hát nem tudom, talán az év legrosszabb híre. -
#2227 A videó végén is 2014 tavasz van, szóval... -
#2226 Jah és sony konferencián elhangzott egy 2014 spring kijelentés. -
#2225 E3 gameplay trailer
-
Susarc #2224 nagyabaj.... -
Nos #2223 Hogy lehet accot átadni, azt az opciót még nem találtam meg. -
#2222 igen, mind bent vagyunk, sőt szeretnénk adni neked is accot -
Party Hard #2221 Üdv.
Valaki bejutott már a beta teszterek közé?
Csak mert engem is érdekelne, jelentkeztem is de se kép se hang. Gondolom kihagytak...
Tudna valaki mondani tapasztalatokat? Egyáltalán elkezdődött már? -
Nos #2220 Ez a Skyrim. -
#2219 nem követtem mostanság a topicot, lehet csak nekem új:
Paul Sage Skype’s Germany and spills the beans about cross faction guilds, scalable mounts, and more!
-
Susarc #2218 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#2217 Nem sajat screen :) -
#2216 Mázlista. -
#2215 -
#2214 Kerdezz felelek ezuttal a TF-n
Az infok nagy reszet mar ismeri, aki olvassa a hireket, de azert jo tudni, hogy:
- lesz respec/retalent szeruseg
- PVP zonaban lesz groupfinder, ha esetleg egyedul csatlakozunk, de nem egyedul akarunk nekifutni egy-egy erod ostromanak, akkor lesz valami automata partyba szedo, stb rendszer. Errol volt mar szo par honapja egy interjuban otlet szintjen, ugy latszik megvalosul. -
Although #2213 Ezt a koncepciót is meg lehet csinálni jól és rosszul is.
Lásd az obliban nem lett annyira rossz, sőt, a morrowind meg pláne.
Ez már tényleg puding próbája kérdés. Sokmindent ki lehet sakkozni előre, ezt, hogy milyen lesz a main story meg a küldik, ezt nem hiszem.
Utoljára a Witcher2 és a DA:O volt ahol már előre lehetett tudni hogy szuper lesz. Főleg a DA:O-nál. Mai látvány játékoknál, szinte kizárólag erre építik a bemutató eventeket. Itt volt pár info morzsa, anyag de hogy ez jól lesz megoldva vagy sem ezt majd amikor már olvassuk élőben a témát. Szerintem ez egy nívós csapat, loremaster meg főleg. Szóval a remény hal meg utoljára. -
#2212 Gamereactor rovid interju (es a video is aranylag jo minosegu)
Amit kiemelnek Althoughnak, meg akkor is, ha nem koveti a hireket se a topikot. De hatha...
"This is more a multiplayer Elder Scrolls game than an MMO. [You'll see] very limited UI, nice and clean, not a lot of bars.. the combat system is very much action-based. It's also soloable... you can solo almost the entire game. We wanted to get Elder Scrolls players who were unfamiliar with online games and MMO terms to get in, play, have fun and get introduced to the multiplayer aspects.
You tell good stories. We have the main story of the game, that every Elder Scrolls game has - you start out in prison and you end up saving the world... that story is very much solo. You're the hero. The NPCs talk directly to you.
We promote that you're the hero, you get to make choices, because even if you're in a group and you're talking to a NPC, and they give you a choice - that choice is yours. Not your group; there are no group decisions in this game.
Class Customisation and the Everyman? You start out with the template, but you can deviate immensely... you can use any weapon you want, any armour you want. Which leads to lots of players have lots of different abilities. So when you group, you can choose what you want to do within that group.