24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
bgabor #3393 Visszaolvastam 3 oldalt, és semmit se találtam. :( -
#3392 Nem igazan, olvass vissza 1-2 oldalt. -
bgabor #3391 Tört??? Tört szerver a hivatalosan kijött játék után egy-másfél évvel szokott megjelenni a neten.
A többiek szerintem a teszt klienst nyomják az aktuális stresszteszt keretében. -
#3390 Ami tetszett meg, ezen felul (esocseppek stb), hogy vizben nyomva egy dodge mozdulatot "csobban" a viz a karakter mogott. Vagy, van labnyom a hoban, porzik az ut futas es ugras kozben - aprosagok, de nagyon szeretem az ilyen aprosagokat :) -
Kryon #3389 Eljutott hozzám a híre, hogy már van tört :)
Szóval megnéztem milyen, és azt kell mondjam nem csúnya. Karaktergenerálást jól megcsinálták, egész jó kinézetű karaktereket lehet csinálni, nem mangás szerencsére. Az időjárás is tetszik, felhők stb. Ahogy látszanak a földön az esőcseppek. A föld sárosnak néz ki esőben a kő vizesnek, száraz időben száraznak. Nem tudom mindig zivatar van-e ott ahol átfutottam, vagy változik az idő, de jól nézett ki.
Részemről maradok gw2+swtor-nál (EQ Next-ig mindenképp :D), mert nem tudnám megszokni a TES-féle harcrendszert, de szép a játék. Törtre feljárogatok majd. :D
bb :)
-
kovalik #3388 Kösz ! Megnézem ezzel is -
#3387 azért kell ez, mert visual studioban íródik az emulator (pontosabban a version.dll), amit nem tud csak úgy lefordítani a windows, kell neki ez a cucc, hogy "megértse" a tartalmát (merthogy olyan libek vannak használva benne, amik ebben a c++ redistben vannak definiálva)
.. nagyvonalakban
viszont semmilyen 64 bites dolog nincs használva, úgyhogy elvileg ja, jó lehet bármelyik verziója a redistnek -
#3386 Marmint INNEN (az elobb kimaradt a link) -
#3385 En innen szedtem le, es installaltam a klienst. Nem hiszem, hogy masabb lenne, mint a Jonnykae, de egy probat meger - ha van savod, mindenkeppen.
A VC+++ anno engem is szopatott egy masik jatek eseteben, Win7 64bitre nem ment fel rendesen, igy felraktam a 32 bites vc-t (vagymit), es azzal azota sincs semmi gond. Fogalmam sincs miez es mire valo (kb 15-20 eve meg a foiskolan egyszer ismerdem a Visual Basic 3-mal, de mar akkor sem erdekelt, kegyelem kettesre hajtottam - es azota sem kovetem a dolgokat :D) -
#3384 az a baj, hogy memóriacímekből senki nem fog tudni neked segíteni.
ha leírnád a pontos hibát (merthogy ennél mindig több), akkor esetleg -
kovalik #3383 visual c++ 2010-es verzió van fenn.Próbáltam törölni, nem lehet -
kovalik #3382 A visual c++-t is próbáltam már, azzal viszont gond van, mert nem tudom vmi miatt telepíteni, ott a futtatásnál ír ki egy alkalmazáshibát: 0xc0000005 -
#3381 arról az errorról valami részletesebb infód van?
legújabb version.dll, húzd le innen mindenesetre
visual c++ redisted ha nincs fent, tedd fel -
kovalik #3380 Repairt már csináltam ...semmi eredmény :(
Tehát akkor :1: innen http://kocsog.eu/upload/eso.zip letöltöttem a launcher-t
2. 1-2 óra alatt lenn volt a játék, majd el is indult szépen a login ablakig
3. a version.dll-t , amit a fórumról töltöttem le szépen bemásoltam The Elder Scrolls Online Beta/game/client mappába
4. Így már a lentebb látható hibaüzenet fogadott
Ha kitörlöm a version.dll-t akkor elindul, de nem tudok bejelentkezni, mert az ophelia-s account így nem jó.
Nem tudom mit csináltam rosszul, valahogy ez a version.dll nem tetszik a gépemnek -
#3379 írd már le kérlek mit csináltál pontosan, lépésről lépésre, csak mert _senkinek_ nem volt ilyen hibája -
soundsonic #3378 próbálj meg egy repair-t vagy valami... Sajnos nekem nincs ötletem -
soundsonic #3377 -
kovalik #3376 azzal is ugyanaz a hiba :( -
soundsonic #3375 launcher-rel indítsd -
kovalik #3374 sajna nekem az eso.exe indításánál alkalmazás hibát ír ki: 0xc000007b error
de csak akkor, amikor a legfrisebb version.dll-t bemásolom a The Elder Scrolls Online Betagameclient mappába.A version.dll nélkül elindul a játék, meg is jelenik a login ablak, de persze így nem tudok bejelentkezni.:( Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond ? Köszönöm ! -
soundsonic #3373
Igen. -
kovalik #3372 Az Ophelia-ról beszéltek ? -
#3371 reggel lehetett, ha most nem, akkor majd este -
Nephin #3370 Nem lehet. -
yusukee #3369 Be lehet most lépni a serverre? Engem nem enged be :( -
Nephin #3368 Már nézem is! :) -
#3367 az a következő projekt :)
elvileg egy ilyen 10-15 spellből álló mókázáshoz megvan minden, idő kell csak -
#3366 Az oke, hogy ok harcolnak majd, de mi van a jatekosokkal? Futnak majd mindig eloluk? :D -
#3365 fred, ha letörölted, tolhatod is vissza :D
szóval aludni azt nem sikerült, cserébe tudunk berakni npcket mostmár :)
egyelőre állnak és... well, állnak, de megvan minden eszközünk, hogy hamarosan mozogjanak / harcoljanak is :)
-
Nephin #3364 Jól hangzik. :) -
#3363 jól mondjátok, az effektek is javultak a napokban, amikor azt a sok napsütéses - lens flares képet csináltam, az azért volt, mert azt teszteltem épp :)
ebben semmi hack nincs, úgyhogy eredetin elvileg ez legalább ennyire királyul néz ki -
#3362 Kulon-kulon minden platform, csak a pc/mac lesz egyutt. -
TomStorm #3361 Akkor most 3 tábor lesz játékban?Külön Pc,Xbox és PS?Közük nem lesz egymáshoz? -
Nephin #3360 6 óra lehetséges, annyit nem voltam bent és nálam mindig nappal volt eddig.
Az égre azt hittem legutóbb (főleg látva Jonnyka képeit), hogy a gépem miatt volt egy szürke lepedő, de akkor nem. :D Megnyugtató, valóban. :D -
#3359 Eredetileg 6 ora, legalabbis a legutolso info ez volt, eredetin. Itt a fene se tudja, de a multkor este volt, amikor belogoltam, szart sem lattam.
A felhok es egyeb egi textura eseteben akkor nem en vagyok hulye, megnyugodtam :) Nem tudtam, hogy eddig is voltak csak nem tunt fel, vagy most kerultek be, mert ujnak tunt.
Reszemrol azt hiszem megint kuka a projekt, jo volt szetnezni, meg kepeket csinalni, de fel evvel a premier elott nem akarom "megunni" :) -
Nephin #3358 Mennyi a timer a cikluson?
Nekem úgy tűnik, hogy most messzebb látni, az ég sem csak egy szürke massza, az egész valahogy jobban néz ki... -
#3357 éjszaka/nappal már az elejétől volt, időjárás meg úgy 2 napja került be
hja igen, most hogy mondod a classt, 1-2 spellt tudunk már castolni teszt szerveren, de semmi kiadható / értelmes -
Nephin #3356 Nekem a classt nem mentette el, a többi oké.
Már vannak időjáráseffektek is! Éjszaka/nappal még nincs gondolom. -
#3355 lehet több kari, és délután még ott tartottunk, hogy a fajon kívül minden mást elmentett jól, ezek szerint mostmár a faj is jó, cool :)
most van egy kis parkolópálya, nincs ötlet, hogy hova lehetne most fejleszteni az emulatort.. :|
további területeket egyelőre nyilvánvalóan nem tudunk berakni :(
-
#3354 én 3 csináltam xd