The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
twitch.tv\mnk_official
A mohának mindig a déli oldala fás!
Ez sima adatbázis lekérdezés a logokból, mivel vissza fejleszteni nem lehet a bankot így egy rutinnal végig lehet söpörni az adatokon, ha X karakternél volt Y számu bank slot, de most kisebb mint Y, akkor legyen megint Y. Na jó ennél azért bonyolultabb de erre programot fognak írni, mert a goldokat is meg kell keresni a reset elõtti állapotról, és akinek mati is tûnt el az még bonyásabb.
Részemrõl átérzem a szituációdat. Én megúsztam a bugot, de így sem elég a hely, hogy minden szaros pénzemet bank és inventory fejlesztésre költök 😊 Kitartást, elõbb utóbb megoldódik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Not Weaken.... Weeeaken"
Csak kérték, hogy addig ne fejlesszen senki, mert az el fog veszni, csak 60 bankkal félkezû vagyok....
Kezdj nightblade-et 😄
"Not Weaken.... Weeeaken"
18-as szintû vagyok, szólóban csinálgatom a questeket (olyan 110-nél tartok) felfedezek, barangolok...
Szóval nekem nem 17 óra lesz 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Egyébként van errõl a 17 órás runról valami infó? VR10-ig ment 17 óra alatt, vagy csak 50-ig? És hogy, masszív pvpvel vagy pve?
twitch.tv\mnk_official
A játékosokkal rohangáló petek amik harcolnak is, azt hogyan lehet?
Azt hittem majd fejlõdni fog a kis ajándék vanity pet, de hát az még mindig csak ott totyorog a nyomomban 😄
twitch.tv\mnk_official
Also based on feedback, we will be placing a timer on how often you can get loot from public dungeon and delve boss monsters. This timer is shared across all boss monsters in public dungeons and delves. This will not impact loot timers for quest-specific monsters or overworld group bosses. Watch the patch notes for news on when this change will go live.
sajnálom, hogy manapság ez nem normális
na de szerintem ezzel a beszélgetéssel nem sokmindent érünk el, lapozzunk ontopic felé, béke 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ad2) azzal, hogy 5x leírtad ugyanazt a fórumra, tudod mi történik a villanyszámláddal kapcsolatban? bezony, ketyegteti a pénzed a semmibe 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jonnyka: jó, csak morogni jó, tudod te is.. mind ezt tesszük 😊 amúgy full türelmes tudok lenni, csak itt már tudom hogy a pénzem ketyeg a semmibe, s arra átlagosnál érzékenyebb vagyok :/