24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #3473 KELL ez az armor a dunmeremnek. :D -
További pár renderelt kép a CGI intro Breton íjászáról, akit érdekel -
Chris #3471 Köszi, de azt hiszem ez nekem túl hardcore, megvárom a plebsnek szóló bétát. :)
-
#3470 Question 17 – How do you feel about the announced subscription model for ESO?
I’m happy to pay $15 a month. 49.31%
I’d rather pay a reduced fee. 28.81%
I was hoping for buy-to-play. 20.34%
I was hoping for free-to-play. 1.54%
A TF szeptemberi masszív kérdőive alapján. -
#3469 amúgy ezen a Habáron azért röhögök egy cirka 5 perce :D
#3050 + #3036 újdonság-szerű whatever -
#3468 "Történt bármi egyéb is?"
Van egy kezdetleges virágbolti verzió :D -
#3467 Lassan megkopik a "csillogás", és elfogy a "hősiesség". Semmi extra ezen kívül. -
#3466 Nem. -
Chris #3465 Benézek fél év kihagyás után és mit látok? Hipermajom meg Habár ugyanarra az unalmas rugóra jár, Fred meg még mindig hős védelmezőként viseli a csillogó ESO páncélját. :D
Történt bármi egyéb is? :)
-
Nephin #3464 Miért? :) Ugyanúgy duplán fizetek, nem értem a felháborodást. :) -
soundsonic #3463 Na még csak az kéne.. :P -
Nephin #3462 Ha jól értem (javítsatok ki, ha nem, sosem volt konzolom), ez úgy működik, hogy kell venni gy online passt ahhpz, hogy neten játszhass? Mert ha igen, akkor a PC-seknek is megállapodhatnának valami nethozzáférés-kompenzációban... :P :D -
#3461 Ezt még senki sem tudja. A PS4 esetében eléggé együttműködő a Sony, ott szerintem közel a megállapodás (ezt nyilatkozták is). A Microsoft viszont tartja magát nagyon, ott lesz még ajtócsapkodás, mire lesz megállapodás.
El akarja a Zenimax kerülni a dupla fizetést, csak hát a konzolok is szeretnék, ha neki fizetne a juzer havonta, meg a Zenimax is, így aztán a kutya sem tudja, mi lesz. -
TomStorm #3460 Hogy lesz megoldva konzolon a fizetési mód?
Megveszem és max tesznek rá 1 online pass-t?Mert ha belegondolok akkor nagyon jól fogunk járni konzolon:) -
#3459 Igen tudom na elírtam :D -
HyperMonkey #3458 Jah igen ezt írtam én is, hogy kinek mi a jó, és ez emberenként változhat. Olyan emberke is lesz, akinek a TESO nem fog tetszeni. Ettől még senki nem akarja rámondani hogy szar, csak van akinek nem fog bejönni.
A WoW résszel kapcsolatban, az a Blizzardnak mindegy hogy miért játszik és fizet a tömeg, ha teszi. Tényleg unalmas már a WoW, én sem tolom de ettől még 8 millióan tolják, és a kiadó / fejlesztő párosnak ez a lényeg.
-
petecz #3457 Bár ez picit off, de egy az én véleményem hogy az a 8 millió wow játékos is unja már a játékot teljesen, csak annyira megszokták hogy játszanak vele, hogy nem tudják abba hagyni. Nagyon nagyon érdekelne ha egyszer csak a blizz lelőné a szervereket, mi történne a játékos scene-el, hogy és hova illeszkedne be újra ez a tömeg.
Egyébként az swtor-ról meg annyit az a játék zseniális történettel rendelkezik és nagyon jó contentel, csak játékmenete teljesen wow copy és emiatt bukott szerintem.
Plusz, az én egész korrekt laptopomon nagyon szenvedve megy csak, warzone-ozni nem is tudok rajta értelmesen. Viszont amikor kiprobáltam ezt a tört eso klienst, nagyon meglepődtem milyen jól ment, remélem így is fog maradni a végleges verziónál is. -
#3456 Ja ennyi tényleg elég volt belőle. Megkérném a tisztelt topiklakókat, hogy ne reagáljanak Hypermonkey agyhalott hsz-eire. (Rám is vonatkozik.) Előre is köszönöm. -
#3455 RUNNING! értem én hogy diktatúra meg miaf*szom, de 9:23 van, és kb. egész napra agyhalott állapotba kerültem 2 darab hsz elolvasása miatt :C -
#3454 Az a baj, hogy teljesen rosszul latod a dolgokat.
"Azért lett előfizetős, mert így (az elején) még több pénzt termel"
Ez netto baromsag, no offense. Kevered a szezont a fazonnal. :)
A tobbit meg hagyjuk, szelmalomharc, hiszen barmit is mond a fejleszto, mondok en, mondanak a topiklakok, szerinted mindenki hazudik es csak a te penzedre hajtanak. Tuntetesekre kellene jarnod, ott lenne jo tarsasagod, nem itt az mmo topikokban... :) -
MaRee #3453 Ebbe se lesz íjász, menny innen (no offense) -
HyperMonkey #3452 Nem teszek különbséget játékok közt ha grafikáról van szó. A GW2 az egyik legszebb játék és MMO. Lehet hogy WvW-n iszonyat tömegnél akad, de melyik nem? -
HyperMonkey #3451 "Azt is felfoghatnád lassan, hogy nem az előfizetési modell miatt buknak az mmo-k, hanem azért mert szarok."
És ki szerint szarok? Szerintem az SWTOR szar, de van aki szerint meg maga a megváltó. Szerintem a GW2 jó, és egyre jobb lesz, van aki szerint meg szar. Ezt a logikát követve, a TESO is szar lesz nagyon sok embernek. Főleg ha a fejlesztők a TES játékosokat akarják behúzni. Ez meg alapból baromság, hiába hiszed ezt, ez egy NAGY kamu duma. A pénz számít nekik is, semmi más. Pénzt ölnek bele, pénzt akarnak látni. Minden kiadó és/vagy fejlesztő célja a profit.
Te azt gondolod hogy az előfizetői modell azért lett, mert a nép megszavazta?!? Azért lett előfizetős, mert így (az elején) még több pénzt termel, mert az MMO játékosok nagy része kipróbálja, mert új.
Én sem WoW-ozok már, de van 8 millió előfizetője, és szánalmas divattá vált szidni. Minden MMO örülhetne ha csak negyed annyi előfizetője lenne. A TESO is. -
#3450 el kell hogy keserítselek: ez is elder scrolls :D -
#3449 El kell, hogy keserítselek. Ha a az Elder scrolls nem jött be akkor ez sem fog. Úgyhogy szerintem ki se próbáld. -
Although #3448 A grafikát akciójátékhoz méred vagy rpghez? Vagy ez mindegy? egyik legszebb rpg főleg a nagy kiterjedt játéktért figyelembe véve. ráadásul high-pack is volt hozzá. Nem hinném hogy a grafika lenne gond a skyrimmel. Kapásból alapból talán a witcher 2 ami szebb volt. A teso is szép lesz. De ha eszerint osztályozol rp-t akkor nem biztos hogy ezzel a műfajjal kellene játsszál. Mondjuk te is csak bizonyíték vagy rá már nem érdemes kategorizálni a játékokat. -
#3447 :DD az a szmájli -
#3446 ohhbocsássmegigazadvan
wowazistenwowazisten...nemvagyunkhozzáméltóóóók
-
#3445 ne add alá azt a bizonyos lovat, még itt marad
könyörgöm, minden topicban rüzellem, hogy behozzák az iq betyárok a wowot, na de legalább egy k*rva elder scrollsnál hagyjuk már lógva -
#3444 "amit más 10 éve nem tudott a WoW-on kívül, bírni fogja a tömeget"
szart bírta az a tömeget , olyan lagok és crash volt az elején hogy öröm volt nézni csak tudod amit a nép elnéz egy cégnek mert a kedvence azt másik céggel nem teszi meg.
-
#3443 Felesleges, ha a Skyrimet ruhelted, akkor az ESO sem fog tetszeni, akar ingyen akarod megnezni, akar penzert. -
#3442 A hozzászólásod megint olyan értelmetlenségekkel van tele, amiről sohasem volt szó. Pont az ilyen emberekkel van a baj, akik ugyanazt a baromságot nyomják minden fórumban bármilyen utánajárás, vagy informálódás nélkül.
De legalább értetlen is vagy, mert csak Fred, csak neked 22x elmagyarázta már, hogy az ESO fejlesztőinek, a Bethesdának a TES játékosok behúzása a célja.
Gondolom rengeteg nyilatkozatukban olvastad, amiben az szerepelt, hogy ők majd megcsinálják, amit a wow-on kívül senki nem tudott.
Azt is felfoghatnád lassan, hogy nem az előfizetési modell miatt buknak az mmo-k, hanem azért mert szarok. Nem mindenki él balkáni körülmények között. A játékosok nagy táborának forintra átszámolva, kb 400-1000 ft körül jön ki a havidíj. Nem véletlenül szavazták meg a havidíjat a játékosok, a többségnek ez nem pénz, csak nekünk sok.
-
HyperMonkey #3441 Az a baja a népnek (jogosan), hogy ígéretekkel tele a padlás.
„Majd mi megcsináljuk amit más 10 éve nem tudott a WoW-on kívül, bírni fogja a tömeget, pakoljuk bele a frissítést” stb dumákkal már bőven el van látva a nép. Amikor meg kijön a game, akkor egy komplett bughalmaz, béta verzióban adják ki, kizárólag a minél előbbi profit miatt.
Megnéztem a Skyrim-et, nekem nagyon nem jött be, borzalmas grafika, iszonyatos karakter animációk, kb úgy fos az egész ahogy van (magánvélemény) stb. Plusz ez az FPS irányítás sem az én világom. De szurkolok az ESO-nak, egy dolog miatt. Minél több sikeres MMO van a piacon, annál inkább jelent konkurenciát pl a GW2-nek, így azt is turbózzák majd mindenféle jóval.
Majd az ESO-t is kipróbálom ha F2P lesz. És az lesz max 1 év múlva, ez tuti. Ami nem a WoW, és megpróbál előfizetős maradni minden áron, az úgy jár mint a Warhammer Online. Szóval amikor ingyenes lesz, kipróbálom. Addigra remélhetőleg kijavítanak jó sok bugot is.
-
#3440 Amúgy tegnap lecsekkoltam ezt a "tört beta" verziót és meg kell mondjam a látvány és a hangulat elég jól átjön már ebben az üres verzióban is, hogy milyen lesz majd a világ mikor él és mozog minden arra nagyon kíváncsi vagyok de csak javíthat az összképen. Technikai részről meg teljesítményről majd diskurálgatunk tovább ha mindenkinek lesz kézzelfogható tapasztalata :)
Amúgy amit írtál abba én is sok téren belefutok... sajnos kialakult minden közösségben egy réteg akik már csak divatból is utálnak és kritizálnak vagy lehúznak mindent ami kicsit is nagyobb népszerűségnek örvend vagy pozitív visszajelzéseket kap. :/ -
kovalik #3439 Na végre sikerült összehozni a 2012-es vc redist-et, így elindul már a játék nekem is.Pontosan nem tudom mi okozta a problémát,szerintem összeakadtak valahogy a korábbi verziók, hiába uninstalláltam, és a registryben is molyoltam,gyomláltam.A lényeg, hogy működik.Köszönöm még egyszer mindenki segítségét! -
#3438 tudom, és ezért is emeltem ki az én válaszomban félkövérrel, hogy tisztában vagyok ezzel, miszerint nem ez volt a szándékod. Egyszerűen csak reagáltam a gondolatmenetre :)
Nem is tőled indult a dolog, hanem délelőtt olvasgattam a redditet, és egyszerűen hihetetlen, mekkora ott a sötétség. Nem csak az ESO, más Eurogamer hírrel kapcsolatban is amilyen kommentek születtek, egyszerűen félek, hogy öreg koromra ez, és az ezt követő generáció lesz hatalmon/fogja irányítani a világot :D Mert nálunk is vannak hülyék, bőséggel, de ahova tartunk, az szép egy világ lesz. -
#3437 Picit off, de azért kapcsolódik az ESO-hoz és TES-hez is: Malukah interjú sok jó zenével (videó + magyar összefoglaló) -
#3436 A próféta szóljon belőled ;] -
#3435 ja hát mondom, a múltat nézve neked van igazad, de itt most tényleg király minden, amiről már tudunk :) -
#3434 Ha tévedek azt el szoktam ismerni :) jelen esetben is elfogom amint lesz saját tapasztalatom addig meg maradok szkeptikus ;] me csak [_]P :P