24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3433 hát most emiatt volt pvp teszt béta pont, amiben persze nem annyian voltak egy helyen, mint majd élesben, de mindenesetre tökpozitív volt a tapasztalat
egyébként mostmár tört szerveren is egyre sűrűbb a létszám, és nem nagyon venni észre, persze az sem mérvadó, tudom -
#3432 Puding próbája az evés:) -
#3431 Szóval azért, hogy tiszta poharat öntsünk a vízbe se nem trollkodni nem akartam se nem lehúzni a játékot csupán megosztottam szkeptikus véleményem :P -
#3430 Nem csodálom hogy ennyi szar MMO szopás után szkeptikus az ember:) -
#3429 Mint írtam ne legyen igazam és tényleg alkossanak valami igazán tutit de őszintén mennyi esély van rá, hogy nem kell paks 4-es blokk a maximális látványvilághoz tömegben ? :) Nem vagyok én pesszimista csak épp amíg nem látom az ellenkezőjét addig nem hiszem el ;]
Elég téves az a meglátás azért, hogy én negatívan közelítem meg a dolgot és le akarom húzni az ESO-t nincs nekem semmi bajom vele csak kicsit szkeptikus vagyok a leígérjük a csillagokat is az égről nyilatkozatokkal kapcsolatban eddig kb senkinek nem sikerült de persze ettől még lehet, hogy pont nekik sikerül.
Viszont ha logikusan gondolkodunk azért nem néz ki szarul a game és ha sima teszem aszt bóklászás közben van az átlag ember fiának 50-60 fps amihez azért már elég combos konfig kell majd teszem aszt 100-200 emberes ostromnál amikor fröcsög minden hát igencsak kellemes meglepetés lenne ha nem lenne fps dropp :) -
#3428 Ne keverjük a kettőt. Tapasztalat alapján véleményt alkotni mindenkinek joga van :) Hogy ezt milyen stílusban és milyen formában teszi, ez már az embertől függ. Akár pozitív, akár negatív, el kell fogadni, maximum nem értesz vele egyet. (persze, a papagájemberek más lapra tartoznak, azok trollok, őket írtani kell minden fórumon - lásd a TES topikok legnagyobb trollját, aki jelenleg a Morrohun fórumon tombol - bár inkább ott, mint itt)
Amiről én beszélek, az a tapasztalatot és konkrét élményeket nélkülöző csak és kizárólag előítéleteken és hiedelmeken (esetleg félelmeken) alapuló vélemények. Amelynek egyszerűen nincs értelme, legyen az MMO, legyen az egy meg sem jelent film, egy meg sem főzött ebéd, vagy meg sem ismert leány/fiú, egy el sem olvasott könyv - és még lehetne sorolni.
Tudom, hogy a facebook generációnál teljesen más az értékrend, más a kommunikáció és más minden, pont ezért sajnálom, hogy az ESO-nak a legnagyobb ellenfele ez a megfoghatatlan, meghatározhatatlan jelenség.
Mert ha a premier után azt mondja majd valaki, hogy gyerekek, ez így egy rakás szar, és "többet ide nem jövök", akkor oké (kivéve, ha mondjuk ezt óránként leírja :)). De még van fél év, és az itteni fórumozók nem jártak a bétában, csak max a privát szerveren és a leakelt anyagokat nézik.
Félre ne értse senki, Omlás nem szidta a játékot, csak ugyebár jött a szokásos "áh, ezek se jobban mint a többi, nem tudják megoldani a masszív tömeget fps loss nélkül" gondolattal, pedig ha valamit el lehet mondani a játékról a béta alapján, akkor az az, hogy habár a PVP kaotikus, átláthatatlan, 1shot hegyek és még unbalanced is... De a tömeget a motor úgy kezeli 200 emberrel high settingsen, mint még egyetlen mmo sem. :) -
soundsonic #3427 +1 -
#3426 én maximálisan értelek, de sajnos nagyon érthető a "másik oldal" is, csak hogy ne menjünk nagyon messzire, emlékszel, mennyire nagyon-nagyon swtor függő voltam előre (mint te az elder scrolls-zal), végig bétáztam a fejlesztés utolsó 1 évét, vártam mint a messiást
jónak véltem mindent, élveztem minden percét, majd pár hónap után úgy hagytam ott, hogy azóta nem is láttam
gw2 -||-
bár gw2 picit rossz példa, ott nem tudok igazi konkrét negatívumot mondani, mint pl a lenti sztereotípia, de végső soron akkoris a károgóknak lett igaza
nyilván látatlanban terjeszteni a hülyeséget, na az megint egy másik fokozat, azt az én agyam sem bírja feldolgozni -
#3425 Ez a legnagyobb problémája/ellensége az ESO-nak, ez a fajta bármilyen alapokat és konkrétumot nélkülöző, csakis hiedelemre és vélt dolgokra épülő prejudikáció, amely olyan erősen jelen van az mmo közösségben, hogy letehetsz te bármilyen AAA csillagos ötös játékot az asztalra, bármilyen névvel, akkor is "szar minden látatlanban" :)
Mindenben csak a rosszat látjuk vagy csak és kizárólag a rosszat akarjuk látni, és ha minden rendben van, akkor is keresünk valamit gyorsan valamit, amit lehet szidni és mutogatni, hogy "na tessék, én megmondtam! nem megmondtam? De megmondtam b*meg!". :) -
#3424 Nem lesz igazad. :) -
#3423 most így nem azért hogy direkt ellent mondjak neked, de a béta teszterek beszámolói alapján soksoksok embernél sincs semmiféle fps probléma, honnan vetted a dolgokat, amiket leírtál? -
#3422 Így is lesznek elég brutális FPS csökkenések nem hogy 200 de még 30 ember esetén is kötve hiszem hogy feltalálják a spanyol viaszt és minimális FPS esés lesz sok karakter megjelenítése esetén :D de ne legyen igazam.
Az biztos hogy aki látvány terén maximalista az vagy berendeli magának Paks 4-es blokkot vagy nem megy olyan helyre ahol nagy a tömeg :D -
#3421 nézelődj -
#3420 Konkretan lore szempontjabol hianyolom elsosorban az erdos/dzsungeles reszt. :) Azzal tisztaban vagyok, hogy mindez technikai szempontok miatt alakult ugy, ahogy, hiszen 200 ember csataja egy suru erdoben elegge brutalis fps csokkentest tud eredmenyezni. Gyonyoruen nez ki Cyrodiil, nincs ezzel baj, csak majd helyre kell tenni a keszitokben a lore ide vonatkozo - egyebkent aranylag hianyos - reszet. -
kovalik #3419 A 2010 vc redist normálisan fel van rakva, nincs azzal gond.
A 2012-es-nél fogad hibaüzenet, amit már egyszer írtam : 0xc0000005 error
vcredist_x86.exe- Alkalmazáshiba
Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni(0xc0000005).Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra.
Sajnos csak ennyi !
-
#3418 Igen, jogos. Lehet, nagyon lerántaná az fps-t? Biztos van valami oka. -
Susarc #3417 ez online gém betegség! én is hiányolom a sűrű!!! erdőket/dzsungeleket.... -
#3416 nem a kliens a baj, ha nincs egy normálisan felrakott vc redist, az a baj, end of story
#3413: én kértem egyébként konkrét hibaüzenetet a vc redist telepítésénél, abból el lehetne indulni, az, hogy "nem megy" picit kevés -
#3415 Mas otletem nincs, esetleg nezz valami *.ini-t a kliens mappajaban, hatha ott van valami elozetesen beallitva (amit nem szeret a geped), ami nem kellene (konfigok vagy ilyesmi). -
kovalik #3414 igen -
kovalik #3413 a 32 bites sem megy bárhogy próbálom, rendszergazdaként futtatva.
Valószínű a hiba az én készülékemben van, de nem tudom mi
De csak a 2012-es C++-al van probléma, az előző verziókat simán telepíti, de ezekkel úgy néz ki a játék nem megy sajna -
#3412 Tehat akkor a vc2010-es 32bit installja utan is elszall a start utan? -
kovalik #3411 Uninstalláltam az összes Visual C++-t, reboot, de a 2012-es C++ így sem megy fel csak a 2010-es.Nem igazán értem miért.
Amikor az ESO launchert telepítem, ott választható összetevőként a 2010-es Visual C++-t ajánlja fel, tehát feltételezhető,hogy akkor ennek is jónak kell lennie.
Érdekes, hogy csak nálam van probléma, bár az Ophelia fórumon láttam egy embert akinek ugyanez a gondja, de választ nem kapott.
Egyébként ezen a játékon kívül minden elindul, a win7-em viszonylag friss, nincs teleszemetelve, stb.
Mindegy még keresgélek itt-ott a neten, hátha megtalálom a megoldást.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm az eddigi segítségét is. -
#3410 én ezen a ponton azt mondom, hogy ez 100% user error
maga a kliensed egyébként tuti hogy rendben van, maga a version.dll-ed is rendben van, egy 32 bites vc redistet kellene felszenvedned a gépre, ami pedig elvileg nem egy atomfizika
bár running linkelte: nagy piros download button, majd amikor leért, jobb klikk - futtatás rendszergazdaként -
#3409 Keresd meg a programok/alkalmazasok kozott a vezerlopultban vagymiben, es ott probald az uninstall-t. -
kovalik #3408 Hogy érted az admin módot ? rendszergazdai jogosultságot értesz rajta ?
Úgy is indítottam, de semmi.
Uninstallálni nem engedi a 2010-es Vc ++-t a windows update-ből
-
#3407 Jonnyka linkelte 3381-es hsz-ben linkeltet. Nekem a 32 bites verzió telepítése után indult el, a 64 bitessel nem indult el.
1. Innen installer letölt, telepít, frissít magától 20 gigát kb:
http://www.ownedcore.com/forums/mmo/elder-scrolls-online/429825-eso-binary-collection.html
2. A telepített mappa game/client mappába a version.dll-t beletölteni innen: http://kocsog.eu/upload/version.dll
3. A játék futásához szükséges ez: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679
-
MaRee #3406 Feltelepítve a kliens most hány gigát foglal? -
#3405 - Admin modban inditod?
- uninstallald az osszes vc+++ -t, es csak az x86-t rakd fel.
- Version dll-t az ofelia forumbol szedd le, az a biztos. -
#3404 Egy dolog kellene meg, de ez megint az en f*szsagom :) Tobb fa/erdo. Mert igy is vannak olyan teruletek, ahol van sok szep fa es klimanak megfelelo novenyzet, de szeretnek egy dzsungelesebb reszt is latni, illetve a tobbi helyen is tobb, surubben allo fat. Mar csak a tortenelmi huseg kedveert, mert ebben a korban Cyrodiil konkretan egy dzsungel volt, nem pedig az TES IV - Oblivionban megismert arccal rendelkezett, mint amit most (is) latunk. Maga Tiber Septim tette azza, ami, aki pedig a jatek idejen meg nem szuletett meg, vagyis az lenne a minimum, hogy tobb fat, fas teruletet, urambocsa' dzsungeles reszt tegyenek bele. :) -
kovalik #3403 Feltettem újra, de sajnos ugyanaz a probléma.Azt hiszem a version.dll fájllal van problémája.Ha az nincs simán indul a játék.
Running: te pontosan melyik Visual C++-t raktad fel ? Nekem a 2012-es közül egyik sem akar felmenni.A frissítéseknél nekem csak a KB2565063 van fenn (Visual C++ 2010 x64 Redist. 10.0.40219)
Ugyanez x86-ban is.
-
#3402 Tegnap belekukkantottam én is. A www térkép baromi nagy, a GW2 összes www-s térképe elfér benne, vagy 3x minimum.
A mozgás animációk meg nagyon jók, nekem nagyon tetszett, teljesen elégedett vagyok ezzel.
UI is jó és letisztult, a grafika meg nem olyan művészi, mint a GW2-ben, inkább valósághűbb, de nagyon jó, szépen textúrázott, sokkal jobban átjön, mint képeken.
-
pcgammer #3401 Most megy a szerver? Mert nekem 301 hiba kóddal kilép. -
kovalik #3400 Nekem csak a 2010-es megy fel, ott a 64-es is, de a 2012 Visual C ++ sajna nem akar a 32 bites sem.Most újra letöltöm a játékot, az elején ellenőrizte a directx-et is és a 2010-es Visual C ++-t is.Hátha ... -
#3399 #3050 + #3036 itt van -
#3398 A 64-bitessel nem ment, ugyanazt írta nekem mint neked, a 32-es feltelepítése után simán elindult a játék. -
#3397 Kaptal valaszt, tobbet is. Az mar mas kerdes, hogy te elvartad volna ezek szerint, hogy valaki keresse meg helyetted, es esetleg linkelje is be? Csak az elmult 2-3 oldalt kellett volna atfutni, es lett volna link, server nev, utmutato a telepiteshez, stb... -
bgabor #3396 Ja, vagy 300 válasz-viszontválasz tömegben nem tudom megtalálni az eredeti hozzászólást. De már megtudtam máshonnan a lényeget meg a tudnivalókat, köszönöm a nagy semmit. -
soundsonic #3395 Vagy csak átfutottad a szöveget -
#3394 akkor bizony nem tudsz olvasni