42876

banner
  • lac coo
    most ilyenek kellenek, de nem jövök rá hogyan :)
  • Szabi #33586
    dobj privibe egy mélcímet, küldök egy hibajelzést én is
  • Alexease
    Nekem jonehany eve nultak le az eleresem, akkor mashogy mukodott, egyszerubb volt a rendszer. Leirtam nekik az eredeti email cimem, a password-ot, a bankkartya dolgaimat, eredeti nevet, cimet, hozzacsaptam 1-2 online vasarlasom visszaigazolasat, es 1-2 dobozos jatek (amit ott vettem vagy beregisztraltam) kulcsat. Tuti hogy minden korabbi adatot tarolnak, vissza tudjak nezni. 1-2 napon belul megcsinaltak.
  • lac coo
    EZ kell nekem nem ? De mit jelöljek itt be ?
  • Szabi #33583
    jobbra a kapcsolatfelvételnél

"A felhasználó korábbi álneve(i):
    MADman3D-BEN

K1NL3Y<MM>#$$

K1NL3Y<MM>#

Jónás Rómeó34

Jónás Rómeó

jóné

K1NL3Y

Cuki Kutyi

Laccoo"
  • Alexease
    Basszus:/ Tegnap este gyanus volt, hogy az ikonod helyen valami futcsa nev van, de azt hittem a gyerekek miatt irtal at valamit. De akkor nem:/
  • lac coo
    Es hol a fenebe kell beadni a kerelmet erre a tamogatasi jegyre ? :)
    Visz korbe korbe a tamogatas ....

elküld egy olyan helyre ahol játék kulcsot tudok megadni, stb, de nekem előbb ilyen támogatási szám kellene nem ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 09:24:18
  • Szabi #33580
    link
  • lac coo
    Hat ez kurvajo, lenyultak a steam fiokomat :(((
    Hova kell es mit ilyenkor ir i ???
  • lac coo
    Azert mondom, piszkaljak belefer, hogy most rosszabb, de piszkalhatnak villamgyorsan tovabb ! :)
  • Alexease
    Most "Tyre Version 5" van, vagy valami hasonlo;) Ez is tok jo "marketing", az iR-bol vettek az otletet, valszeg semmi koze az 5-hoz, csak jol hangzik:D
    De a "szegyenletes" es "idetlen" szerintem relativ;) Kinek mi jon be, mit gondol valosnak, mi tetszik neki es hasonlok.

Mindegyik program (AC, iR, rF2) gumija van annyira jo, amennyire rossz is. Hozzaallas kerdese.
    Kunos mar az elejen megmondta, o nem akar expert gumit, mint a tobbiek, mert szerinte ugy sem tudjak megcsinalni. O marad az "egyszerunel" de "jonal". De neki is "bele kell tennie a technikat", igy fejlesztesi idonkent folyamatosan ingadozik a fun-hasznalhato-jo-real kozott. Es igy valszeg amig az egyik irany bizonyos gumiknak, autoknak, igenynek kedvez, addig a masik irany nem, de a "tobbieknek" igen.

Hasznald azt belole ami tetszik:)
  • lac coo
    Na, mikor kezdenek mar valamit ezzel a szegyenletes idetlen uj gumival ?? :))
  • Gry01
    [URL=https://www.youtube.com/watch?v=UHiv1iE3ZdQ][/URL]
  • alma2
    Ugy latszik a dirt rally ebben is elorebb jar mint az ac. (bar eddig eszembe ne mutott kezifeket analog karra allitani itt)
    Siman a kormany melle bedugtam egy hagyomanyos joyt, beallitva kezifeknek. Megy szepen es jol.
    Ugyanezt beallitva AC-ban, a tengely max erteket leveve a felere ugye, mert elore hatra tolhato a joy, az elso hasznalatig jol mukodik a kezifek. Utana ugy veszi kozepallasban, mintha felig be lenne huzva.(elfelejti amit a controlsban beallitottam)

Amit meg a mai napig nem hiszem el, hogy nem javitottak, hogy a verseny session-ben, atkattintva a qualify idokre a boxban, nem mutatja azokat.
    Mig pl qualify sessionben, mutatta, a practice idoket.

(kozben rajottem a sok kozul mi idegesit legjobban az iracingben, azok a gyalazatos gumi hang szerusegek, ami minden autonal ugyanaz, illetve az ocska ffb, persze meg tudnam sorolni :) )

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.12. 20:36:39
  • Alexease
    Ja;) Azt hittem valami hir volt valahol:)
  • lac coo
    forrás nincs, betolta elém a Steam :))
  • Alexease
    Forras?
  • lac coo
    Valtozott a vegfelhasznaloi szerzodes ? Mit dugtak el benne, viszik a hazat ? :)
  • lac coo
    Legtobb ai olyan, mindig akad egy egy kanyar ahol koronkent harmasaval lehet leelozni oket. Rf ben is ......
  • cstibikeee
    Egyet értek, mindig csak ugyanaz a 5-6 pálya, 5-6 autó fut a szerverek nagy részén. Pont ezért állítottam be Poznan-t a szerveren. Szem a pálya jó, a minőség is rendben van. Amúgy ebből is lesz laser scan. Poznan laser scan
  • arty
    nemtudok, mert a cél utáni jobbra-le az nekem ilyen bevehetetlen... (mármint 5-ből 5x, normális sebességgel NEM megy, néha persze összejön, meg előtte befékezve is megy, nyilván)

unrealnoise: az 1.3.4 AI-jára is értve? nekem azon túl, hogy sok pályán a kanyar előtt túl korán/túl nagyokat fékeznek, nincs velük gondom. nemtom hogy készítik fel őket 1-1 pályára, de fura, h ezt nem lehet megoldani :/ (vagy nem akarják, h megelőzhetetlenek legyenek?!)
  • alma2
    Nezd a jo oldalat, elsore korbe tudsz menni rajta :)

Amugy engem is zavar, ami meg nem nepszeru, azon a kutya sem megy multiban :(
    Igazabol van mar vagy 50 jo palya a jatekhoz, aztan megis max 5 felen, megy mindenki multiban...
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.10. 20:49:10
  • arty
    megint egy "kötelező" pálya :(

annyira unoooom, minden játékba ugyan ezek jönnek :(
  • lac coo
  • cstibikeee
    New track coming?
    Marco: Brands Hatch
  • unrealnoise
    Én tolnám, de botrányos. Nem sok bénább AI-vel találkoztam a szimek történetében... marad az amúgy is jobb rF2 erre is. (Tudom, nekem jobb.)
  • Jackal
    Gokart DLC
  • Szabi #33560
    új pálya ? :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.10. 18:16:17
  • croatianus
    Szépecske.
    Nekem amúgy hetek óta ez jelenti a rekreációt: Porsche 550
    Nordon is, de még inkább a fogarasi hágón.
  • Jackal
    Ez nekem is jól jönne, szarozik a kormányom az újjal és lusta(kimerült) vagyok megcsinálni :)
  • haflac
    Javasolt felszerelés. :)
  • Alexease
    Hideg elelmet csomagolj az utra :D
  • lac coo
    Letoltes, RD. Ezzel fogok ma Nordon menni :))
  • lac coo
    Jonak tunik.

• lac coo
    Neztem en is ezen a forumon, ha valaki talal egy 1.2-es viragbolti cuccot az ossza mar meg velem !
  • haflac
  • neilszab
    Le lehet tölteni valahonnan az előző 1.2.x verzió fájljait, vagy esetleg eltette vki magnak backup-ba?

Előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.10. 03:14:51
  • arty
    én nyomom a karriert és
    - igen, autónként és pályánként ingadozik az AI képessége
    - emellett eddig sok pecs fel-felborította az AI sebességét, volt amikor 80%-on se értem utol őket. ekkor egy időre fel kellett hagynom a játékkal :(
    - most ugy vagyok vele, h beállítom 95%-ra és megpróbálom az adott szériát (most épp championshipek mennek) nyerni a pontversenyben, az nem zavar, ha több pályán csak 2. vagy akár 4. hely is jön össze. valóságban se az összes futam győzelemével nyerik a bajnokságokat :)

ég igen, az fontos, hogy az elején viszonylag sokat lehagyj, máskülönben feltartanak téged és ugy megúszik az első 1-2-3, hogy sose éred őket utol. de persze százalékozással ez is állítható... ne félj lentebb adni, ha ugy jobban versenyben tudsz maradni. körönként 1mp esetén én simán visszábbvenném, mert ott fair módon már nem tudsz nyerni ugye :)
  • KTMNORBI

Egy kicsit szórakoztam az "új" kézifékemmel
  • arty
    persze, csak a legélvezetesebb az lenne, ha factoryn is lenne kihivás és nem kéne SEMMIT állitgatnom érte unrealra... és akko elhinném, hogy én vagyok sumáher :))