The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
twitch.tv\mnk_official
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
olyan szépet nem fogsz tudni csinálni, mint egy ledes tvvel / monitorral, de ezt nyilván tudnod is kell, ha plazmát választottál
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bár tudom szinte felesleges megkérdeznem de hátha akad itt olyan aki:tudna esetleg Plazmához Sweetfx settings-et adni/mutatni?
Mert ezek a profilok mind monitorhoz valók és én ezeket a beállításokat nem értem
Na mindegy olvasok addig
<#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Javaslom a kutyazacskó mintájára mindenki vigyen magával ló szatyort (tescós is jó). így elérhetjük a sokkal ritkább szerver leállásokat.
A mohának mindig a déli oldala fás!
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ebbõl lássál ki valamit 😄
+ kocsma 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amit kaptam kézhez kaptam,
DVD tok (díszített, négy darab DVD-vel)
Ajándék fémtok, zenei CD
+ bármilyen fajjal kezdhetek bármelyik frakcióba
+ digitálisan az Imperial verzió tartalma (armor, minden armort át lehet alakítani Imperial stílusúra, crafolható imperial stílusú armor setek, weaponok, ring of mara (nincs felhasználva, imperial ló)
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
lvl12 DK: 9200 gold
lvl8 NB: 5100 gold
mindent bányászok
Kösz.
twitch.tv\mnk_official
Más:
Mount-ra mikor lesz amúgy elég pénzem?Abszolút nem jön a pénz,igaz mindent lebontok:/
Van 13-as Templar-om meg 10-es Nightblade és van összvissz 3ezer goldom-.-
Tipp?
Bár szerintem 9 és félért nem fogja tudni eladni akkor se szegényke.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Ha nem jött be, akkor bizony bukta, 5 ezer körül próbálkozol, akkor még majd el tudod adni talán, a felett nem szerintem de sok sikert.
Aki meg akarja venni, nem fogja sajnálni azt a plussz 2 ezret egy teljesen újra...
Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékom.
Az ára 9.500FT
(minden átírható, megváltoztatható még az UserID is!)
Ha érdekel írj PÜ-t.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
twitch.tv\mnk_official
Viszont a Nothpoint küldetéssorozat végén amikor a vámpírt kellene megvédeni a 2. gargoyle-al gondban vagyok, pedig most mint 37-es mentem vissza a szörny meg csak 30-as. Mivel nem használok addonokat, így nem is tudom, hogy a sebzésem kevés vagy mi a probléma. Érdekes mód más szörnyekkel nem volt problémám, talán a trollokkal, de azokhoz meg gondolom tûz sebzés lenne ideális.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
http://edtool.net
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Jó, persze, hogy errõl szól, tudom én, de mondhatták volna azt is, hogy semmit nem kapok, ehhez képest rendben van.
De ez így szép, ez így kihívás. Öreg ember már a karakterem, nagy bottal jár, hogy legyen mire támaszkodni 😄
Lényeg a lényeg, szerintem pont jó a nehézsége.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok