24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3112 ez a helyzet most is
a most hétvégi pvp tesztre kaptak 1 accot, amíg az nem bannolódik (múltkori tapasztalat szerint ~3-4 óra), addig lopják a packeteket gőzerővel, meglátjuk, jó lesz-e valamire
én azt mondanám így látatlanban, hogy csak egyedül rohangálás lesz egy jó darabig (korlátlan számú karaktert kreálhatunk majd, amik el is mentődnek, és persze az egész világ bejárható, de üresen)
én biztos, hogy jópár órát el fogok tölteni vele még így is :) -
#3111 Egyedul, ha jol olvastam, akkor npck es playerek nelkul egyelore. Csak a kornyezet es egyeb nem interaktiv dolgok lesznek elerhetoek eleinte. Vagy azota van valtozas? -
#3110 ők már rohangálnak :)
most random disconnecteket javítgatnak, ~1-1,5 hét, és szerintem mi is rohangálhatunk -
#3109 hát nagyon szép karikat lehet kreálni,remélem össze jön nekik a rohangálás a játékba már jó animációkra vagyok kíváncsi -
#3108 hol tartana a világ, ha te low lever user lennél... :) -
Susarc #3107 low level user vagyok -
#3106 Egyelore nem. -
#3105 ez sem lett leírva 20 hszen belül :( -
Susarc #3104 mászkálni nem lehet?:P -
Susarc #3103 elindúlt:P directory-ból:) -
Susarc #3102 srácok ezt hol találom?
"Zenimax OnlineThe Elder Scrolls Online Betagameclient".
-
#3101 Ez szerintem sem jó ötlet... teljesen megtöri a varázst, amikor egy olyan embert látsz... -
#3100 Jogos, revidialom magam. Tehat extrem tartomanyba ne mehessen, de mindenkeppen ki lehetne tolni a tartomanyok hatarait. :) (mielott felreertene barki is, tobb mint elvarhato es teljesen korrekt a karakterszerkeszto, es nem sok azonos karakter lesz a vilagban) -
MaRee #3099 - sliderek mehetnenek egesz extrem tartomanyokba is, nagyon hulye fejeket es testeket generalva ezaltal (lasd egykori Oblivionban megtartott "vilag csufja" verseny palyazoit :)
Ez szerintem annyira nem jó dolog, nem hiányzik az Aion szerű 1 méteres és ugyan ekkora fejű idétlen karakterek tömege, meg stb. -
#3098 Azt a masfel, ket orat megerte, hogy vegre lassa az ember tomoritett videokon kivul is, hogy nez majd ki a karakter valojaban. En speciel nagyon meg vagyok elegedve a latottakkal (termszetesen gameplay nelkul) high es ultra beallitasok mellett jol neznek ki a karakterek.
Amit hianyolok belole, az az egyes arcelemek elore definialt presetjei. Gondolok itt arra, hogy pl a szem, szaj, orr, stb van egy default, es azt lehet nagyitni, forgatni, "tologatni", stb. De jo lenne, ha az "alakjat" is lehetne valtoztatni, majd ezeket a presetekkel kellene gyurmazni.
Illetve, ami hianyzik meg, bar ezek inkabb kenyelmi szempontok:
- a megerosites, hogy ha "ide kattintok", az addigi generalt arc/test ugrik, "biztos hogy akarod?".
- lehetne egy Mass effect 2/3 fele mentheto/exportalhato generalt szamsor/preset, amelyet betoltve/importalva barmikor ujraalkothato lehetne a karakter kinezete.
- sliderek mehetnenek egesz extrem tartomanyokba is, nagyon hulye fejeket es testeket generalva ezaltal (lasd egykori Oblivionban megtartott "vilag csufja" verseny palyazoit :) -
#3097 Arra gondol, hogy karakter nézegetésért letöltötök ennyit. -
#3096 őő, mi közünk van ahhoz, hogy 27 giga a kliens? -
KaBuTo666 #3095 27 GB ??!!! Atyaúristen, ti aztán fanok vagytok. :D -
#3094 egyébként hivatalosabb vizekre evezve hétvégén PvP tesztelés lesz, kíváncsi vagyok a véleményekre -
#3093 Jelenleg egy 27gb meretu karaktergeneralo, mentes nelkul, csak a moka kedveert :) -
#3092 Tudom, elnézést... ma nagyon lusta vagyok. Na megyek én is, megnézem mijez. -
#3091 nincs, és leírva sem volt 20 hszen belül -
soundsonic #3090 #3050 + #3036 Törtön nyomjuk -
#3089 Ez mi ez amit ti csináltok? Van valami program? -
Johika #3088 gyakorlat teszi a mestert. :D
probald ki hogy megporgeted karaktert, jo kis emotok a jutalmad :) -
#3087 próbáltam.. :)
az lesz, amit fred ír, nyomkodni kell még, mert nem olyan fekete-fehér ez, mint ahogy kinéz :) -
Johika #3086 vekony derek, val es nagy mellboseg, egyszeru :D -
#3085 Fogalmam sincs, es meg ez is csak egy kozepso allapot :) Elegge furcsak a sliderek, egy-egy probanal egesz mas ertekkel mukodnek, a haj, szem es borszin is mas es mas. biztos van benne racio, de egyelore nem ertem. Az biztos, hogy ketszer ugyanazt nem lehet lekrealni, vagy legalabbis nehezen. -
#3084 az istenbe csináltál akkora dudákat, nekem nem sikerült :D -
#3083 Nemis :) (pedig megfogadtam anno, hogy nem szedem le, de gyengenek bizonyultam es gyozott a kivancsisag)
-
Johika #3082 mokas ha porgeted a karaktert. :)
a dagadt oreg karakterek egesz jok lesznek -
Susarc #3081 mindenki karit generál a törtön? ejnye:))) -
Nephin #3080 -
soundsonic #3079 OH sry, de ezt csúnyán benéztem... :D Igazad van -
#3078 ezt nézd meg mégegyszer.. :)
tipp: ami fehér, az ki van jelölve :) -
soundsonic #3077 nem minden szövetségben lehet minden fajt indítani priváton sem
(amik fehér színűek azokat nem lehet)
-
#3076 értem köszi -
#3075 Majd idovel talan, ha a Zenimax nem kuldi ra a kommandot :) Addig csak a karaktereket krealgatni es nezegetni, ha minden igaz. -
#3074 kicsit lemaradtam most ezzel lehet játszani vagy csak karakter kreálni? -
Nephin #3073 Rá nem jöttem volna, mi ez. :D Köszi! :)