Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Sir Critical #17648 Hogy kit ütne az EP? Hát az AD-t :)
Na, komolyra véve: szerintem simán beleférne a lore-ba, mivel - emlékeim szerint - maga az ESO története is lore-n kívüli, legalábbis a single játékokban nincs benne ez az "esemény". Persze lehet, hogy tévedek.
Nagyon jó ötleteket írtatok, tényleg jó lenne, ha mind (és tényleg mindegyik tetszik!) megvalósulna. Nekem ami most különösen jól jönne - a fun színezésen és guild fukcióbővítésen túl - az ékszerkészítés, illetve a meglévők upgrade-lehetősége. Ezt simán meg is tudnák oldani az enchanting szakmához egy új skill betételével, mint a "fő" három gyártószakmánál. Itt is vannak különböző színű "temperek", az aspect rúnák, amiket felhasználva lehetne fejleszteni a jewelry-ket.
Aminek még örülnék, ha jönnének 7 traites szettek, Omregához hasonlóan: ha javítanák a nyolcasokat (jelenleg csak a "jóérzés" végett találom fel a 8. traiteket, ezeket a nyolcasokat szerintem sosem fogom legyártani), és ha az ékszerkészítés életbe lépésével a jelenlegi szetteket ki lehetne egészíteni a 3 plusz slottal is, ez aztán bekavarhatna a jelenlegi jól felépített OP buildeknek ;)