sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Megint write onlyban trollkodsz. De mar megszoktam. Ennek ellenere engedd meg, hogy reagaljak. (meg akkor is, ha nem olvasod el, hanem folytatod azt a bomlaszto tevekenysegedet, ami miatt evek ota konyorog az rpg topikok kozossege egy nyomorult ignore gombert...)

Nem mondtam, hogy baj, ha ujratervezik valaminek a koncepciojat. Sot, ellentbetn a te elvakult es begyepesedett utalatra epulo latasmododdal, az kifejezetten orvendetes, ha egy fejleszto figyelembe veszi a reakciokat es kritikakat. Viszont, amikor egy 5 eve fejlesztett jatek utolso egy eveben valtoznak meg alapveto dolgok, es az is reakciok miatt, akkor az - ellentetben a gondolatoddal -, nem feltetlen jelenti azt, hogy jo volt bizonyos esetekben a fejlesztok alap koncepcioja. (mert ugyebar szerinted, idézlek: "Borzalmas látni már koncepció szinten mekkora fölényben vannak a Tod féle csapattal szemben"). Ami azert is vicces a te altalad ird bullshitre, mert a legtobb esetben a valtozasokat a Skyrimban latottakra akarjak valtoztatni, olyanra akarjak a jatekosok, amelyet oly\'annyira elcsesztek - szerinted - Todd (ket "d", mar irtam sokszor) es bandaja. A szemet mocskok.

"Az rpg alapja mindig is a történet és a karakterek."
    Ez meg hagyjan is, reszben igazad van, de tenyleg ettol RPG az RPG? Mert ez kb egy jo konyv vagy film alapja. Hol marad az interaktivitas es a szabadsag? Mert a TES sorozat ezekre epit elsosorban. Egy sandbox vilagban, ahol barki lehetsz, barmit csinalhatsz, ott nehez osszehozni azt, hogy mind az ezer NPC-nek adj egy-egy megfelelo melysegu hattersztorit, minden feladatnak legyen regeny szintu hattere, stb. Adja Isten, hogy a Witcher 3-ban ez sikeruljon.

Nem az a baj, hogy megragadtal a mult egy szintjen, es nem akarsz vagy nem tudsz kitorni abbol az alomvilagbol. Sokan vannak igy vele, en jomagam is sokszor ujranezek egyes regi filmeket, sorozatokat, es probalom felidezni a regi szep idoket. De ezek elmultak, veget ertek. Semmi sem tart orokke - es egyeb klisek. Az a baj, hogy emiatt roppant duhos vagy a vilagra, a fejlesztokre, es a valtozasokat elbol elutasitod. De ami meg nagyobb baj, hogy emiatt - bar lenne alkalmad ra -, de direkt meg sem probalod jolerezni magad, nem akarsz szorakozni az uj jatekokkal, rendszerekkel, hanem szidsz mindent es mindenkit, aki tonkretete a "te dragasszagodat". Tovabbra sem ertem, hogy miert nem blogolsz, ahelyett, hogy az SG, Morrhun es egyeb TES forumokon trollkodsz a multban elve.

Es igen, lehet, hogy ostoba vagyok. De en legalabb probalom megtalalni mindenben a pozitivot a szorakoztatot. Konnyebb igy, javaslom probald ki egyszer!