42876
-
#33988 én cáfolnám, de titeket nézve újra és újra értem hogy miért nem szeretem az embereket :) -
ozoli78 #33987 Sorry Alex -
ozoli78 #33986 scarry elnano gyuri vagy a tököm tudja hogy hívod magad
Gratulálok kinyomoztad hogy hazudtam,és az a helyzet ez a sokadik alkalom.
Bocsássatok meg nekem isten bizony mondom anyám életére esküszöm hogy az rf2 re ezt a kijelentést nem hallottam.
De várj mielőtt még annyira dagadna a mejjed nem tünt föl hogy RF2 ről beszélünk nem 1 ről te pancser :D
Amugy meg Pitti tudná megmondani kitől mikor hallotta ezt a kijelentést mert ha tőlem akkor ...
Megint körbe nézek nem e kandi kamera.
Menjél sirni hogy elvernek pcarsban majom.
Amugy nekünk gyurival már régi a kapcsolatunk :D
Amugy te is 40+ vagy mint scarry kurva élet 40 fölött mindenki megbolondul???:D
-
#33985 Francnak kezditek megint a gyokerseget ? :))) -
#33984 Zoli "hazudott" :) Hol van ilyenkor a rendőrség ? :) -
ElNano #33983 Nagy az igazságérzetem, és nem vitatkoztam, szembesítettem. Nagyon nem csípem a hazudozókat. De kérdezz rá a jóemberre, hogy miért érzett ellenállhatatlan kényszert valótlanságot állítania a haverjainak... Vagy az nem gond? Azért szép lassan elengedném a témát, emberünk cáfolva lett, nekem ennyi elég. :) Ja és nem leszarozásról van szó - arra tényleg képes még ő is -, hanem egy jellemző kifejezés használatáról. Legyünk pontosak!
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.03. 16:04:39 -
#33982 Te most komolyan azon vitatkozol, hogy ki mondta először, hogy szar az rf2 grafikája? -
ElNano #33981 Tehát alapvetően hazudtál zolika, ennyit a hitelességedről. :))) És hát rákerestem, távolról sem kizárólag te használod ezt a kifejezést napjainkban sem - Google a haverod -, vagyis a korrigált mondandód sem állja meg a helyét. Szögezzük tehát le: Volt egy kérdés, hogy kitől származik a "barlangrajz" kifejezés. Te jelentkeztél. Buktad, hazudtál egy ilyen mélyen piti - vagyis hozzád illő - kérdésben. Íme, az ember. :D Nahh, sok szerencsét a napod további részéhez, te kis hiteles. :DDDDD -
ozoli78 #33980 :D :D -
#33979 lassan újraindul a nyomozás, pedig csak épphogy megúsztad:) -
ozoli78 #33978 Szia Körösztös Gyurika te már csak tudod mert en veled ellentetben nem JÁTSZOTTAM olyan szarokkal nem vagyok olyan regota kocka.
Sot semmilyen szarral nem játszottam.
En akkoriban ezt nem hallhattam
De mostanaban en hasznaltam erre a fosra hogy barlangrajz a fizika jo de a grafika lol
Es en ebbol kifolyolag gondoltam hogy enyem a dicsőség ne bazd el a napomat. -
ElNano #33977 :DDD Tudod ennek a sztorija még az F1 2010-11 vs. rFactor balhé idejére nyúlik vissza, és hát az van, hogy közöd nincs ennek a kifejezésnek a szóban forgó játékokhoz való társításához, én már csak tudom... -
ozoli78 #33976 "barlangrajz" :)
Jelen :D -
#33975 amúgy ez érdekes mert as régi TV-men nekem se jött be , de az "újon" azért nagyon pofás (szerintem magasan a legszebb autós játék így Pcars ide vagy oda)... tudnék persze nélküle élni, de úgy néz ki AC nélkül is tudok:)
mondjuk ha épp játszok vele , akkor még mindig nagyon élvezetes , csak nincsenek normális online versenyek, az Ai meg nem elég jó h lekössön -
Pitti #33974 ezek közül egyiket se használom, hdr pl nem is használható három monitoros módban -
Pitti #33973 többször végigpróbálgattam az összes PP mintát, egyik sem tetszik, néha olyan fényes a kép, hogy rossz nézni, néha szép szép, de nekem összességében nem jön be. Amúgy nélküle is jól néz ki szerintem az AC. rF2-höz nem tudom hasonlítani, nem tudom már kitől származik, hogy barlangrajz, de találó kifejezés...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:54:09 -
#33972 Es persze a teljese postprocess (hdr, bloom, fenyek, napfeny vagy god rays :P) is kulsos ceg/program, azzal is lehetnek gondok kulonfele beallitasokon es kombokon. -
#33971 egyébként volt olyan nálam h a post process kavart be , de az azért legyen már... ennyi erővel rf2-zhetnénk is ha nem kell a dx11-es effektek -
#33970 na nekem meg akkor ott nem volt gondo,m:)
egyébként lehet most éppen nekem se lenne anomália ha nem static a tükröződés , de már nem mostanában indítottam el az AC-t...
szeptemberben volt vele gáz ... tavasszal jó volt, tavaly ősszel úgyszintén f.s...
mondjuk szeptemberben ezen eléggé felmérgeltem magam h monitorozás szerint minimum fps 98 max fps 100 átlag fps 100 ...mégis úgy akadt néha pár másodpercig mintha 15 fps lenne:)
500/100 as nettel 4ms pinggel...
2napos windowssal , semmi mod semmi app...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.03. 13:46:56 -
Pitti #33969 Mondjuk, lehet erős volt kijelenteni, hogy az render freki a kulcs. Elképzelhető, hogy más beállítások csökkentésével is elérhető a kívánt szaggatásmentes eredmény. Nekem ezen és a füstön kívül minden maxon van. Ezért gondoltam, hogy itt van a kutya elásva..
De egyébként hiába butítottam bármi mást amíg ez mediumon volt addig laggozott... és a hivatalos fórumon is ezt írták páran.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:42:27 -
#33968 Nalam se maxon van , low vagy medium, nem tudom most...
Mikor regen kijott Monza, ott emlekszem, hogy egy kanyarba majdnem megallt az egesz :))) -
#33967 Nekem ezer eves gepem van, igy nem vagyok kompetens, de a tukrozodeseket szerintem total felhuzni max-ra vagy meg magasra is. Boven jo minimumon, minimal frissitessel. Legyen dinamikus, mert megis tererzetet ad, de versenyben, cockpitbol totalisan felesleges izmozni vele.
A tukrozodesek lenyegeben "cube" renderek, autonkent, bizonyos felbontasokon, x frame-enkenti frissitessel. Ha nincs 100%-osan optimalizalva (mindenfele LOD-dal es render object-tel), akkor eroforras zabalo, de foleg akadasokat general.
Raadasul "gyanus" az AC rendszer a szinkronok miatt (fizika-grafika-hang-utkozes-online-ai). Tobbszor volt mar gond, hogy bizonyos "parositasnal" durva anomaliak jottek elo. Pl.: bizonyos palyakon/kanyarokban, valszeg poligon/tetura/memoria fuggvenyeben meglevo fps mellett durva kockasodasok; processzor zabalas kozben hozzaszinkronizalodo grafika (fix fps de durva lassitott felvetel - ez volt a legpoenosabb:P); online "joslasnal", ami a ping-ek miatt 2-4 meteres "hianyzo" adato miatt kell, komoly oldal iranyu vagy elore-hatra csuszkalasok, fantom utkozesekkel; stb.
-
#33966 Van a francot :) -
Pitti #33965 Akkor nemtom akkor neked külön erőműved van vagy mittomén jöttél volna Doningtonra kedden...minden kiderülne :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:21:52 -
#33964 Jovanma, mastersen me csak harman lennenk :) -
Pitti #33963 de akkor csak ketten hárman vagytok... még úgy sincs gond... 20 résztvevővel próbáld legalább
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:12:33 -
#33962 Dehogynem megyek... -
Pitti #33961 De nem is jössz online elmondásod szerint hónapok óta -
neilszab #33960 Az FPS az csak egy időre vetített átlagos érték, nem alkalmas a mikro LAG-ok korrekt kimutatására. A piros csak ha jól sejtem a két frame megjelenése közt eltelt idő, ami ha tele van magas tüskékkel akkor hiába van átlagosan 100+ FPS-ed, attól az még akad.
Egyébként nálam a GTX970-nel a tükröződés szerintem low-on van és nem static-on és úgy sincs semmi gubanc, de ezt majd még otthon le kell csekkolnom.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.03. 12:51:47 -
#33959 No mondegy ez akkor se lagg :) -
#33958 a kivétel erősíti a szabályt :) -
#33957 Nalam nem staticon van es jo . Sose hasznaltam staticon..... -
Pitti #33956 Detto,.. fps stabilan marad miközben durván akadozik és satíroz a render appont a piros vonalas grafikon... elég morbid látvány miközben 100+fpst mutat... -
Pitti #33955 Igen -
#33954 nálam folyamatos 120 fps- nél is csinálta... online végig monitoroztam nem estt le aaz AB szerint az fps... a szemem meg egy akadozó f.st látott néha:) kb mindegy h minek nevezzük amúgy, a lényeg h a tükröződés csak staticon műkszik :) -
#33953 De akkor lag vagy akadas, mert gondolnam az nem ugyanaz ? :) -
#33952 talán azért mert ezt javasolták neked kapásból :)... azt hiszem neilszab írta...füst lejjebb tükröződés statikus... -
Pitti #33951 hehhe, akkó mé'nem mondtad tegnap? Így könnyű mikor már én is feltaláltam a spanyolviaszt
Egyébként mindig ott a remény, hogy egy új build vagy erősebb proci vagy két gpu sli, megoldja. -
#33950 kb másfél éve fel-fel jön néha h azt statikusra kell rakni, mert nincs processzor ami bírná online nagy mezőnyben:) -
Pitti #33949 a tükröződésnél van. gondolom a tükröződés renderelésének frekvenciája