24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3192 Egy account csak egy serverhez tartozhat, vagyis nincs kóborlás, ingyen legalábbis nincs. A megaszerveren belüli Hadjárat/Campaign (virtuális "szerverek" vicces elnevezése) váltás is pénzbe fog kerülni. Előbbi IRL pénz, utóbbi várhatóan ingame gold. De ez még nem végleges, kiderül majd fél év múlva. -
#3191 az jó feltéve ha lesz régió lock. ha nem akkor ugyan az a szopás lehet mint gw2nél. -
#3190 Külön eu és külön us/canada. -
#3189 ööö no várj , külön EU - US megaserver lesz vagy egybe az egész ? -
#3188 hát most ha jól értelmezem, a megaserver miatt.. az amcsik az amcsikkal harcolnak, az eu eu-val, stb., nem ?
szal elvileg... egy folyamatos 0-24es bunyó lesz, nem pedig az, hogy este az egyik oldalé minden, reggelre meg a másiké
vagy nem jól látom? -
#3187 " a helyi időzóna szerint éjszaka portyázó csapatok "
úgy ám. és akkor a kérdés : megaserveres megoldással mit tudnak tenni ez ellen ? -
soundsonic #3186
+1 én sem GW2 -zni szeretnék -
#3185 mondjuk gw2-ben nagyon jól hangzott az, hogy kisebb csapatoknak is lesznek frankó objective-ek (karavánok, npck "elfoglalása", etc.), és ez egy mértékig tényleg nagyon király is volt - de hiába mindez, ha 2 dolog vitte a prémet: a nagyobb létszámú zerg, és a helyi időzóna szerint éjszaka portyázó csapatok (ugye pl. eu szerveren lévő amcsik)
bár hiába "dobálózok" ezzel, ötletem a javításra / ezek kikerülésére nincs
talán létszámlimit, de akkor meg abból lenne a baj -
MaRee #3184 A legnagyobb probléma ezzel szerintem, hogy ki kell találniuk majd valamit, hogy ne fulladjon ugyan úgy unalomba az egész mint gw2-ben a wvw.
Elég sok player hagyta ott emiatt, egyszerűen unalmas, hogy mindenki csak fut a zerg után, nyomja a random spelleket és nézi a tüzijátékot meg a lagot. Aztán ha győznek megy tovább a zerg és kezdődik előröl, futás a többiek után, lag csata a másik zerggel, futás tovább a köv. objektívre. Egyedül, vagy kis csapatokkal esélytelen a játék. Persze lehet ez valakinek tetszik, de szerintem uncsi. -
#3183 ezt egészen biztosan tudom állítani, hogy beállítható options-ból, hogy látszódjon-e a nameplate ellenségen baráton magadon kutyán macskán bármin
többi végülis _lehet_ jogos probléma, meglátjuk
csak apró megjegyzés: engem a legvégső esetben fog érdekelni ez a pvp, én elder scrolls-ozni akarok, nem guild warsozni -
#3182 Nagyobb* -
#3181 Ha valakinek az a baj, hogy nagy a játéktér, azt tényleg tudom sajnálni. GW2-ben nem volt elég, hogy 3 mpként ment át rajtad a láthatatlan zerghenger?
-
#3180 Egyesek azt mondják, hogy másfélszer nagyon legalább mint a GW2, másik két-háromszorosára mondják. Passz.
#3178:
Akkor lehet én értettem félre, nem tudom, amíg nincs hivatalos review, csak a kommentekből tájékozódunk, az meg ugye nem 100%-ig pontos a legtöbb esetben :) Erre a nameplate cuccra emlékszem, nem értettem én sem, hiszen ha más nem, opcióként tutira vettem volna, hogy van. De ezek szerint van, csak ők nem látták/találták.
Nagyon óvatosan kell kezelni az infókat, az én oroszom sem olyan már, mint amikor nyelvvizsgáztam belőle anno, illetve a rage/hype is ferdíti a dolgokat negatív/pozitív irányba :) Kiderül hamarosan, ha lesz leak. -
#3179 Akkor gondolom unlock feltételek után nyílik meg. Pöpec.
Az hogy nagy nem baj legalább lesz elég tér mindenkinek. GW2ben a zerg elég gyorsan megtalált mindent és mindenkit. Nem gond ha egy picit el lehet veszni bár azért egy béta tesztnél messzemenőleg nincsenek annyian mint élesben. -
#3178 dafuq, van nameplate -
#3177 Nem tudom pontosan. A hírek arról szóltak, hogy aki uralja az erődöket, az ostromolhatja majd Imperial Cityt (gondolom valami pve raid/dungeon szerűség lesz elérhető X ideig - lásd WoW Tol Barad, Wintergrasp, stb), és a kincsek mellett amit ott guberálnak megválastják a császárt is. De lehet, hogy más azóta már a koncepció, kiderül a leakekből hamarosan. -
#3176 - Nagy és "elveszik az ember" benne. (pvp teszten csak pár százan voltak a hírek szerint)
- Cyrodiil nagy része üres, fák, folyók és állatok vannak, de kevés létszámú ember esetében percekig kell lovagolni a harcért (ha nincs tranzit) - hozzáteszem, Cyrodiil egy pve+pvp zóna, nem battleground, sokan félreértik ezt.
- Sűrű a "one shot".
- 2 vs 1 esetben, vagy több vs 1 esetében esély sincs :)
- Előző eset miatt aki nem megy a "zerggel", az halott lesz hamar
- Nincs nameplate (!!!) - no comment
- Előző miatt nehéz néha átlátni, hogy ki az ellenség, ki NPC és ki a saját ember.
- "Már láttunk ilyen pvp-t" érzés, DAoC és GW2.
Hirtelen ennyi. Amit én kiszűrtem, hogy a panaszok nagy része orvosolható és béta fázis miatt van, majd kiderül. Ha annyit fejlődik a pvp, mint a pve az első bétateszt után, nem lesz gond. -
#3175 neked nincs, mert elromlik ha hozzányúlsz
van egyébként, olvass vissza -
#3174 húha ennyire lemaradtam már van tört beta? oO -
#3173 szép nagy, a középső fővárost nem lehet elfoglalni ? -
#3172 Miket írtak, ami rossz hír? -
#3171 hi gw2 -
#3170 Végre egy taktikai térkép Cyrodillról, de régóta vártam már arra, hogy néz ki :)
Bár amit írtak a hétvégi tesztekről, az inkább volt lesújtó, mint sem reményteljes... Reméljük csak a kezdeti nehézségek miatt alakult úgy, ahogy. -
#3169 interactolni nem lehet vele, össze van vadászva 1-2 modell, meg ilyesmik az élesről, de semmi "működő"
táj van, abból sok. meg cset. :) -
#3168 ugyanaz, version.dll kell új -
#3167 Ork barátunk megpihent :D (egyébként nem arról volt szó, hogy se npc se player nem látható?)
-
#3166 -
#3165 Hja k. Btw, a kliens ugyanaz, vagy újat kell szedni majd? -
#3164 ez nem az élesen van, hanem ophelian :)
mindamellett 90% hogy élesen is van ez a hiba, mert hát friss verzióval toljuk -
#3163 Nebazz, már a németek is beszivárogtak... :) -
#3162 már repkednek is a bugok :)
-
#3161 Pvp 1. teszt összegzés: kurva nagy a terület, egyelőre nagy része üres (erdők, tavak, stb), kevés a játékos, azok is hamar halnak, káosz :) -
#3160 nem mostanság, mivel szerver file-ok nincsenek, csak packetek, amiket az küld
de konkrét file-ok nélkül ennél sokkal többet nehéz implementálni, max olyasmi lehet (lesz), hogy ilyen statikus álló targetek bekerülnek, amiken mondjuk spelleket lehet nyomkodni -
MaRee #3159 Végén mielőtt kijön a játék már fullos tört szerver lesz -
Susarc #3158 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#3157 nos, vannak még bugok, amik gőzerővel javítás alatt vannak, de alapvetően:
ma nem nagyon érek rá, holnap gyártok képeket, bár szerintem addigra simán lehet, hogy mindenki rá lesz eresztve :) -
#3156 Nem. Ők halott ősök vagy nekrók által feltámasztott egykori hősök :) -
soundsonic #3155 Ez a skeleton cuccos egy pvp event része volt? -
#3154 Hogyne. Erődök, városok, ostromgépek, blabla. Rengeteg infó van erről a hivatalos oldalon is, nálunk a magyar fansiteon is, illetve itt beszéltünk már róla. -
soundsonic #3153 Á értem.. akkor viszont kíváncsi lennék, hogy rombolható objektívek (várak stb) vannak e vagy ilyesmi..