Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alma2. A Nordhoz hasonló pálya már nincs, ahhoz képest minden csalódás lesz így nézve. Szerintem jó lesz a Barcelona, én csípem.
A lényeg, hogy gyári scan pálya, és gyári autó legyen, mert jobbak, mint a külsős cuccok.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
DP2 Gt40 historic.
A pálya Barcelona lesz.
szerintem
Nézegettem ma ilyen összehasonlító videókat, és van érdekesség. A legnagyobb hiba a megvalósításban, hogy a pp-re bízta a fényeket (még a gázelvételes lángokat is). (Nem mellesleg jó 30 fps mínusz annak a bekapcsolása.) Szerintetek megoldható utólag, hogy mégis "simán" legyenek fények? Mert akkor az éjszaka is megoldható lenne.
A másik érdekesség, hogy a versenyautók legtöbbje, és 1 kivétellel az összes pálya olyan, amin rendeznek hosszútávú futamokat. Mintha a koncepció egy ilyen szimulátor létrehozása lett volna, de akkor miért nem számolt a fényekkel?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.24. 16:07:49
"Nulla tenaci invia est via"
Együtt a DP2-vel(10 autó, 1pálya)
Multiplayer, FF fejlesztések
S02E01
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.08.24. 09:11:12
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Regebben innen szazaval lehetett ingyen autokat leszedni, de a nagyresze copy-paste konvert volt. Egy auto fizikaja es egyebei voltak mindegyik ala rakva (mindegy volt, hogy 1930 vagy 2015, GT, utcai vagy akarmi😛).
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2015.08.23. 21:40:17
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egy teljes sorozat licensz sokkal tobb penz, ugyintezes es egyeb (tobb auto es gyarto, rengeteg csapat, reklamok, pilotak stb). Nem eri meg. Kapnal 3-4 autot (sokszor 1 sorozatban meg annyi sincs), de adnanak hozza 20-30 festest es egyebeket, es 10x annyiba kerulne, mint ha csak a 3-4 autot venned meg.
Most 10 autot es 1 palyat adnak 10–15EUR-ert, meg azert is sirnak az emberek. 3 autoert (es 30 festesert) 40EUR-ert lazadnanak😄 Raadasul, ahhoz akkor kellenenek a palyak is, az meg 10x 5-10EUR 😊
Az R3E-ben a WTCC 2013 (5 auto, sok festes, 3 palya) ~20EUR (most akciosan ~10EUR). De nekik tizeneves kapcsolataik vannak...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De pont ez a gondom ezzel a játékkal, túl sok az utcai cucc, rendes versenyautó mod meg kevés van, vagy csak update, vagy privát, fizetős stb....
Nemrég volt linkelve itt egy honlap, megörültem, hogy jé ilyen olyan kocsi is van, erre mind privát nem letölthető.....
Fizetős !!!
download car:
http://assetto2015garage.wix.com/assettogarage
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
eddig szó se volt arról, hogy a benyával szórakoznom kéne, a gyári mindig elég volt:
ráadásul ez championship, az a 25 pont NAGYON fog hiányozni 😞
Forza.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.23. 13:32:12
A hang (fmod), az utkozes es tores fizika (ode), az online (Google), a keretrendszer (NET, JS, JQ stb.), a plugin/APP resz (Python), a postprocess (Yebis) ami kulsos programok. Persze a shaderezes is, de eppen azert vannak a keretrendszerek, hogy ne kelljen mindent maganak megirni (jobban ugy sem tudna, ezeket meg rendszersen frissitik es optimalizaljak).
Egy ideig a Google Go-val probalkozott, ami eleg jo OpenGl es multiplatform. De szerintem azt nem fo GFX engine-nek szanta, csak a lehetoseget kereste a multiplatform dolgokhoz (linux, tablet vagy mitudomenmi😄). Vagy csak jatszott;DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- New tyre sounds more realistic (and more progressive?)
- Welcome screen for MP (with possibility of customized messages for each player?)
- Fixed setup option for MP (including perhaps fixed per session, i.e. diff. for quali and race)
- Send setup to other players in MP
-working on a new ffb effect for understeer (unless you have a very strong ffb wheel, this would allow you to artificially increase the drop in SAT when understeers begins).
-1.3 release date is around end of September, with deadline taking precedence over features (what is not ready gets dropped and moved to 1.4).
-DP2 released together with 1.3. Should feature 10 cars and 1 track.
-They are working on AI solutions for Monza historical with the sopraelevata.
-He explained in more detail how slip/road/kerb effects work. Slip and Road are from suspensions and he described them as somewhat realistic and that some drivers will find they need them. Kerb is instead more of a canned effect, making you feel kerbs even if they are flat or if you touch them with an unloaded tyre.
-Time limited races might come in 1.3. He is thinking of others
A tores le volt veve minimumra, hogy ment mindenki tovabb?
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.23. 11:41:34
szerintem
ami mostanra nyilván elavult, nulláról kéne újraírni, de arra aligha lenne kapacitás....
Forza.
De így is nagy része olyan, hogy még az élettől is elmegy a kedvem miattuk, úgyhogy egyszer már megfogadtam, hogy csak azokkal próbálkozom, amik fenn vannak a hivatalos mod topikban is. Azok azért általában komolyan vannak véve.
Ezek a fizetős Porschék innen az más tészta.
A modellek annyira csecsék, hogy nagyon misztikus, honnan is vannak. Egyébként alul van egy talányos link ide.
Egy GT2-est amúgy sikerült már beszereznem ezekből, hónapokkal ezelőtt, és annak a fizikája fölött nem nagyon sikerült napirendre térnem. Azt értem, hogy ezek a legújabb modellek tele vannak elektronyikával, de valahogy mégis hihetetlennek tűnt, hogy hiába tc kikapcs, hiába bármi beállítás, mégis menthetetlenül alulkormányzott maradt (egy porsche?!).
Most, mindet összehasonlítva megállapítható, hogy ez valami szándékolt dolog, mivel a legújabb utcaikban mindben megvan ez többé kevésbé, viszont az RS-ben, a Cayman-ban meg a régebbiekben nincs. Azoknak lehet szépen úsztatni a farát.
A többi ajánlottból visszakoznom kell az Alpin kapcsán: hiába a külcsín, meg a nagyon jó hang, a fizika rohadt lapos, inkább csak "tőtelék".
Azonban a Testarossa mellett továbbra is kiállok. Nem tudom honnan szedhette, de valami valós felvételen alapuló igazi ferrari-boxer hang van benne, tetejébe a fizika is abszolút hihető, igazi munkás cucc.
A 2.7 RS-ért és a 906-osért szintén továbbra is referálok. Kipróbálásra mindenképp érdemesek.
Ezek nem csak programozos reszek, hanem a mostani 1db helyett a 40-60 darab plusz dinamikus fenyforras a fenyekkel, arnyekokkal, effektekkel, tukrozodesekkel eleg eroforras igenyes mutatvany😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.22. 15:54:43
Foleg, hogy jelenleg semmifele fenyforrast nem tud az engine, es semmifele fe yt nem is tud fogadni semmi.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.22. 15:30:24
(Sajnálom a kormányt <#idiota>#idiota>)
Laccoo, szerintem is jó állítgatás nélkül az ffb. Mentem most párat ezzel az átírt értékkel.. hát annyi előnye van, hogy könnyebb (gyorsabb) megfogni az autót ha megindul a hátulja.
Jó hogy így bele lehet piszkálni mindenbe, ezzel akár előnyt is szerezve versenyen. <#ejnye1>#ejnye1>