The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ez a futás anim.tetszik is ráadásul.Legalább érezteti a játék,hogy tényleg fut az a karakter.Másik,hogy szinte csak First person-ba megyek annyira bejön ez a változatosság a többi MMO-hoz képest.Pvp-re gondolom majd third-re át kell váltani azért😊
Ne felejtsük el, hogy 3 hetes a játék, ha jó supportot kap, ebbõl a jó alapból igen sok mindent ki lehet hozni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
nagyon komoly kompromisszumokat kell kötni mmoknál ilyen téren, mert ha elszállnak az erõforrásigényekkel, az megöli a játékélményt. lásd még a sw:tor hero engineos esete a world pvpvel.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DK-t nem tudtam hova tenni így magamban viszont ami a biztos,hogy Templar-t jól eltalálták😊
nightblade ranged build-el csúnya lesz ..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Tegnap délután beugrottam egy quest erejéig Tamrielbe, és valahogy furcsán erõsebbnek éreztem magam, mint legutóbb. A health-em is tovább kitartott. Nézem a C panelen a stat-jaimat... és négy különbözõ buff volt rajtam, amiket eddig nem láttam, mind a négy Cyrodiilból, azért, mert a frakcióm olyan jól állt tegnap. Mi adtuk a császárt (health buff!), volt nálunk két plusz elder scroll, stb. Nem tudtam, hogy a cyrodiili bónuszok felerõsítenek engem a PvE területen is - vagy rosszul éreztem, és nem így van?
Potionokat csak az inventorit megnyitva lehet használni vagy vn vmi más módja is csak én nem jöttem rá.
Másik. Az lehetséges, hogy 8-as szinten ácsorgok Daggerfallban és igazából elfogyott az összes questem, se side quest se main quest?
DK-val bénázok,halok sokszor:/
Na mind1 még próbálgatom meg keresek v.mi kezdõknek szánt oldalt is mert itt látom az ilyesmi nem téma
De ahogy magamat ismerem a késõbbiekben biztos lesz Templarom is:-)
Illetve találtam már olyat, hogy dumáltam az NPC-kkel, amelyek se küldit nem adtak, se nem kapcsolódott hozzájuk semmi, csak lore miatt érdekes volt a lehetõség, és 2-3 párbeszéd opció után bejelölt egy teljesen ismeretlen helyet a térképen, amelyet eddig sosem láttam, de még az iránytûben sem mutatta. Hogy az utóbbi bug vagy fícsör, nem tudom 😊
http://edtool.net
És most napokig szabadon játszhatok,el se hiszem.
Viszont most meg kell tartanom egyet(pontosabban azt vinném tovább) a 2 közül mivel mind a 2 melee-re nem lesz idõm(inkább 1 sorci vagy Nightblade alt-nak😊.
Na szoval DK vagy Templar?Abszolute nem tudok dönteni mert mindegyik brutál jó-.-
A szinkron színész hangok nem tûntek fel nekem 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A Dark Anchornál ugyanez a helyzet. Ugyanazt a zerg van itt is, mitn anno a GW2-bõl a random eventeknél. Nagyon jó dolog, meg tetszik az egész, de az, hogy összecsõdül hirtelen 10-15 ember egy kvázi 4 fõs csapat erejéhez készült eventre, az látványnak kiváló, de kihívásnak lófasz. Arról nem is beszélve, hogy lootért és értékelhetõ progressért 10%-ot kellene beleverned a bossba, ami azt jelenti, hogy a 15-20 ember fele biztos, hogy lemarad a lootról, ha nem tud 1 sec alatt valami nagyot ütõ spellt vagy abilityt elnyomni. Én simán beraknám ezt phase területnek, és minden egyes újabb kör/"spawn" már a phaseben található emberek számához képest erõsödne, úgy, hogy ha 20-an ütik a DA-t, akkor a boss a végén legyen kurva erõs, ne pedig 2 sec alatt haljon.
Kveszteket illetõen, most vagyok 31, és folyamatosan 3-4 szinttel vagyok az aktuális küldetések felett. Sok küldetést fel lehet venni a régi helyszíneken, mert megjelennek bizonyos NPC-k, egy korábbi, máshol teljesített kveszt következményeképpen.
Ami viszont csalódás, bár csak most tûnt fel, hogy elkezdtek az egyes random publikus dungeonok és dwellek alaprajzai ismétlõdni. Más a környezet meg a textúra, de a felépítése és a bejárható útvonal azonos. Nem vészes, csak meglepõdtem.
A vicc az, hogy a legtöbb ilyen apróság, amely szemet szúr, az pont a multiplay résznél jön elõ. A küldetések és a világ, amikor szólóban nyomod, tökéletes, magával ragadó és felveszi a versenyt bármelyik eddigi TES résszel.
ui: illetve van egy dolog, ami még zavar. Én imádom a szinkront, szinte tökéletes a szinkronszínészek játéka. De, annyira furcsa számomra, amikor a random bajbajutott NPC-k esetében néha felismerek egy-egy korábbi hangot, vagy a Skyrimból vagy egy korábbi NPC-tõl 😊 Pl, Brynjolf hangján most egy elf szólal meg. Annyit játszottam a Skyrimmal, hogy ez hirtelen meg tudja törni a varázst egy pillanatra. De mindez persze csak saját egyéni probléma, 10 emberbõl 9-nek biztos, hogy fel sem tûnik.
A boss farmolás majd alakul mert vmi q&a-ban volt, hogy hamarosan lesz vmi timer és nem fog menni a farmolás. Az is jó lesz, hogy a ládák nyitásával mindenkinek esik belõle vmi, mindegy ki nyitja és a bossok is elkezdenek majd dobálni cuccokat. Szóval az irány mindenképp jó.
Nekem még egy AH hiányzik... egyre inkább. Írtam korábban, hogy mûködik ez a guild store-os cucc, de mostanában nem nagyon megy. Volt ami kihalt egy idõ után, van ahol gyakorlatilag sem venni sem eladni nem lehet semmit (nekem nem sikerült még). Próbálgattam többet (most is benne vagyok néhányban), de nem nagyon találok olyasmit amit szeretnék venni...és amit meg el akarnék adni azt sem veszi senki😊 (jó, lehet szart árulok).
A legtöbbet mostanában a publicon menõ spammelésbõl profitáltam. Sikerült eladni lila cuccokat, alapanyagot, stb stb jó áron, meg venni is sikerült ami kell.
példe, guild storeokban ilyen 3-4kért pakolgatják be az alap motif könyveket....a legtöbbet meg megveszem a spamelõktõl 600-800 pénzért. Nyílván a ritkákat nem, de azért van határ.
Tudom, hogy ezzel kisebbségbe szorulok, de egy régiós AH segítene.
Mondjuk annak örülök, hogy ez a legnagyobb gondom a játékban. Még mindig élvezem a questezést, a dungeonöket, a felfedezést. És már körvonalazódik egy következõ karakter is, szal én biztos el leszek vele még egy jó darabig.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az már mondjuk inkább csak ízlés dolga, hogy számomra megerõszakolja az élményt, mikor alacsony szinten, kvázi még fakarddal harcolva is már õsi szellemeket/démonokat/daedrákat/stb. kell felpofozni, úgy ugrálva a létsíkok között, mintha az csak egy séta volna a parkban. Értem én, hogy a nagy robbanások, az 1 nm-re jutó minél nagyobb számú mágikus lény/szellem/mágia, a színes-szagos dolgok kellenenek a publikumnak, na de mi van a fokozatosság-fokozhatósággal? Ez olyasmi, ami még nem túl mély tapasztalataim szerint sem volt abszolúte jellemzõ eddig a TES játékokra.
Ezeket meg néhány apróságot leszámítva minden remek, az egyetlen játék ami képes leültetni a gép elé mikor szabad vagyok.
De megegyszer mondom, semmi gond ezzel. Sot, barcsak mindenki ilyen stilusban akarna meggyozni masokat arrol, hogy hulyek es rosszul dontottek, vagy eppen igy probalna felnyitni a szemuket, akar akaratlanul, akar nem - es nem a szokasos alpari stilusban.
Minden gyulesen vannak, akik direkt bekiabalnak, hogy megzavarjak a tobbieket, minden bkozepben van valaki, aki az ellenfelnek drukkol, minden moziban van egy ember, aki direkt elore mondja a sztorit, ez egy ilyen vilag.
Parasite Eve 2, best game EVER!