24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Sose nem is akartak megvaltani, ezt azert tisztazzuk :) Csak lassan a bulvarsajto szintjen levo gamer media szereti ezt szajkozni (meg a tajekozatlan userek). Az ESO semmi mas, mint egy Skyrim alapokra epitett jatek otvozve a mostani mmo-kbol "osszelopkodott" otletekkel, es ennyi.

A kerdes az jelenleg (although nemi beallitottsagat epp lesz*rom), amit szerettem volna, hogy a "fix statok" vs "random stat" loot e a jobb megoldas.

Azt ugye tudjuk, hogy a craftinggal mindent feljavithatunk, de legyen mindenki aoznos fix itemekkel a vegere, mert fix a loot, vagy legyen emberenkent valtozo egy-egy random statos item miatt a gear?
  • Torzonborz
    majd gyakorlatban kiderül hogy müxik pontosan de a véleményem inkább nem írom le mert annyi mínuszt kapnék hogy többet a büdös életben ki nem lábalnék belőle :D
  • cain
    szvsz a világot ezzel nem fogják vele megváltani a nagy szavak ellenére.
  • Caliph
    pár napja nem irt ide semmit,de csak kiprovokáljátok... :D aztán meg megy a sírás hogy hagyja már abba:D
  • Smithwarden
    De az is lehet, hogy ennek a "buzinak" 10* jobb ralatasa (es esze) van az egeszhez, mint neked.
  • Eksz
    Hat ez nem hangzik valami jol, en mint abszolut pesszimista csak a diablo 3ra tudok gondolni, ahol az itemek 99%a junk ennek a remek rendszernek koszonhetoen. Persze igy lattatlanban nehez okosnak lenni, de ha itt is errol lesz szo, az hamar megoli majd szamomra a jatekot, barmennyi is ugy alltam eddig az ESO-hoz, hogy teljesen mindegy milyen lesz, eleg jo lesz ahhoz hogy soka jatsszak vele. Diablo 3 utan meg egy ilyen "fiasko" sok lenne szamomra. :(
  • Although
    Ne magadból indulj ki. Lehet te buzi vagy, de nem mindenki az :)
  • Chris
    Első ránézésre úgy tűnik, hogy a játék időtállóságát és a hosszú távú motivációt egy "végtelen" ámde felettébb egysíkú és unalmas tárgy-farmolással akarják biztosítani, ami legalább még a pvp kiegyensúlyozásánál is okozhat nehézségeket. Persze az ördög a részletekben van, de ez a koncepció az én olvasatomban egy olcsó megoldás.

• PiszkosFred
    Elder Scrolls Online gear system is going to change how we look at MMORPG Gear progression. The idea that Zenimax has for ESO is not one that is commonly approached by developers. They are building the gear progression system around a similar system that we would see in games like the Diablo franchise, Torchlight or virtually any ARPG (Action Role-Playing Game). By this I mean all the items are dynamically generated when it comes to DPS and Stats.

During my game play at PAX East, I got to experience this feature for myself. During my session I had the same weapon drop for me three times and each time the weapon had a different DPS stat on it. My first weapon had 12.5 DPS, the second had 11.8 DPS and the final one had 12.8 DPS. As you can see the range is not very large but enough to keep my eyes on the loot as I got it. A lot of times in other MMOs I have played, I tend to ignore loot that I pick up unless it is a quest reward or a chest. Normally items from random creatures tend to be what we call “vendor trash.” I’m glad Elder Scrolls Online went with this type of gear system. It kept me engaged and looking at every piece of gear I acquired. It was like Christmas every time the loot window popped up. I am glad that an MMORPG has finally adopted this type of system.

Velemeny?
  • Running
    Jesszus, kihagynám, a szemétégetőnél vannak erre megfelelő alanyok. :))
  • j0nNyKa
    akkor tessék tenni érte, vedd el neki te magad :DD
  • Running
    :)))) Ez a gondolat már bennem is megfogalmazódott. :))))
  • Chris
    Nekem meg tudod mi jutott az eszembe? Hogy elvehetné már vki végre a szüzességed.
  • Running
    Köszönjük szépen a fordítást!
  • PiszkosFred
    [URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/132-ask-us-anything-variety-pack-4]Kérdezz-felelek #4 magyarul összefoglalva[/URL]
  • PiszkosFred
    Ujabb kerdezz-felelek a hivatalos oldalon

Holnap napkozben majd lesz valami kis osszefoglalo, ma mar nem hiszem.
  • Radox
    Nagyon jó kis videó, tetszett!
    Igazából lehetne több mindent is írni róla dicséretként, de ha nagyon röviden kellene összefoglalnom, akkor azt mondhatnám: hogy rövidsége dacára is árad belőle a nagybetűs hangulat. És számomra ez az egyik legfontosabb dolog egy ilyen játékban
  • PiszkosFred
    Nem kell jobb otlet. Pvpbe nem hasznalja az fps nezetet a tisztelt nagyerdemu. Ennyi. Tulgondolod megint a dolgokat. Valasztasi lehetoseged van, iteld meg, melyik a kenyelmesebb neked, de ne akarj visszapillanto tukrot a jatekba csak azert, mert rosszul dontesz :)
  • Although
    Hát szerintem anélkül disadvantage ahogy a betett link is írja ezek szerint a zenimaxnak is eszébe jutott. Ez nem swtor lesz itt hárítani kell az ütéseket fp nézetben egy átlag játékos bantha eledel lesz egy gyakorlott pvpsnek mert beszűkült terület lát miközben a tp-s látja a maga mögötti részt is időben tud reagálni. Nem kell forognia állandón mint a mérgezett egérnek. De gondoljátok végig. Nyilván tudom vicces meg lehet túl nagy előnyt is adna de jobb ötlet nem ugrott be.
  • PiszkosFred
    Most komolyan. De komolyan. Gondold at megegyszer :D Tenyleg egy visszapillanto tukrot akarsz egy mmobna? Az biztos, hogy korszakalkoto lenne...
  • darth devil
    Minek túlbonyolítani? Ha olyan nézetben akar pvpzni, akkor majd szépen megfordul néha.
  • Although
    Gondolkodtam ezen a problémán mert ez nekem is eszembe jutott a pvpben a fp nézet full szívás lesz. Esetleg lehetne csinálni egy miniablakot ami a karakter mögötti területet mutatja így nagyjából használható lenne az fp a pvp zónában is.
  • PiszkosFred
    a ZAM féle Matt Firor interjú magyarul a gamepod.hu-n
  • PiszkosFred
    Koszonom, de hetvegen megoldom. :)
  • j0nNyKa
    ha gondolod, olyat csinálhatunk, hogy elküldöd, ahogy eddig állsz, és nekiesek a maradék részének
  • PiszkosFred
    Hat ne is varjon senki ram, mert lassan ket hete csinalgatom, de egyszeruen alig haladok vele ido hianya miatt. (ha pedig lenne ra ido, mindig jon valami mas, ami elviszi...)
  • j0nNyKa
    szuperjó vagy ismét
    mindenesetre nekiesek akkor eredeti nyelven, nekem úgy jobb (no offense feléd)
  • PiszkosFred
    Olyannyira, hogy mar felig kesz a forditasa. Mas kerdes, hogy a kerdesekre adott egykori valaszok ota eltelt kis ido, igy azota lehet, valtozott a felallas es a terv a fejlesztok reszerol, de amennyire neztem a listat anno, naprakesz. Ezert is kezdtem el forditani, hogy legyen egy magyar FAQ is.
  • j0nNyKa
    fred: tamrielen a developer FAQ mennyire pontos infókat ad? mert így hirtelen beleolvasva nekem van 1-2 újdonság, kérdés, hogy jók-e ezek az infók?
  • j0nNyKa
    próbálj már meg leszakadni a gw2 topicról, az égvilágon semmi közöm nincs hozzá, nem tudom honnan a bánatos istenből veszed a marhaságaidat

ezt a topicot viszont rendszeresen olvasom, és nagyon magas lenne a színvonal - nélküled.
    próbáljuk már ki, komolyan
  • cain
  • PiszkosFred
    Nem problema az, en szeretem a munkamat, semmi penzert (najo ez persze tulzas, mindig van az a penz) nem cserelnem el masra. Egyszeruen, egy mmoban en a pohar teli felenek orulok, amig te, es jo par mas ember amiatt kesereg, hogy a pohar felig ures. Engem ugy neveltek, es en is ezt igyekszem tovabbadni a csaladomnak, hogy annak oruljunk, amink van, ne amiatt keseregjunk, amink nincs.

Jo dolog az egeszseges kritika, de eleg egyszer megfogalmazni, nem kell papagaj modjara eveken keresztul azt uvolteni a vilagba, mert egy: a kutyat se erdekli, ketto: csak magadnak okozol gyomorfekelyt, harom: cseppet sem szorakoztato, akkor meg minek?

Ennyi.
  • Although
    Ja végül is ez a lényeg. Munkából eredő probléma. A kikapcsolódás is agyalás feleslegesen ez így igaz :D
  • PiszkosFred
    Nem "csak" azt. Nekem teljesen mindegy, csak szorakoztasson. Amig te tulbonyolitod a dolgokat, es agyongondolkodsz mindent, addig nalam egy szempont van, az, hogy szorakoztasson, es kikapcsolodast nyujtson. 8 eve wowozok, amelybol 7 evet raideltem (pandaknal elfogyott a lendulet, maradt casual), kozben tizeneve hattrickezek, diablozok (ha olyan kedvem van), vagy nekiesek a ME triologianak, esetleg a Pirates!-nek. Teljesen mindegy mi az, csak a napi robot utan este kapcsoljon ki 1-2 orara, es mar fizetek is erte :)
  • Although
    Fred írt valamit arra válaszoltam. Tényleg kapcsolj le és nem kell olvasnod.
  • Although
    Skyrim perk rendszer.
  • Although
    Egyszerű tiltsd le a megjelenését amit írok, és neked is jobb lesz meg nekem is. És időnként olvasd vissza a beírásaidat a GW2 topicba.
  • j0nNyKa
    random beleolvastam a kommentedbe: "Igaz a perk rendszerre is azt mondtam szar lesz, ez magánvélemény, nekem az is, gagyi."

tehát 1: ne nézzél már madárnak
    tehát 2: legyen igazad, nem a tesorol van szó, átfogalmazom a kedvedért a kérdést: hány embert érdekel az elder scrolls online topicban, hogy neked mi az úristen baszása bajod van a skyrim-mal?
  • Although
    Pl. ahogy látom a bejegyzéseid alapján te a felfedezést a bolyongást szereted mondjuk alapvetően.
    Más a történetért vesz egy játékot és eszerint itél, persze ezt nevezheted szubjektívnek.
  • Although
    Skyrimról beszéltünk nem a TESOról.