24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
soundsonic #3272 Off: Holnap lesz a nagy amd lelelpelzés -
#3271 -
soundsonic #3270 Azért ez elég durván jó, hogy a béta tesztelés alatt már privátra is képesek. -
Nephin #3269 8 magos, 8 giga DDR5 rammal és gondolom következő generációs Radeonnal, amit mintha mostanában hoznának ki, ha jól emlékszem. Annyira nem szaladtak előre. -
#3268 Fogd fel úgy, hogy ez maga a kifestett és felépített, de totál üres ház, ahova a bútorokat és berendezések még ezután lesznek berámolva :) -
Although #3267 Azt megnézem. Ha jól tudom 10 fölötti magszám vagy hogy lesz. Nem hinném hogy pc szinten belátható időn belül elérhető lesz a ps4. nem hülyék ezek se. Különben akinek esze van az nem venné meg. -
#3266 Ami a részleteket illeti, ne felejtsd el, hogy ez amit látsz egy alpha változatban lévő, hivatalos oldalról lenyúlt szerver cucc, amelyben nincsenek benne majd az összes interakcióra és egyéb tevékenységre hajlamos tárgyak, npck,stb. Vagyis, ez maga a terep, és semmi több. -
#3265 :DD nem szóltam elnézést
frednél a megoldás, ps4! -
Nephin #3264 A PS4 is csak egy PC egy dobozba rakva, szóval az árán inkább a gépemet fejleszteném. :P -
Nos #3263 Ja, a víz nagyon szép, de azért egyáltalán nem dúrva a grafika. Viszonylag alacsony a részletgazdagság is. Pont jó lesz arra, hogy bármit szépen, ízlésesen meg lehessen valósítani, de azért ne fektessen meg egy régebbi gépet sem. -
MaRee #3262 Jáj nintendóra is jön ez? De jó. -
#3261 PS4-en kell majd játszani és nem lesz gond :) -
Nephin #3260 Az, hogy az enyém 7 éves. :D -
#3259 3 éves gépem van, mi tart vissza? :) -
Nephin #3258 Cigánykerekeznék örömömben, ha így nézne ki a gépemen. :D -
#3257 2. adag SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3256 mindenesetre még 2 adag nem túl lenyűgöző kép, aztán szerintem legközelebb már a pvp területen kívülről lövöldözök
1. adagSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Although #3255 Nem olyan rossz ez a printscreenek sose olyan jók mint az élő vagy hivatalos képek. A többit elmondtad, nem a grafika a lényeg. Ha élvezetes a sztori meg jók a questek akkor szerintem jó lesz ez. -
MaRee #3254 Biztosan, de így képek alapján nem túl lenyűgöző. -
#3253 Majd átgondolod ezt, ha egyszer meglátod futás közben is ultrán :) -
MaRee #3252 Köszi. Engem annyira nem nyűgöznek le a screenek, a grafika átlagos sztem, bár nem az a lényeg. -
#3251 FXAA off / on, durvaság:
-
#3250 Kurvanagy :) És akkor finom voltam, és nőies.
Régebbi képek között a térkép az elérhető területekről -
#3249 ja gondolkoztam, hogy összeollózom, de nagy munka nagyon, majd valami csigaevő vagy ruszki megcsinálja -
#3248 -
MaRee #3247 Konkrétan akkor most mekkora lesz a játéktér? Az egész kontinenst magába foglalja, és ugyan azok a területekis benne lesznek amiket a TES játékokban bejártunk? -
#3246 Viszont "map" nézetben tudsz tallózni a régiók között, és ott rázoomolni mindenre. -
#3245 nem
van viszont ilyen
-
MaRee #3244 World mapról tudnál nyomni egy screent ha van a játékban már? -
#3243 amíg csigaevő barátaink a csetet spamelik csiganyelven, mi elnéztünk picit izgibb tájakra :)
-
Nephin #3242 Most jó. -
Nephin #3241 Az előbb oda beengedett, most nem. -
soundsonic #3240 Engem sajnos nem enged még a karakter generálóig sem, de azért köszi :) -
Nephin #3239 Köszi! -
#3238 Stress tesztelnek az Ofélián, vagyis most bárki beléphet. Csak szólok, akit érdekel, nem kell prémium acc. Pár óráig csak. -
#3237 Lelőtték a servert, gondolom frissítik, így lelőtte Sith is a streamet. Ment vagy 2 órát nonstop. -
#3236 Legutóbbi hétvégén volt az első pvp béta teszt. Maga a pvp megosztotta a népet, sok volt a negatív komment. Egyvalamiben azonban egyetértett mindenki, hogy nagy tömegek esetében is (200-250 fő egyszerre ostromnál), high beállítosokkal sem esett le 35 fps alá a játék. Ez a lényeg.
A Hero enginet tervezéshez használták, és pár komponensét vették át csak, teljesen saját motort fejlesztett a Bethesda/Zenimax. Pont azért, mert rájöttek már az elején, hogy a Hero nem fogja bírni azt, amit csinálni akarnak. AoC és UO veteránok vannak a buliban, akik megalkottak lényegében a AvAvA rendszert, vagyis nem hülyék, tudják és látják, mi mire képes.
De hiába írjuk le ezt ezerszer, továbbra is mindenki a Hero engine miatt aggódik. Ám legyen, aggódjon :) Alföldit idézve, mindenki saját maga dönti el, hogy hülyét csinál e magából vagy sem. -
soundsonic #3235 mire hazaértem ofjány :( -
#3234 ez a kérdés minden 2. hónapban aranyosabb és aranyosabb :D
viszont annál nem több.
mellesleg kozmetikázottak a képeim, sweetfxaa van alatta, gw2-ben használt beállításokkal
harmadik pedig hogy a bétázók leírták többször: a performance az, amire egyáltalán nincs panasz, szép is, gyors is egyelőre minden (ezt meg tudom erősíteni) -
#3233 Akkor most már a pórnép is mászkálhat vagy még mindig csak a kiválasztottak?