24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3152 Itt sincs. Ami GW2-ben a WvWvW az itt az ESO-ban a Cyrodiili AvAvA. Ugyanaz a felállás.
Nem feltétlen balfasz, csak az egy óráig hordott szopóálarc után (40 perc login probléma, 20 percnyi halál) után nem biztos, hogy objektív az összegzés :D -
Susarc #3151 mi akikn még egy 27 gigás!! karigenerálótól is nyáladzunk meg semmi....pfffff -
Susarc #3150 ez egy balfasz gyerek lesz:))) és OFC ő bejut bétába! eszemfaxommegáll!:) -
#3149 "You will have access to the new PvP zone, of course you won't see each other and all you can do is explore.. you can't do anything except for running around and I will try to implement chatting." -
#3148 Немного поучаствовал в сражениях, но быстро надоело - меня постоянно убивали, а бежать из крепости (где точка возрождения) было несколько муторно. :) -
#3147 Beduzzogott? Miért hány éves volt, 8? -
#3146 Hát, eddig egy orosz cikk van az eventről. Azt írja a srác, hogy amit eddig nyilatkoztak a fejlesztők, az minden úgy is van. Viszont folyamatosan meghalt - egyedül játszott -, ezért megunta hamar az egészet, mert csak rohangált vissza a hullájához. Inkább elment felfedezni.
Instant 50-esként kezdenek Cyrodiilban saját bázison. Kapsz fegyvert (zöldek, kékek) és rakás skillpontot, illetve ingyen lovat.
Dugig van rommal és minden felfedezni való szarsággal Cyrodiil. Ezeket ghost és skeleton csapatok "védik". Vannak Ayleid erőforrsáok, mint az Oblivionban, amelyek ideiglenes boostot adnak magickára, életerőre, stb. Vannak élőlények, farkasok, őzek stb. - de mivel nem volt sok játékos egyelőre, megunta ezt is. Nincs hullarablás, vagyis nem lehet semmit sem lootolni az agyonvert ellenfelekből.
Lehet lovagolni (H betű), akár keresztül mindenkin, de ha megütik a lovaglót, akkor a játékos a földre esik (ló ledobja). Az animációk nem rosszak.
Azt írja, hogy az egész pvp hasonló, mint a GW2-ben, három frakció, egy cél, és közben mindenki megöl mindenkit, aki az útjába kerül... (no comment). Még a szerencsétlen virágot szedő játékost is, egy tó partján.
High beállításokkal 35 fpssel ment a legrosszabb esetben is.
Ennyi. Mindenesetre megvárnék egy normális reviewt is, mert ez a srác a kezdeti "40 perces csatlakozási probléma után" pár halál után beduzzogott, és konkrétan otthagyta a pvpt, és a teszt 80%-ban Cyrodiil pve részét nézegette. Ami fontos, de pvp-re lennénk kíváncsiak :) Viszont amit leírt, és az mondjuk igaz is, nem csak "rage", akkor hatalmas nagy a terület, és bizonyos részeken a környezeten kívül nincs más, ami reális, de az sosem árt, ha dugig van egy map :) -
Susarc #3145 IGEN, akik támogatták őket...lehet az ingyenélők:P mint én pl. is tolhatjuk pár nap múlva:)) -
#3144 egy pár napig a donatorok kapnak csak hozzáférést a világhoz, igen -
#3143 ez rég megvan nem a karakter készítésről beszélek hanem hogy elvileg ma már rohangálhatnak a játékba -
soundsonic #3142 olvass lejjebb, de hogy könnyebb legyen: #3050 + #3036 -
#3141 ezt a progit csak elindítom és annyi, bocs kérdésért másik rohangálást csak a fizetők tolhatják? -
#3140 szedd -
petecz #3139 Sziasztok, én is most készülöm leszedni, érdemes most? Csak a dll fog változni vagy várjak? Most nem olyan jó a sávszélem csak azért kérdezem. :) -
#3138 Jöhet kép minden mennyiségben. Közben leszedem én is majd újra (már bánom, hogy töröltem :D) -
#3137 screenshot áradat legyen, vagy meg fogod nézni?
mindenesetre közben elkészült a watermark remover, aki küldött pénzt, és akar csinálni szép screenshotokat, szedje le, használja :) -
Nephin #3136 Igen, ott is volt valami ilyesmi, de nem rémlik, hogy ilyen mértékben sikerrel járt volna. -
#3135 már swtornál is foglalkozott a srác ezzel a témával, bár nem tudom, ott meddig jutott -
Nephin #3134 Nem semmi, amit csinálnak. -
#3133 Lehet még ma elérhető lesz azoknak, akik küldtek pénzt a fenntartásra. Aztán ha stabil a rendszer, jöhet a többi szabad licenszes is.
Hey everyone,
I have completed In game entry and exploration, we will be releasing this to donators only first (that way we won't get too many connections and actually be able to bug fix it). And once it's ready we will open it to everyone.
I also have to fix the version.dll to remove the nasty watermarks.
PS : We will open the servers in a matter of hours Wink...Read More -
#3132 Igen, ebben bízok én is, hogy valami hasonló lesz, de nem csak egy npc/vendor, hanem valami egyedi, sajátos megoldás. Nem kell hozzá sok, csak egy-egy fővárosban kinevezni egy Kereskedelmi vagy Közösségi negyedet, és a 4-6 hetes content peccsek során azt frissíteni. A többi már "csak" script kérdése az egész :) -
Nephin #3131 Végülis amit kivastagítottál, az kb. erre utal, nem? Ment egyébként a jövő heti kérdéslistára, amit majd feltesznek Londonban. :) -
#3130 Nem mondom, hogy ez lesz, amit leírtam, de reméli mindenki, hogy valami hasonló... :) -
#3129 Persze. A vicc az, hogy amikor kiderült a Guild Store dolog (az első említés után), többen írtak a fejlesztőknek (mi is), hogy milyen jó lenne az, ha egy játékos guild, ha elér egy bizonyos szintet (guild szintet, achievmentek, stb), vagyis meghatározó és stabil guilddé válik, akkor nyithasson publikus boltokat Tamriel szerte. Amolyan bolthálózat, amelyeket a 4-6 hetente érkező frissítésekkel lehet berakni - megszüntetni, és amely előtt állva az adott guild büszkén "verhetné a mellét", hogy "igen, ezek mi vagyunk". Mert a title, az achivementek, stb is jó, de ennek lenne állandó, és látható nyoma. (ha már guild ház egyelőre nincs, csak Cyrodiilban lehet majd Erődökbe beköltözni).
Egy-egy mmoban nagyon fontos, hogy magadénak érezd azt, amit csinálsz. Ez lehet egyéni siker de lehet guild siker is. Nem nagy dolog, de amikor a WoW kezdeti idejében kitűzték Ony anyánk fejét SW/Orgri elé (akit oldalanként max 2-3 guild ölt meg kezdetben), akkor az egész guild vonult Bolvar után.
Na egy ilyen minden számára látható kis kereskedő pult/kioszk/stand/akármi mekkora buli lenne, saját guild színekkel, büszkén hirdetve a guild sikereit, és persze árulva a jobbnál jobb cuccokat. -
Nephin #3128 Nagyon ködös még a gazdaság, de ez talán bizonyíték arra, hogy lesznek belső shopokon kívüli árusítóhelyek is. Kérdés, hol, milyen feltétellel stb.
Óriási szerepe lesz a kereskedelmi "szövetségeknek". -
#3127 Nick Konkle arról, hogy kb. mi várható 4-6 hetente érkező frissítésekkel:
Nick: An example would be adding in The Thieves Guild questline: a series of story-driven quests for an individual player. Adding in a justice system within the game, so when people steal things, there’s a consequence to that action. And then adding in a skill line that lets you distract guards and that sort of thing, so you’ll have a package that includes story, some gameplay elements and maybe a new system. That’d be a patch. Some of them will be things like a new zone, or something for a large number of players. Each one contains different elements.
A guild shopokról:
Nick: Yeah, there’s actually a number of different options. We have what you call a Guild Store, which isn’t quite an auction house, as there isn’t a bidding system. You just put something up for a price and people can either buy it or not. Basically eliminating the bidding aspect. Now you can be a member of multiple guilds and our expectation is that people will form trade guilds and use the Guild Store to, you know, produce and sell specific items or weapons.
There will hopefully be an interesting friction involved, in which players try to buy from one guild and sell to another at a profit.
If you don’t want to be a member, there are locations you can go to in the world where you access certain guild’s stores, that choose to put them up there. If you want to, there are options to take advantage of different markets being created for different things. If you’re really interested in min-maxing the economy, as I know a few players are.
Duelről (jelenleg nincs a játékban, de érkezik.. érkezik?)
I noticed when I met a few other players to try out some of the PvP there wasn’t an option to duel at the item. Is that a limitation of the demo?
Nick: That’s certainly on the list of features of things that we could support at some point. I expect that one will make it, because it’s not too hard to implement.
A többi a szokásos, de vmelyik nap majd megpróbáljuk lefordítani (most hétvégén tuti nem lesz rá idő). -
#3126 igen ők kaptak accot -
soundsonic #3125 Egy ugye a privátra vonatkozik? :) -
#3124 hát kíváncsi leszek mikorra lesznek meg vele,remélem nem hónapokat kel várni -
#3123 "Someone gave us a working account, we have everything we need, it's in the works"
:) -
Nephin #3122 Nagyon várom, miket mondanak majd. -
#3121 érdekes, az ismerősöm nem lett behívva erre, pedig eddig mindegyiken volt -
#3120 -
soundsonic #3119 ha csak egy kicsit barangolhatnék már örülnék :) -
MaRee #3118 Inkább a hozzájuk hasonlókra. -
#3117 Erre gondolsz? :D -
#3116 hahah so true :)
hányszáz dvdt kiírtam anno, hogy legyen helyem, meghát a kedvencem: letöltöttem egy játékot, X GB 100 megás rarokból, akkor nem volt helyem kicsomagolni, majd ha csináltam helyet csomagolni, nem volt hely telepíteni :))
good old times. -
#3115 Ah, azok a boldog szep napok, amikor csak ennyi kellett +20gb helyhez :) Amiota ket kattintas es millio "klip" erheto el, az a hulye aki gyujti... Az SSD-k viszont vegesek egyelore hely szempontjabol, igy ami nincs hasznalatban, azt kukazom. Jo ez a private server cucc, bebizonyitottam, hogy a 2014 tavaszan a premierkor biztos, hogy az elso 2-3 ora a generalassal fog elmenni, de azert amig nincs ennel tobb funkcioja, nem tartom meg :)
Meg van valami "izgalmas" abban, ha leakekre vadaszik az ember, legalabb gyorsabban telik a munka :) -
Susarc #3114 delete pron!:P -
#3113 Majd szolj mar, ha van valami fejlemeny, mert toroltem a klienst, es addig nem nagyon szednem le :) (savszelem van, de helyem sosincs eleg)