42876

banner
  • lac coo
    Es mi az a renderingize ? :)
  • Pitti
    Tegnap esti tesztjeim és a hivatalos fórum böngészése alapján az extrém lagokat a "rendering frequency" okozza. Ha az nem statikus akkor a többi lehet bármi, lagozik mint az állat. Viszont ha statikus akkor függetlenül a többitől nincsenek lagok...
    Tegnap 3 fullos szerveren mentem mindegyiken 2 versenyt 4-5 autó között bolyban. direkt választottam olyat ahol csúszkálós autók vannak, 18db Ford GT40 kilinccsel előre lagok nélkül... élveztem nagyon :)
    Ja, és nem kell hozzá két kártya...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 10:13:55
  • lac coo
    De majd most az uj Kisfiat ! Beszabehu, olyan jo lesz !:))
  • lac coo
    Kigyirsitassal van bajom, oldal iranyban el lehet cseszni, foleg szandekos alacsony aeroval.
  • Pitti
    Lehet, hogy én vagyok a béna de én rengeteget tudok csúszkálni GT kocsikkal is.. 458 GT-t tegnap kétszer is úgy eldobtam, hogy csak lestem... Ha a határon kell menni ficánkol mint az állat... Nem tudom ez neked miért nem csúszik, vagy miért van olyan gagyi sínautó érzésed... de tényleg...
  • lac coo
    DLC-vel nincs bajom, mert baromi olcsó, az jöhet :)
    De illene most már valóban a régi nagy hibákra kicsit ráfeküdni .
  • arty
    1 éve fejlesztik konzolra, az 1.3 pedig két hónapja se jött ki, amióta megy a sírás(od) ...

az igazi baj, hogy minden tizedverziónál "újraírnak" valamit, de olyan olaszosan-nemműködőre :((
    a lényeg (kinek mi - nekem pl jobb AI, karrier) meg közben szinte SEMMIT nem lép előre, csak jönnek a déelcék, hogy fizess....
  • lac coo
    Én már meg sem nézem ezeket, lassan már tényleg kezd idegesíteni amit csinálnak. Olyan szépen haladtak eddig, de amióta bejött a konzol a képbe gagyizás az egész ! Nem akarom látni megint a mézesmázas szöveget....
    Pedig azt gondoltam, hogy a konzol majd lendít valamit rajta, de nem, egyértelmű , hogy jelenleg átok sem mint áldás. Mennek abba az irányba, hogy az is kedvet kapjon és boldoguljon is a játékkal akinek esze ágában sem volt szimulátorozni . PCars effekt .
    Lassan én is előkaparom az IR accomat :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.02. 23:17:23
  • cstibikeee
    Marco interjú
  • bardocz
    Akkor lehet azóta jó.
  • lac coo
    Mastersen ketszeres kopas van, nem hallottam semmi anomaliarol.
  • bardocz
    Azóta szerintem nem lett olyan verseny szervezve. Akinek nem bugzott be annak akkor is jó volt.
  • Solt
    Nem! :D

A versenyek időpontjából... ;)
  • Pitti
    Honnan tudod a mi életritmusunkat? Ugye te nem vagy valami rendőr?!
  • lac coo
    Jah, valami remlik, tenyleg, de az regen volt ha jol emlekszem. Nem tudom jelenleg nincs ilyen baja, sot eleg jo a gumikopas melegedes, bar kicsit lehetne szivatosabb is .
  • bardocz
    #33926-ban benne van, ez még hónapokkal ezelőtt volt.
  • lac coo
    Miert mi a baj a gumival ? ( Azon kivul higy kicsit nagyon tapad ... )
  • Solt
    Ha lenne rá időm mennék én, de egy kicsit eltér az életritmusom a tiétekől! ;)
  • Pitti
    Igen ezeket követem én is és olvastam is, de ezek ráadásul még 1.0 illetve 1.1 build-ekkel voltak tesztelve próbálva. Az egész folyamatosan változik, ezért is mondom, hogy nem egyszerű. lehet hogy mire leírom már nem aktuális, egy hét alatt jött ki az 1.3.5-6-7.... lehet, hogy jön az 1.3.8 és minden jó lesz...vagy rosszabb...:)
  • bardocz
    Értem én, ugyan ez volt a gumis dologgal is. Még mindig alkalmatlan ilyen téren ligázásra a program.
  • Pitti
    A "semmi bajuk nincs" alatt azt értem, hogy nincs náluk lag, nem azt értem, hogy van lag csak képesek vele együtt élni...
  • AssettoDriftER
    Bár biztos Te is utánaolvastál (nem tudom, hátha segít) hasraütés szerűen ezt dobta a google.
    Ha más nem, steam/ac forumba hátha tud neked érdemben választ adni esetleg support részről, esetleg hasonló tapasztalattal rendelkező gamerek.
    Biztos nem egyedi eset.
    https://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/619568793840665324/
  • bardocz
    Az ütközés ebben eléggé vicc volt amikor még próbálkoztam.
    Meg volt olyan is, hogy a gumikopást felhúzták, és akkor néhány embernek nevetséges lett az egész kocsi viselkedése, másoknak meg ugyan olyan maradt.
  • Pitti
    Nem egyszerű, mert vannak akiknek az 1.3.7 óta semmi bajuk nincs, illetve nem volt a tegnapi futamon. Szóval ezt a témát még körbe kell járnom mintsem felelőtlen következtetéseket vonjak le. Most úgy gondolom, hogy ez a netkód még nem teljesen jó, és mi a grafika butításával orvosoljuk egyenlőre. De még kísérletezek.
  • AssettoDriftER
    Online az ütközéssel is vannak bajok, remélhetőleg még csiszolnak rajta.
    Azt nem tudom, hogy van-e bug report vagy irsz a supportnak és hátha foglalkoznak vele.
    Írni kell kunoséknak, hogy onlány valamit csesszenek vele, mert nem jó.
    Aztán hátha.
  • Pitti
    Persze.. ezzel kezdtem mai agymenésem...
  • bardocz
    Jaa, értem már, hogy csak online szar.
  • Pitti
    Nem tudod mit hagysz ki, a lagokon kívül
  • Solt
    Passz, még nem játszottam online vele...

1080p offline sok gond nincs vele! :)
  • Pitti
    Dehát utána néztem tele van a tube ac 970sli három monitoros videókkal... mondjuk olyat én is tudnék csinálni... csak arról nem volt szó, hogy online bizony lehet neked akárhány kártyád....
    Offline 30 AI-val full graffal gyönyörűen megy... 3x fullHD-ben
    Solt: Egyébként a 980Ti mit produkál online és milyen beállításokkal? és hány monitorral?
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:53:48
  • bardocz
    Sajnos ez ilyen, sli-nél meg crossfire-nél eléggé utána kel nézni, hogy az adott játékokhoz érdemes-e összerakni. Ha nem hoz semmi fps-t, akkor csak fűteni jó.
  • Solt
    Add el, és vegyél egy 980Ti-t. (Nekem az van, mert nem dohányzom )
  • Pitti
    Jogos, viszont valóban kétszer annyi fps volt a játék demó teszt, csillivilli tenger alatti világ meg a dzsungel jó sűrű növényzettel, 55 fps -el valóban jól nézett ki. egy kártyával csak 25 körül cammogott.
    Egyébként meg baromira nem érdekel ha az AC meg semmivel sem jobb igazad van... az iRacing egy kártyával is fullon megy. Szóval egyenlőre ez bukta..
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:45:57
  • lac coo
    Mire ? :))
  • bardocz
    Teljesen mindegy szerintem mit mutatnak a tesztek, a lényeg, hogy játékban mit tud.
  • bardocz
    Mert ahelyett, hogy ferrarira gyűjtögetne elkölti más, valszeg értelmesebb dolgokra a pénzét :)
  • Thread
    Most tudtam ranezni, dél kornyeken, 2 db szerver van a vilaghalon amihez nem kell DLC, ha jelszavast is beleszamoljuk akkor 3. [ezek is 300ms pinggel].
    Az még érdekes, hogy a prekval oldal a becenevemen listaz, a masters rank meg az igazi nevemen.
  • Pitti
    OFF
    egyébként tényleg nagyon durva 970 sli-ben. minden egyéb tesztben pont a dupláját hozta a rendszerem...
    3dsmax11 egy kártyával 5600, kettővel meg 9800 pont,
    persze pont AC nem lett jobb semmivel :(
    ON
  • lac coo
    A sok nem dohanyzo miert nem ferrarival jar ? :)
  • Pitti
    OFF
    Igazad van, én a hobbira költött pénzt az el nem szívott szál cigik és a meg nem ivott sörök számlájából fizetem.
    Egyébként 3 éve közel félmillió Ft értékű cigit nem szívtam el. Előtte 20 évig napi 1 doboz...Tudom már Ferrarim is lehetne
    ON
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 10:47:21