Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De ha mar szobakerult, leszedem, megnezem mennyit valtozott 44 build ota (az elsot leszedtem, aztan azota hanyagoltam😄).
Nem is igen megy felfele az a zöld csík ahogy látom 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, de a megjelenesig (evekig?!) tesztelheted 😊)))))
Es ha megjelent (valamilyen allapotban), befizethetsz azonnal a PC3-ra, de mar csak 100 Fontert;D
ezért kapok a végén egy alap verziót?
a kettő azért nem egy nagy varázslat, éppen olyan jó itt is mint bárhol, párszor elfékezed és kockás lesz ....
Még ezt az éjszakát is el lehetne nézni, ha cserébe mondjuk változóvá tudnák tenni a körülményeket (szél, levegő és pályahőmérséklet, kisüt a nap, elbújik, stb.). Csak hát igen, ami nagyon kéne az ilyen endurance eseményekhez, az a normális gumikopás, üzemanyagfogyasztás. (Nem tudom, ezek most milyen állapotban vannak a programban, de ilyen téren számomra az rF2 az etalon, mert ott azért nem tudod csak úgy tolni neki, mint a hülye, mert 2x elfékezed a gumit, és onnantól kuka a szett.)
Public funrace-nek tökéletesek ezek a kikapcsolt gumikopás - üzemanyagfogyasztás + 15-30 perc versenytávok, csak ez egy normálisan megszervezett eseménynél már nem működik (hagsúlyozom, szerintem).
Ha mar a joval egyszerubb esot megcsinalja valaha mar az csoda lesz.
Amugy egyszer kerdezek tole valahol, hogy lesz e dinamukis napszak, annyit mondott hogy dehogy ...!😊)
Az ok, hogy nincs eső, de ez szerintem nem alapfeltétel, illetve a 24 órás online versenyek száma ritka minta fehér holló... a 3, 6, 9, 12 órás versenyekhez meg nem feltétlenül kell az éjszaka sem. A pilóta cserére meg úgy tudom van vmi kezdetleges megoldás...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.26. 16:01:12
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
iR meg mas vilag, nekem pl nem jott be, pedig sokszor nekifutottam, legutobb is a 3honapossal, ...nem jon be.
Nekem is kellene eso is meg feny, meg ejjel mert en nagyon szivesen mennek AC 24h-t mondjuk, vagy Nord 12h-t, Sebring 6h-t..
De nagyon ritka. Ott a CARS, azt direkt erre hasznaltam volna, de a Le Mans/n kivul nem volt, ott meg az LMP akkor nagyon nem jott be, aztan tobb nem is volt..
Ay AC mindenkeppen tobb lenne vetult fennyel, ejszakaval, esovel, szellel...de azt nem mondanam hogy nagy ra az igeny.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kedd este a Bonus Pack leggyorsabb gépét, a Nissan GT-R Nismo-t hajtjuk meg egy jó hangulatú baráti kergetőzés keretében a Hockenheimring-en. Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek, szerver infók itt!
SZAVAZÁS az Őszi Bajnokságokról!!
Rövidesen megkezdődik az őszi éles szezon és csak Rajtatok áll, hogy milyen gépekkel szeretnétek nekiveselkedni a küzdelmeknek. A fenti linken lehet szavazni a nektek szimpatikus a kategóriákra.. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.25. 10:43:15
Az rF2 készítőket sem értem. Optimalizálni kellene, esetleg Dx11, meg 1x kifizetős megvásárlósnak tenni, és minden szimulátoros, meg liga azzal tolná. Jelenleg a legnagyobb problémája, hogy már 20 autónál is komoly graf. problémák vannak, nem még egy 30-35 fős endurance versenynél. Hiába csinálnak még tartalmat, alapvetően nem az a gond. (AC dettó).
Endurance ligákból szerencsére nem tudunk, és nem is fogunk több százat találni. Elég profi szervezés és a résztvevők oldaláról is elég profi hozzáállás kell egy ilyenhez.
De az igazság az, hogy még a 10+ körös versenyekre is elenyésző az igény ....
Nyilván a teljes vásárló táborhoz kell mérni .
Ha van 10 liga 20-20 emberrel ,az mér bőven elenyésző, még gondolkodni sem fog a éjszakán .
Ha egyszer lesz eső, már annak fogok örülni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.24. 23:23:40
Mondjuk a lényeg az lenne, hogy sokaknak megérje és lehessen ónlány csapatni vele.
Belső nézetben hogyan lehet a "kormányt" kikapcsolni ? .... csak annyit szeretnék, hogy ne lássam a kormányt vagy a kormányt tekerő kezet ...
thnx.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Sajnos az új verziót nem tudtam kipróbálni, win10 meg nv kártyával + kormány mindig 99% cpu occupacy-t rizsáz. (de közelbe se lehet hotlapnál)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.24. 21:37:11
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.24. 19:34:56
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !