24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperManiac #17350 Na nekem itt lett cancel sub. Nevetséges milyen iszonyat grind kell a veteran szintekhez. Ráadásul 3-asával vannak a mobok amik pöpösre húznak. majd visszatérek ötödölik a VR szitekhez szükséges XP-t meg kezdenek ezzel a nehézséggel valamit.
1-49-ig briliáns a játék, a VR szinteket elkezdve (számomra) 80%-ot veszít a varázsából. -
Sir Critical #17349 Bizony! Sosem váltanék staffra a bosmeremmel, még akkor sem, ha ez a divat :) -
Nephin #17348 A cikk minden egyes szavával egyetértek, na ilyen se nagyon volt még azon az oldalon. :D -
Nephin #17347 Nekem eddig is tetszett az íj, akkor még jobb lesz. :) -
SANTANTICA #17346 Egy fordítás sem férne bele? -
#17345 *Hetkozben *Orulok
(ezt a kurva edit gombot is jo lenne mar vegre belerakni ebbe a motorba, ha mar ugyis szarakodik es hegesztik folyamatosan, meg kellene ezt is oldani vegre. 2014-et irunk konyorgom..) -
#17344 Legalabb nem vagyok ezzel egyedul. Het kozben ketszer kezdtem bele ebbe a cikkbe, de felbe hagytam mind a ketszer, mert ugy voltam vele mindig par bekezdes utan, hogy felesleges, "kb sakkozni egy galambbal" szituacio lett volna. Otulok, hogy mas viszont megtette es megirta. Az teny, hogy en sokkal alparibb, kozonsegesebb es durvabb lettem volna bizonyos reszeknel (es szemelyeknel), ami nem lett volna se fair, se etikus, emiatt megis csak jo, hogy nem en irtam le szorol szora ugyanezt. -
SANTANTICA #17343 Na ez jó hír...épp elgondolkoztam, hogy hagyom az íjat és átnyalábolok staffra.... -
#17342 Forrás > Elder Scrolls HQ
Változnak a #ESO staminát használó képességei és passzívjai is, mert jelenlegi formájukban kb. annyit érnek, mint az angol-spanyol páros a brazil futball VB-n.
Bow: Poison Arrow
- Poison Arrow’s damage-over-time has been increased by 50% overall.
Bow: Snipe
- Snipe’s cast time will be reduced from 3 seconds to 2 seconds.
- Snipe’s maximum range will be reduced from 40 meters to 35 meters.
- Snipe’s minimum range will be reduced from 20 meters to 10 meters.
Dual Wield: Flurry
- The damage for Flurry’s final hit will be increased by 10%.
Medium Armor
- With the Wind Walker passive, medium armor will reduce stamina costs by 2% per piece equipped.
Two Handed: Cleave
- Cleave’s damage-over-time will be increased by 25% overall, and scale as the ability ranks up.
Two Handed: Uppercut
- Uppercut’s damage will be increased by 10%.
- Uppercut’s global cooldown after use will be reduced by 50%.
Forrás:
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/112513/improvements-for-stamina-based-skills-and-passives/p1 -
Kryon #17341 Amikor a hülyeség szorgalommal párosul...
Hogy valaki ennyi energiát fektessen a trollkodásba az már tényleg nem normális :D -
gabor696 #17340 Nem mondod :D:D szegény kis butafiút nagyon felbaszhatták akkor, lehet még a felvételin kiderült hogy retardált szegény :) -
#17339 Az ExH csapat nevében, az én aláírásommal is ment ki 3-4 levél egy fake email címről nekik. Szóval valaki nagyon ráért, remélem kiderül ki az és minimum pofánverik egy péklapáttal. -
#17338 "Nem akartam irni nektek de forrt bennem a düh azok után ha a burkolt toborzásotok kikerült az eso fansitera. Gondolom tövig benyaltatok valami adminnak h ki ne hagyja a klánotok linkjét. Ez szerintem kurvára nem ettikus de mindegy."
Ezen nagyon jot rohogtem :D Innen uzenem a level irojanak, hogy egy, ne keverjen bele minket, ketto, jo nagy fasz vagy, kiskezedetcsokolom kedves :), harom, legyel te is emperor, kuldd el a kepeket es a hirt, es kirakom a te guilded/tagod sikeret is. Ahogy mindenkiet, aki kitakaritott barmilyen pve taratalmat, megszerzett valami fontos achiet, megdugott minden not, kirabolt minden kereskedot, vagy adott penzt az osszes koldusnak, barmit ami emlitesre melto - csak mivel mindenki baszik ra, ezert csak azokat tudom kirakni, akik jelzik ezt nekunk. -
gabor696 #17337 Jahogy több ilyen eset is volt? Mert az elmúlt pár napban nem olvastam rendszeresen ezt a fórumot. -
#17336 Azt ne felejtsuk el, hogy a tavalyi e3, gc, qc, pax, stb soran rajottek arra is, hogy pvpzni nem a legjobb egy lanon max. 30 ujsagiroval/latogatoval a pavilonokban :) Ezert is osszerakhattak valamit az idei evre (esemenyeire).
Egy Oblivionban latott arenanak orultem volna (lasd WoWban a Brawler Guild - fun, de jo gyakorolni, es meg reward is jon), de ahogy elnezem, az a megoldas inkabb 4 fos trialkent koszon majd vissza. -
#17335 Nem tudom ki írogat különféle guildek nevében, gondolom büszke magára, de nagyon remélem, hogy nem lesz ennél nagyobb öröme az életében. -
gabor696 #17334 Gratula annak a nyomoréknak aki az én nevemben írogat a Resonance guildnak!!!
Röhögni ér!!! Ill nem röhögni hanem szánakozni, hogy szegény ennyire nyomorék.
Jah és jó lenne ha nem írogatnál senkinek a nevemben. Kösz
Idézet a leveléből amit a Resonance nek küldött az Én nevemben :
"Nagyon remélem h a levél célba ér!
Aadwark vok, a Supernatural Covenant klán vezetője a Elder Scrollsban DC oldalon.
Mid size guildem van sok jó taggal. Elvárás, jelentkezési form meg hasonló bullshit ek nincsenek nálunk, mivel ha nem tetszünk egymásnak az úgyis kiderül . Cél a kikapcsolódás, PVE és PVP tartalmak megismerése (small group al krokodilba resource-ok elfoglalása utánpótlás megakadályozása, dungeon ok beverése stb...), lehetőségek kiaknázása meg hasonló bla bla....
Még mielőtt oltogatnátok h a 16 éves kis pöcs minek irogat mondom h 31 éves vok nem gyerek.
Nem akartam irni nektek de forrt bennem a düh azok után ha a burkolt toborzásotok kikerült az eso fansitera. Gondolom tövig benyaltatok valami adminnak h ki ne hagyja a klánotok linkjét. Ez szerintem kurvára nem ettikus de mindegy.
Megnéztem a honlapotokat, nem rossz de süt belőle a felsöbbrendűség érzése elég volt a szabályzatot elolvasni. Megnéztem pár jelentkezést is, amit pár szerencsétlen jelentkezővel műveltetek, az már kritikán aluli, mintha élveznétek h megalázhattok embereket.
Nekünk nincsen weboldalunk meg egyéb szarságok, van egy 20 fős mumble szerver és kész. Nem kell itt agyonszervezni semmit sem.
Végeztem egy kis kutatást mmo területen (google és társaik, klánok megkeresése több mmoban) és több fórumon is rendesen osztanak titeket, elég sok klánnak a bögyében vagytok és nem is csodálkozok rajta.
Azzal a mentalitással ami nektek van csodálom h még van tagotok!
Én soha nem voltam tagotok, nem ismerek embereket tőletek de el tudom hinni amikor rólatok fröcsögnek több fórumon (sg.hu, GSO fórum TOR és STO topikja, stb). Két vezetőtök neve pedig már közszájon forog, Zsolty és Mistgun.
Nem ismerem őket nem tudom kik ők de ha ezt két nevet említem mmos körökben mindenhol köpködést kapok, de sokszor elég, ha a klán nevét mondom csak ugyanezz a reakció.
Srácok, el kellene gondolkozni a változtatáson! Ha ennyire nem megy ez nektek - a jelek szerint nem megy- akkor ne eröltessétek. A két vezetőtöket meg ha ennyire utálják akkor nem lenne korrekt lemondatni őket? Gyurcsány Feri is lemondott végül nem baj az! Az alkalmatlan vezetőket el kell mozdítani!
Az arrogancia csak úgy süt a honlapotokról ezen kár vitatkozni, az ész nélküli terjeszkedésetek pedig egyre több ember irritál, nem lesz ennek jó vége.
Mi nem félünk tőletek meg ha meg is környékeztek minket abba kegyetlenül bele fog törni a bicskátok és kurvára oda fogok nektek csapni! Ezt vegyétek igéretnek!!! Azt hiszitek nagyon és erősek vagytok de majd én helyre teszlek titeket ha velünk akartok szórakozni!!!
Ennyit akartam leírni és ezennel csatlakozunk mi is az anti resonance táborhoz!
Nem vagytok az ellenségeink (még) de ha belénk köttök akkor szétcsapunk titeket az ESOban és a többi mmoban ahol ott vagytok, mert nem fogunk leállni!
Jó játékot!
Aadwark" -
Nephin #17333 Szerintem tesztnek szánhatták a kiállítást, mit szól hozzá a nép. :) -
#17332 A jobbak már akkor is destruction vagy resto staffot használtak. :( -
gabor696 #17331 Helloz,
Van itt valaki aki a Resonance guild ből van? Troll kodás áldozatává vált mit az kiderült a nevemben. -
#17330 A Snipe-ot mire morpholták? -
#17329 A lőfegyverek előtt ez a távolság a technológia csúcsa lehetett.
Egy 100 kilós lövedéket úgy 300 méterre lőttek el.
A szabadesés segített megadni a lövedék kinetikus erejét a becsapódáshoz.
Nem is rossz egy némi fémet és kötelet is tartlamazó faépítménytől.
A középkori íjak csúcsát viselő hosszúíj úgy 200 méterre lőtt el, de persze ez már nem célzott lövés, hanem ferde szögben, felfelé kilőve. -
#17328 Ez inkább ment magasra, mint messze. -
#17327 Vajon van házhozszállítás? :)
-
#17326 Szeptember környékére kiverekedik magukat a béta állapotból, aztán jöhetnek azok a fejlesztések, amelyek talán életben tartják a játékot egy fix játékosbázissal. -
SANTANTICA #17325 Ez kicsit "álszent" nyilatkozat...egy börzére nem fognak egy ilyet leprogramozni!
Ez már készen van, mivel már az induláskor nyilatkozták, hogy a játékosok igényeit figyelik és amit akarnak azt belerakják a játékba. Márpedig az egyik legtöbb poszt az indulás környékén az aréna igénye volt.
Szóval meg van az, csak amennyire lehet elhúzzák az adagolást...
Arra kell figyelni, hogy egy ilyen aréna rendszer teljesen más karakter kezelést teljesen más buildet és skill rendszert igényel. (pl a GW2-ben akik arénáztak profik lettek ebben, de gyakorlatilag ott élték az életüket) és ha itt nem lesz egy olyan megoldás, ami lehetővé teszi, hogy itt és csak itt (aréna) egyedi setup-od lehessen egyetlen egy gombnyomásra, akkor a kezdeti "kipróbálom" játékos özön után eléggé le fog csappanni az érdeklődés. Remélem erre gondolnak majd.
-
#17324 Forrás >> Elder Scrolls HQ
Sokszor tanakodik az ember, hogy vajon mennyiért érdemes berakni X mennyiségű Y tárgyat a különféle kereskedelmi céhet boltjaiba. Vagy, mennyiért éri megvenni azokat...
A következő #ESO weboldal adatbázisa talán segít ebben egy picit eligazodni. A jelenleg közel 284 guild eladásaiból készült becsléseket és megközelítő értékeket az ugrás után találjátok. Minden adat és érték természetesen csak útmutató, ettől a valóság eltérhet itt-ott. De az átlag árakat be lehet lőni nagyjából.
http://esomerchants.org/item-database/ -
#17323 Forrás >> Elder Scrolls HQ
Két apróság estére, Paul Sagetől az #ESO egyik vezető fejlesztőjétől, aki az #E3-on adott interjút az Alcehmic Dreamnek.
Egy, a 3v3 Arena jellegű móka nagyon pozitív visszajelzéseket kapott az #E3-on, pedig mindezt csak azért csinálták, hogy a látogatók tudjanak instant pvpzni. De, mivel ennyire jó a visszhang, akár még bele is kerülhet a játékba a későbbiekben. Ki tudja?
Kettő: írtuk már, hogy érkezik egy új 4 fős "Trial" jellegű harc is hamarosan, a Dragonstar Arena. Na most kiderült, hogy ez a harc egy aréna küzdelem lesz, és a túlélésről szól. Négy fős partyk fognak küzdeni a folyamatosan, újabb és újabb hullámban érkező (egyre erősebb) ellenfelek ellen, és a kérdés csupán az, hogy meddig képes életben maradni a csapat. Részletek később.
Mivel az 1.2-ben a jövő héten jön a Crypts of Heart, aztán 1.3-ban jön a guild, bank és player customization (festékek, guild tabardok, licites kioszkok, miegymás), ezért a fentebb említett Dragonstar Arena leghamarabb 1.4-ben érkezhet, vagy még később az 1.5-ben, ha lóversenyes frissítés hamarabb debütál. Meglátjuk.
Interjú -
#17322 Pár kép >
-
TomStorm #17320 De nagy:DD -
#17319 A csodálatos sg tákolmánnyal nem számoltam, tehát:
-
#17318 Tamrieli életképek:
-
#17317 "szóval tuti jó minden"
Bar igy lenne. Senki sem mondja, hogy minden jo, mert az ostoba. :) Sok minden hianyzik, vagy jelenleg rossz a koncepcioja az ESO-ban. DE, van ezek kivul sok egyeb, jo dolog ami viszont jol mukodik - csak hat, ami jo, arrol minek beszelni.
"Tehát te a fix tervezhető fizetést favorizálod, a bizonytalan fejlesztés mellett."
En igy nottem fel, az elet ezt tanitotta. Lehet gyavasag, lehet beszarisag, de jobb szeretem a fix de tervezheto, kiszamithato jovedelmet, mint az adhoc jellegu fizeteseket, amelyek vagy vannak, vagy nincsenek.
De befejeztem, mert kaptam emailt, hogy most mar kussoljak, es teljesen jogos :) -
#17316 "jobb cuccokat úgy is craftolni lehet" teljesen igazad van, érdekelne, hogy miért így találták ki a játék gazdasági rendszerét, hogy - ha jól veszem ki - akkor például nem is nagyon kell raidelni ahhoz, hogy a lehető legjobb felszerelést megszerezd. ( persze mint casual craft mániásnak ez nekem tetszik ) - de egy csomó játékos azért hajt, hogy fel tudjon mutatni valami "trófeát" amiért küzd. A játék élmény mellett ezt is jobban át kellene gondolni, például ha a raidek legendary köveket dobálnának. -
#17315 Tetszik, ahogy páran ilyen szorosan ragaszkodtok az ESO szemüvegetekhez. Tehát te a fix tervezhető fizetést favorizálod, a bizonytalan fejlesztés mellett. :)
Mi értelme az instáknak, ha a jobb cuccokat úgy is craftolni lehet, még ha csak fejlesztés szintjén is. Mi értelme hónapról hónapra ilyen irányba fejleszteni, ha az egész egy zsákutca? Miért nem az olyan fejlesztések élveznek előnyt, amik egy igazi Elder Scrolls játékra jellemzőek.
Persze vannak itt páran akik túlzásba esnek a fikázás közben, de Ti is legalább ennyire túlzásba estek, amikor minden ponton véditek a játékot "mert én élvezem, szóval tuti jó minden". -
#17314 "több is volt de gyakolatilag kihaltak. olyanok maradtak, akik 2 hónap alatt se tudtak vr12-re jutni. endgame nincs, altozni meg nincs értelme, mert a szintezés bűnrossz, hosszú és unalmas.
én gyakolatilag a trial-okért fizettem +egy hónapot még annó, hát gyakorlatilag első nap meglett, mind a kettő. a loot egy nagy nulla, szintezős szemét. mert ők úgy gondolták, hogy majd verseny lesz, mérik az időt és az alapján lader lesz. és az lesz a menő akinek a legkevesebb idő kell hozzá. :W na az értelmesebbje itt lépett ki.
aki maradt az kb olyan aki ma is skyim-al játszik, de azt már unja és a saját töketlen módján élvezi a questelést. de skill hijján még egy veteán istát se tud letolni és vája a csodát."
Egy Pr0 kommentje a pH forumrol :) A kerdes pedig csak annyi volt, "Nincs valami magyar guild egyébként?".
Ha az ESO topikok ilyenekkel vannak tele, ezt kapja a pofajaba a kerdezo instant, akkor mirol is beszelunk? Felhivnam a figyelmet az utolso bekezdes uberpro kivagyisagara, hasonlo, mint a par napja itt rumlizo maximalista baratunk. (helyesirast hagyjuk, azert gondolom megkapta a "nyari iskolat" az uriember) -
Kryon #17313 Ezaz, miközben p2p pont apukát/anyukát tartja távol, akik néha szintén játszanának vele egy kicsit, amikor épp van idejük vagy kedvük. Az mmo játékos közösség óriási és gyorsan növekszik, de a többség casual, akiknek vagy eleve idejük sincs rendszeresen többet játszani, vagy több játék közt ugrálnak pillanatnyi kedvük szerint így szétforgácsolják az idejüket (amennyi épp van), mint pl. én :D -
#17312 Ki nem szarja le, hogy en mit gondolok? :D
Ok gondoltak igy :) -
#17311 En nem felek tole (jobban idegesit, hogy a WoD-ra meg mindig fel evet kell varnom). A reakciotol felek, a kovetkezmenyektol, hogy a nerdrage-t a kedvenc jatekvilagom sinyli meg. Azt feltem. -
#17310 5 évre előre tervezni? lol, te sem gondolhatod komolyan.