Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi FFB-t nem lehet visszakérni ? 😊)
ez nekem totál élvezhetetlen, halálom mikor fityeg középen, ez egy rakás szar így 😊)
Utcai autók így szinte mind kuka....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.11. 20:16:58
ez nekem totál élvezhetetlen, halálom mikor fityeg középen, ez egy rakás szar így 😊)
Utcai autók így szinte mind kuka....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.11. 20:16:58
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megteltünk, de indítottam 2. szerver GTR-Masters.hu #Fun2 néven, gyertek!! <#wink>#wink>
Oke, nyaron figyelnék is ra, de rontja sajna nalam a dolgot.
Viszont egesz hasznalhatora optimalizaltak a jatekot, ocska procim van, de hasznalhato marad online 24 jatekosnal is.
A Pcars forum kinyirta magat, itt gondolom nem szabad kerdezni a jatekrol.
Viszont egesz hasznalhatora optimalizaltak a jatekot, ocska procim van, de hasznalhato marad online 24 jatekosnal is.
A Pcars forum kinyirta magat, itt gondolom nem szabad kerdezni a jatekrol.
Azert az nem keves, 80 -100 vagy akar tobb wattot is meg tudsz sporolni jatek kozben, ha nem szamoltatsz feleslegesen, ha olyan eros kartyad van.
Ilyenkor annyival is kevesebb futi a szobat.
Ilyenkor annyival is kevesebb futi a szobat.
szerintem
Akkor a videokartya ventijet lehet lassitani az fps cap-pal, szuper 😊
A mozi 24fps-hez vannak akik foggal korommel ragaszkodnak, bar egyre kevesebben, sot a filmzajt is kovetelik 😊
A mozi 24fps-hez vannak akik foggal korommel ragaszkodnak, bar egyre kevesebben, sot a filmzajt is kovetelik 😊
Ha az istenek is ugy akarnak, akkor 0 akadozas, neha-neha keptoressel, de joval kevesebb eroforras igennyel jatszhatnal mintha a vsync-et is bekapcsolnad. (pl en akkor kapcsolom ezt be, ha nem tudna a kartyam siman tartani a jateknal vsync on allapotaban a 60 fps-t. Ha lecsokken akkor egyre jobban akadozik a jatek, kesik stb)
A masik oldalrol megkozelitve, ha tul gyors a geped, (inkabb regi jatekoknal) akkor ezzel maximalod mennyi kepkockat szamoljon ki a kartyad, igy szamitas igenytol fuggoen, csokkeno terheles, fogyasztas, halkabb ventik, orom-boldolgsag 😊
De nem mindenkinek erzekeny ezekre a szeme, vagy ha nem ezen kattog az ember, nem is biztos, hogy feltunik neki.
Engem pl jobban idegesit a mozifilmek 24fps-bol eredo ugralasa, amit mindenfele eszkozzel megszuntetek.
A masik oldalrol megkozelitve, ha tul gyors a geped, (inkabb regi jatekoknal) akkor ezzel maximalod mennyi kepkockat szamoljon ki a kartyad, igy szamitas igenytol fuggoen, csokkeno terheles, fogyasztas, halkabb ventik, orom-boldolgsag 😊
De nem mindenkinek erzekeny ezekre a szeme, vagy ha nem ezen kattog az ember, nem is biztos, hogy feltunik neki.
Engem pl jobban idegesit a mozifilmek 24fps-bol eredo ugralasa, amit mindenfele eszkozzel megszuntetek.
szerintem
Mi az a 60fps problema?
Ez a frame limit amugy mire jo? Vsync nelkul hasznalom, input lag nem lesz jobb tole, ha 60-ra teszem akkor tobb a tearing, ha 64-re, akkor tobb a pici akadozas .
Ez a frame limit amugy mire jo? Vsync nelkul hasznalom, input lag nem lesz jobb tole, ha 60-ra teszem akkor tobb a tearing, ha 64-re, akkor tobb a pici akadozas
és még mindig nincs videokarim... 😞
Szerintem most lett jó a GTR az 1.2.3-ban, legalábbis jobb lett az biztos.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Kedd esti FunRace: Toyota GT86 - Zandvoort! <#vigyor>#vigyor>
Most kedden a nemrég megjelent Zandvoort-ban hajtjuk meg a Bonus Pack egyik leginkább várt újdonságát, korunk egyik legjobb élményautójának tartott verdáját, a Toyota GT86-ot! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>#wink>
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5391
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.10. 20:47:41
Most kedden a nemrég megjelent Zandvoort-ban hajtjuk meg a Bonus Pack egyik leginkább várt újdonságát, korunk egyik legjobb élményautójának tartott verdáját, a Toyota GT86-ot! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>#wink>
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5391
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.10. 20:47:41
Az 60 fps problemara is van megoldas ahogy olvasom.
1.2.3
- Added MAX_BALLAST_KG to server_cfg.ini (defaults to 100Kg if the value is not there)
- 4WD cars now behave better at very low speed
- New ABS code won't allow individual wheel braking and improves stability and directionality
- Fixed clutch remaining unlocked at high speeds in some occasions generating engine "stutters"
- Fixed tyre blankets not working in HotLap and other oddities
- Nissan GT-R new central active diff logic
- Corrected camber sensitivity values for all tyres
- Corrected brake balance for some cars that had heavy oversteering problems under braking
- Various memory optimizations to allow more cars to be used
- Fixed FPS cap to allow precise FPS selection. Please reset your values from the launcher
- Fixed Alfa Romeo 155 autoclutch range for 1st gear starts
- Tweaked tyres skid pitch, especially for race cars with slicks
- acServerManager : added "Create Manager Package" to use this tool on remote machines
- acServerManager : some performance improvements
- acServerManager : added "External Server" to run multiple servers on the same PC.
- acServerManager : weather settings are no more limited to 3
1.2.3
- Added MAX_BALLAST_KG to server_cfg.ini (defaults to 100Kg if the value is not there)
- 4WD cars now behave better at very low speed
- New ABS code won't allow individual wheel braking and improves stability and directionality
- Fixed clutch remaining unlocked at high speeds in some occasions generating engine "stutters"
- Fixed tyre blankets not working in HotLap and other oddities
- Nissan GT-R new central active diff logic
- Corrected camber sensitivity values for all tyres
- Corrected brake balance for some cars that had heavy oversteering problems under braking
- Various memory optimizations to allow more cars to be used
- Fixed FPS cap to allow precise FPS selection. Please reset your values from the launcher
- Fixed Alfa Romeo 155 autoclutch range for 1st gear starts
- Tweaked tyres skid pitch, especially for race cars with slicks
- acServerManager : added "Create Manager Package" to use this tool on remote machines
- acServerManager : some performance improvements
- acServerManager : added "External Server" to run multiple servers on the same PC.
- acServerManager : weather settings are no more limited to 3
szerintem
A játékosok 50% még így állandó tapadás mellett eső nélkül sem tud egymás után három körön értelmes módon körbemenni.
Mondjuk ha már itt tartunk az esőt nem is lenne olyan nehéz belepakolni a játékba.
a) ajándékba belepakolják a hivatalos 2015-ös F1 csomagot b) éjszaka és eső c) hibajavítások <#vigyor5>#vigyor5>
Mostanában töltögetnek fel a bétásoknak új dolgokat, ami a dlc-s csomagot is érinti, van valakinek tippje mi lehet?
Szép!
Nagyon jó ez az autó.Nagyon szoros meccseket lehet vele menni.Kezes,könnyen irányítható,viszonylag gyors,ügyes kis gép.A legjobb a csomagból.A nissant vártam legjobban,de ez a toyota mindent visz.Érzésre kb olyan telitalálat mint az e 30,de annál még kicsit ügyesebb.Alig várom hogy spa,ban,mugelon is legyen vele online,mert most mindenki az új pályát nyúzza vele,mert ezeken a helyeken is nagyon él a gép.
Nagyon jó ez az autó.Nagyon szoros meccseket lehet vele menni.Kezes,könnyen irányítható,viszonylag gyors,ügyes kis gép.A legjobb a csomagból.A nissant vártam legjobban,de ez a toyota mindent visz.Érzésre kb olyan telitalálat mint az e 30,de annál még kicsit ügyesebb.Alig várom hogy spa,ban,mugelon is legyen vele online,mert most mindenki az új pályát nyúzza vele,mert ezeken a helyeken is nagyon él a gép.
<#eljen>#eljen> kiraly 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van ott sok egyeb mas is azert😉 De mivel a mod vagy file feltoltes a leggyakoribb, raadasul mostanaban az AC a legnepszerubb, es az RSS minden valtozast rogzit, igy ezekbol van a legtobb friss/utolso info.
Wordpress alapu az oldal, beallitas es/vagy plugin fuggo mit tol az RSS-be. Lehetne csak a hireket is. De ide ez egyelore pont tokeletes, igy legalabb mindig van valami friss, es raadasul az AC-ho is hasznos😉
Meg amugy is, ez most csak ugy van, KV-fejlesztes, semmi extra, tenyleg csak a megujulas es a legalabb 15 eves mult miatt van bent.
Logkusan szolhatna masik tucat oldal, hogy oket (is) rakjam ki;D De most ebben nincs demokracia😄DDD
Wordpress alapu az oldal, beallitas es/vagy plugin fuggo mit tol az RSS-be. Lehetne csak a hireket is. De ide ez egyelore pont tokeletes, igy legalabb mindig van valami friss, es raadasul az AC-ho is hasznos😉
Meg amugy is, ez most csak ugy van, KV-fejlesztes, semmi extra, tenyleg csak a megujulas es a legalabb 15 eves mult miatt van bent.
Logkusan szolhatna masik tucat oldal, hogy oket (is) rakjam ki;D De most ebben nincs demokracia😄DDD
A szalagbol az jon nekem at, hogy a HSW hivatalos AC modding oldal lett 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagyon durva, hogy ennyit kellett ellenkormányozni, a felvteleken, meg szinte nem is látszik, hogy elcsúszott volna feneke az autónak... :/
Alex, engem nem zavarnak a mozgó feliratok és sztem olvasható is. Csak egy másik vélemény
Alex, engem nem zavarnak a mozgó feliratok és sztem olvasható is. Csak egy másik vélemény
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egyszerre nem lehetne kiiratni, tul sok info, nem fer ki, raadasul dinamikus, valtozo mennyiseg, valtozo szoveg hosszokkal. Ez inkabb csak reklam/promo/info, aki at akarja tekinteni, kattint a HSW logon es megtekinti az eredeti oldalon😄DD
Nekem maga a mozgó kiírás nem tetszik, mert ha gyorsan át akarja tekinteni az ember, esélytelen. De ez van, ennek kell örülni 😊
Egyelore ehhez volt egyelore idom es kedvem😉 Chrome-on nincs gond, ott engine-bol megoldottak a 10 eves gondot, alapbol siman, smooth scrool van. De sajnos az Explorer, FireFox es egyeb meg a regi kockas technikat hasznalja, ott valoban kicsit gazos.
Vannak plugin-ek, de azt tesztelni kell, mert foleg FF-on (ossze-vissza verzionkent) bugos:/
Utalom a bongeszo cegeket, es azt, hogy nem lehet rajuk eroltetni valami szabvanyt!:/ Mar az is vicc, hogy bongeszonkent neha mas kod kell, es jonehany CSS parancsnal kulon bongeszo specifikus parancsoik vannak. Vicc az egesz:/
Vannak plugin-ek, de azt tesztelni kell, mert foleg FF-on (ossze-vissza verzionkent) bugos:/
Utalom a bongeszo cegeket, es azt, hogy nem lehet rajuk eroltetni valami szabvanyt!:/ Mar az is vicc, hogy bongeszonkent neha mas kod kell, es jonehany CSS parancsnal kulon bongeszo specifikus parancsoik vannak. Vicc az egesz:/
Alex, ez a mogó banner irtó idegesítő és nehezn olvasható. Nem lehet hogy két sorban csak simán berakod gridbe az utolsó 6 címet? (ami nem mozog)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.09. 15:17:49
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.09. 15:17:49
Update: bekerult a HSW lid es dinamikusan tolti a logot is, mert az is valtozott😉)) Link a logon a foolalra + minden hiren kozvetlen link a cikkhez/hirhez.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.09. 14:11:25
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.09. 14:11:25
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Nehany napja megujult a legregebbi, a mai napig rendszeresen frissitett autos/szimes portal a HSW. Ennek oromere, a banner ala betoltam egy automata RSS readert, ami az oldal frissiteseit tartalmazza. Mindig a legutolso 6 bejegyzes jelenik meg, a mostani allapoton latszik (6/6 😛), az AC eleg nepszeru😉
Eleg betas cucc, most sikerult osszerantanom, talan majd finomitom, de azt sem tudom mennyi ideig lesz kint.
Addig is: go HSW 😊
Eleg betas cucc, most sikerult osszerantanom, talan majd finomitom, de azt sem tudom mennyi ideig lesz kint.
Addig is: go HSW 😊
Tegnap kifogtam 2 srácot egy publik serveren akikkel egész jót csatáztunk.
Utolsó kör első kanyarjába minden mindegy alapon ment a parti 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.09. 13:21:59
Utolsó kör első kanyarjába minden mindegy alapon ment a parti 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.09. 13:21:59
Vasárnap este: GT3 SummerCup - Zandvoort! <#vigyor>#vigyor>
Vasárnap este az új gyári pályán, Zandvoort-ban eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket. Eddig több mint 100 db prekvalifikációs köridő született, nevezni a futamra este 8-ig lehet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel! <#wink>#wink>
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5384
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.09. 11:29:44
Vasárnap este az új gyári pályán, Zandvoort-ban eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket. Eddig több mint 100 db prekvalifikációs köridő született, nevezni a futamra este 8-ig lehet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel! <#wink>#wink>
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5384
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.09. 11:29:44
7:20.5, ebben pár másodperc lehet még, 12 másodpercet kizártnak tartok.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mostanra sikerült a gtr-rel mennem egy teljes kört nordon, törés és hiba nélkül. 7:32, kétlem, hogy a valós idő megfutható, hiába lehet akármilyen optimálisra állítani a körülményeket.
Ez eddig tiszta, de nekem magyar... Ès ilyet nem kinàl fel...segits lègyszi
vannak játékok, amik vajsimák és van ahol látni mikrolagot - de míg egy akciódús fps-ben kevébé zavar, itt a kanyarban "elidőzve" igencsak...
Forza.
Gyari driver beallitasi lehetoseg😉 A Manage 3D Settings-ben, alul Vertical Sync. Az Adaptive-et erdemes beallitani, ami csak a monitor szinkron feletti reszt "vagja", vagyis nem az egesz szinkronhoz allit, felez stb.
Na ez a vsync engem is érdekelne,de driverben nem találom....le kell tölteni vagy mi ,geforce gtx 650 ti..kártyám van.
köszönöm
köszönöm
Pár frissítéssel ezelőtt. Nekem azzal jó volt, nem volt lag, akadás, stb. Lehet majd megnézem, hogy ha driverből teszem rá a v-sync-t, akkor milyen.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.05. 21:13:57
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.05. 21:13:57
Igaz, mar egy ideje el lehet menteni jatetokkent a beallitast az ati driverban is.
Viszont feltetelezem itt is figyelni kell azt, pl pont az AC-nal, hogy tobb exe is van, es nem azzal kell parositani amivel inditod gyakorlatilag a jatekot, mert akkor nem jutnak ervenyre a beallitasok, akar csak pl a logitech profile es hasonlo parositasi elven mukodo progiknal.
Viszont feltetelezem itt is figyelni kell azt, pl pont az AC-nal, hogy tobb exe is van, es nem azzal kell parositani amivel inditod gyakorlatilag a jatekot, mert akkor nem jutnak ervenyre a beallitasok, akar csak pl a logitech profile es hasonlo parositasi elven mukodo progiknal.
szerintem
más játékokkal nincs gondom (ennyi/ilyen - van más 😄) szal egy játékért nem fogom a tévét lecserélni valami méregdrága, de apró kijelzőre 😉
és olyan régóta gond ez már az ac-vel (nálam), hogy szinte "hozzászoktam" 😞
és olyan régóta gond ez már az ac-vel (nálam), hogy szinte "hozzászoktam" 😞
Forza.
Én most dirverből beállítottam a vsyncet hozzá, és jó. Játékban meg ahogy nézem be van kapcsolva, és van200fps limit.
VSync-el mindig is lesz akadás. Ha nem akarsz ilyen akadást, vegyél FreeSync (AMD) vagy GSync (nV) monitort.
A frame limitert kapcsold ki, húzd le nullára, mert az csak arra van, hogy ha valaki nem használ vsync-t, akkor tudja tetszés szerint limitálni az FPS-t. Pár frissítés óta már nem lehet 60-ra beállítani, pedig jól tud az jönni vsync mellett is. (AMD esetén driverből is lehet fixálni az újabb kártyáknál)
Játékban bepipálod a vsync-t, és ennyi, ott a tükörsima 60 FPS. (nyilván beállítás és VGA erő függvényében) A driveres vsync csak arra van, hogy ha esetleg a játékban nem lehet állítani, akkor legyen lehetőség ráerőltetni. Amennyiben a játékban állítható, célszerű ott belőni.
Játékban bepipálod a vsync-t, és ennyi, ott a tükörsima 60 FPS. (nyilván beállítás és VGA erő függvényében) A driveres vsync csak arra van, hogy ha esetleg a játékban nem lehet állítani, akkor legyen lehetőség ráerőltetni. Amennyiben a játékban állítható, célszerű ott belőni.
www.smart-bus.hu
iRacingnél a driverből állítva a vsyncet jó, a játékban beállítva meg nem. És nem kell külön állítgatni, vagy nem többet, mint a játékon belül, a driverben is külön játékokhoz állíthatsz be mindent, csak a játékbeli beállításokkal szemben az működik.
na de akkor mar a jatekbol is beallithatod a vsync-et es ha jatszol massal, akkor ott kulon allitgathatod ahogy szeretned.
Ez a frame limites cucc a driverban, hiaba allitod 60-ra ugyanugy meg tud torni a kep (tearing) ,megha nem is ugral folyamatosan, mint pl 62,5-nel. Szoval a ketto nem ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.05. 14:51:24
Ez a frame limites cucc a driverban, hiaba allitod 60-ra ugyanugy meg tud torni a kep (tearing) ,megha nem is ugral folyamatosan, mint pl 62,5-nel. Szoval a ketto nem ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.05. 14:51:24
szerintem