The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
twitch.tv\mnk_official
a BANK közös betszed a BAnkba az Alt meg kiveszi

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a segítségetekre lenne szükségem, szeretnék egy Breton NB karaktert amely elsõdleges fegyverként destruction staffot használ másodlagosként meg még nem tudom, hogy milyen fegyvert kellene választanom.
A lényeg, hogy alkalmas legyen PVE-re és PVP-re is. Továbbá a késõbbiekben szeretnék vámpírrá változni.
Jelenleg is próbálkozom azzal, hogy saját erõbõl összerakjak egy saját buildet de egyelõre nem akar összejönni, sikerülni. 😊
Ilyesmi karakterre gondoltam,
https://www.youtube.com/watch?v=o4evDPuX1OU
tudnátok segíteni? megköszönném.
Merre lehet most a legkedvezõbb áron beszerezni eme remekmûvet?
Eddig ugy jatszottam, hogy minden szir-sz*rt felvettem a foldrol/kivettem a kontenerekbol, mert a clothing mellett befigyel az alkimia, provisioning es az enchanting is es ezekhez kell az alapanyag.
Ezek szepen es gyorsan telitik az inventory-t, ezert gyakran kell azt uriteni.
Mindezek miatt - nem teljesen tudatosan - kerultem az ellenseges npc-ket, mondvan a toluk szarmazo loot mar ugysem fer be az inventory-ba/gyorsan telitik azt, ergo minek oldossem oket feleslegesen... 😄
Na ezen mostantol valtoztatok, meglatjuk mire jutok vele.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
De ezektõl függetlenül még mindig iszonyat hangulatos és élvezetes, no nem a zergelés, hanem amikor 4-en bevédünk egy várat 40+ emberrel szemben, vagy 6-an elfoglalunk egyet 😊
Repatarurgyán
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Valoszinuleg egy-egy kuldi alkalmaval tobb mobot kellene olnom, es nem megprobalni oket mindig kikerulni, hogy jojjon a zsiros loot.
Ugy latszik ez a szokasom itt nem fog annyira elonyomre valni. 😊
http://edtool.net
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A másikkal viszont még mindig úgy vagyok,hogy nem érdekel de azért bekapcsolom azt is.
Köszi és neked is: #15729
Bsmithingbõl kitanultam eddig 6-6 traitet a kardoknak és a késeknek (hetedik folyamatban van még egy jó ideig).
WW-bõl dettó 6 traites a bow, és a hetedik tanulás alatt. Itt mellette fejlesztettem 3-3-at a botoknak, fõleg infused/charge jellegûeket meg attack speedet/critet, mikor mit találtam.
Tailorbõl leatherre áltam rá, 5-5-5 a cél a szettek miatt, a divine prioritást élvez mindig, utána infuse, exploration). Jelenleg 4 darab áll 4-5 traittel, sajnos lassú 😊. Light armort abszolúte hanyagolom egyelõre.
Enchantokat folyamatosan bontom, és csak célirányosan gyártok (no meg fedezem fel õket), ezért is lassúbb a fejlõdés a többihez képest.
Én úgy csinálom, hogy a legtöbb dolgot szétkapom, az ad elég jó xpt meg anyagot is. Egy jó ideje már az új ruhákat is legalább zöldre, de sokszor kékre feljavítom (ami sztem még mindig pazarlás), de így tovább bírják.
Néztem én is, hogy magasabb szinten valszeg gondom lesz ezzel, de eddig szépen ahlaftam együtt a karakteremmel és kb egyszerre unlockoltam a megfelelõ szintet az újabb ruhához/anyaghoz.
Nekem viszont az alkímia meg az enchanting nem ment az istennek se, szal azokat abba is hagytam és most csak erre a 3 dologra koncetrálok ..igazából a clothing meg a woodworking a fontos, a blacksmithing csak növöget magában amikor szétapom a fegyókat meg a páncélokat.
Legjobb módszer egyértelmûen a talált, vagy mások által gyártott tárgyak lebontása.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Karakterem mar lvl 19, de az a franya Clothing meg mindig csak 6-os szinten all.
Normal feher ruhak keszitese szinte alig ad vmi skill XP-t, ezek szetszedese detto,
ezert ezen tevekenysegeket egy ido utan mar hanyagoltam.
Zold drop-ok szetszedese mar tobbet fejleszt, de itt is eleg valtozo, hogy mikor mi mennyit ad.
Mar egy jo ideje eladas helyett szetszedegetem a zold dropokat, de valahogy meg igy is iszonyat lassunak tunik a fejlodes.
En csinalok valamit rosszul, vagy tenyleg ilyen lassan lehet ezeket fejleszteni?
Csak hasonlitaskepp: alkimia mar 13-mas szinten van, meg az enchanting is lvl 10, pedig az elejen azt hittem ez lesz majd a leglassabban fejlesztheto szakma.
Gyakorlatilag minden mas szakmaval tudok mar olyan dolgokat kesziteni, amiket az aktualis karakterszintemen meg nem tudok hasznalni.
Itt érdemes szétnézni, bár eléggé hiányos még: ESO Fashion
errõl jut eszembe valami PREVIEW 3d-ben /túl nagy igény ez így 2014-ben? nem hinném / szóval preview kurvára kéne! szivesen kisirleteznék különbözõ stilusokkal,de ugye annyi anyag a világon nincs.....
😞(
A Distortion pedig az olyan dolgoknál mint a tûz vagy valamilyen forró területeknél torzítja/hullámoztatja a levegõt ill néhány spell efecktnél figyelhetõ meg.
Mindkettõ igazából fokozza a grafikai élményt, elhagyható ugyan, de én nem szeretek ilyen dolgokat kikapcsolni, mert ezek a kis apró dolgok adják az igazi grafikai hangulatot.
A distortion az meg azok az effektek, amikor meleg hatására a levegõ vibrálni látszik. Pl. tûz fölött, vagy sivatagban.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Meg szerintem W8.1 alatt jobban fut a game.
Ha HDD-n van érdemes a Defrag lefuttatás és utána egy repair(ez fontos utána).
Aki egyszer átírta user setting.txt az nem jót tett mert ingame eltünnek a textura beállítások.Ilyenkor törölni az egész dok mappát és nem hozzá nyúlni.
Depth of field és distortion pedig nálam kikapcsolva mivel semmit nem veszek észre belõle így feleslegesnek érzem ezt a 2 funkciót.
Sweetfx-et viszont ki fogom még ma este próbálni de óvatosan csak mert ugye nem hivatalos..