24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3072 úgy érted Microsoft Visual C Plus plus dll valaki? :)
1-el lentebb -
#3071 tedd fel ezt és megjavul -
Nephin #3070 MSVCP110.dll valaki? :D -
Nephin #3069 Hmm, indításnál egy file-t hiányol. A dll-t bemásoltam, de nem is azt keresi. -
#3068 legalábbis nem tudok róla, attól lehet hogy közben élesen is ez van... :) -
#3067 Ok. Akkor tovabbra sem palya a szabad szovetseg valasztasa :) -
#3066 igen, ez a privát szerver fícsörje -
#3065 Egy valami vagyok kivancsi, a kepeitek es mas neten keringo kep alapjan... Az vajon a privat szerver "ficsorje", vagy valtozott a dolog a fejlesztes soran, hogy nincs egy-egy faj az adott szovetseghez kotve?
Mar elejen is furcsa volt khajiitot latni ebonheart kezdohatter elott (havas, vizes Skyrim videk), stb. Vagy, ahogy a Johnny fele Bosmer vagy Orc is vigan pislog ugyanabban a ligetben, amelyben az soundsonic Argonianja... :) Ami baratok kozt is 3 kulonfele frakcio. -
soundsonic #3064 -
soundsonic #3063 Enyém is hasonló, de nekem tetszik :P
-
#3062 és a legrondább karakter cím győztese:
-
#3061 sweetfxaa nélkül print screen + photoshop a nyerő kombó, sweetfxaa-val print screen csinál bmpt magától a játék mappába -
soundsonic #3060 mivel mentetek képet? fraps? -
#3059 Ah oke, nem tudtam, eddig csak offline jatekban hasznaltam. -
#3058 mindenhol engedték eddig tudtommal, legalábbis nem tudok olyan játékról, ahol ne tették volna (tekintve hogy ugyanezt driverből is kb meg tudnám csinálni, csakhát nehezebben)
gw2-ben tuti szabad volt, és tuti nagyon megdobta a grafikát, ahogy látom, itt is sokat számít -
soundsonic #3057 Ezer köszi, bent vagyok -
#3056 Nem csunya. Kivancsi vagyok, engedik majd az fxaa/enb/stb szintu korrekciokat. -
#3055 játszottam még picit fxaa-val, meg mondom megnézek egy nagy szintű high elf sorcot, valahogy így kell elképzelni:
-
Nephin #3054 +1 -
#3053 igen, összeállt a 2 "csapat" (1-1 ember), abból született most ez az ophelia core-os cucc
jóság, mert ők már ingame is rohangálnak, szerintem hamarosan kieresztik azt a verziót is -
#3052 Akkor ugyanarrol a megoldasrol beszeltunk delutan. -
#3051 :)
Viszont tovabbra sem vagyok kibekulve - tudom, en baromsagom - azzal, hogy a testen valltol mondjuk csipoig keresztben futo kotelek, pantok, szijak, stb-k csak texturak, nem kulon lebegnek, mint a Skyrimban. Illetve, amit jo lenne mar elfelejteni a jatekoknal, hogy az armor a body-ra feszul ra, es meg egy ket centi vastag vas pancelban is latod, hogy lelegzik a karakter. Ez igaz az rpgk 90%-ara :) -
#3050 hülye vagyok sorry: erre a fórumra regisztrálj, és az lesz az accod -
soundsonic #3049 ty :) -
#3048 no fred, és a többiek: megnézegettem, ugye karaktert most nem ment, úgyhogy 2 belépés = 2 kari kreálás, ezért a 2 Eloryn nem lett tökre ugyanolyan
de a lényeg: mindkét képen játék beállítások maxon, első kép simán, második sweetfxaa-val, azt hiszem, magáért beszél:
-
#3047 beírsz bármit -
#3046 Servertol fugg, hogy honnan szerezhetsz login-passt :) -
soundsonic #3045 akkor csak azok játszhatnak, akiket amúgy is kiválasztottak tesztelőnek? -
#3044 de, kér. -
Nephin #3043 Imádlak! :D -
soundsonic #3042 Még ápdét van, de az lenne a kérdésem, hogy account nevet, jelszót nem fog kérni? -
#3041 nem
most nem vagyok gepnel, de emlekeim szerint ami mappaban van a launcher, az melle a mappa melle kreal egy The Elder Scrolls Online Beta nevu mappat, es abba tolti a klienst, abba kell a "crack" is
ikont rak az asztalra, azzal jo inditani -
soundsonic #3040 Oda tölti ahová teszem a lainchert mint GW2-nél? egyébként köszi :) -
#3039 Oroszok összeszedték a classok heavy és light armor stílusait -
#3038 Screenek johetnek minden mennyisegben :) -
#3037 hát, most én elhúzok, egy ~2 óra múlva hazaérek, akkor nekiállok egyrészt megnézni, hogy tudok-e sweetfxaa-t varázsolni alá, másrészt meg gyártok jópár screenshotot -
#3036 hja, működik, szóval aki akar játszadozni, az töltse le ezt a zip file-t, van benne launcher, "crack", meg readme, hajrá -
#3035 Nem, nem tennék én olyat... csak képekre vadászok :)
-
#3034 ez nálad van, ugye?
szépen fut, víz a háttérben már most stunnig -
#3033 Es a jelek szerint mukodik: