24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#17640 Mivel érdemes fejlődni Templarral? Esetleg ha valaki tud egy jó buildet az is nagy segítség lenne. -
runcájsz #17639 Csak én látom úgy, hogy ezekkel az 1.3-as set-ekkel jelentősen erősítenek a weapon sebzésen és csökkentenek a spell-en? -
#17638 Amúgy meg nem fikázásból kérdeztem, hanem mert meg voltam győződve arról, hogy olyan. De akkor nem. -
#17637 Azt, amelyikkel 2014-ben lehet játszani. -
#17636 Azt látom. Nem is a dye-ra írtam. -
#17635 Egyébként melyik wow-hoz hasonlítod, ha már megteszed? A 3 hónaposhoz, vagy a 9 éveshez? -
#17634 ZOS_AmeliaR: "Yes, if you unlock a dye on one character, that dye will be available to all characters on your account." -
#17633 Elég sok. Majd remélhetőleg lesz képes is.
A kommentek között olvasom, hogy az acsik nem account wide-k? Egyik legjobb dolog a wowban. -
#17632 Nem másolom be mert rohadt hosszú. Dye Acsik listája >> Link -
gseldon #17631 De jó, hogy most költöttem el 35 ezret a 3 darabos vr12-es warlock-ra...
Ez rohadt nagy nerf, hogy most már csak az 5 daraboson lesz rajta a magicka visszatérítés. Nekem csak 3 slot-om van erre a célra, nem tudom mind az 5 db-ot viselni... -
#17630 1.3 armor and weapon set >
PVP:
Crafting sets (2-6 trait researched):
-
#17629 Phase cucc javitasan meg dolgoznak, az juliusra tuti nem lesz, max az Update 4 korul. -
#17628 Bobby-t is visszahozták a Dallasba, azóta nincs elképzelhetetlen. -
#17627 Ha a listát nézem, amit ugye április környékén mondtak, akkor kb erre az évre meg is vannak. A kérdés csak az, hogy jövőre mit terveznek.
Átemelve, frissítve:
Tehát hamarosan érkeznek majd (nem a következõ frissítéssel, hanem mondjuk a következõ pár hónap alatt) a következõ dolgok:
Június >> Érkezik a FOV (Field of View) beállításának lehetõsége
Június >> Megnövelik a világban összeszedhetõ tárgyak számát
Június és Július >> Két új veterán (heroic) dungeon: Crypt of Hearts és a City of Ash
Júliusban >> Az egy helyen, de különbözõ (eltérõ) phase-ben lévõ játékosok végre láthatják majd egymást
Július >> Páncélok festése és színezése ("Dye" és "Tinting")
Július >> guildekkel kapcsolatban: tabard, kitûzõ, új belsõ rangok, stb.
Július >> kereskedelmi guildeknek: (Guild Kiosks)
Augusztus eleje >> EU megaszerver végre átköltözik
Várhatóan Augusztus-Szeptember >> Justice rendszer
Passz >> Craglorn egy új része is elérhetõvé válik, vele egy új Triallal (raiddel), a Serpenttel. Az elsõ raid ellenfele a Warrior lesz, a másodiké a Serpent, a másik két hiányzó renegát "csillagkép" is érkezik majd
Õsszel >> Sötét Testvériség és a Tolvajok Céhe, küldetésekkel, sztorival, skillekkel
Passz >> SPELLCRAFTING (Morrowind fanok most csettinthetnek)
Passz >> Lesz lóverseny, csak úgy a móka, a díj és a dicsõség kedvéért
Passz >> Dragonstar Aréna, hasonló lesz mint a Trial, csak ez most 4 fõs csapatoknak szól
Passz >> Fejlesztik a horgászatot, Fejlesztik a különbözõ szakmákat és fejlesztik az LFG (Looking for Group - vagy Group Finder, ahogy tetszik) rendszert is.
Passz >> Javulnak majd az NPC-k mimikái
Passz >> Át lesz alakítva a Guild Store kezelõfelülete
Passz >> Az instanceolt dungeonok a leader szintjéhez skálázódik
Passz >> Császári Fõváros, és vele PVP dungeon -
#17626 Bar, belegondolva, eleg csak bevetni Sheogorath baratunkat, majd az visszakuldi a partyt barhova az elso Era esemenyeibe, aztan lehet mokazni. :) Csak, ezeknek is nyoma kellene, hogy legyen, hiszen a kesobb ujra felepitett es (Csaszari) Nagy Konyvtarban - amely most ugye romokban van - minden feljegyzesre kerul.
Vagyis, sajnos, a hajocsata marad egyelore az AA, AC4 es a W3 ficsore, nagyon ugy fest. De ha sokaig pofazunk a fejelesztoknek, ki tudja :) Az is lehet, hogy a IGL direkt nem jegyezte le az esemenyeket, vagy szandekosan toroltek ki a bejegyzeseket, hogy az utokor ne tudjon rola. Valamit ki lehet talalni. -
#17625 A legjobb megoldas az lenne, ha az elso kiegeszitovel el lenne vegre torolve a frakcio korlat, es a harom szovetseg kozosen lepne fel egy ellenfellel szemben. Volt mar ra pelda, lasd a Sload/Thras birodalom elleni nagy bosszuhadjaratot a Thrassian jarvany utan (ami kiirtotta Tamriel felet), felbaszta a nepek agyat, es 10 nemzet kozosen verte agyon a Sload nepet.
Lehet most is ilyen, kozos ellenseg ellen, kozosen, csak hat Lore az, ami kotott. Lehetne titkos expedicio Akavirra vagy Atmora fele, stb, de mindenkeppen az kell hozza, hogy kozosen tortenjen a dolog, a haborunak legyen vege. Ugyis elo vilagrol beszelunk, folyamatosan alakulo tortenelemmel es eltelt idovel. -
#17624 Ja mondjuk a 3 szövetség egy tengeri ütközet, az bajos, mivel tényleg nincs helyszín hozzá, meg gondolom lore sem olyan sok. -
#17623 Kalózok mindig vannak.
A sztori küldetéseknél is volt olyan, hogy partra szálltak gonoszok. Lehetne a tengeri határok mellett valami pvp szövetségek közötti tengeri ütközet is.
Egyébként instat teleport sem volt eddig, aztán meg csak lett. -
#17622 Hja ertem. Vizibicikliben ulve utjuk egymas fejet. Fun eventnek nem lenne rossz. Azt hittem tengeri utkozetrol beszelunk, mert ahhoz nem artana valami nagyobb mennyisegu viz sem. Mert ugyebar a tobbi kontinensre nem ment at Tamriel nepe ekkortajt (inkabb csak onnan jottek, de azon is tul vagyunk a jatek idejeben).
Meg ha a Sload vagy a Thras birodalom, esetleg a Maormer nep (Tengeri elfek) ugy is dont, hogy ujra nekiesnek az Altmereknek delnyugaton, akkor abba a csataba hogy szolnak bele mondjuk az Ebonheart Pact tagjai? Mert abban egyetertunk, hogy ha tengeri csata, akkor az minden frakcio szamara legyen elerheto :)
Akaviri invazio letudva, a lore felrugasa lenne egy ujabb invazio. No meg, ezek eszakkeletrol jonnek, EP teruleten garazdalkodnak, igy most akkor az Altmerek maradnanak ki, meg a DC nepek.
Ez a "baj" egy elozmennyel, hogy kotve van az ember keze, foleg egy olyan jatek eseteben, ahol millio es egy konyv mutatta be eddig a vilagot, es emiatt nem lehet csak ugy hopp, eloszedni valamit. Egy ujabb invazionak, vagy egy Tamrieli expedicionak Atmora vagy Akavir fele pedig lenne nyoma a kesobbi konyvekben, amelyeket olvashattunk a TES jatekokban.
-
Kryon #17621 Akár guildek között, vagy valami egyéb kis helyi eseményként amit nem jegyez a történelem. -
#17620 Tengeri harc esetben feltennem a kerdest: hol? ki kivel? milyen cel erdekeben? :) (valasz elott erdemes megnezni az ide vonatkozo tortenelmi korszakot, illetve a jatek idoszakat koveto, nem kis hordereju esemenyeket, amelyek mar reszletesen dokumentalva vannak) -
Kryon #17619 Bétában nekem is furcsa volt, úgy néz ki mintha a várfalakon valami bevonat lenne, meg úgy általában a köveken. Szerintem engine sajátosság, olyan mint GW2-ben, ahol minden csillog. Tengeri harcot egy az egyben lemásolhatnák ArcheAge-ből, ott jól megcsinálták. Akár a trade rendszert is átvehetnék majd egyszer. -
#17618 Nagyon jó ötletek, a lovasharcon már mi is agyaltunk, mennyire jó lenne, meg a tengeri harc, hajókkal. Lehetne hajót, csónakot is venni, lehetne szekér is.
Egyébként azt már megfigyeltem én is, hogy az épületek, várak, hidak textúrái valahogy furcsák. Személy szerint nekem valahogy nem tetszenek, főleg a váraké, erődítményeké, de nem tudnám megmondani miért nem, kicsit olyan rosszul textúrázottnak tűnik, főleg ahhoz képest, amilyen jól néz ki sok helyen a környezet.
> Példa a várra, hát elég gyászos a fal:
> Egy random kép pvp-n haladás közben, ami úristen de szép:
-
#17617 A színezést már nagyon várom, mert a mostani szettemet egészen kedvelem, csak v4-en ezt a rettenetes kék alapszínt tudnám felejteni. Az is igaz, hogy a barbár ruhák 1-es szinten is ugyanolyanok mint v4-en. Talán ezért is írták sokan, hogy nem érzik, hogy a felszerelés sokat módosulna.
Attól tartok, hogy a színezéssel mindenki úgy fog pompázni, mint a paradicsom madarak. Viszont a fejlődés során se találták el a színeket, talán 40-es szin környékén volt, hogy az elkészített ork szett olyan csúf sárga volt, hogy azonnal betörtem.
- változatos modellek ( v1, v5, v12 - új modellek páncélokra, fegyverekre )
Szóval amit várok a modellek változatossága. Most - szinte kényszerből - elkezdtem a staff-ot megtanulni ( a pajzs-kard még jobban működik ), viszont nincs semmi különbség a destro és resto staffok kinézetében, valamint nincs olyan bot ami igazán jól nézne ki. Talán még az Emperor staff-ja a maga egyszerűségével hangulatos, de valahogy túl nagy, vagy fura helyen fogja a karakter.
- változatosabb épületek a városokban.
Persze sejtem, hogy milyen nehéz ennyi modellt létrehozni, viszont az épületek egy városon (területen) belül annyira egyforma textúrát/színeket használnak, hogy gyakran totál elkavarodok benne. Ellenben például érdemes megnézni, hogy a Withcer 3 városa mennyivel inkább emlékeztet egy középkori városra.
- használhatóbb T8-as kraftolható szettek
- egy-egy skill fa resetje ne kelljen minden egyes alkalommal, mindent törölni
- altok között cserélhető lovak - elég lenne hetente 1 ló átmozgatása.
- altok közötti tárgycsere anélkül, hogy át kellene lépni egy másikba - ez úgy lenne jó, ha már van az egyik karakternek lakása.
- olyan hátas amivel lehetne nyílt terepen harcolni ( lenne saját skill fája, persze nem lehetne használni közben az egyéb képességeket ... vagy csak módjával ) .... az pvp-ben is vicces "lovas" rohamokat eredményezhetne.
- browser-ben elérhető karakter lap
- browser-es kereskedelem
- tengeri csaták - olyan pvp terület ahol nagyrészt csak csónakokkal, kis vitorlásokkal , vagy csapatban hajóval lehetne közlekedni.
- föld alatti városok ( újabb pve terület )
- északi terület, túlélő álruhákkal.
-
#17616 - "Fodrasz" lesz, meghozza eleg hamar.
- Gyerek NPC-k nem lesznek egyelore - maximum mutatoban - ez amcsiknal sarkalatos pont.
- Arena mar van, egyelore a rendezvenyeken, de akkora siker a resztvevok kozott, hogy ide a rozsdas bokot, hogy jon ingame is. Jovo heten bajnoksag is lesz a QC2014-en, tuti, hogy lesz folytatasa. Devek is irtak, hogy ha van ra igeny, akkor elerheto lesz - meg akkor is, ha nem igazan szerettek volna, de a jatekosok igenye mindent felulir(hat).
- Target dummy szeruseg mondjuk tenyleg nem lenne rossz.
- Alvas azert necces ebben a formaban, mert a TES jatekokban (foleg a Skyrimban volt ez ficsor), kozben eltelt 7-8 ora. Itt meg "real time" telik az ido. Viszont fogadoban kilogolni, ami aztan ad bonuszt, az johetne, standard mmo dolog.
- Lesznek "contest" jellegu eventek hamarosan a jatekban, kezdve a loversennyel, de anno irtak, hogy lesz kocsmahoz kotheto event is. Sot, lesznek IRL "versenyek" is, bar ezek inkabb a szokasos kozossegi aprosagok lesznek, legjobb szinezesu gear, vagy hasonmasverseny, stb. - tippre. We're actually working on a couple contests for players as we speak, and hope to start one later this month. -
#17615 A social része tényleg elég gyenge a játéknak, lehetne több játékos csalogató lehetőség a városokban. -
#17614 Szerintem érdemes ezeket a hivatalos fórumra is megírni, mert tényleg olvassák a fejlesztők és ha sokaknak tetszik, akkor meg is fogják csinálni. -
#17613 Tegnap Bloodthorn-on PVP-n már 19:00 sorban állás volt, amire azért nem feltétlen van minden nap példa. Szerencsére jó helyre érkeztünk, mert kb 3 vár körül ütötte vágta egymást a három szövetség. Sokszor csak moziztunk a szikláról, ahogy a hömpölygő sárga és piros tömeg gyalulta egymást.
Aztán a szokásos hídra tettek a mieink egy sátrat és a két csapat közé ékelődve a híd tetejéről olajoztuk a tömeget. Kb 15 percig ki is tartott az a kb 30 kék játékos a 4x-5x sárga és piros zerg ellen. Órási volt az egész, ritka pillanatok egyike volt, sokáig emlékezni fogunk erre. -
Nephin #17612 Ezek tényleg tök jó rpg elemek lennének. -
Lengyel2 #17611 Ami nekem hiányzik a játékból (szerepjátékos hozzáállással):
- fodrász - időnként nemcsak a hajunkat lenne jó változtatni, de milyen lenne már, ha az idők során összeszedett sérüléseinket, karmolásnyomokat feltehetnénk az arcunkra/testünkre. Nem is veterán valaki, ha nincs rajta pár sebhely. :)
- gyerek NPC-k. Fogócskázó gyerekek az utcákon. Jó kis gyerek beszólások voltak eddig a Bethesda játékokban, de questekben is szerepelhetnének.
- valamilyen aréna, tök mindegy milyen. Egyik nap mesélte egy klántárs veterán, hogy 25 percen keresztül 1v1-ezett PvP-ben egy ismert másik PvP pro harcossal. Azért azt megnéztem volna egy aréna lelátójáról. Akár fogadnék is. Gold-ban.
- ehhez kapcsolódva: tréning lehetőség! Akár PvE területen, klántárssal, edzés vagy gyakorlás céljából. Találatmérő íjász célpont a Fighters Guildben, lehet gyakorolni.
- alvási lehetőség fogadókban, katonai táborokban. Esetleg adhatna egy "well rested" bónuszt, mint a single TES-ben.
- sportolási lehetőségek. Ne csak combatban mérhessük össze magunkat. Szó volt lóversenyről, de egyéb mini game-eket is el tudnék képzelni.
Egyetértek azokkal, akiket nem lakat jól a grafikai csinosítás. Most már a justice rendszerről sem hallok. Aggaszt, hogy az igazán nagy új tartalmakat olyan távoli jövőbe tolták, amit úgy fordítok le, hogy "vagy lesz, vagy nem lesz". -
Nephin #17610 Megelőztél. -
Nephin #17609 Azért ez nem csak egy sima kapsz egy palettát és festegess verzió, achievementekhez kötött, újakat raktak be hozzá, ráadásul mellette van a guildupdate, az átdolgozott kampányok stb.
Egyébként tökmindegy, fejreállhatnak és hetente nyomhatják a frissítéseket, akkor is jönne a "mehh, cak ennyi, miért nincs ezmegaz is" szöveg, szóval remélem értékén kezelik a dolgot és mennek szépen a saját tempójukban, rendesen megcsinálva mindent, amit terveztek, szép sorban. -
#17608 A hivatalos fórumokon, meg redditen is csökkent a nyávogás, kedd óta kialakult egy kisebb happy hangulat, annyira furcsa az egész. Reméljük tovább javul a hangulat. -
#17607 "nem feltétlenül új területnek kellene jönnie" - én -
#17606 A jelenlegi content a személyreszabásról, a guildekről szól. Reméljük hamarosan lesz a pvp-hez is egy nagy patch, mondjuk a következő. :)
> Armor Dye
> Guild Tabar
> Imp Guild Features
> Guild Heraldry
> Guild Kiosk
> Guild Bank Gold Update -
#17605 Latod, ezert kell megbecsulni es megkoszonni a kommentedet, mert olvasd el az utolso 10 hozzaszolast. Ha van rajta sapka, ha nincs szitu, teljesen mindegy mi jon, ugysem jo semmi sem, nem eleg, gagyi, stb. :)
Ebben a szituacioban pedig igen is ritka es jo latni nemi dicsero kommentet is. Meg ha csak ideig-oraig is tart ez az allapot, es a kovetkezo komment mar esetleg megint ekezi a jatekot. -
Nephin #17604 "Nem lesz minden tartalmi frissítés akkora nagy, mint Craglorn, vagyis nem fogunk havonta kapni egy teljes új zónát, új raiddel, új dungeonnal, új maximális szinttel stb." link
-
#17603 Ritka, hogy pont Aullah-val értek egyet, de nem feltétlenül új területnek kellene jönnie, viszont amikor havonta új nagypatchet ígértek én nem éppen arra gondoltam, hogy színezés.
Tök jó dolog, tetszik meg minden, de szerintem alap dolog, kb az egyik kisebb patchben beleírhatták volna, hogy ja van színezés is. Ehelyett akkora felhajtást csinálnak körülötte, mintha már a guild/player housingot készítenék.
Amit írtál listát, nagyjából egyetértek:
-pvp skill lag fix
-pvp teljes átdolgozás (vár és supply management, értelmesebb célok, imperial city, akár aréna, hogy ne csak a zergelősdi menjen)
-ékszerés szakma (aminek megint csak alapnak kellene lennie)
-housing rendszer (a listámon kb ez az egyetlen igazán nagy content plusz, az összes többi csak hiányosságok pótlása)
- Thieves Guild és Dark Brotherhood (ha már startra nem kerültek be, legalább azt remélem, hogy olyan formában teszik bele, hogy ne csak új karakterrel legyen értelme) -
Nephin #17602 Nekem a housing, szeretek elvacakolni vele minden játékban. -
#17601 Tényleg, hamár fejlesztések. Írjatok már arról, kinek mi hiányzik a legjobban a játékból és mit javítana, fejlesztene a leghamarabb. Kezdem a sort, ha már felvetődött a téma.
- EU szerver költözés
- PVP tömeg skill lag fix
- PVP terület, jelenlegi rendszer upgrade, PVP főváros, PVP insta
- Ékszerész szakma
- Housing rendszer, Guild házak, építhető, fejleszthető várak elemekből, alapanyagból