The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor korrekt, ha mindenki kap. Ha az kap aki ír emiatt, az annyi hogy: "Tessék bmeg csak hagyd abba a sírást."

twitch.tv\mnk_official

Ha mégis érdekelne még valakit: kaptam egy nap ingyen játékhoz való kódot, vagyis akkor használom fel amikor szeretném. Ez így korrekt részükrõl szerintem.
Újraindítottam és csak úgy lett jó(mondjuk egyenesen utálok így bezárni programot de nem tudtam mit csinálni mivel a menübe se tudtam klikkelni semmire).Remélem sokszor nem lesz ilyen
nyomj ESCAPE-t mejd megint...ez bizony egy új bug...vagy egy korábbi (bétában volt ilyen asszem) újra éledése.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Úgy legyen, de ez tuti nem manuális dolog.

Ez sima adatbázis lekérdezés a logokból, mivel vissza fejleszteni nem lehet a bankot így egy rutinnal végig lehet söpörni az adatokon, ha X karakternél volt Y számu bank slot, de most kisebb mint Y, akkor legyen megint Y. Na jó ennél azért bonyolultabb de erre programot fognak írni, mert a goldokat is meg kell keresni a reset elõtti állapotról, és akinek mati is tûnt el az még bonyásabb.

A Glyph dolgot nem értem. Ott van a batyumban vagy 20 Glyph, elvileg 1-10ig lehet vele enchantolni armort, mégis mikor rámegyek az adott cuccnál az enchantra, nem jelenik meg használható Glyph. Mit nem veszek észre?
Teljesen elfelejtette a játék az egér gombokat.Hiába nyomom bármelyiket semmi még B/J klikkre se reagál Omg-.-
PiszkosFred
Prioritás 😊 Tetszik ez a szó. Több tízezer játékosnak kell EGYESÉVEL kiválogatni a logból a problémáját, és saját kezûleg hozzáadni, törölni, átírni, mittomén. Mert masszív rollback nem lehetséges, és egyéni sem, mert akkor buksz minden addig összeszedett skillt, pontot, geart, stb.

Részemrõl átérzem a szituációdat. Én megúsztam a bugot, de így sem elég a hely, hogy minden szaros pénzemet bank és inventory fejlesztésre költök 😊 Kitartást, elõbb utóbb megoldódik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

rage
Doshia óta tényleg könnyû lett :-D

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Meg tudom erõsíteni, a zóna váltással még mindig gond van. Ha vki bejutott és szeretne játszani, akkor az lesz a legjobb ha nem vált zónát, se dungeon-be stb. nem megy. Én pl. megszívtam.
sWbFII
Engem ami aggaszt hogy kb 20darab legendary craftolós itemem van most, úgy hogy még simán tudok venni 15darabot. Szóval ha ezt ilyen egyszerû összeszedni akkor elsõ hónap végén már mindenki legendaryban fog rohangálni? És akkor mi lesz utána?

"Not Weaken.... Weeeaken"

Igen tudom, már 3 ticket is volt, legutóbb írták, hogy összevonták ezeket, csak bíztam benne, hogy ez az elsõ amit megoldanak, de úgy látszik ez nem prioritás... 😞

Csak kérték, hogy addig ne fejlesszen senki, mert az el fog veszni, csak 60 bankkal félkezû vagyok....

sWbFII
Hát én vr3-mon nigthbladdel szopok rendesen. Abszolút nem érzem könnyûnek, bár igaz hogy a mellettem lévõ mage-ek 2spellbõl ölik az 5ös pakkokat 😄
Kezdj nightblade-et 😄

"Not Weaken.... Weeeaken"

PiszkosFred
Nem is fogod, csak ha megírod a ticketet, automatikus javítás nem lesz, technikai nem lehetséges, csak egyesével, ehhez pedig az kell, hogy jelentse mindenki akinek gondja van.

PiszkosFred
Egyetértek, kurva könnyû, ezt pofázom én is 😊 és reménykedek, hogy minden publikus boss dinamikusan megerõsödik a körülötte lévõ játékosok számával arányosan. De a játék többi része is, nagyon könnyû. Bár valaki már kiokosított, hogy VR5 körül - vagy ilyesmi - majd esek kelek. Lehet, mindenesetre 35-ös szintig jelenleg mint kés a vajon. Csak akkor halok, ha én cseszek el valamit, és birkozószart reggelizve belekötök 2 groupba.

Nálam most is gond van sajnos. Nem tudok menni egyik helyrõl a másikra. Nektek ok?
rage
1 nap 16 óra az eddig eltöltött idõ.
18-as szintû vagyok, szólóban csinálgatom a questeket (olyan 110-nél tartok) felfedezek, barangolok...

Szóval nekem nem 17 óra lesz 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

yesname
Azon a problémán, hogy az anchorok és bossok leölése még ettõl szinte ugyanúgy easy mode lesz sajnos nem segít. Nekem pedig az a legnagyobb bajom a játékkal (ami egyébiránt nagyon tetszik), hogy nincs kihívás benne. Szintem felett 5-8-al ölök könnyeddén 2-3-as csapatokat. Hiába tetszik a grafika, design, lore és minden más. Ez számomra túlságosan élményromboló.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

rage
Köszönöm!

Sajna a bank slot és gold veszteséget még mindig nem javították (nem kaptuk vissza)

/played (per az elején)

twitch.tv\mnk_official

rage
A játékban eddig eltöltött idõt hol tudom megnézni?

elindult

Van már a Zinterneten guide, amivel kb 20-30 perc 1 szint. VR lehet 1 óra szintenként kb fõleg a vége fele rengeteg XP kell. (Public insták farmolása + world bossok + egy két fõ quest) 2-4 fõs csapatra ajánlják. kutyának se kéne, de van ilyen. max valami sokadik altra ^^

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Most õszintén, ki nem szarik bele, hogy pár idióta 17 óra alatt végigrohan a játékon? Én csak köszönöm nekik, hogy kifizették a játékot, egy hülye pénze is ugyanúgy pénz, mint a normális játékosé. 😊

Egyébként van errõl a 17 órás runról valami infó? VR10-ig ment 17 óra alatt, vagy csak 50-ig? És hogy, masszív pvpvel vagy pve?

Értem, köszönöm.
PiszkosFred
The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found.

"The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found. "
PiszkosFred
A kisebb romok, dungeonok bossai, nem a sima instanceolt, se nem a publikus nagyoké, hanem egyéb romok, barlangok végén található 1-2 kockás elitek.

Amik harcolnak azok a sorcerer summonjai. A kis vanity petek díszek, mint pl wowban a petek (még a pet harcosdihülyeség elõtt)

twitch.tv\mnk_official

Ha már itt vagyok. Volt már de akkor nem vagy késõn jött válasz:
A játékosokkal rohangáló petek amik harcolnak is, azt hogyan lehet?
Azt hittem majd fejlõdni fog a kis ajándék vanity pet, de hát az még mindig csak ott totyorog a nyomomban 😄
Meg kell kérdeznem, sajnos nem tudom: mi az a delve boss?

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Az még hagyján, de én ma egy medvébõl meg mellette egy óriásból Eastmarch-ban (35-ös szinten) két kill, két loot, két epic esett. Addig semmi (4 béta, 5 napos EA-tõl mai napig), maximum runában láttam lilát (meg a dózsás haveromon).

Na ez abszolút szükséges lett volna már úgy kb. az indulás utáni napon. World bossokkal is kezdhetnének vmit, mert egy ismerõs egy nap leforgása alatt 3 lilát lootolt belõlük.

forradalmat*
Miért lenne bukta ez a game? nem MMO forraalmat ígért, nem mondta senki hogy itt sosem látott dolgok lesznek. Egy TES világra épülõ MMO azolnak, akik szeretik ezt a világot. Ennyi. Senki nem mondta a fejlesztõk közül hogy mindent verõ forradalmi MMo-t akarnak csinálni. Aminek készült annak pont jó.
PiszkosFred
Public Dungeon & Delve Boss Monsters

Also based on feedback, we will be placing a timer on how often you can get loot from public dungeon and delve boss monsters. This timer is shared across all boss monsters in public dungeons and delves. This will not impact loot timers for quest-specific monsters or overworld group bosses. Watch the patch notes for news on when this change will go live.

j0nNyKa
nemtom nem dolgozom oviban, úgyhogy hálisten -lekopogom- körülöttem nincsen általánosan hiszti
sajnálom, hogy manapság ez nem normális
na de szerintem ezzel a beszélgetéssel nem sokmindent érünk el, lapozzunk ontopic felé, béke 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ad2: igen, de van áramom amiért fizetek, ellenben, jelenleg, nincs játékom amiért fizetek 😉
A srác pedig nem írt olyan hülyeséget. 😊
Mutasd meg hol írtam, hogy itt. Úgy értettem az életben, általánosságban.
PiszkosFred
Kedden érkezik a patch rá, már írták, hogy karakterre szabott loot timert minden dungeon boss.

j0nNyKa
ad1) mutasd meg hol hisztizek pl én (csak mert mind ezt tesszük ugye)
ad2) azzal, hogy 5x leírtad ugyanazt a fórumra, tudod mi történik a villanyszámláddal kapcsolatban? bezony, ketyegteti a pénzed a semmibe 😊

Igen, valszeg nem nekem jutott elõször ez az eszembe..

Jonnyka: jó, csak morogni jó, tudod te is.. mind ezt tesszük 😊 amúgy full türelmes tudok lenni, csak itt már tudom hogy a pénzem ketyeg a semmibe, s arra átlagosnál érzékenyebb vagyok :/
Inkább csinálnának vmit ezzel a miniboss-worldboss farmolással. Annyi a lila cucc már alacsony szinten is, hogy totál elinflálnak mindent, keresztülszántva az amúgy nem rossz craft-rendszert és a gazdaságot is.

akkor majd azt holnap 😛

PiszkosFred
5 perc a következõ loginig. Vagy restart a klienst, és akkor instant.

PiszkosFred
Én nem értek hozzá, én csak játszok vele, nem fejlesztem. De azt már megtanultam az életben, hogy semmi sem olyan egyszerû, ahogy azt én gondolom. 😊 Feltehetõen itt sem ilyen egyszerû a megoldást.

mi ez a gizda 5M a login screenen?? 5 misi playerünk van ? 😛

j0nNyKa
csak ne lenne hiszti topic ebbõl is
gondolom ez az a kérés, ami miatt még én vagyok a hülye