Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tiszta Flatout.
Amúgy ezt magamtól sose szúrtam volna ki, bújtatott infó volt:
"228 kW (310 hp) / 250 kW (340 hp) – Boost for overtaking maneuvers accessible"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nem fog fájni? <#idiota>#idiota>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Most hétvégén a Oschersleben-ben szállunk harcba egymással a GT3-as gépekkel. A prekvalifikációban eddig közel 90 köridő született, így biztosan komoly versenynek nézünk elébe, ahol mindenki talál magához illő ellenfelet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5405
Azoknak meg akik nem szívlelik a GT3-as gépeket, nekik itt a méltó kihívás: <#wink>#wink>
Alfa Historic futam - Oschersleben - 09.10
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.05. 18:36:47
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.05. 17:37:17
A lényeg, hogy be lehet állítani minkét váltót és csak be kell ülni az autóba, az működik ami passzol hozzá, nyilván ha nincs H, akkor minden pillangórol megy ...
PCarsnál minden mindenhol működik ,kuplunkg, h váltó, pillangó menet közben is lehet hol ezt hol azt használni ...
Sőt szerintem itt is van néhány parancs amihez lehet vezérlő és bill kiosztást is rakni ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.05. 13:28:13
Vagy bug;D De a T-Cam visszajatszashoz van, vagyis mindegy😛
A problema akkor van, ha a "le" es "fel" valtashoz akarsz 2-2 "gombot" hozzarendelni, olyan nem szokott lenni sehol. Kiveve, ha bill.-t vagy masodlaos kontrollert is elfogad. Elvileg az is mukodik. A gond azzal van, hogy ugyanarrol a verlorol nem fogad el 1 funkciohoz ket gombot.
Egyszerubb lenne, ha jatek kozben (autoban, garazsban, betoltott programnal), lenne normalis options mennu, controller allitassal. Akkor 1 kattintas lenne atpakolni masik konfigra. Persze, most is megoldhato, csak azelott kell kivalasztani, mielott betoltod a palyat😉 Egy ki-belepes talan meg belefer😛
Amúgy az lehetetlen, hogy két külön input legyen beállítva egy funkcióhoz, vagy csak itt nincs megcsinálva ?

En csinalnek de megint cseszegetni kell a router beallitasokat, en meg megegyszer nem csinalom meg az tuti, hogy miert nem lehet ezt normalisan megcsinalni.......
ahogy mondtam: msaa off, amdn az nagyon sokat levesz a sebessegbol ebben a jatekban
Forza.
Köszönöm a válaszokat, ötleteket.
A föntről lefele tartó törés kapcsán ellenőriztem a monitort és a játékot is, de mindegyik 60Hz-en volt, előbbi a játék közben is 60 Hz-et jelzett. De ha már úgy is ott matattam kipróbáltam a játékot 50Hz-re állítva, és így már nem jelentkezett a törés, de szemre darabosabb is lett az egész. Visszaraktam 60 Hz-re és kikapcsoltam a "full screen rendering"-et, így most jónak tűnik, ettől persze számomra még értetetlen a probléma, de mindegy túllépek rajta, így már nem zavar.
Az FPS témakör kapcsán bevallom nem kapcsoltam ki semmit, mert a problémám nem (csak) az, hogy sűrű mezőnyben nem tartja a játék a 60 FPS-t, hanem, hogy eközben sem a processzor, sem pedig videókártya, nem hajlandó 70% fölé menni (az MSI Afterburner szerint). Tehát, ha azt látnám, hogy a processzor és a videókártya 100%-on kerreg, és így sincs meg a 60 képkocka másodpercenként, akkor elfogadnám, hogy ennyit tud a vas, nincs mese vissza kell venni ebből-abból, de így nehezen felfogható számomra. Viszont, ha másnál is jelentkezik ez a probléma, akkor legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
Köszönet még egyszer is.
Üdv: Gergő
gondolom első lehet a mindenfelé húzás, a második meg kerékvető, úthiba ahol ránt egyet jobbra-balra ...
szóval van mit kísérletezgetni vele 😊)
Az effekt alapu cuccoknal (ami iranyonkent bizonyos merteku es sebessegu "statikus" elfordulast szamol) azoknal nincs gond (pl. Codies).
Pl. a minimum force es a "nyugalmi" kozepen tartas erosen valtozhat kormanyonkent, es nem csak a fogaskerek vs. szijjhajtas miatt, de sokat szamit az 1 vagy 2 motor, a fogaskerekek milyensege, a motor tipusa, nyomateka stb.
Igy a szimeknel, ha valaki leszarozz valamit (persze csak kormannyal, es azokbol is jobbminoseguekkel, vagyis nem 270 fokos, csak rezgo, kikapcsolt FFB-vel es hasonloo agyremek😄), az elotte legalabb fel orat allitgassa es tesztelje, mert anelkyul semmit nem er a "szarozas" 😄
Egy Codies cuccot gyorsan le lehet szarozni, ott nincs sok valasztas😄DDD