42876
-
#33587 most ilyenek kellenek, de nem jövök rá hogyan :)
-
#33586 dobj privibe egy mélcímet, küldök egy hibajelzést én is -
#33585 Nekem jonehany eve nultak le az eleresem, akkor mashogy mukodott, egyszerubb volt a rendszer. Leirtam nekik az eredeti email cimem, a password-ot, a bankkartya dolgaimat, eredeti nevet, cimet, hozzacsaptam 1-2 online vasarlasom visszaigazolasat, es 1-2 dobozos jatek (amit ott vettem vagy beregisztraltam) kulcsat. Tuti hogy minden korabbi adatot tarolnak, vissza tudjak nezni. 1-2 napon belul megcsinaltak.
-
#33584 EZ kell nekem nem ? De mit jelöljek itt be ? -
#33583 jobbra a kapcsolatfelvételnél
"A felhasználó korábbi álneve(i):
MADman3D-BEN
K1NL3Y<MM>#$$
K1NL3Y<MM>#
Jónás Rómeó34
Jónás Rómeó
jóné
K1NL3Y
Cuki Kutyi
Laccoo" -
#33582 Basszus:/ Tegnap este gyanus volt, hogy az ikonod helyen valami futcsa nev van, de azt hittem a gyerekek miatt irtal at valamit. De akkor nem:/ -
#33581 Es hol a fenebe kell beadni a kerelmet erre a tamogatasi jegyre ? :)
Visz korbe korbe a tamogatas ....
elküld egy olyan helyre ahol játék kulcsot tudok megadni, stb, de nekem előbb ilyen támogatási szám kellene nem ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 09:24:18 -
#33580 link -
#33579 Hat ez kurvajo, lenyultak a steam fiokomat :(((
Hova kell es mit ilyenkor ir i ??? -
#33578 Azert mondom, piszkaljak belefer, hogy most rosszabb, de piszkalhatnak villamgyorsan tovabb ! :) -
#33577 Most "Tyre Version 5" van, vagy valami hasonlo;) Ez is tok jo "marketing", az iR-bol vettek az otletet, valszeg semmi koze az 5-hoz, csak jol hangzik:D
De a "szegyenletes" es "idetlen" szerintem relativ;) Kinek mi jon be, mit gondol valosnak, mi tetszik neki es hasonlok.
Mindegyik program (AC, iR, rF2) gumija van annyira jo, amennyire rossz is. Hozzaallas kerdese.
Kunos mar az elejen megmondta, o nem akar expert gumit, mint a tobbiek, mert szerinte ugy sem tudjak megcsinalni. O marad az "egyszerunel" de "jonal". De neki is "bele kell tennie a technikat", igy fejlesztesi idonkent folyamatosan ingadozik a fun-hasznalhato-jo-real kozott. Es igy valszeg amig az egyik irany bizonyos gumiknak, autoknak, igenynek kedvez, addig a masik irany nem, de a "tobbieknek" igen.
Hasznald azt belole ami tetszik:) -
#33576 Na, mikor kezdenek mar valamit ezzel a szegyenletes idetlen uj gumival ?? :)) -
Gry01 #33575 [URL=https://www.youtube.com/watch?v=UHiv1iE3ZdQ][/URL] -
#33574 Ugy latszik a dirt rally ebben is elorebb jar mint az ac. (bar eddig eszembe ne mutott kezifeket analog karra allitani itt)
Siman a kormany melle bedugtam egy hagyomanyos joyt, beallitva kezifeknek. Megy szepen es jol.
Ugyanezt beallitva AC-ban, a tengely max erteket leveve a felere ugye, mert elore hatra tolhato a joy, az elso hasznalatig jol mukodik a kezifek. Utana ugy veszi kozepallasban, mintha felig be lenne huzva.(elfelejti amit a controlsban beallitottam)
Amit meg a mai napig nem hiszem el, hogy nem javitottak, hogy a verseny session-ben, atkattintva a qualify idokre a boxban, nem mutatja azokat.
Mig pl qualify sessionben, mutatta, a practice idoket.
(kozben rajottem a sok kozul mi idegesit legjobban az iracingben, azok a gyalazatos gumi hang szerusegek, ami minden autonal ugyanaz, illetve az ocska ffb, persze meg tudnam sorolni :) )
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.12. 20:36:39 -
#33573 Ja;) Azt hittem valami hir volt valahol:) -
#33572 forrás nincs, betolta elém a Steam :)) -
#33571 Forras? -
#33570 Valtozott a vegfelhasznaloi szerzodes ? Mit dugtak el benne, viszik a hazat ? :) -
#33569 Legtobb ai olyan, mindig akad egy egy kanyar ahol koronkent harmasaval lehet leelozni oket. Rf ben is ...... -
cstibikeee #33568 Egyet értek, mindig csak ugyanaz a 5-6 pálya, 5-6 autó fut a szerverek nagy részén. Pont ezért állítottam be Poznan-t a szerveren. Szem a pálya jó, a minőség is rendben van. Amúgy ebből is lesz laser scan. Poznan laser scan -
#33567 nemtudok, mert a cél utáni jobbra-le az nekem ilyen bevehetetlen... (mármint 5-ből 5x, normális sebességgel NEM megy, néha persze összejön, meg előtte befékezve is megy, nyilván)
unrealnoise: az 1.3.4 AI-jára is értve? nekem azon túl, hogy sok pályán a kanyar előtt túl korán/túl nagyokat fékeznek, nincs velük gondom. nemtom hogy készítik fel őket 1-1 pályára, de fura, h ezt nem lehet megoldani :/ (vagy nem akarják, h megelőzhetetlenek legyenek?!) -
#33566 Nezd a jo oldalat, elsore korbe tudsz menni rajta :)
Amugy engem is zavar, ami meg nem nepszeru, azon a kutya sem megy multiban :(
Igazabol van mar vagy 50 jo palya a jatekhoz, aztan megis max 5 felen, megy mindenki multiban...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.10. 20:49:10 -
#33565 megint egy "kötelező" pálya :(
annyira unoooom, minden játékba ugyan ezek jönnek :( -
#33564 -
cstibikeee #33563 New track coming?
Marco: Brands Hatch -
unrealnoise #33562 Én tolnám, de botrányos. Nem sok bénább AI-vel találkoztam a szimek történetében... marad az amúgy is jobb rF2 erre is. (Tudom, nekem jobb.) -
Jackal #33561 Gokart DLC -
#33560 új pálya ? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.10. 18:16:17 -
croatianus #33559 Szépecske.
Nekem amúgy hetek óta ez jelenti a rekreációt: Porsche 550
Nordon is, de még inkább a fogarasi hágón. -
Jackal #33558 Ez nekem is jól jönne, szarozik a kormányom az újjal és lusta(kimerült) vagyok megcsinálni :) -
haflac #33557 Javasolt felszerelés. :) -
#33556 Hideg elelmet csomagolj az utra :D -
#33555 Letoltes, RD. Ezzel fogok ma Nordon menni :)) -
#33554 Jonak tunik.
-
#33553 Neztem en is ezen a forumon, ha valaki talal egy 1.2-es viragbolti cuccot az ossza mar meg velem ! -
haflac #33552 -
neilszab #33551 Le lehet tölteni valahonnan az előző 1.2.x verzió fájljait, vagy esetleg eltette vki magnak backup-ba?
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.10. 03:14:51 -
#33550 én nyomom a karriert és
- igen, autónként és pályánként ingadozik az AI képessége
- emellett eddig sok pecs fel-felborította az AI sebességét, volt amikor 80%-on se értem utol őket. ekkor egy időre fel kellett hagynom a játékkal :(
- most ugy vagyok vele, h beállítom 95%-ra és megpróbálom az adott szériát (most épp championshipek mennek) nyerni a pontversenyben, az nem zavar, ha több pályán csak 2. vagy akár 4. hely is jön össze. valóságban se az összes futam győzelemével nyerik a bajnokságokat :)
ég igen, az fontos, hogy az elején viszonylag sokat lehagyj, máskülönben feltartanak téged és ugy megúszik az első 1-2-3, hogy sose éred őket utol. de persze százalékozással ez is állítható... ne félj lentebb adni, ha ugy jobban versenyben tudsz maradni. körönként 1mp esetén én simán visszábbvenném, mert ott fair módon már nem tudsz nyerni ugye :) -
Egy kicsit szórakoztam az "új" kézifékemmel -
#33548 persze, csak a legélvezetesebb az lenne, ha factoryn is lenne kihivás és nem kéne SEMMIT állitgatnom érte unrealra... és akko elhinném, hogy én vagyok sumáher :))