The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van loot, ha harc közben elég sok sérülést tudsz bevinni a daedra ellenfeleknek. Ha túl sokan vannak playerek, és nem férsz az ellenfelekhez, akkor tényleg nem sok. XP-ért meg akkor érdemes csinálni, ha beléptél a Fighters Guild-be, én már léptem szintet a FG-ben úgy, hogy éppen egy Dark Anchor kellõs közepén harcoltam.
mindig lemaradok
http://edtool.net
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
kezdem érteni, miért nem haladok :) de sebaj, mintha minden maintenance-al jobb lenne kicsit.
tegnap találtam könyvet, lehet a hangulatom miatt, de már a címén is mosolyogtam: Proper Torture Techniques vol. 13
Szürkeboltos g2a-n mindenesetre 18.99 EUR a 60 napos gamecard.
Jól jártatok,hogy global az egész játék,tippre amcsi gamecardot adnak el európaiaknak,bezzeg WoWnál szát van választva :P
https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-60-days-time-card-cd-key-global.html

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ezek a hangok,animációk,grafika,HARC hát kegyetlen komolyan.
Bekapcsolom Vsync-et és az 59.8-ról meg se moccan MERT ez a dolga.Nem is tudom mikor találkoztam már ilyennel utoljára.Ezt hívják optimalizálásnak.
Windows 8.1 alatt futtatom itt már priorítást se kell állítanom de azért ráteszem.
Mondjuk azt nem tudom mik azok amik az égbõl jönnek le hozzánk ilyen Rift szerü valami mert loot nincs meg sz.tem Exp.sem.Ezek micsodák amúgy mert elég sok idõ elmegy vele még bezárjuk.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Senkinek nem ajánlom ezt az érzést.....és még azt se tudom, hogy miért volt. Igen elkeserítõek ezek a random bugok, mikor ennyi minden elveszhet 1 kattintásra.
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/77461/missing-bank-items-bank-slots-skill-points#latest
A mohának mindig a déli oldala fás!
Tehát ez így alaptalan volt akkor amit írtam úgy néz ki..
Csak sztem nincs semmi értelmes set amit lehet gyártani a vagy csak nem találtam olyat ami tetszene nekem?
27 szinten vagyok ,de nem találtam olyat ami kedvemre lenne és le is akarnám gyártani/grahtwood,meg az ettõl kissebb területeken jártam ott semmt sem találtam.
Greenshade-en vagyok most ott egyet talaltam de az is "nem olyan jó "
vkinek vmi ötlet ?
köszi :)

A megkötés annyi, hogy az ellentétes frakciókban lévõ guildek tagjaival nem kalandozhatsz együtt, csak a klán chatet látod.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Ez a futás anim.tetszik is ráadásul.Legalább érezteti a játék,hogy tényleg fut az a karakter.Másik,hogy szinte csak First person-ba megyek annyira bejön ez a változatosság a többi MMO-hoz képest.Pvp-re gondolom majd third-re át kell váltani azért:)
Ne felejtsük el, hogy 3 hetes a játék, ha jó supportot kap, ebbõl a jó alapból igen sok mindent ki lehet hozni.
nagyon komoly kompromisszumokat kell kötni mmoknál ilyen téren, mert ha elszállnak az erõforrásigényekkel, az megöli a játékélményt. lásd még a sw:tor hero engineos esete a world pvpvel.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
DK-t nem tudtam hova tenni így magamban viszont ami a biztos,hogy Templar-t jól eltalálták:)
nightblade ranged build-el csúnya lesz ..
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Tegnap délután beugrottam egy quest erejéig Tamrielbe, és valahogy furcsán erõsebbnek éreztem magam, mint legutóbb. A health-em is tovább kitartott. Nézem a C panelen a stat-jaimat... és négy különbözõ buff volt rajtam, amiket eddig nem láttam, mind a négy Cyrodiilból, azért, mert a frakcióm olyan jól állt tegnap. Mi adtuk a császárt (health buff!), volt nálunk két plusz elder scroll, stb. Nem tudtam, hogy a cyrodiili bónuszok felerõsítenek engem a PvE területen is - vagy rosszul éreztem, és nem így van?