The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
160 óra játék után Veterán 2 szint 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez a játék leginkább a TES rajongóknak készült, jó sok lore-al, történettel, ha ezzel nem tudsz azonosulni, csak a max szinttel, akkor ez továbbra sem a te játékod, szerintem.
A pvp gondolata hajt, de a gearbeli különbségek miatt bárhogy nézem, órási hátrányt jelent ha vki nem konvergál a max szinthez.
Hatásai:
- oda szögezi az alanyt a géphez
- minden szociális kapcsolata hanyatlani kezd
- a kábítószerhez hasonlatosan függõvé válik
sajnos még nincs ellenszer rá, így azt javaslom ne indítsd el!!!!
A mohának mindig a déli oldala fás!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezeknél azért sokkal rosszabbak a hibás fejlesztõi döntések, mint pl a groupolás az AJ videóban. Hallottam, hogy már nem nagyon lehet ninjázni a ládákat instákba, reméljük elõbbi ellen is csinálnak valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Botok farmolják a bossokat? Sose láttunk még botokat mmo-ban...ha nem azokat, majd farmolnak mást.
Nem lenne rossz egy felszintezés, bizonyos helyekre, de kb ennyi a sztori, ami most így hirtelen eszembe jut.
Nincs rajtam ESO szemüveg, mielõtt valaki ezzel jönne. Inkább csak azt látom, hogy a magyar ember, megint csak kesereg, meg bánkódik, ahelyett, hogy a játék elõnyösebb oldalát élvezné.
Én azt ajánlom, mikor sírásra kezd húzódni a szátok, kicsit gondoljatok bele abba, hogy régen 12 ezerért, meg havidíjért nem kaptunk 800 küldetést, 18 dungeont, egy baromi nagy pvp zónát és sok minden mást, hanem volt helyette órás sorban állás, megannyi crash, mobfarmolás, gankelés kezdõzónán poénból, stb, stb...
Pár kép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ennyi. Már nagyban Coldharbourt taposom ~150 játékórával a hátam mögött, pedig csomó mindent direkt kihagytam, hogy az altkarival is legyen újdonság. 😊
Bár, ott dögöljön meg mindenki, én élvezem továbbra is a játékot 😊 Addig le lõjék le a szervereket, amíg végig nem megyek a három frakción, mást nem kérek.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Stonfire Machinations - AD
még gondolkozom...
beszarás 😊
sajnos bár van benne sarkítás nagy az igazság tartalma is... 😞
Nagyon tetszik neki a játék, sokat dicséri. 😊
questelésre nincs energiám jelenleg így marad a dolomit farm
pénteki maintanence után viszont hibátlanul megy a játék,
egyetlen furcsaság tegnap délután: afk, automata log out és utána nem ismerte fel az ip-t, jött az e-mail, hogy erõsítsem meg.
örülök, hogy megoldódott
Miután a hétvégén az egész család a neten lógott, ezért elég sokszor fogyott el a sávszél alólam 😊, de mindig be tudtam logolni simán (némi fenyegetõzést és egyéb retorzió beígérését követõen).
Lehet, hogy az accod volt "flagged"? Vagy esetleg Cyrodiilban léptél ki, valami mozgalmas pont közepén, amit nem bírt hirtelen betölteni a sávszéled/géped/rendszer/akármi?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Possible fix/workaround for this issue (PC Windows):
EU:
- Locate the folder "My Documents - Elder Scrolls Online - liveeu - SavedVariables"
- Delete the file "ZO_Ingame.lua"
Bár inkább mozgasd, ne töröld, hogy vészhelyzet esetén vissza tudd másolni.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

13:10:13-20 között. <#wilting>#wilting>
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Report-hoz meg kell screenshot(most had ne csináljak még én képeket..)de megnézem ezt a Harassment-et,köszi.
Érdekes másnál nincs ilyen csak én futok bele ilyenekbe mindig..
Más:folytattam kicsit Dragonknight-ot is és úgy döntöttem az is megmarad annyira megtetszett😄
Ahoz képest pár napja kezdtem de már van 4/8 low karakterem😄

Na de még kicsit próbálkozok..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/