Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://dfiles.eu/files/yhnvj91d8
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De jobb lenne mar AC ban kiprobalnom 😊)
Vasárnap 9.35, és 14.40-kor Trofeo Abarth 500 cup sachsenring stream itt
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2015.08.28. 20:35:58
Kezdesnek nem rossz, bar minden reszben "ugyan az" van, csak mas srorrendben, aztan mashogy toljak hozza a DLC-ket😄 Es ha kesz, mehet a Horizont-ba😛 Igy kell eladni valamit 3-4× 😄 De legalabb megbizhato es "osszeszedett" a minoseg es a hasznalhatosag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 18:48:23
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 16:43:48
Forza 6 autó lista-2014 Honda Zengo Motorsport Civic WTCC
Többen fogják innen megismerni, mint a Eurosportról<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.08.28. 16:26:22
Talán innen tölthető még.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.28. 14:04:16
mod autók belső hanghibájára van megoldás? (assetto verzio 1.2.5)
köszi a választ előre is....
Remelem ezzel jobban megbaratkozom mint a Seattal 😊
Addig is itt egy "kedvcsináló" videó. <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Igen, sajnos az első kanyarban összeakadtatok Szőcs Attilával, Te óvatosra vetted az első féktávot, Ő pedig be akart bújni melléd, de te olyan íven fordultál, hogy nem maradt volna neki hely a belső íven. Nem mondom, hogy te vagy a hibás, csak hogy te is tehettél volna érte, hogy elkerüljétek a koccanást. Ez sajnos benne van, egyik fél részéről sem volt őrületes nagy hiba, de kis dolgokból is lehetnek nagy koccok.
Viszont restartolni nem nagyon szoktunk, egyrészt mert Get Real, másrészt meg ilyenkor az admin is csak egy versenyző, nincs senki, aki korrekten meg tudná ítélni és kezelni a helyzetet. Legközelebb majd mindketten jobban vigyáztok.. <#wink>#wink>
További csevej erről itt: AC Historic SC - Hockenheim - 08.27
Replay itt: AC Historic SummerCup - Replay-ek
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 22:49:07
Majd megszakadt a szivem csak a hosszu egyenesben sajat atlag idomhoz lassabb voltam 1,5 masodperccel. A kor vegere gyarkorlatilag fixen jott a 3 sec plusz, annyira nem ment a kocsi. Azert 10. helyen behoztam, de nem sok elvezet volt igy benne. Na majd legkozelebb.
Tuti kikapcsolnam a torest. NEtan uj versenyt inditottam volna. Szerintem legalabb 10 auto kiporgott az elejen emiatt. KEsobb valaki azert is szall ki, mert gondolom serult neki is az autoja, bosszantotta, hogy az egyenesben mindenki elrepit mellette, ami ertheto.
Kozben osztottam szorztam mig varost neztem az egyenesekben, de ennyi kornel nem erte volna meg kiallni. Igy vartam hulljanak ki elolem inkabb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 22:26:57
szerintem
Nyakunkon az ősz, kezdődik az éles szimulátoros szezon. A GTR-Masters őszi programjában az Assetto Corsa-é és a RaceRoom-é lesz a főszerep, de hogy pontosan milyen bajnokságokat fogunk indítani, azt a Ti segítségetekkel fogjuk eldönteni! <#wink>#wink>
Összegyűjtöttük a két next-gen szimulátor legnépszerűbb kategóriáit a GT autóktól kezdve a Historic-on át egészen a Formula gépekig, nektek meg csak annyi a dolgotok, hogy a linkelt szavazáson kiválasszátok azt a 4 legszimpatikusabb autó kategóriát, amelyekkel szívesen részt vennétek egy-egy kőkemény online megmérettetésben! Mi pedig garantáljuk nektek a minőségi szerverezést és a kellően nagy számú mezőnyt (eddig közel 100 jelentkező!), hogy biztosan izgalmakban és kihívásokban gazdag futamokban legyen részetek!
SZAVAZÁS: Őszi Assetto Corsa Bajnokságok
Ez meg a ma esti program: Alfa Romeo GTA - Hockenheim! <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 19:36:31

Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.27. 16:26:39
5:45-nel erdemes megnezni hogyan tekeri a kormanyt, na pont az ilyeneknek keszult az auto 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 13:42:48
szerintem
semmibe se kiemelkedő, mégis az autógyártás egyik ikonja és igenis helye van a játékban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.27. 13:12:26
"Nulla tenaci invia est via"
Valami zavar valoban van az eroben, de mivel tul sok korulmeny valtozott hirtelen korulottem, meg nem merem biztosra mondani. De elso korben rafogtam az abs-re, es aki szidta a valtozo fektavot, az eppen hasznalta is az autoban. Meg a gumi megcsuszast mintha jobban buntetne a program fekezeskor. Meg a tulmelegedest is.
Viszont tegnap koroztem a regi fiat gta-val ott centire tudtam volna hozni(ha nem benazok) az emlitett palyan ugyanazokat a fektavokat.
De van itt egy ket ropotpilota, azok meg tudnak konnyen erositeni/cafolni ezt.
szerintem
gt3-om unalmas nekem is.
ktm, lotus eleven stb a kedvencem, ha lehet ilyet mondani.
De ez a lambo kb csak egyenesen tud menni, mast nem nagyon 😊
szerintem
(persze minimális kivétel előfordulhat)
Alma2 az utcai autók szinte mind alkalmatlan versenyzésre. Max. fun körözgetésre jó. Tegnap előtt Nismo GTR Hockenheim. 1 körben 3 féktáv, 3 meglökés hátulról. Inkább ki is léptem. Nehéz érezni az utcai autó tapadását a szimulátorban.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.27. 12:19:53
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.27. 10:02:18
Mivel én vezetem a bajnokságot, és (sajnos) 😄 megszaporodtunk kicsit, ezért nem is teszem ki ezt a plakátot, hogy szombaton lesz AC futam, hátha senki nem jön el, és bezsebelek még pontokat! De félek, mert még mindig van pár nyamvadt szabad autó. A honlapot se nézzétek meg itt: Ne nézd meg, koncertre menjél! :-) és remélem inkább a kocsmában lesztek, meg az újak is akik kedvet kaptak volna hogy jöjjenek, amíg én elhúzok a mezőnytől egy győzelemmel! Csak azé rakom ki mert figyel a ligavezető! Tehát szombaton mindenki menjen koncertre, punk tum! 😄
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.26. 21:35:07
Csupa olyan dolog amire azt mondja az ember eddig miért nem volt, és amiket aztán végérvényesen hiányol utána minden más játéknál .
Valahogy a core-ban van benne ez is, nem ugy van hogy atirjak egy moduljat aztan jo lesz.