sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hallgasd meg a tegnapi podcastot :) A tervektol nem felek, amit elmondott Paul Sage, azzal nem lesz hiba.

Tobbszor is hallom/olvasom ezt a "lofasz ez az Update 3, kerem vissza a penzem" tipusu kommentet, mint amit te is irtal, meg ha burkoltan is. Nem lesz minden honapban uj zona, uj guild, uj akarmi, ezt egyetlen mmo sem tudja bevallalni, se fizetos, se f2p. Butasag volt ezt hinni. A fejlesztok azt igertek, hogy a jateko folyamatosan fog valtozni, es a szokasos fixek es balance mellett havonta jonnek majd ujabb es ujabb technikai ujitasok, ficsorok, es lesz olyan is, hogy jonnek uj zonak, guildek, rendszerek.

Tudom, en vagyok a fanboy es ezert "kussoljak, ne hazudjak", de erdemes lenne megnezni, hogy aprilis 1 ota mi kerult a jatekba, vagy mi valtozott. Mindez 3 honap alatt. Persze, lehet azt mondani, hogy "de baszdmeg, hat a GW2-ben mar van szinezes a start ota", meg "tabardot mar a wowban sem hord senki, so last year", de ez baromsag, szerintem. Ha egy mmo ugy jonne ki, hogy minden cucc belekerul, ami a piacon levo osszes mmoban letezik (es evek alatt kerult bele folyamatosan), akkor azzal mit erne el a fejleszto? Keszult mar egyaltalan ilyen mmo valaha? Nem hiszem, de lehet csak en vagyok tajekozatlan.