The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondom, hogy ezek nincsenek ,csak azt, hogy valószínûleg nincs igazi jelentõségük, inkább csak egy keretet adnak egy jó nagy arénához.
Persze nekem az erõsen lehúzott Game of Thrones RPG is tetszett, mert jó volt a történet, szóval nyilván teljesen más az ízlésem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De ami késik az nem múlik...
A mohának mindig a déli oldala fás!
Jelenleg igazán csak nagyobb csapatban lehet érvényesülni. Bár már látok profin irányított V5+ -os csapatokat, akik mint nyílhegy a vízben vágnak át a nagy zergeken is egy csomóban.
A most hétvége nekem nem szabad, de ki lehetne hirdetni a jövõ hétre egy ilyen közös pvp-t oldalanként és szerverenként, lehetne jelentkezni leader-nek (érdemes kipróbálni több vezetõt) még TS is lenne, akár nálunk. Lehet hétfõn be is hirdetem fórumon, ha lehet nyitni erre az eseményre egy topikot, hátha lenne rá "kereslet".
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
GRATULA 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Abilities that come from weapon skill lines scale their damage/healing based on the weapon damage(!!!) stat; abilities that come from non-weapon skill lines scale their damage/healing based on the Spell Damage stat. So, for example, your “Crystal Shard” spell causes more damage when you equip a ring that buffs Spell Damage and your “Grand Healing” ability heals for more when you upgrade your restoration staff.
Additionally, abilities that cost Magicka scale their damage/healing based of the Max Magicka stat; abilities that cost Stamina scale their damage/healing based off the Max Stamina stat. So, for example, the “Silver Bolts” ability causes more damage when you spend a point in Stamina and the “Healing Ritual” ability heals for more when you spend a point in Magicka.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Angry Joe meg egy fizetett megmondó ember, tele van ilyenekkel a játékipar, de szinte minden ipar. Lásd autós mûsorok, számítógépes újságok (no offense SG <#vigyor5>#vigyor5>). Éppen azt szapulják vagy dicsõítik, aki többet fizet. Sajnos tényleg sokan bedõlnek ennek.
--------------------------- MWO:Raggor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nem a mi dolgunk,intézzék kivülállóan nekünk a fejlesztésekrõl kell tudnunk és nem számolgatni meg találgatni,hogy most akkor milyen anyagi háttér van ott stb.
Szerintem majd május 4 után lesz valami adat errõl, az elsõ hónap végén. Kíváncsian várom én is, a preorder biztos, hogy iszonyú mennyiségben fogyott, de... és majd meglátjuk.
A GM-es képeket engedelmeddel lenyúltam és kiraktam FB-re. Vigyáztam a helyesírásra... 😊
Azt furcsállom, hogy semmi hír nem volt arról, hogy mennyi copyt adtak el. 1 millánál mindig pezsgõt bontanak és közzéteszik általában.
Nekem nem volt bank bugom, pedig én is töröltem az elsõ karit.
Crash-em eddig nem volt, pedig volt hogy 10-12 órát is ment a jaték egyhuzamban.
Bár azt megjegyzem én semmilyen add-ont nem használok (nem a wow-on szocializálódtam, hogy addonok nélkül már szarni se tudjak elmenni). Persze aki modolja a játék-ot az ne csodálkozzon ha random crash-el, kifagy, stb... hisz ez minden modnál benne van a pakliba. Aki modolta a Skyrim-et az tudja milyen érzés 😉
Szerintem az ESO ahoz képest, hogy nincs 1 hónapos teljesen rendben van. Ennyi hiba ami benne van lótúró!!! Na és persze megjegyzem 10 év mmo-zás után, hogy az ESO start-ja volt a legzökkenõ mentesebb start amit megéltem eddig.
Aztán lehúzza mind.Nézettség az elején ömlengésrõl aztán nézettség közvetlen utána a lehúzó baromságairól.És innen is azt állítják igaza van.A nagy picsákat van igaza de egyétek csak csámcsogjon rajta jó sokat aki akar,megérdemli.
Azt azért tegyük hozzá, hogy eléggé /facepalm a szituáció, hogy GM-nek kell törölgetni az accountokat. Erre fel kellett volna készülni, minden mmo kezdésnél két dolog biztos: bugok és a botok/goldsellerek megjelenése. 😊
GM írtja a botokat kép. A megmentõnk. <#worship>#worship> Egyik nap volt ts-en szó errõl, hogy jó lenne ha tényleg oda mennének és így kibaszkodnák az összes idiótát. Meghallgatott a segélykiáltásunk.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nem azzal van a baj, hogy nem tetszik neki egy-gy játék vagy épp imádja és isteníti. A gond az, hogy saját véleményként fogalmaz meg olyan dolgokat, amelyrõl késõbb kiderül, "csak olvasta".
Részegen, egy kocka sör után egy világhírû agysebésszel is leállok vitatkozni az agysebészetrõl úgy, hogy elõtte esetleg olvastam egy Rober Cook könyvet és a megfelelõ mennyiségû alkohol hatására szakértõvé váltam 1-2 órára 😊 Ez oké. De amikor mindezt egy konferenciám teszem, egyedül kiállva a pódiumra, mindenféle ellenvéleményt és kontroll nélkülözve kijelentve a hallgatóságnak hogy XY módszer szar, és QW a jó, és ezt el is hiszik, hiszen ezért jöttek - hát nem lennék beteg azokban a kórházakban, ahova ezek visszamennek dolgozni másnap 😄
Basically, the following skills are nerfed in 1-49 PvP
-ANY passive, including racials, that increase HP/MAG/Stam or their regens. Conditioned, Robust, etc … and many class passives.
-Armor increasing skills: Spiked Armor, Bonus from Puncture Morph, Bound Armor, Lightning Form (resist works?), Immovable (resist works), Blessing of Protection, Bone Shield, Nord Racial, Shadow Barrier, Resolve.
-Passives that permanently raise resist (note: active resist boosts seems to work): Breton Racial, Scaled Armor, Balanced Warrior
-Damage increasing skills: Surge, Balanced Warrior (Double nerf! What does it mean?), Juggernaut, Drain Power.
-Anything that adds to spell power
I’m sure that I have missed a bunch, but you get the idea.
So what DOES work in 1-49 PvP? (I tested these via items and mundus stones)
-Any bonus to crit or crit damage (Khajit, Mage LIght, Medium Armor, Thief/Shadow Stone)
-Spell cost reduction from both jewelry and % passives (Light Armor, Breton Racial, Unholy Knowledge etc)
-Most traits and sets, so long as they don’t boost the anything in the “nerfed” list above
-Flat % changes (e.g. Siphoning Strikes, Magma Armor)
Research Assistant - hogy mit lehet eladni, mit kutattál már ki, és mit nem.
Craft Research Timer - hogy egyes kutatásaid hol tartanak (mennyi idõ van hátra)
XTimestamp - chat ablakba a kommentek elé berakja az idõt
Slightly Improved Experience Bar - Állandóvá lehet tenni az bal felsõ sarokban lévõ Szint+XP kijelzõt, illetve kap egy current/max kijelzõt is százalékosan. (Ezt persze csak akkor érdemes, ha nem használsz egyéb unitframe addont, lásd FTC, amelytõl én speciel viszolygok, de a játékosok 99%-a használja)
Nekem (meg kb mindenkinek) ezek vannak, nagyon jók.
Meg kéne hirdetni (legalább egy próba szinten) valamikorra egy közös pvp-zést, oldal/kampány szinten lehetõleg TS-el.
Mit gondoltok errõl?
Sajnos igen, kurvára dühítõ (és akkor még finom voltam és nõies) bug, amely már hete (sõt, talán már a bétákban is) óta szívatja a népeket.
Auriel's Bowon jelenleg qrva nagy a szenvedés emiatt, meg ugye a lag miatt.
Plusz nem tudtok valami internesönel PVP guildrõl EP oldalon? Az összes nagy pvp guild DC meg AD, EP-ben meg csak a Votf-ot ismerem de oda meg bejutni nem egyszerû. Csapat nélkül számomra élvezhetetlen a pvp.
Mivel kb naponta lépek egy szintet, az még ezek szerint odébb lesz :-))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az "így készült" cikk készülget folyamatosan, csak annyira "fos és unalmas" a játék - nem! 😊 -, hogy mikor az ember belép este beállítani az új researchot, azon kapja magát, hogy hajnali 1 óra van, és már megint a világban bóklászik valahol, pedig a terv nem ez volt az estére...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez csak a veterán, csapatban játszó játékosoknak van kitalálva, vagy a 20-as szintemmel is érdemes lehet megnézni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10