24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #17390 Healerként nem nagyon nagy gond hátul maradni. ha van egy tank vagy dps veled, akkor ők leszedik a mobok egy részét rólad. van amikor kicsit kergetőzni kell, de erre majd ráérzel. -
Lengyel2 #17389 Köszi a tanácsot! Megfogadom. Nagyon megkergetik a healert a mobok PvE-ben, ha csoporttal megy? A PvP-ben nyilván igen, de PvE-ben is nehéz háttérben maradni?
(A közelharc melee nem kérdés, a fő karakterem staminás pajzsos nightblade, és nem érdekel, hogy ez most jó-e vagy nem, egyszerűen élvezem és kész. Mindig is a fizikai közelharcot szerettem jobban az ilyen játékokban, mint a messziről lövöldözést, és nem bánom, ha esetleg nagyobb kihívás így életben maradni. - Viszont egy healer altot szívesen kipróbálnék.) -
#17388 Végre gyorsul a fegyver csere ... emiatt eddig csak ritkán használtam. -
#17387 Majd helyreall a rend, semmi sem allando, foleg nem egy mmonal. Igazi egyensuly es balansz sosem lesz, mert az egy mese, egy kitalalt fogalom, egy vagyalom. Valaki, valami mindig erosebb lesz nalad/valakinel, ami miatt folyamatosan megy majd a rage. Nincs kivetel ez alol. Ketsegtelen, hogy az elmondasok szerint a light armor + staves kombo jelenleg a legerosebb parositas, illetve a magic userek "taposabbak" minden teren, de semmi sem tart orokke.
Peldanak okaert most is tapoljak a melee classokat es a staminat hasznalo kepessegeket, es kesobb sem lesz maskent, valtoznak a VR zonak, valtoznak a class skillek, jonnek az uj Veteran szintu kepessegek a skill fakra, stb. -
#17386 Mindenki azzal játszik amivel szeret, én is olyan karaktert játszok, amit szeretek és nem érdekel, hogy 50 dps-el kevesebbet érek el.
Az, hogy nincs még balanszolva minden rendesen, olyan van, mivel a játék még új.
A DPS bajnokok, meg a többi csodajátékos szerencsére lassan lekopik és áttér a következő mmo-ra, így tisztul a terep azok számára, akik élveznék a játékot és nem dps-ben méregetnék az e-péniszüket. -
FNightWalker #17385 Ennyit arról az "elvről", hogy mindenki azzal játszik amivel szeret.
Hja csak ez jól bebukott dolog. Hiába szeretem a két kardos romaork karaktert ha szart sem ér, mert meele és két ütéstől kifekszik. -
#17384 A holnapi 1.2.3 peccs teljes tartalma!
Link -
#17383 En azt mondanam, hogy varjanak a holnapi Update 2-ig, es utana dontsenek, mert lesznek valtozasok melee (stamina build) fronton. -
Bandras DaSilva #17382 Azt javasolnám, hogy vmilyen ranged kariban gondolkozzatok, kivéve ha tankolni szeretnétek. A melee dps per pillanat nem olyan jó. A legtöbb dungeon, raid, public, stb aoe damagere van kitalálva. Néhány boss meg eleve olyan, hogy távolságival érdemes nekik menni.
Healernek érdemes magickára pakolni főleg és aztán kicsit healthre. A lényeg az, hogy Vr12re olyan 2400 hp körülre kéne kihozni. Lehet kajával is ennyi mert raidekben nagyokat ütnek néha és ha nincs ennyi hpd akkor nagyobb eséllyel fekszel. -
#17381 Augusztusi tervekhez kapcsolódva:
"We’ve just launched the Craiglorn update, which was this huge new piece. We’re introducing with our next update…well let’s see. It’s actually Crypt of Hearts that is on our public test server right now. There is a new veteran dungeon coming out soon it’s going to be called “City of Ash”. We’re going to release the “Region-free of Craglorn” coming out very soon as well. So yes, there is a lot more land coming in."
-
#17380 We have those veteran dungeons that I’ve already talked about, but we are looking at things were looking at systematically and we want to see how the Veteran system works.
We’re looking at adding in the Justice system which is where players can steal from NPCs and the NPCs will react to that, I can kill NPCs and NPCs will react to that. The coolest thing I think about that system is because it’s online we can allow players to not just steal and kill, but they can also become guards and act in justice. So you’ll have a little bit of PvP in the real world in the Justice system.
-
#17379 Kíváncsi leszek, hogy az augusztusi tartalom mi lesz. Ha tippelnem kéne a felsoroltak közül, akkor egy EU szerver költözés, egy új Raid, meg mondjuk egy lóversenyre lehet számítani, esetleg némi szakma fejlesztéssel. -
#17378 Május 1.-én lehozott cikk alapján tippek >> Link
Tehát hamarosan érkeznek majd (nem a következő frissítéssel, hanem mondjuk a következő pár hónap alatt) a következő dolgok:
Júliusban >> Az egy helyen, de különböző (eltérő) phase-ben lévő játékosok végre láthatják majd egymást.
Várhatóan Augusztus, Szeptember >> Justice rendszer
Várhatóan Augusztus, Szeptember >> EU megaszerver végre átköltözik
Június >> Érkezik a FOV (Field of View) beállításának lehetősége.
Július >> Ppáncélok festése és színezése ("Dye" és "Tinting")
Június és Július >> Két új veterán (heroic) dungeon: Crypt of Hearts és a City of Ash.
Passz >> Craglorn egy új része is elérhetővé válik, vele egy új Triallal (raiddel), a Serpenttel. Az első raid ellenfele a Warrior lesz, a másodiké a Serpent, a másik két hiányzó renegát "csillagkép" is érkezik majd.
Június >> Megnövelik a világban összeszedhető tárgyak számát
Ősszel >> Sötét Testvériség és a Tolvajok Céhe, küldetésekkel, sztorival, skillekkel.
Passz >> SPELLCRAFTING (Morrowind fanok most csettinthetnek)
Passz >> Lesz lóverseny, csak úgy a móka, a díj és a dicsőség kedvéért
Passz >> Dragonstar Aréna, hasonló lesz mint a Trial, csak ez most 4 fős csapatoknak szól.
Passz >> Fejlesztik a horgászatot, Fejlesztik a különböző szakmákat és fejlesztik az LFG (Looking for Group - vagy Group Finder, ahogy tetszik) rendszert is.
Passz >> Javulnak majd az NPC-k mimikái
Passz >> Át lesz alakítva a Guild Store kezelőfelülete
Július >> guildekkel kapcsolatban: tabard, kitűző, új belső rangok, stb.
Július >> kereskedelmi guildeknek: (Guild Kiosks)
Passz >> Az instanceolt dungeonok a leader szintjéhez skálázódik
Passz >> Császári Főváros, és vele PVP dungeon -
#17377 http://teso.mmorpg-life.com/
Itt van egy tonna build, meg skill kalkulátor is.
-
Lengyel2 #17376 Az tényleg katasztrófa, a Tamriel Foundry oldalon szoktam inkább build-ekről olvasni. -
#17375 Jelenleg az a terv, hogy haverral partyban fejlődünk végig. Tehát valami olyasmit kell találni, amivel kiegészítjük egymást. Én többnyire ranged classokkal játszok (healer,hunter), régen imádtam BG healer lenni de a közelharcot is szívesen kipróbálnám csak az a bajom vele, hogy itt annyira nem "gördülékenyek/simák" a karakteranimációk, hogy egy közelharci karakterrel, pláne egy közelharci healerrel jól tudnék boldogulni(lehet értelme sincs, mivel még nincs tapasztalatom ezt nem tudom). Meg lehet, hogy hibridként sem érdemes próbálkozni. Rengeteg skill és lehetőség van de gondolom vannak erősebb (népszerű) buildek, próbálok utána olvasni de a hivatalos fórum egy katasztrófa...
-
Lengyel2 #17374 A build-eknek tonnányi irodalma van, és itt is biztos van egy csomó veterán, aki velem ellentétben sokat tud erről, én most csak azért válaszolok erre, mert pont én is azon agyalok, hogy fel kéne építeni egy healer altot, és hogyan csináljam?
A bow-val nekem az lenne a gondom, hogy ha ki akarod használni a nagyon jópofa aktív skilljeit, akkor kísértésbe eshetsz, hogy staminára pakolj a HP mellett - ugyanakkor feltételezem, hogy egy healernek sokat kéne magickába nyomnia (HP mellett). Ha viszont valaki pakol mindhárom attribute-ra, akkor egyik ágon sem lesz túl ütős, nem? Szeretnék healert csinálni, de a resto mellett a másik fegyver nem lehet staminás, mert félek, hogy akkor szétoszlok, ergó destro staff-on merengek. -
Lengyel2 #17373 Ha én tudnék ilyeneket rajzolni, a következő jelenetet rajzolnám le:
Belépek egy public dungeonba, kihalt az egész, jaj de jó, egyedül vagyok, végre használhatom a stealth bónuszaimat, úgyse használom soha. Shadow assassin leszek!!
Osonkodva megközelítem a háttal álló, ládában motoszkáló rablót, lassan emelem a kezem, benne a pengével, és már majdnem lesújtok, amikor...
Wrooommmm... a rabló darabokra szakad előttem, ahogy egy 3 főből álló csoport vad musztángokként végigszáguld rajtam és az ellenfelemen, diadalüvöltéssel csóválva fejük felett fegyvereiket, és már el is tűntek a következő kanyarban. -
#17372 Sikeresen megvettük a játékot :). Ami a legnagyobb problémánk most, hogy akkora a választék a skillek terén, hogy hirtelen el sem tudom dönteni mit válasszak. Én Breton Templar lettem mert healer akarok majd lenni, bár most bow-al megyek de ha életképes akkor lehet hogy valamiféle paladint vagy warrior-priest-et akarok belőle csinálni. Mire érdemes odafigyelni? -
#17371 Forrás > Elder Scrolls HQ
Korrekció: EU-ban magyar idő szerint mégsem pénteken, hanem már szerda hajnalban érkezik az Update 2. Link -
#17370 Wir haben Pläne, die Veteraneninhalte umzugestalten und mit mehr Anreiz und Belohnung (im Sinne von Gefühl was zu erreichen) zu versehen. Das ist aber ein grosser Eingriff ins Spiel und wird noch etwas Zeit in Abspruch nehmen. -
#17369 zik* -
#17368 Hamarosan valtoznak a Veteran zonak "rendszere" es jellege. Pontosan meg nem tudni hogyan, de nagyon ragyogyultak erre a skalazodos modszerre a fiuk, es azt rebesgetik, hogy a VR/Overland teruleteken is vissza fog koszonni ez valamilyen formaban, akar npc akar a jatekos reszerol. De, az nem holnap lesz, vagyis aki besokalt a jelenlegi allapotoktol, es egyedul nem buli neki, az tenyleg inkabb nezzen vissza 1-2 honap mulva, a nyar vege fele. -
Bandras DaSilva #17367 Nem kötelező, megy az egyedül is sokaknak. Én nem érzem magam különösen skilles játékosnak, de vet1-7ig általában szólóztam + veteran dungeon group finderrel.
Aztán a guildben utólértük egymást és így jobban pörgött a public insta+ veteran dungeon dolog. Azóta is mennek + dolmen becsukogatós/world boss ölős körök is mennek.
Nyílván ezeket egyedül már nehéz megcsinálni és ide inkább kell még pár ember, de questezgetni lehet egyedül is. Nekem vet4-5ön volt gond, ott valamiért sokat haltam, de utána már nem...kivéve ha nem figyelek...ami azért sokszor megesik. Klasszikus eset, hogy mondom a többieknek, hogy srácok, akkor ebbe meg abba ugye nem áll bele senki....majd én szépen beleállok mintha kötelező volna.
No, amit ki szerettem volna nyögni az csak annyi, hogy lehet egy kisit változtatni kell a skilleken vagy az armoron és utána megint megy minden szépen. Abban igazad van, hogy a veterán területek több odafigyelést igényelnek és nehezebbek. -
HyperManiac #17366 Hááát igen, tudom. 1-49-ig szépen el játszogattam, raideken ettől függetlenül részt vennék, de hogy a szintezéshez is kötelező a party, az nekem nem jön be annyira. De majd változtatnak ezen, sok fórumban olvasom, hogy nagyon el lett baszarintva ez a veteran dolog. Addig meg várok :) -
#17365 Szuper, kosz az infot. Akkor raerek meg osszeszedni az ujdonsagokat. -
#17364 Ma nem volt az US és holnap nem lesz karbantartás az EU szerveren, mivel érkezik a nagy peccs, EU szerverre pénteken, több mint valószínű. -
#17363 Köszönöm a lehetőséget, de erre szerintem semmi szükség. Előre is köszönöm. -
#17362 Mondjuk akkor is fura a "magányt" keresni egy többjátékos témában. :/ -
HyperManiac #17361 Oké értem én, de nekem naponta 1 órám van ezzel játszani, előtte emberekkel vagyok és ilyenkor kell a magány :)
Running:
Minden trollkodás nélkül, szépen megkérlek hogy skippeld a kommentjeimet. Ha el is olvasod, kérlek NE reagálj rájuk mert a te véleményezésed a legkevésbé sem érdekel.
Előre is köszönöm. -
#17360 Nem. Siman csak bugos szar honapok ota, es emiatt jon random dc, CtD, barmi Cyrodiilban, ha raidben vagy.
Ha holnap erkezik az 1.2.4 (Update 2), akkor abban javitjak. Elvileg. A CM legalabbis ezt nyilatkozta 1-2 hete. -
runcájsz #17359 Egy játék akadási problémába ütköztem, hátha találkoztatok vele és van tippetek. Ha Cyrodil-ban raid-ben játszom és valaki csatlakozik vagy kilép a raid-ből, akkor gyakorlatilag lefagy nálam a játék hosszú másodpercekre. Rohadt idegesítő gondolom nem kell ecsetelnem. Addon okozhatja esetleg, vagy gép erőforrás hiány (de akkor miért pont ekkor), vagy talán szerver lag? -
Bandras DaSilva #17358 Helyes:)
érdemes csinálni őket akár többször is. Balamath jó farm hely, de ha csak simán akarjátok csinálni, akkor is lehet futni 1-2 kört velük.
Ajánlanám még a burial site-okat is. Jó móka végigtolni őket (bár igazából mind ugyanaz).
Ajánlanám még a seeker's archive és az egyéb napi küldiket. Shada's tear az eléggé nehéz, de a többi érdekes. Meg asszem az elemental armyban az arena rész elég kemény tud lenni. -
Bandras DaSilva #17357 Érdemes partyban menni ha egyedül nem megy. Tényleg lehet találni társakat csak egy picit keresni kell.
Guildben ha vannak még hasonló szintűek, azokkal is össze lehet teamelni és szépen ledaráljátok az egészet. Akár 2 ember is elég. -
#17356 Forrás >> The Elder Scrolls HQ
Orosz barátaink szereztek 6 képet az egyelőre még elérhetetlen Imperial Cityvel kapcsolatban. Ha minden igaz, így fog kinézni az #ESO-ban a Császári Főváros.
A képeken látható a Templom negyed, az Aréna, az Arborétum, a lakónegyed és még pár ismerős helyszín.
Ha valaki össze szeretné hasonlítani az #Oblivion-ban látott helyszíneket a mostani állapottal, az ide kattintson.
-
#17355 Hiába magyarázod nekik, hogy partizni kell, nem fogják megérteni. Egy mmo-ban nem egyértelmű dolog ez. -
Nephin #17354 Hát... négyen a klánból összeálltunk szombat és vasárnap este, végigcsináltuk csak a craglornos skyshard-instákat és V1 elejéről majdnem V3 lettem, 100k hiányzik. Nettó kb. 6 óra alatt. -
#17353 A VR szintekben az kifejezetten jó, hogy nem kell mindig újabb felszerelést gyártani. Motif összeszedésre meg jól jön egy bejáratott útvonal, ahol sok láda és szekrény van ( ma jól kezdődött meglett a primodial is). +20-30k arany mindig jól jön.
A 3-as csoportok mostmár tényleg húzósabbak, mint az első szövettség területén, viszont mostmár sokkal több skilled van és a harcban is tapasztaltabb.
A pvp területem is érdemes összeszedni a shardokat ( ha még nem tetted meg )
Érdekes módon V3-as szinten nem sokat számít, hogy V3-V4 vagy V5 csoport ellen harcolok. Valahogy itt a területek között is szabadabban járkálok, és így nincs az kötött sorrend, mint 50-ig, ahol a területek között még nagyok voltak az ugrások. -
cain #17352 annyira nem tragédia, bár egy skill reroll nekem is kellett. kb. térképenként lépsz egy szintet. skill pontok gyorsabban jönnek majd, ha a shardokat is összeszeded. -
HyperManiac #17351 *ha ötödölik