The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megcsináltam a Labirintusos fõküldit COldharbourban....megkaptam az XP-t meg a revardot....,de innen hogyan mész tovább a storyban??? ugyanis nem kaptam új küldit... azt mondták "menjek haza" LOL

Nincs.

twitch.tv\mnk_official

Djuree
trial van a játékhoz? ki szeretném próbálni.

Waaaaaagh!

na zsír,thx😊
aha😛

Garnet,emerald ilyesmi enchant item-et kapok.Akkor jó helyen vagyok?
deconstruct ablak sry...de ugyanígy 😊

Köszi!
oda beteszed és nyomod a gombot😛 ha szerencséd van még lila is esik 😊

a BANK közös betszed a BAnkba az Alt meg kiveszi

MrStokes
Koszi, este megnezem oket!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ja és,hogytudnám majd esetleg átadni holmikat alt-nak?
édes Istenem rossz nézni ahogy 10 böl 8-an még felé se tudnak fordulni az ellenfélnek PVP ben........./facepalm

Hogyan lehet betörni fegyvert és a többit?Most már én is fullon vagyok jobb dolgokkal de nem akarom eladni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
digitális formában livekodok.hu(9400ft),dobozos pedig Gameshop(11.000ft)
Üdv mindenkinek
a segítségetekre lenne szükségem, szeretnék egy Breton NB karaktert amely elsõdleges fegyverként destruction staffot használ másodlagosként meg még nem tudom, hogy milyen fegyvert kellene választanom.
A lényeg, hogy alkalmas legyen PVE-re és PVP-re is. Továbbá a késõbbiekben szeretnék vámpírrá változni.
Jelenleg is próbálkozom azzal, hogy saját erõbõl összerakjak egy saját buildet de egyelõre nem akar összejönni, sikerülni. 😊

Ilyesmi karakterre gondoltam,
https://www.youtube.com/watch?v=o4evDPuX1OU

tudnátok segíteni? megköszönném.

Sziasztok,

Merre lehet most a legkedvezõbb áron beszerezni eme remekmûvet?

beszopódott a CSÕBE rendesen....megjegyzem elég balfaszul van megoldva a progression tényleg

MrStokes
Mar kezdem sejteni, hogy mi volt eddig a gond.

Eddig ugy jatszottam, hogy minden szir-sz*rt felvettem a foldrol/kivettem a kontenerekbol, mert a clothing mellett befigyel az alkimia, provisioning es az enchanting is es ezekhez kell az alapanyag.
Ezek szepen es gyorsan telitik az inventory-t, ezert gyakran kell azt uriteni.

Mindezek miatt - nem teljesen tudatosan - kerultem az ellenseges npc-ket, mondvan a toluk szarmazo loot mar ugysem fer be az inventory-ba/gyorsan telitik azt, ergo minek oldossem oket feleslegesen... 😄

Na ezen mostantol valtoztatok, meglatjuk mire jutok vele.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Crokin
PvP-n elég sok a gond, a random kifagyások, ha új ember joinol a group-ba fpsdrop + esetenként mass dc, siege weapon beragad nem tudja használni senki, ajtón átbugoló nightblade, sokan még mindig beragadnak stuck persze nem mûködik már, stb. 😊
De ezektõl függetlenül még mindig iszonyat hangulatos és élvezetes, no nem a zergelés, hanem amikor 4-en bevédünk egy várat 40+ emberrel szemben, vagy 6-an elfoglalunk egyet 😊

Repatarurgyán

hát én inkább kerülöm õket, nagyon hamar betelik a zsák 😞

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

MrStokes
Koszonom a valaszokat, akkor ezek szerint eddig is megfeleloen jartam el.

Valoszinuleg egy-egy kuldi alkalmaval tobb mobot kellene olnom, es nem megprobalni oket mindig kikerulni, hogy jojjon a zsiros loot.
Ugy latszik ez a szokasom itt nem fog annyira elonyomre valni. 😊

Az összes féle rúna fel van fedezve. Azt még kipróbálom, hogy a szintemen a legnagyobb Potency rúnával csinálok kéket meg lilát, mennyit XP-t adhat. De azt akkor is pazarlásnak érzem, hogy a kék, lila, legendary Aspect rúnákat kell feláldozni a fejlõdéshez.

http://edtool.net

PiszkosFred
Enchantnál az runák felfedezése adja a legnagyobb xpt, akár 2-3 unknow rúna kipróbálása jelenthet 1 teljes szintet. Fõleg, magasabb aspect és potency skillel elérhetõ runákkal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor nekem DoF még pont,hogy kell is mivel Plazmán játszok kizárólag és hát nem kicsi a képátló,mindenhova úgyse nézek:-)
A másikkal viszont még mindig úgy vagyok,hogy nem érdekel de azért bekapcsolom azt is.
Köszi és neked is: #15729
PiszkosFred
Detto. BS/WW/TAI szakmáim 20 körül állnak, lvl34-es karakterrel Enchant alacsonyabb, az alchemy és a szakácskodás jelenleg hely hiányában kukázva.

Bsmithingbõl kitanultam eddig 6-6 traitet a kardoknak és a késeknek (hetedik folyamatban van még egy jó ideig).
WW-bõl dettó 6 traites a bow, és a hetedik tanulás alatt. Itt mellette fejlesztettem 3-3-at a botoknak, fõleg infused/charge jellegûeket meg attack speedet/critet, mikor mit találtam.
Tailorbõl leatherre áltam rá, 5-5-5 a cél a szettek miatt, a divine prioritást élvez mindig, utána infuse, exploration). Jelenleg 4 darab áll 4-5 traittel, sajnos lassú 😊. Light armort abszolúte hanyagolom egyelõre.
Enchantokat folyamatosan bontom, és csak célirányosan gyártok (no meg fedezem fel õket), ezért is lassúbb a fejlõdés a többihez képest.

AntiHero

Ami mellett pipa van 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az alkímia nem olyan vészes, igaz hogy én minden növényt összegyüjtök. De az enchant az valahol el van kefélve. Jelenleg lvl15-ös vagyok és a gyártás egyrészrõl minimális XP-t ad és mivel az NPC-tõl lehet venni használható enchantokat, kicsit pazarlásnak is érzem az alapanyagok felhasználását. A loot-olt enchantok szétszedése szintén nagyon kevés XP-t ad. Nekem ezen a szinten kb. 80-100-at kell szétszednem egy szint fejlõdéshez.

Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom. 38 as vagyok egyelõre (nincs idõm játszani), de a clothing az 22, blacksmithing 20, woodworking meg 19.

Én úgy csinálom, hogy a legtöbb dolgot szétkapom, az ad elég jó xpt meg anyagot is. Egy jó ideje már az új ruhákat is legalább zöldre, de sokszor kékre feljavítom (ami sztem még mindig pazarlás), de így tovább bírják.

Néztem én is, hogy magasabb szinten valszeg gondom lesz ezzel, de eddig szépen ahlaftam együtt a karakteremmel és kb egyszerre unlockoltam a megfelelõ szintet az újabb ruhához/anyaghoz.

Nekem viszont az alkímia meg az enchanting nem ment az istennek se, szal azokat abba is hagytam és most csak erre a 3 dologra koncetrálok ..igazából a clothing meg a woodworking a fontos, a blacksmithing csak növöget magában amikor szétapom a fegyókat meg a páncélokat.
PiszkosFred
Saját magad által készített cuccok lebontását felejtsd el, minimális XP-t (inspirationt) ér. Kutass (research) és bonts le minden szart amit találsz. A tárgyak készítése is ad némi xp-t - de nem sokat -, de csak ha az elérhetõ max szintû tárgyat készítesz.

Legjobb módszer egyértelmûen a talált, vagy mások által gyártott tárgyak lebontása.

Melyik addonokat ajánljátok amiket szerintetek mindenképp érdemes feltenni? Nekem még egy sincs, de kezdem érezni a hiányukat.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes
Valaki elarulna nekem, hogy hogyan lehet az armor-os szakmakat normalis sebesseggel fejleszteni?

Karakterem mar lvl 19, de az a franya Clothing meg mindig csak 6-os szinten all.
Normal feher ruhak keszitese szinte alig ad vmi skill XP-t, ezek szetszedese detto,
ezert ezen tevekenysegeket egy ido utan mar hanyagoltam.

Zold drop-ok szetszedese mar tobbet fejleszt, de itt is eleg valtozo, hogy mikor mi mennyit ad.
Mar egy jo ideje eladas helyett szetszedegetem a zold dropokat, de valahogy meg igy is iszonyat lassunak tunik a fejlodes.

En csinalok valamit rosszul, vagy tenyleg ilyen lassan lehet ezeket fejleszteni?

Csak hasonlitaskepp: alkimia mar 13-mas szinten van, meg az enchanting is lvl 10, pedig az elejen azt hittem ez lesz majd a leglassabban fejlesztheto szakma.
Gyakorlatilag minden mas szakmaval tudok mar olyan dolgokat kesziteni, amiket az aktualis karakterszintemen meg nem tudok hasznalni.

nem túl nagy igény, csak az ilyen "fluff" dolgok vannak az elsõk között, amiket áttolnak egy késõbbi idõpontra. egyszer majd biztosan lesz.

PiszkosFred
Pedig írtuk már itt is, hogy egy adott anyagból készült páncél másként nézhet ki ha egy, több anyagot használsz (és ezzel nõ a szükséges minimum szint/itemlevel) és kettõ, ha a minõségét javítod (fehér, zöld, kék, stb).

Itt érdemes szétnézni, bár eléggé hiányos még: ESO Fashion

baszki tényleg a quality! kék a chest a többi zõd😛 most a satyit is kékeltem 😊 és kifehéredett 😊

errõl jut eszembe valami PREVIEW 3d-ben /túl nagy igény ez így 2014-ben? nem hinném / szóval preview kurvára kéne! szivesen kisirleteznék különbözõ stilusokkal,de ugye annyi anyag a világon nincs.....

😞(

"The scheduled maintenance on the European megaserver is now complete, and it is back online. Thanks!"
PiszkosFred
Jön is a banhammer hamarosan 😊

Guild bank le van tiltva, mert a népek elkezdték keményen kihasználni az a béta óta mûködõ bugot amivel cuccokat lehet duplikálni úgy, hogy berakod a guild bankba és spammeled a kivétel gombot.

A Depth of field effect a távoli targyakról leveszi a fókuszt. Homályos lesz és csak a közeli dolgokat látod élesen, fõleg párbeszédablakoknál/craft/inventory/bank látható.

A Distortion pedig az olyan dolgoknál mint a tûz vagy valamilyen forró területeknél torzítja/hullámoztatja a levegõt ill néhány spell efecktnél figyelhetõ meg.

Mindkettõ igazából fokozza a grafikai élményt, elhagyható ugyan, de én nem szeretek ilyen dolgokat kikapcsolni, mert ezek a kis apró dolgok adják az igazi grafikai hangulatot.

ugyan lehet a játékot launcher nélkül is indítani, de nem javasolt, és amennyiben lehet, te se terjeszd tovább az ellenkezõjét. a launcher updateli a játékot. elvileg a szervernek csak aktuális játékverzióval szabad beengednie, de láttunk már karón varjút. ezt a legtöbb mmo implicit megoldja azzal, hogy a launcher már kikényszeríti a bejelentkezést, és ezt átadja a kliensnek, de a zosnak ezen a teürleten is sok tanulnivalója van még.

A depth of field (röviden DOF) az emberi szemnek azt a tulajdonságát szimulálja, hogyha fókuszáltan nézel valahova, akkor a nem fókuszban lévõ tárgyak elmosódva jelennek meg fõleg a perifériás látótérben. A monitoron alapból minden éles, ez egy utólagos filter, hogy a szélei (ahova elvileg nem nézel, mert ugye az a feltételezés, hogy a monitor közepe a fókuszpont), az elmosódott legyen. Ez szinte nulla utólagos erõforrásigénnyel jár egy mai videókártyánál.

A distortion az meg azok az effektek, amikor meleg hatására a levegõ vibrálni látszik. Pl. tûz fölött, vagy sivatagban.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Nem tudom így van.Elárulod mi célt szolgálnak?
Köszi, így már jó. Remélem segít majd egy kicsit, mert pár helyen értelmetlenül alacsony az fps-em manapság.

PiszkosFred
Listázd ki az összes folyamatot adminként (alul a gomb), és úgy próbáld meg.

Elõször alul is engedélyezd"összes program admin.-ba való.."(valami hosszú szöveg lennt a kis ablakban) ilyesmi és utána engedi majd😊
Valószinüleg nem tudod, mi az a "Depth of field és distortion", ezért kapcsolod ki. A SweetFX-el meg nem kell óvatosnak lenni, mert nem bánt senkit. Sõt.

A prioritás átállításánál nálam azt írja, hogy hozzáférés megtagadva, pedig admin vagyok és úgy is van futtatva a játék. Ilyenkor mi a teendõ?

Így van,alapból nem is Launcher-el kell indítani hanem eso.exe(admin nélkül ha nem a rendszer partición van) és így lesz teljesértékü a priorítás megadása.Launcher csak update-nél kell.
Meg szerintem W8.1 alatt jobban fut a game.
Ha HDD-n van érdemes a Defrag lefuttatás és utána egy repair(ez fontos utána).
Aki egyszer átírta user setting.txt az nem jót tett mert ingame eltünnek a textura beállítások.Ilyenkor törölni az egész dok mappát és nem hozzá nyúlni.
Depth of field és distortion pedig nálam kikapcsolva mivel semmit nem veszek észre belõle így feleslegesnek érzem ezt a 2 funkciót.

Sweetfx-et viszont ki fogom még ma este próbálni de óvatosan csak mert ugye nem hivatalos..
PiszkosFred
Az nekem "messze" van 😊 Lustább vagyok én annál.

ahh szuper köszi.