The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah hát én már leszarom, ha nem megy akkor nem megy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

yesname
Nekem sikerült elsõre 1 órával ezelõtt és azóta is ki-be logolgattam.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egy-két topibkan írják hogy aki bent van annak nincs gáz, viszont belépni szinte lehetetlen.

körbenéztem fórumokon, de most nem látom, hogy bejelentkezési hiba lenne... érdekes (nálam napok óta nem ment ilyen jól a játék)
Még feljebb 😄

Remélem felpatchelted 😛

twitch.tv\mnk_official

Nah ez azért tényleg szomorú, hogy most mikor egész nap lenne idõm játszani nem tudok még a karakterválasztóig sem eljutni 3 órája.

Terawatt
Csudálatos képek a várakozáshoz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
dehát a sweetfx beállítás vga-hoz van, a kontraszt az plazmatvn is kontraszt, max csúnyább
olyan szépet nem fogsz tudni csinálni, mint egy ledes tvvel / monitorral, de ezt nyilván tudnod is kell, ha plazmát választottál

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jó nektek, én be se tudok lépni 😄

Ja én is most gyenge 20óra folyamatos játékidõt rááldozok<#idiota>

Bár tudom szinte felesleges megkérdeznem de hátha akad itt olyan aki:tudna esetleg Plazmához Sweetfx settings-et adni/mutatni?
Mert ezek a profilok mind monitorhoz valók és én ezeket a beállításokat nem értem
végre maintanence után értem haza és nincs dolgom 😄 😄
Végig mindenhol ilyen jól néz ki a játék.Az idõjárás változás se gyenge fõleg mikor vihar van olyat dörög meg villámlik néha,hogy beleborzongok😄
Már voltam😊
Na mindegy olvasok addig
Fpocok
Ezt ne csináld pls... még 3-4 ilyen képsor és kénytelen leszek én is beszerezni 😄
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Menjél locsolkodni.

Nem igaz már tényleg,hogy megint nincs szerver.Engem már rohadtul idegesít ez..
Azért van ilyen sûrûn karbantartás, mert sokan a városokban is lovat használnak és teli potyogtatják az utcákat és most megint takarítani kell.

Javaslom a kutyazacskó mintájára mindenki vigyen magával ló szatyort (tescós is jó). így elérhetjük a sokkal ritkább szerver leállásokat.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Na erre voltam kiváncsi. Köszi. :d

twitch.tv\mnk_official

AntiHero
*Vagyis kell. Kivéve ha imperial-t indítasz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Van külön könyv arra is. Asszem a 10-es.

Hmm, egy kérdés: jól sejtem, hogy az imperial edition -ömmel tudnom kéne imperial stílusban craftolnom motif nélkül is?! (Craftolni, nem convertálni magamnak)

twitch.tv\mnk_official

AntiHero
Random Dungeon képek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ebbõl lássál ki valamit 😄

+ kocsma 😄

Alapból STANDARD verziót vettem, körül-belül egy hete upgradeltem Imperialra. Ha nem veszik meg, nem veszik meg, ennél lejjebb nem adom. 😊

Amit kaptam kézhez kaptam,
DVD tok (díszített, négy darab DVD-vel)
Ajándék fémtok, zenei CD
+ bármilyen fajjal kezdhetek bármelyik frakcióba
+ digitálisan az Imperial verzió tartalma (armor, minden armort át lehet alakítani Imperial stílusúra, crafolható imperial stílusú armor setek, weaponok, ring of mara (nincs felhasználva, imperial ló)

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Terawatt
Ez hatalmas. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

az elején nekem is nehezebben jött a pénz, most a két altomon:
lvl12 DK: 9200 gold
lvl8 NB: 5100 gold

mindent bányászok
Minden kifehéritve, A questek mindenhol fullosak. Fene se érti ezt. A worldboss annyit dob?
Ok akkor még odébb lesz.Nem gond csak azt hittem v.mit rosszul csinálok de ezek szerint nem😊
Kösz.
Nekem 20-30as szint környékén volt 17 ezrem már... valakinek elõbb is.

twitch.tv\mnk_official

Nem rossz ár pedig ennyiért de tudomásom szerint nem lehet változtatni adatokat.Én is vehettem volna digital imperialt csak éppen 6e.ft-ért vettem standart-et(újat).

Más:
Mount-ra mikor lesz amúgy elég pénzem?Abszolút nem jön a pénz,igaz mindent lebontok:/
Van 13-as Templar-om meg 10-es Nightblade és van összvissz 3ezer goldom-.-
Tipp?
Ja azt valóban nem olvastam hogy Imperial Edition 😊
Bár szerintem 9 és félért nem fogja tudni eladni akkor se szegényke.
Összes world bosst gyilkolásszad, minden anchor legyen bezárva, minden terület legyen kiquestelve. Úgy lettem veteran rank 1, hogy 1 területröl hiányzik 2 quest... :d

twitch.tv\mnk_official

5 nap 1 óra played lett nekem a Veteran rank 1 elérése.....elég sokáig tartott 😊

Nagyon jó.. 47.5-ös vagyok, 2quest van hátra az 50-es mapon. Egyik bugos. Hogy a fenébe kell két szintet lépni, Mage -s Fighter guild is acsis már.
Azért az a 12 ezer a standard. Csak tisztázás végett. :d

twitch.tv\mnk_official

Hát kedves FNightWalker a cd galaxisnál 12k zenei cd-vel. Ha minden igaz már két hétnyi játék idõd maradt, fene tudja mibõl mekkora karid van, 9.500 HUF-ért szerintem az életbe nem adod el 😊
Ha nem jött be, akkor bizony bukta, 5 ezer körül próbálkozol, akkor még majd el tudod adni talán, a felett nem szerintem de sok sikert.
Aki meg akarja venni, nem fogja sajnálni azt a plussz 2 ezret egy teljesen újra...
ELADÓVÁ VÁLT:

Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékom.

Az ára 9.500FT

(minden átírható, megváltoztatható még az UserID is!)

Ha érdekel írj PÜ-t.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Nem

twitch.tv\mnk_official

Egy kérdés: HA lemondom az elõfizetésemet akkor a jelenlegi játékidõm "törlõdik"?

Omrega
Nekem eddig csak 1 lila tárgyam esett, egy zombitól Bangkorai elején. Eddig még nem farmoltam 5-10 percnél hosszabban sehol.

Viszont a Nothpoint küldetéssorozat végén amikor a vámpírt kellene megvédeni a 2. gargoyle-al gondban vagyok, pedig most mint 37-es mentem vissza a szörny meg csak 30-as. Mivel nem használok addonokat, így nem is tudom, hogy a sebzésem kevés vagy mi a probléma. Érdekes mód más szörnyekkel nem volt problémám, talán a trollokkal, de azokhoz meg gondolom tûz sebzés lenne ideális.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Igen, azt olvastam a Wikiben, ahol nem adja ki jobb gombra ott nem is próbálkoztam. Ezek szerint nem én bénázok, eddigi infók alapján úgy van minden ahogy gondoltam.
Ha az item-en az enchant alatt kis lakatot látsz, akkor azt nem tudod lecserélni, az fix rajta. Ez jellemzõ az alacsony szintü cuccokra.

http://edtool.net

Néztem, de nem. Armor enchant volt, 1-10 a lvl7 armoromra nem tudtam rátenni. Majd jobban figyelem, hogy most hiba, vagy én néztem be mégis.. köszönöm!
azt ,hogy valószinüleg ékszer encsantot akarsz armorra tenni 😛

rage
Ez engem is érdekelne...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

10 percig farmoltam Coldharborban a Zombikat 3 db lila item esett....

Szerintem is pont jó.Számomra semmiképpen sem könnyû,van kihívás rendesen
Én kb 1 nap játékidõvel 13. Nagyon komótosan nyomom, jövök-megyek 😊 Így full élvezhetõ a fejlõdés/kihívás része.

Jó, persze, hogy errõl szól, tudom én, de mondhatták volna azt is, hogy semmit nem kapok, ehhez képest rendben van.
Teppik Amon
Én még csak 24es vagyok, breton templár, de nekem nem könnyû. Legalábbis nem nagyon nehéz. 2-3 fõs gruppokat ölök, de azért kell táncolnom velük, meg dobálom a healelést magamra.
De ez így szép, ez így kihívás. Öreg ember már a karakterem, nagy bottal jár, hogy legyen mire támaszkodni 😄
Lényeg a lényeg, szerintem pont jó a nehézsége.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok