24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• bgabor
    Visszaolvastam 3 oldalt, és semmit se találtam. :(
  • PiszkosFred
    Nem igazan, olvass vissza 1-2 oldalt.
  • bgabor
    Tört??? Tört szerver a hivatalosan kijött játék után egy-másfél évvel szokott megjelenni a neten.

A többiek szerintem a teszt klienst nyomják az aktuális stresszteszt keretében.
  • PiszkosFred
    Ami tetszett meg, ezen felul (esocseppek stb), hogy vizben nyomva egy dodge mozdulatot "csobban" a viz a karakter mogott. Vagy, van labnyom a hoban, porzik az ut futas es ugras kozben - aprosagok, de nagyon szeretem az ilyen aprosagokat :)
  • Kryon
    Eljutott hozzám a híre, hogy már van tört :)
    Szóval megnéztem milyen, és azt kell mondjam nem csúnya. Karaktergenerálást jól megcsinálták, egész jó kinézetű karaktereket lehet csinálni, nem mangás szerencsére. Az időjárás is tetszik, felhők stb. Ahogy látszanak a földön az esőcseppek. A föld sárosnak néz ki esőben a kő vizesnek, száraz időben száraznak. Nem tudom mindig zivatar van-e ott ahol átfutottam, vagy változik az idő, de jól nézett ki.

Részemről maradok gw2+swtor-nál (EQ Next-ig mindenképp :D), mert nem tudnám megszokni a TES-féle harcrendszert, de szép a játék. Törtre feljárogatok majd. :D

bb :)
  • kovalik
    Kösz ! Megnézem ezzel is
  • j0nNyKa
    azért kell ez, mert visual studioban íródik az emulator (pontosabban a version.dll), amit nem tud csak úgy lefordítani a windows, kell neki ez a cucc, hogy "megértse" a tartalmát (merthogy olyan libek vannak használva benne, amik ebben a c++ redistben vannak definiálva)
    .. nagyvonalakban

viszont semmilyen 64 bites dolog nincs használva, úgyhogy elvileg ja, jó lehet bármelyik verziója a redistnek
  • PiszkosFred
    Marmint INNEN (az elobb kimaradt a link)
  • PiszkosFred
    En innen szedtem le, es installaltam a klienst. Nem hiszem, hogy masabb lenne, mint a Jonnykae, de egy probat meger - ha van savod, mindenkeppen.

A VC+++ anno engem is szopatott egy masik jatek eseteben, Win7 64bitre nem ment fel rendesen, igy felraktam a 32 bites vc-t (vagymit), es azzal azota sincs semmi gond. Fogalmam sincs miez es mire valo (kb 15-20 eve meg a foiskolan egyszer ismerdem a Visual Basic 3-mal, de mar akkor sem erdekelt, kegyelem kettesre hajtottam - es azota sem kovetem a dolgokat :D)
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy memóriacímekből senki nem fog tudni neked segíteni.
    ha leírnád a pontos hibát (merthogy ennél mindig több), akkor esetleg
  • kovalik
    visual c++ 2010-es verzió van fenn.Próbáltam törölni, nem lehet
  • kovalik
    A visual c++-t is próbáltam már, azzal viszont gond van, mert nem tudom vmi miatt telepíteni, ott a futtatásnál ír ki egy alkalmazáshibát: 0xc0000005
  • j0nNyKa
    arról az errorról valami részletesebb infód van?
    legújabb version.dll, húzd le innen mindenesetre
    visual c++ redisted ha nincs fent, tedd fel
  • kovalik
    Repairt már csináltam ...semmi eredmény :(
    Tehát akkor :1: innen http://kocsog.eu/upload/eso.zip letöltöttem a launcher-t
    2. 1-2 óra alatt lenn volt a játék, majd el is indult szépen a login ablakig
    3. a version.dll-t , amit a fórumról töltöttem le szépen bemásoltam The Elder Scrolls Online Beta/game/client mappába
    4. Így már a lentebb látható hibaüzenet fogadott
    Ha kitörlöm a version.dll-t akkor elindul, de nem tudok bejelentkezni, mert az ophelia-s account így nem jó.
    Nem tudom mit csináltam rosszul, valahogy ez a version.dll nem tetszik a gépemnek
  • j0nNyKa
    írd már le kérlek mit csináltál pontosan, lépésről lépésre, csak mert _senkinek_ nem volt ilyen hibája
  • soundsonic
    próbálj meg egy repair-t vagy valami... Sajnos nekem nincs ötletem
  • soundsonic
  • kovalik
    azzal is ugyanaz a hiba :(
  • soundsonic
    launcher-rel indítsd
  • kovalik
    sajna nekem az eso.exe indításánál alkalmazás hibát ír ki: 0xc000007b error
    de csak akkor, amikor a legfrisebb version.dll-t bemásolom a The Elder Scrolls Online Betagameclient mappába.A version.dll nélkül elindul a játék, meg is jelenik a login ablak, de persze így nem tudok bejelentkezni.:( Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond ? Köszönöm !
  • soundsonic

Igen.
  • kovalik
    Az Ophelia-ról beszéltek ?
  • j0nNyKa
    reggel lehetett, ha most nem, akkor majd este
  • Nephin
    Nem lehet.
  • yusukee
    Be lehet most lépni a serverre? Engem nem enged be :(
  • Nephin
    Már nézem is! :)
  • j0nNyKa
    az a következő projekt :)
    elvileg egy ilyen 10-15 spellből álló mókázáshoz megvan minden, idő kell csak
  • PiszkosFred
    Az oke, hogy ok harcolnak majd, de mi van a jatekosokkal? Futnak majd mindig eloluk? :D
  • j0nNyKa
    fred, ha letörölted, tolhatod is vissza :D
    szóval aludni azt nem sikerült, cserébe tudunk berakni npcket mostmár :)
    egyelőre állnak és... well, állnak, de megvan minden eszközünk, hogy hamarosan mozogjanak / harcoljanak is :)
  • Nephin
    Jól hangzik. :)
  • j0nNyKa
    jól mondjátok, az effektek is javultak a napokban, amikor azt a sok napsütéses - lens flares képet csináltam, az azért volt, mert azt teszteltem épp :)
    ebben semmi hack nincs, úgyhogy eredetin elvileg ez legalább ennyire királyul néz ki
  • PiszkosFred
    Kulon-kulon minden platform, csak a pc/mac lesz egyutt.
  • TomStorm
    Akkor most 3 tábor lesz játékban?Külön Pc,Xbox és PS?Közük nem lesz egymáshoz?
  • Nephin
    6 óra lehetséges, annyit nem voltam bent és nálam mindig nappal volt eddig.

Az égre azt hittem legutóbb (főleg látva Jonnyka képeit), hogy a gépem miatt volt egy szürke lepedő, de akkor nem. :D Megnyugtató, valóban. :D
  • PiszkosFred
    Eredetileg 6 ora, legalabbis a legutolso info ez volt, eredetin. Itt a fene se tudja, de a multkor este volt, amikor belogoltam, szart sem lattam.

A felhok es egyeb egi textura eseteben akkor nem en vagyok hulye, megnyugodtam :) Nem tudtam, hogy eddig is voltak csak nem tunt fel, vagy most kerultek be, mert ujnak tunt.

Reszemrol azt hiszem megint kuka a projekt, jo volt szetnezni, meg kepeket csinalni, de fel evvel a premier elott nem akarom "megunni" :)
  • Nephin
    Mennyi a timer a cikluson?

Nekem úgy tűnik, hogy most messzebb látni, az ég sem csak egy szürke massza, az egész valahogy jobban néz ki...
  • j0nNyKa
    éjszaka/nappal már az elejétől volt, időjárás meg úgy 2 napja került be

hja igen, most hogy mondod a classt, 1-2 spellt tudunk már castolni teszt szerveren, de semmi kiadható / értelmes
  • Nephin
    Nekem a classt nem mentette el, a többi oké.

Már vannak időjáráseffektek is! Éjszaka/nappal még nincs gondolom.
  • j0nNyKa
    lehet több kari, és délután még ott tartottunk, hogy a fajon kívül minden mást elmentett jól, ezek szerint mostmár a faj is jó, cool :)

most van egy kis parkolópálya, nincs ötlet, hogy hova lehetne most fejleszteni az emulatort.. :|

további területeket egyelőre nyilvánvalóan nem tudunk berakni :(
  • drop
    én 3 csináltam xd