24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #17269 ajjaj...
http://mmounion.hu/rovid_hirek/elbocsatasok_a_zenimaxnal-1635 -
#17268 Átemelem Fred írását az fb-ről >>
Jövő héten érkezik az #ESO 1.2-es frissítése. Már összefoglaltuk korábban, hogy mi vár ránk, de azért érdemes átfutni újra. Ne lepődjön meg senki sem, egyből 1.2.2-vel kezdünk, ez egy ilyen szakma. Linkek lentebb.
Ami a legjobb hír, hogy az 1.2 patch elvileg VÉGRE! javítja a nagyobb létszámú raidek és pvp csapatok esetében tapasztalt random DC-ket, fagyásokat és egyéb hajtépéses bosszúságokat okozó hibákat. Elvileg. (ezt ma súgta meg Gina Bruno a fórumon - meglátjuk)
1.2 magyar beharangozó:
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/287-public-test-server-now-available
1.2 patch notes
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/106452/pts-patch-notes-v1-2-0/p1
1.2.1 patch notes
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/108416/pts-patch-notes-v1-2-1/p1
1.2.2 patch notes
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/111519/pts-patch-notes-v1-2-2/p1
(mondani sem kell, hogy a frissítés során az 1.2, 1.2.1 és az 1.2.2-ben olvasható összes tartalom érkezik, csak a PTS miatt jött részekben). -
cain #17267
hm... -
Gudott #17266 Inkább csússzanak 4-6 hónapokat, mint félkész vacakokat adjanak ki
Szerintem már bőven nyereséges az egész project, elég sokan vették meg és fizettek elő rá.
Gondolom most az 1080/60fps problémán rugóznak, mert villantani kell a népnek grafikai vonalon is. Ha ügyesek letarolhatják a konzolos piacot. -
#17265 Nem is "az" a gond, hanem, hogy "szegeny fejlesztok" nagyon sokat szopnak vele, es akkor meg finom voltam es noies. Mar csusznak vele 4+6 honapot, de meg egy darak screent vagy barmi egyebet nem lattunk a konzolos verziobol... Lefujni persze nem fogjak, sok penzt oltek mar bele, de sokkal lassabb az egesz, mint sem gondoltak azt korabban. -
Gudott #17264 Troll on:
Mivel ehhez nincs köze a mikiegérnek, nem hiszem kukáznák a projectet
Troll off:
-
#17263 HA egyaltalan megjelenik konzolra. :) -
Sir Critical #17262 Gratula Dávid01 Császárnak! :) -
Gudott #17261 Nagy valószínűséggel user error részemről, de mivel ketyeg az idő, így odaadtam az account-ot másnak és egy jóval gyengébb 2 magos amd gépen ment rendesen (igaz alacsony felbontásban és mindenféle biz basz addon nélkül, de az nekem sem volt értelemszerűen)
Mindegy, ahogy olvasgatom a különböző fórumokat, az a gyanúm hogy a pc-s verzió egy nagy béta tesztként szolgál a konzolos verzió elé, úgyis abban lesz a nagy pénz, 0 konkurenciával. -
#17260 Pedig azon a konfigon mennie kellene 1080ban siman stabil 60 fpssel, high+ beallitasokkal. Esetleg a varosokban esik le 30/40-re, a tomeg es a folyamatos toltes miatt - legalabbis ennel picit gyengebb konfigon ez a helyzet. -
#17259 Honnan lehet megtudni, hogy a lovak kinézete hogyan módosul mondjuk tiszta stamina build esetén?
Nekem Clawing 50-es szinten +25% speed, +31 stamina, +21 carry
így van 2 pakk a nyereg mögött megy egy fém vért a fején.
Azt láttam, hogy (gondolom) a speed erősítésre, meg cifrább lószerszám kerül a hátasra.
-
Gudott #17258 A tegnapi mizériám megoldódott a .50-es drivert kellett feltenni azzal ment, ha valaki belefutna egy hasonló hibába de sajnos elég darabos a game, gondolom kevés a gép alá 1080-ban, ha visszaveszem a felbontást akkor jobb, de úgy meg nagyon ronda.
Talán majd konzolon teszek vele egy próbát újra. -
#17257 Kérdezz-felelek 15. rész - elderscrolls.hu
Kíváncsi leszek az új hátasra. :) -
Nephin #17256 Cliffracer remélem nem lesz. :D -
#17255 De jonnek uj mountok is, lovakon kivul. Remelem penzert, csak hogy olaj legyen a tuzre :D (viccelek)
"Of note, only horse mounts have the endless sprint trait. Other upcoming mount types will have different special traits." -
#17254 Would you be able to comment on any improvements or changes that are going to be made to the Daedric Summoning pets? E.g. more survivability in VR content, better AI, or commands so they won’t attack stunned/rooted enemies? – Alexander Wojaczek
You’ll have some basic control over Daedric Summoning pets in patch 1.2.0, allowing you to use a hotkey + left click to attack a specific target or a hotkey + right click to command the pet to return to you. We’re also looking at increasing the Daedric Summoning pets’ resistance to area of effect attacks, but don’t have a timeframe to share yet on that. -
Nephin #17253 Az utolsó EP-s területen találkoztam az egyik kezdőterületes npc-vel, nem is akármilyen szerepe van. Vagy a dungeonfelfedező testvérpár. Vagy a részeges nord nagykövet. Vagy még sorolhatnám. :) Na ezekért olvasom el a szöveget és beszélek mindenkivel. :) -
Sir Critical #17252 OK, biztosan van ilyen, nekem hirtelen nem jutott eszembe (pedig a mindent olvasós, mindent meghallgatós ~7 nap 19 óra 36 perc 14-15-16... másodperc alatt vet1-ig eljutós fajta vagyok blablabla). Olyanra viszont egyértelműen emlékszem, hogy a korábban "megmentett", "kisegített" stb. karival találkoztam, adott is küldetést jól. -
#17251 holnap 1.1.5 -
cain #17250 30-40sec mi után dob ki? töltőképernyő? játék? hibaüzenet van/nincs? ha van, mit ír? nem vagyunk gondolatolvasók... -
#17249 Kedvenc peldam (es ez csak egy, a sok kozul), a magyar fulnek furcsa "Bela" nevu dunmer bejarolany esete a szinten dunmer gazdag ficsurral, aki azt hazudta neki, hogy szereti, mikozben vegig csak szopatta (mindket esetben) es a tobbiekkel rohogtek a lanyon a hata mogott, ahogy az megalazza magat, naivan.
A csavo meghal. A csaj elmegy a sirkertbe, es a jatekos segitsegevel meg egyszer utoljara tudna kommunikalni, igaz mi vagyunk a postasok. Harom lehetoseged van.
- Azt hazudod, hogy igaz volt a szerelme a ficsurnak, es varja a lanyt a "tulvilagon" is.
- Igazad mondasz, es elmondod, hogy csak szopatta ot a dunmer, ebreszto.
- Hazudsz, hogy nem ott van eltemetve.
Melyiket valasztod?
- Az egyik valasz utan a csaj ongyilkos lesz (vizbe fojtja magat Ebonheart partjainal, de hagy uzenetet).
- A masik valasz utan a csajt egy masik zonaban talalod meg, oregen.
- Harmadikat nem tudom, azt meg sosem valasztottam :)
Lehet, hogy nincs olyan valasztasi kovetkezmeny, amely gyokeresen valtoztatna meg a vilagot, mint egy singleplayerben, de azert minden dontesnek van nyomon kovetheto kovetkezmenye. Az mar mas kerdes, hogy a jatekos ezt eszreveszi e, vagy siman ellovagol mellette, mert "csak" egy npc, aki nem vendor, nem ad kvesztet, kvazi le van szarva :) Rengeteg NPC koszon vissza kesobb, es latod, mi tortent vele azota. Futva hagyott bandita vagy fonokuket vesztett kaloz csapattal valo lepaktalas is hozhat erdekes kovetkezmenyeket, erdekessegeket. -
Gudott #17248 Köszi a válaszokat. Nem vágtak át, mivel közeli ismerőstől van (cserébe unlockoltam neki pár dolgot más mmo-ben) az ő laptopján be tudtam jelentkezni az én routeremről, de az én gépemem nem. Rosszul fogalmaztam, nem a loginnal van gond, hanem kidob a desktopra kb 30-40 sec után. Lehet win8 kellene neki, vagy nem komálja az nvidia-t? -
Jacky #17247 Én a nyitott világ, szabadon bejárhatóság, a "használom és ezért fejlődik skillek", a lopakodás, a rengeteg quest, a gyönyörű világ miatt játszom vele. Meg még egy jópár dolog miatt, ami most hirtelen nem is jut eszembe.
Úgy hallom innen a fórumról, hogy a TESO is nagyon szép és rengeteg a quest, sőt az a fő tartalom. -
Jacky #17246 Mármint nem fogadja el a jelszót, vagy mi a baj?
Mert akkor lehet átvágtak. -
Bandras DaSilva #17245 Mi a hibaüzenet? Tehát maga telepítés sikeres, amikor elindítod lemennek a logok, intro, stb és eljutsz a login képernyőre. Ott beírod a usernevet + pw-öt és akkor mi történik?
Ha új ip címről lépsz be, akkor szokott küldeni egy one time passcode-ot. lehet az a baj.
ha beírod, hogy pontosan mi történik, akkor okosabbak leszünk. -
#17244 Van olyan Skyrim jatekos, aki csak meztelen noket modol a jatekba, es amiatt jatszik. Van, aki minden varost kiirt benne, es ezert jatszik. Van aki az openworld/sandbox elmeny miatt jatszik vele. Van, aki az elethure varazsolhato kornyezet nyujtott elmenyert jatszik vele. Es van, aki a TES vilaga miatt jatszik vele? Melyikre gondolsz? :D -
Gudott #17243 Sziasztok!
Mivel sikerült barterbe szerezni egy még 10 napig élő előfizetést, de valahogy nagyon nem sikerül túljutni a loginon.
Saját otthoni gépen esélytelennek próbáltam, így munkára szánt gépre tettem még egy partriciót csak ennek. Szóval közepes i5, GT 630 ,16gb ram win7/64 bit. Mi lehet a gond? -
Jacky #17242 Aki a Skyrimet nagyon bírja, az szeretné a TESO-t is?
Vélemények? -
Sir Critical #17241 Na tessék, most nézem, hogy valakinek beszólhattam, mert mínuszban van a karmám :) -
Sir Critical #17240 Egyetlen rész van, amivel egyetértek, azzal viszont nagyon: mégpedig azzal, hogy nincs hatása a későbbiekre nézve a "piros" válaszoknak. Hát, a korábbi ígéretekkel ellentétben még nem találkoztam olyan helyzettel, amikor más történt volna az egyik választásnál, mint ami a másiknál (két karit húztam fel lvl50-ig, tehát ennyi content alatt értem a dolgot, és általában - de nem mindig - a kétféle válaszlehetőségnél máshogy választottam). Pontosítok: nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen, tehát olyan nagy nyomot nem hagyott bennem, ha volt is ilyen.
Az mondjuk tetszett, hogy a nőnemű karimnál egy NPC máshogy válaszolt - kifejezetten nőnek címezve -, mint a férfinél. -
Sir Critical #17239 Szerintem tök jó idézet :) -
Sir Critical #17238 Durván egyetértek :) -
#17237 Nem vagyok politikus, egy a kutya sem szavazna ram, ketto, mar megvan a boldogulashoz szukseges penzem :)
Lehet, hogy nincs meg VR szintu karakterem, de a tobbieknek van, akik rajtam es rajtad kivul nyilatkoztak. Tudod, ez egy forum, nem csak a kettonk szemetdombja.
Amin felbasztam az agyam (kepletesen, mert egyebkent mosolygok), az a kovetkezo kifejezesek: "botranyosan szar", "minosithetetlen", "bugtomeg", "messzirol kerulni".
Anno leirtam/elmondtam cikkben, kommentben, felkonfban, hogy azok az emberek, akik wowbol vagy egyeb mai mmobol esnek be az ESO-ba, azok 2 heten belul hajukat tepve fognak menekulni, mert EZ AZ MMO NEM AZ AZ MMO, amit keresni fognak. Nem tevedtem sokat. Es tovabbra is tartom, hogy #17169 ratapintottam a lenyegre. Nincs ezzel gond, en is dobtam ki penzt mar, mert beprobaltam valamit, amirol kiderult, hat nem nekem valo. De nem is jarok vissza oda eszt osztani. Tudom, forum, de a fentebb felsorolt jelzok miatt atleptel egy hatart, amelyet nem kellett volna. Es tovabbra is tartom, hogy mindezt idegbol irtad, direkt "odamondva erosen". -
#17236 Gyűűű de menő, lehet linkelni hszt. Ezt nem is tudtam :D -
#17235 A dolog onnan indult, h a kolléga #17157-ben megkérdezte, h érdemes-e vételre a játék. Leírtam, hogy szerintem miért nem, amire te #17169-ben idebüfögted, h hazudok (persze azóta sem írtad le, h miben). Illetve te azóta sem csinálsz mást, mint a személyem hiteltelenítésével próbálod a mondandóm tartalmát támadni (politikus vagy véletlenül?...).
Teszed ezt úgy, h a játéknak körülbelül csak a 25%át láttad (hiába 4 vagy tudomisén hány karakterrel, attól még az nem 100%), tehát ha valakinek, akkor a te véleményednek van kevesebb valóságalapja (írhatnám, h lószart sem ér a véleményed, de én is művelt vagyok).
Szóval még1x, h te is fölfogjad: semmi személyes sértettség, meg hasonló BS nincs. Egyszerűen az általam (meg a másik 15-20 vr10-12es, aki van a guildben) tapasztalt dolgokat írtam le a játékról. Ha ez neked nem tetszik, netán még nem is találkoztál ezekkel a dolgokkal, mert a játék elején tartasz, akkor nem lenne bölcsebb annyit írni, h 'ezeket nem tapasztaltam, DE még kis szintű vagyok'. -
cain #17234 igen, a raid (akárhogy is nevezzük) eléggé sarokköve tud lenni a játékoknak. kompetitív high-end content nélkül hamar megunja az ember a legjobb játékokat is. nem mindenki az a molyolós-kraftolgatós-altozós típus, elég sokan játszanak úgy is, hogy a pörgést szeretik. sajnos a zos elég későn eszmélt ilyen téren. de reméljük, idővel azért jobb lesz a helyzet, de addigis visszavan még 10vr szint (nekem). :D
-
Signon #17233 76 nap alatt amióta kint van a játék 550 óra played = 7 óra played / nap átlagban és nem érted miért nem a te elvárásaid szerinti tempóban fejlesztik a játékot :D:D
Bakker napi 7 óra szabadidőm akkor nem lenne meló és alvás között ha 16 órakor amint végzek egyből leülnék a gép elé. De szerintem napi 7 órám játékra legutoljára általános iskolában de inkább oviban volt lol :)
Fel lett hozva lentebb a személyeskedés úgyhogy nem is folytatom mert innentől az lenne :) -
#17232 Hogy kihez mesz sirni es mit teszel, speciel pont nem erdekel (irnam, hogy leszarom, de nem irom, mert muvelt vagyok) - no offense.
En ezt latom beloled/toled. Ha szamodra en egy fanboy (vagy i-vel irjak?) vagyok, akkor engetessek meg nekem, hogy en meg egy maximalista hc kockat lassak benned, aki szoges ellentete - a leirt mondatadait alapjan -, annak, amiben en hiszek es vallok.
Azt azert engedd meg, hogy elismerjem, 550 orat beletolni valamibe, ami szar es utalod, az azert nem semmi. Te jo eg, mi lenne, ha meg tetszene is? Bar ez esetben a 70 oras VR12-es mondatodat nem ertem, de nem fogom rakerdezni, mert a vegen azt fogod hinni, kotekedek. Pedig nem.
Te magad is leirtad, mast vartal es mast kaptal. Ez a gond. A masik gond - szinten leirtad -, hogy nem talalsz olyan tarsasagot magadnak, amely esetleg boldogga tenne es kiszolgalna a szinten ismertetett celjaidat, amely meg az ESO-ban tart. Nem tudom - es idegem magam, le is szarom -, hogy miert kinzod magad egy olyan jatekkal, amelynek kvazi egyetlen egy eleme sem tesz boldogga. Arra tudok gondolni egyedul, hogy fel evet fizettel ki elore, es azert maradtal, mert "ha mar kifizettem, akkor megeszem az egeszet, addig eljek". Ez esetben eskuszom kifizetem neked a fennmarado osszeget, csak fejezzuk be a hulyeseget.
-
Nephin #17231 Beszélgettünk erről eleget annak idején, nem? :) -
#17230 Megint próbálsz olyan dolgokat írni, amiknek köze nincs a valósághoz.
"Teged a cel erdekel, a csillogo nyeremen, az uber loot, a top dps es ezert barmit kepes vagy - es voltal - bealldozni. Engem viszotn az odaig vezeto ut az, ami vonz."
A cél is érdekel, kit nem. Célok nélkül értelmetlen számomra az út is. A nyereményt, lútot leszarom. Jelenleg nincs is a játékban über lút, a trialokban szerezhető cuc nem akkor szám. A top dps sem nekem kell, hanem a mechanikának.
Ami engem (és sok más embert) a játékban tud tartani, az a játékélmény. Ez változik itt meg gyökeresen v1 után. Ezt nem érti meg az, akinek még nincs v+os karija. És a v1 előtti játékélmény sincs azon a szinten, amit egy TES mmotól vártam, de az még belefér.
Összesen ~550 órát töltöttem a 2 karakteremmel a játékban. Ár/érték arányban megérte, lehet mondani (gw1 a 3 kieggel együtt volt kb annyi, mint itt 1+2 hónap, és ott valami 4000 órám van benne, de ofc nem a legjobbhoz hasonlítunk vmit). De vettem már szarabb játékot is, persze.
Fred, örülnék, ha a személyeskedéssel leállnál. A szabályzatban ez szerepel: "Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem. " Ha gondolod, szaladok sírni a mod topikba, h az utóbbi 5 hszed semmi másból nem állt, mint személyeskedésből.
#17229: erre mikor volt példa?