24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    úgy érted Microsoft Visual C Plus plus dll valaki? :)
    1-el lentebb
  • j0nNyKa
    tedd fel ezt és megjavul
  • Nephin
    MSVCP110.dll valaki? :D
  • Nephin
    Hmm, indításnál egy file-t hiányol. A dll-t bemásoltam, de nem is azt keresi.
  • j0nNyKa
    legalábbis nem tudok róla, attól lehet hogy közben élesen is ez van... :)
  • PiszkosFred
    Ok. Akkor tovabbra sem palya a szabad szovetseg valasztasa :)
  • j0nNyKa
    igen, ez a privát szerver fícsörje
  • PiszkosFred
    Egy valami vagyok kivancsi, a kepeitek es mas neten keringo kep alapjan... Az vajon a privat szerver "ficsorje", vagy valtozott a dolog a fejlesztes soran, hogy nincs egy-egy faj az adott szovetseghez kotve?

Mar elejen is furcsa volt khajiitot latni ebonheart kezdohatter elott (havas, vizes Skyrim videk), stb. Vagy, ahogy a Johnny fele Bosmer vagy Orc is vigan pislog ugyanabban a ligetben, amelyben az soundsonic Argonianja... :) Ami baratok kozt is 3 kulonfele frakcio.
  • soundsonic
  • soundsonic
    Enyém is hasonló, de nekem tetszik :P
  • j0nNyKa
    és a legrondább karakter cím győztese:

• j0nNyKa
    sweetfxaa nélkül print screen + photoshop a nyerő kombó, sweetfxaa-val print screen csinál bmpt magától a játék mappába
  • soundsonic
    mivel mentetek képet? fraps?
  • PiszkosFred
    Ah oke, nem tudtam, eddig csak offline jatekban hasznaltam.
  • j0nNyKa
    mindenhol engedték eddig tudtommal, legalábbis nem tudok olyan játékról, ahol ne tették volna (tekintve hogy ugyanezt driverből is kb meg tudnám csinálni, csakhát nehezebben)
    gw2-ben tuti szabad volt, és tuti nagyon megdobta a grafikát, ahogy látom, itt is sokat számít
  • soundsonic
    Ezer köszi, bent vagyok
  • PiszkosFred
    Nem csunya. Kivancsi vagyok, engedik majd az fxaa/enb/stb szintu korrekciokat.
  • j0nNyKa
    játszottam még picit fxaa-val, meg mondom megnézek egy nagy szintű high elf sorcot, valahogy így kell elképzelni:
  • Nephin
    +1
  • j0nNyKa
    igen, összeállt a 2 "csapat" (1-1 ember), abból született most ez az ophelia core-os cucc
    jóság, mert ők már ingame is rohangálnak, szerintem hamarosan kieresztik azt a verziót is
  • PiszkosFred
    Akkor ugyanarrol a megoldasrol beszeltunk delutan.
  • PiszkosFred
    :)

Viszont tovabbra sem vagyok kibekulve - tudom, en baromsagom - azzal, hogy a testen valltol mondjuk csipoig keresztben futo kotelek, pantok, szijak, stb-k csak texturak, nem kulon lebegnek, mint a Skyrimban. Illetve, amit jo lenne mar elfelejteni a jatekoknal, hogy az armor a body-ra feszul ra, es meg egy ket centi vastag vas pancelban is latod, hogy lelegzik a karakter. Ez igaz az rpgk 90%-ara :)
  • j0nNyKa
    hülye vagyok sorry: erre a fórumra regisztrálj, és az lesz az accod
  • soundsonic
    ty :)
  • j0nNyKa
    no fred, és a többiek: megnézegettem, ugye karaktert most nem ment, úgyhogy 2 belépés = 2 kari kreálás, ezért a 2 Eloryn nem lett tökre ugyanolyan
    de a lényeg: mindkét képen játék beállítások maxon, első kép simán, második sweetfxaa-val, azt hiszem, magáért beszél:

• j0nNyKa
    beírsz bármit
  • PiszkosFred
    Servertol fugg, hogy honnan szerezhetsz login-passt :)
  • soundsonic
    akkor csak azok játszhatnak, akiket amúgy is kiválasztottak tesztelőnek?
  • j0nNyKa
    de, kér.
  • Nephin
    Imádlak! :D
  • soundsonic
    Még ápdét van, de az lenne a kérdésem, hogy account nevet, jelszót nem fog kérni?
  • j0nNyKa
    nem
    most nem vagyok gepnel, de emlekeim szerint ami mappaban van a launcher, az melle a mappa melle kreal egy The Elder Scrolls Online Beta nevu mappat, es abba tolti a klienst, abba kell a "crack" is
    ikont rak az asztalra, azzal jo inditani
  • soundsonic
    Oda tölti ahová teszem a lainchert mint GW2-nél? egyébként köszi :)
  • PiszkosFred
    Oroszok összeszedték a classok heavy és light armor stílusait
  • PiszkosFred
    Screenek johetnek minden mennyisegben :)
  • j0nNyKa
    hát, most én elhúzok, egy ~2 óra múlva hazaérek, akkor nekiállok egyrészt megnézni, hogy tudok-e sweetfxaa-t varázsolni alá, másrészt meg gyártok jópár screenshotot
  • j0nNyKa
    hja, működik, szóval aki akar játszadozni, az töltse le ezt a zip file-t, van benne launcher, "crack", meg readme, hajrá
  • PiszkosFred
    Nem, nem tennék én olyat... csak képekre vadászok :)

• j0nNyKa
    ez nálad van, ugye?
    szépen fut, víz a háttérben már most stunnig
  • PiszkosFred
    Es a jelek szerint mukodik: