24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#17473 Kíváncsi leszek mikor teszik ki a következő nagy peccset a pts szerverre. -
#17472 1.2.4 patch notes -
#17471 Igen, irtak a hetvegen, hogy jon a hotfix (fps csokkenes, stb javitasokkal). -
#17470 Ma karbantartás van az US szerveren, ez azt jelenti, holnap lesz az EU-n, reméljük a hotfix-el együtt, mert erről ma még semmit sem írtak.
-
Ubi™ #17469 Igen, ez benne van a patchnotes-ban. -
Lengyel2 #17468 Viszont mintha a loot-olható szekrények megint távolabbról állva is nyithatók lennének. -
#17467 Dobjatok erre szavazós topikot ide, hátha másnak is jobban tetszett a régi. Aztán megpróbálhatjuk elől tartani. :) -
Ubi™ #17466 Ezt a lódobogást én is sajnálom, nekem nagyon tetszett, most meg olyan mintha papucsban vágtatna. -
#17465 Kellene, mert a mocsaras, foldes teruleteken meg csak-csak elfogadhato a tompa hang, de a koves vagy kolapos uton mar zavaro - szamomra. -
#17464 Lehet, hogy majd megint variálnak rajta. Valahol a kettő közé kellett volna belőni szerintem. -
#17463 Ettol feltem, hogy direkt csinaltak, mert akkor nincs visszaut... Kar erte. Koszi az infot. -
#17462 Módosították megint, már nincs ennyire kiemelve. -
#17461 Akartam kerdezni, hogy a lodobogas csak nalam kapott egy hangtompitot, vagy masnal is? -
#17460 FPS Drop Issue: There are reports of FPS drops in larger battles in select campaigns including Wabbajack.
STATUS: To be fixed on Monday, 6/30 -
cain #17459 de kell neki 60, hogy letöltse. -
wowpress #17458 Ok, kösz! -
#17457 Mindennel együtt nagyjából 37 giga. -
wowpress #17456 Üdv!
Valaki lenne oly kedves és megmondaná, hogy mekkora most a teljes kliens?
Előre is kösz! -
gabor696 #17455 Kösz az inf et. -
#17454 Ebből kimaradt a tegnapi esetem amit jelentettem is, nevezetesen, hogy a kezdő szigetről nem tudtam vissza menni Vulkher Guards-ra. A révésznél nem volt olyan opció, hogy vigyen vissza. A hivatalos oldalon a hiba jelentések keresésénél ott volt feltüntetett hibaként. Kissé meglepődtem rajta, hogy ismert bug és nem új, de ennek ellenére nem javították ki. Azért a kezdő szinten teleportálni 53 pénzért picit sok. -
#17453 Még vannak lehetőségek gyors xp szerzésre. Van egy dungeon, aminek megölik a 4, egymáshoz közel eső bossját, aztán ki, parti bont újra. Meg a platformokon ölik a bosst, de ott ha nincs elég dps, akkor semmit sem kapsz.
Nagyobb csapattal lehet farmolni a kristályokra előbukkanó bosst, de egyik sem olyan gyors, mint Craglorn elején az a dungeon, aminek már nem tudom a nevét. :) -
#17452 Ha túléled azt, hogy a v1-v5 olyan mintha felhúznál lvl50-ig egy karaktert, meg a v6-v10 is hasonlóan, akkor nincs gond, ha soknak találod, érdemes csapattal, partiban gyorsba végigszaladni a zónák bossjaink, dolmenjein, dungeonjain, rengeteg időt meg lehet vele takarítani.
-
#17451 Nos igen. Csapatban tényleg jobb ezt tapasztaltam, Ha a haverommal játszunk sokkal hamarabb mennek a küldetések mint egyénileg. Bár hozzá tenném, hogy én szeretek matatni és piszmogni a játékban, bányászni, craftolni, begyűjteni az alapanyagokat vagy ládákat nyitogatni, ahogy a sima elder scrollban is csináltam. -
gabor696 #17450 Egy kérdésem nekem is lenne, mivel most nincs aktív előfizetésem a VR szintek miatt, hogy a kalgon os XP grind/farm lehetőségét nerf elték már vagy még meg ugyan az a buli mint pár héttel ezelőtt?
Csak úgy volt "kedvem" fejlődni hogy én is beálltam az xp farmerek mellé shard ot farmolni, mivel sokkal de sokkal gyorsabban lehetett szintezni mint q grind el és a loot ról ne is beszéljünk, so szerintem az van elbafva még hogy ha nem kalgonba grindelsz akkor nincs reward mármint a sima q kért dungeon okért és hát mint tudjuk reward az neeeeeeed :) ) -
#17449 Forrás >> Link
Below is a list of known issues for patch v1.2.3. Many of these are directly from your feedback and reports in-game and here on the official forums. Others are things we were working on before patch v1.2.3 and will roll out a fix for soon.
Thank you for helping us to identify these issues so quickly. You will see a status below each issue. We’ll update this thread as we have more info on each.
ALLIANCE WAR
Forward Camps: We are tracking several separate issues with Forward Camps. These include disappearing range indicators, Forward Camps being removed from the map prematurely, or not visible on the map at all.
STATUS: Currently testing fixes for all issues to be released in a future patch
PvP Scrolls: We are tracking some issues with PvP scrolls. They are periodically disappearing from Scroll Keeps, and are occasionally not interactable by anyone in any alliance. There are also times when the scroll bonuses are not working.
STATUS: Currently investigating
FPS Drop Issue: There are reports of FPS drops in larger battles in select campaigns including Wabbajack.
STATUS: Currently investigating and testing a fix
One-Shots in Cyrodiil: We’ve seen reports that some of you believe you are being one-shotted, but cannot determine how or why.
Issues with Cyrodiil Terrain: Some player characters are able to climb rocks and walls to get into enemy starter areas.
Teleports to Safe Areas: You are not teleported back to your alliance’s starting area when entering the Northern Morrowind Gate and the Southern High Rock Gate.
STATUS: To be hotfixed this week
COMBAT & GAMEPLAY
Undocumented Racial Passive & Item Set Changes: Some racial passives and item sets were recently changed in Update 2 with no documentation.
STATUS: Working on patch notes now to publish ASAP. We greatly apologize for this oversight.
Player Character Getting Stuck In Place: We’ve seen reports that you can occasionally get stuck, unable to move or attack, though hitting ESC twice seems to fix this as a temporary workaround.
Rapid Maneuver: There are reports that this ability is no longer working while mounted on your horse. This is a bug, not an intended change.
Fiery Grip: Using this ability in Cyrodiil can pull enemies off keep walls.
Magicka Flood: This ability is reportedly not fixed as noted.
Fire Clench: The knockback for this ability can be triggered repeatedly, and the ability can also trigger falling damage.
Haste: Using this ability with ranged weapons is not fixed.
Honor the Dead: This ability is reportedly still broken.
Werewolf Devour: This ability reportedly still has a cooldown.
Werewolf Transformation Fix: There are reports that werewolves are still reverted back into human form and unable to use light or heavy attacks, or switch weapons.
Silver Shards: This ability is doing more damage than it should be.
CRAFTING & ECONOMY
Racial Motifs & Provisioning Recipes: These now have a value of zero gold. However, this was an unintended change and will be reverted back so they can be sold at a vendor for gold.
STATUS: Hotfix applied on 6/25
Jerkins Requiring Breeches To Be Made: There is currently no toggle feature to change between robes and jerkins, and breeches must be made to replace a robe.
DUNGEONS & TRIALS
Aetherian Archive Teleport Pads: The teleport pads on the first island in Aetherian Archive do not remain active after their first use.
STATUS: Currently testing a fix to be released for a future patch
Razak’s Wheel, The Mystery of Razak: This quest can occasionally fail to award the quest reward Razak’s Toy Spider.
Volenfell, Blood and Sand: Levers can become unresponsive if someone in your group is left behind.
STATUS: Working on a fix to be released for a future patch
MISCELLANEOUS
No XP Gains: Some of you are reporting that you’re not seeing any XP, VP, or AP gains, though rebooting occasionally seems to fix this and the XP “catches up.” This seems to be a UI issue and may be caused by out-of-date addons.
Razor Naga and Logitech Wireless Mouse: The middle mouse button is no longer working for these select mice.
Groupmates Not In Same Instance: Player characters are not ending up in the same instance as the rest of their group if the leader starts the instance before a group is created, and other player characters enter after the group is created.
STATUS: Currently investigating and testing a potential fix
Game Does Not Launch: This appears to be related to some antivirus programs. Turning the antivirus program off is a confirmed workaround.
QUESTS
Coldharbour, The Final Assault: Porting out of the Molag Bal fight will make the portal not interactable.
STATUS: Currently investigating.
Deshaan, School Daze: You occasionally cannot interact with the spheres associated with this quest.
Fighters Guild: Sees-All-Colors will sometimes not walk into the portal to advance the quest step “Wait for Sees-All-Colors.”
STATUS: Currently testing a fix to be released for a future patch
Fighters Guild, Will of the Council: This quest is not updating after you kill Aelif.
Cadwell’s Almanac: You cannot progress some quests in the Almanac if they are abandoned.
Halls of Torment: Taking the portal to the Halls of Torment before Lyris uses the portal will sometimes block you from progressing the quest.
Reaper’s March, Hadran’s Fall: Tand can occasionally become stuck in the slave cage on the quest step “Rescue Tand.”
Shadowfen, And Throw Away the Key: Jurni will sometimes not appear for the quest step “Take Medical Supplies to the Tower.”
Stonefalls, Shattering Mirror: You cannot interact with the Altar.
Stormhaven, Azura’s Relics: Vaermina’s Weaver will sometimes disappear, blocking your quest progress.
The Rift, Stomping Sinmur: Sinmur heals to full when around half health, and ally NPCs can freeze and don’t progress through the quest.
UI
On-Screen Notifications Not Working: We’ve seen reports that you may no longer be getting on-screen notifications for things such as picking up a new Skyshard, getting a dungeon boss achievement, etc.
Names Dropping From UI: Loading into new zones and logging out sometimes causes group member names to drop out of the group UI.
Addon Settings: The add-on settings currently are not working as intended.
STATUS: Currently investigating. -
oz #17448 Érdekes módon a patch után csökkent a staminám (nb medium armoros bow). Előtte még soft cap fölött voltam pár ponttal, utána alatta voltam majd 80-nal, bár a pontos értékeket nem tartom nyilván. A patch info alapján nem látom, mitől lett e változás. -
#17447 Ma amcsi szerverkarbantartás van, ahogy az szokott lenni, valószínűleg akkor holnap becsatlakozik az eu szerver is.
-
#17446 Értem. Köszi az infót! -
#17445 Túl lassú a fejlődés, ennyi baja van, ha csapattal, partival tolod, sok időt megtakarítasz és nem unod el, ha egyébként elunnád. -
#17444 Gondolom ez szövetségenként változó lehet, én Daggerfall Covenantban kezdtem és az első 50 szintet imádtam. Ha érdekel a sztori, akkor érdekes és izgalmas a szintezés.
Az első 5 veterán szintet az elfek területein játszod, a sztori szerintem itt volt a legunalmasabb, érdekes npc se nagyon van, unalmas "szint grindelésnek" éreztem, de ekkor még bennem volt az első 50 szint hajrája, "lesz ez még jobb is"!
A következő 5 szintet a dark elfek szövetségénél töltöd, itt a sztori megint érdekes lett, sőt van egy két zseniális npc is akiket nagyon jó időről időre újra látni, de az előző 5 szint már kiölte belőlem a gyermeki ártatlanságot és egyre inkább csak azért haladok előre, mert más irány nem igazán van. Az utolsó 2 szint Craglorn területén pedig már egy kiütéssel ért fel.
Ezek az én tapasztalataim, biztos vannak olyanok akik mindenhol ugyan úgy szórakoztak/szórakoznak, de szerintem túlzásba vitték a veterán területek beállításait. Eleinte biztos jó ötletnek tűnt, hogy 5 veterán szintet, ha a sztori alapján haladsz és nem grindeled valahol az xpt, akkor kb annyi idő alatt érsz el, mint előtte 50 szintet a saját szövetségednél, de nekem nem vált be. -
#17443 Mert mi a baj az utolsó 7 veterán szinttel (tényleg érdeklődöm, most kezdtem el jól jön minden infó)? -
#17442 Tényleg elvakult fanboy vagy, de ettől még vitatkozhatunk, nincs abban semmi rossz. :)
Valóban, azt nem tudtuk, hogy a Crypt of Hearts Veteran Dungeon lesz a következő hatalmas tartalom a játékban, de a lényegesebb tartalmakról (Thieves Guild, Dark Brotherhood, Justice System, Player Housing) már akkor is tudtuk, hogy nem lesznek benne a játékban még egy jó darabig. Nagyjából most is ennyit tudunk ezekről. Majd egyszer.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a tervük a Justice Systemmel, mert ez is egy olyan dolog, aminek már startnál benne kellett volna lennie a játékban, mert ennek a fejlődési szakaszban lenne igazi szerepe. A játékosok nagy része már bőven a veterán területek vége felé jár és ha valami csodát alkotnak a szintezés átdolgozásával, akkor is egy életre nyomot hagyott bennem az utolsó 7 veterán szint. Hiába lenne kedvem más kasztokkal játszani, még a gondolattól is irtózok. -
#17441 Ez legalább annyira szélsőséges volt, mint amikor te fanboyságot kiáltasz. Nem minden fekete, vagy fehér, maradjunk a szürkénél, az közelebb jár a valósághoz. -
#17440 Ezzel vitatkoznek... - de a vegen megint en lennek az elvakult fanboy es megint teleszpemelnem a topikot, igy inkabb nem teszem. -
#17439 Nem csepegtetnek semmit sem, ugyan annyit tudunk, mint megjelenés környékén. -
#17438 Jogos. En kb. 2 eve erzem ugyanezt, hogy keves az uj hir, az uj info. De ebben az is kozrejatszik, legyunk oszintek, hogy amig en es te is valoszinuleg szinte minden cikket elolvasunk az ESO-val kapcsolatban, addig rengetegen nem. Biztos van, aki most hallott eloszor a Justice Systemrol, vagy a kovetkezo trialokrol, stb., nekik talan erdekes volt az interju. Neked, nekem viszont semmitmondo, sablonokkal teli E3-as villaminterju volt az egesz. -
#17437 Igen, ezt elfelejtettem írni, hogy kérdések is kritikán aluliak voltak, de attól még nekik is érdekük, hogy ne egy semmirenemjó cikk szülessen, hanem valami olyan, ami felkelti az érdeklődést. -
#17436 Oszinten? Amikor olvastam az eredeti interjut, 2 perc alatt felbaszta az agyamat a draga Lenoid (a kerdezo) azzal, hogy kvazi lehulyezte Pault es vele az ESO-t, mert havidijas modell mellett dontottek. "Fogtok valtoztatni rajta, mert sokan sirnak? - Nem! - Ne mar, biztos? Hiszen bla-bla, hulyek vagytok? - Akkor sem!" Ezek utan jonnek a szokasos semmitmondo kerdesek.
Tegyuk hozza, hogy tenyleg keveset mondanak el elore a varhato anyagokrol, csak infokat csepegtetnek, de azert azt mar megtanitjak a "suliban" az elso oran, hogy minden interju csak annyira erdekes, mint amennyire a kerdesek azok.
Meg jo, hogy nem Matt nyilatkozott, hiaba o a vezetoje az egesznek, neha annyira nincs kepben, hogy mit csinalnak eppen, hogy azt orom nezni. mintha egy burokban elne Sage es Firor is, de szerencsere neha megszolal Konkle vagy Wheeler, ok mar mondjak a tuti infokat. -
#17435 Érdekelne a véleményetek, mert nem tudom, hogy velem van e csak így, de a fejlesztők részéről érkező nagy jövő vizionálások és interjúk csak engem bosszantanak, ezekkel az arrogáns, mi mindent tudunk, jobban tudunk válaszokkal, vagy más is?
Paul Sage interjút olvasva Link megint csak ez jutott eszembe:
- A 80%-át már elmondták legalább 3x
- Jövő tervekről sikerült említeni a Justice rendszert, amiről már tudunk, de ez sem köthető időponthoz, vagy bármi máshoz
- Sablon, értelmetlen válaszok, lásd: tudjuk, gondolkodunk rajta, tervben van, sok ötletünk van, stb...
- A Rock Star státusztól még messze vannak, nem kéne így nyilatkozni, azért bankot nem robbantottak az előfizetőkkel és valahogy meg is kell tartani azt a bázist
- PVP dungeon, két új guild, skillekről valami, bármi új információ, ezek pontosan miért csúsztak el, stb...
Jó dolgokat csinálnak, a játék is jó, kb tartják is magukat ahhoz, amiket mondanak, de a kommunikációjuk az valami borzalom. Minden ilyen cikknél azt érzem, jobb lenne, ha inkább csöndben maradnának. Mert az előző is olyan volt, hogy tudjuk, kell nektek a housing rendszer, de majd 2 év múlva talán lesz. Oké. E helyett mondhatták volna azt is, hogy igen, látjuk, sokan szeretnék, előrébb rakjuk a prioritási listán.
Nem hiszem el, hogy nincs pénzük valami normális, kommunikációra képes ember felvételére, aki intézné ezeket a dolgokat. 100 millió dolláros projekteknél ez már nem alap? -
#17434 Jogos, rosszul fogalmaztam. Valoszinuleg akkor is meg fognak kergetni az orok es a csendornek allt jatekosok :)
Nem hiaba mondtak azt, hogy nehez(ebb) lesz a provisioning fejlesztese, ha bejon a JS...