Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Itt nem a kormányzással van a baj, hanem az FFB-vel, igaz változhat az is, ha a kormányzást az elején kicsit összenyomjuk, de ez nekem nem tűnik jó ötletnek .
Open the controls.ini file (located in Documents, not Steam)
Documents > Assetto Corsa > cfg > controls.ini
Find the
STEER_GAMMA=0.9
Teljesen jó, nálam így néz ki a többi (G27) logi driverben 101% az overral effects strength, többi nulla, játékban pedig a gain 100%, filter 40%, minimum force 15%, többi nulla.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Igen, az is lehet, hogy azért is vagyok(unk) kicsit csalódott, mert a kezdeti jó benyomás után nem arra indultak el, amerre szerettem volna, és még csak szó sincs róla, hogy akarnák azokat a dolgokat. Jók az autók, jók a pályák, de minden más hiányzik, hogy egy igazi versenyt/bajnokságot fussunk vele, főleg endurance-t (szívem csücske😊). Ezekkel az autókkal, ezzel a fizikával, ilyen Nordon 24 órás napszakváltással, meg időnként eleredő esővel olyan versenyek lehetnének, hogy az iR is bezárhatna (na jó, kicsit túlzok<#buck>#buck>). De e helyett lesz még 3 közel azonos fizikájú BMW modell, ami természetesen nem baj (a versenyautókat én is várom), csak nem vagyunk előrébb vele. Meg addig basztatja az alapból teljesen jó ffb-t (ezért szeretett bele mindenki az AC-ba), hogy rosszabb lesz. 1.2 előtt simán futott, most nálam is tele van mikrolaggal, ha egyedül megyek, akkor is. Hangoztatta, hogy számít a modderekre, majd a frissítésekkor mindig átír valamit, amitől nem jók a mod autók, mintha direkt szívatná őket. Nagyon olaszos. Jól néz ki, érdekes, szenvedélyes, de összességében, hosszú távon nem jó.<#vigyor>#vigyor>
nagy kérdés, hogy tud-e/tudna-e együtt dolgozni bárkivel, ill. hogy egyáltalán telik-e rá az assetto bevételeiből 😊
Forza.
Tehát rosszabb nem lett, max számodra nem lett "még jobb".
Továbbra sem kellene elfelejteni, hogy a tartalmat és a programozást nem egy ember végzi, általában nem egymástól veszik el az időt.
Elise-l akkor mentem, amikor a karrierben kellett.
Soselássamtöbbet 😄DD
---
lac coo: teljesen egyetértünk, de nem hiszem, hogy a gt86 miatt nincs eső 😉
megérteném a sirámokat, ha mondjuk Kunos maga a dinamikus napszakon dolgozna a gumifizika helyett, de ugye nem ez a helyzet... csak néha jön pár kocsi és 1-1 pálya 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.21. 15:50:51
Forza.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem kell azt kész!
Sry! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.21. 15:45:26
Továbbmegyek,én vagyok Bin Laden is..😄
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Olvasd el mire reagáltam és miért van ott a poénmatyi jelző. Talán majd összeáll a kép.😊
/Szerk.: ahogy elnézem az admin topikban a carsos gittegyletben pont olyan vastagon benne volt a kezed mint a legtöbbjüknek.....😄
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.08.21. 15:08:27
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Kellenek autok, az nem baj ha van sok mert akkor van valasztek e minden tizedik altalaban jo is .
De csak ebbol nem lehet elorejutni, valoban kelle enek jatekelemek es palyak is ...
Magyarul ha meg otszaz autot rak is bele attol jobb nem lesz a jatek.
Értjük mi....poénmatyi<#banplz>#banplz>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
( azt azért nem hiszem hogy Kunéskéknál az autó modellező srácokon múlik az hogy besötétítsék a pályát vagy takonnyal kenjék meg... )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.21. 13:34:17
A Cars az szvsz más tészta, ott van a napszak meg eső meg sok jól hangzó dolog, de mint szim...persze már jó régen próbáltam, de bizonyos autók annyira messze álltak az általam elképzelt jótol, hogy nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is érdemben tudjak vele szórakozni.
...
Az AC-val kapcsolatban meg igazad van, nem annyira tartalom kellene már, mint inkább komoly változások, mint napszak...esetleg időjárás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most hétvégén a Hockenheimring-en szállunk harcba egymással a GT3-as gépekkel. A prekvalifikációban eddig több mint 80 köridő született, így biztosan komoly versenynek nézünk elébe, ahol mindenki talál magához illő ellenfelet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel! <#wink>#wink>
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5395
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Azoknak meg akik nem szívlelik a GT3-as gépeket, nekik itt a méltó kihívás:
Alfa Historic futam - Hockenheim - 08.27
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.21. 13:22:00
Gondoltam rá, hogy esetleg befizetek ennél a csókánál a szekerekre, tekintve, hogy így meg vagyunk lőve hivatalosporscheileg, de hát ha már ilyen szépen föltették ide őket... (gondolom, nem sokáig lesznek fönn, érdemes hama letőtni!).
De van még ottan az a 906-os, meg a 911 RS 2.7, na azok is egész zamatosak.
Tőle is tanáltam két ajánlatos módot: az Alpine-t, és a Testarossa-t (ami már medzsóban is a kedvenc ferrádim volt). Szép modellek (nyilván konvert), viszonylag meggyőző, de mindenképp mókás fizika, ölég jó hang.
Mindenesetre várom a DP2-t😊
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.21. 12:39:04
DP2 BMW M4 (?)
DP2 R8LMS WIP
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.20. 20:04:49
De az AC-ban legalább heggesztik az AI-t, rf2-nek mennyi az esélye karrierre? 😉
Timbu #31544
jah, de a semminél mégis több. a fő gond szerintem, hogy nem updatelik, az uj tartalmak egyáltalán nem lettek integrálva, így az alapkontentel elég unalmas.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.20. 14:01:53
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Pl.: ha XY pilota jellemzoen mas iveket hasznal, mashol vagy mashogy tamad es/vagy vedekezik, akkor van lehetoseg hozzarendelni egyedi konfig reszt palyankent. Amellett, hogy pilotankent eleve allithato sok tulajdonsag is: gyorsasag, biztonsag, kockaztatas, agresszio, hibak, mentesek, qual tulajdonsag, vizes korulmenyek stb.
De hat az ISI-nek van ~20 ev elonye, es az AI-nal ez sokat jelent.
Kunosnak az "elso" probalkozasa. Az elejen valoban eleg gazos volt (droton huzott, vak, egyforma dobozok). De azert ezzel is foglakozik, epitgeti bele a dolgokat. De az AI programozas nem droid munka, nem egy meghatarozott dolgot kell "begepelni", ki kell talalni, kiserleteznni, tesztellni, ha nem jo kukazni, massal proobalkozni. Idoigenyes. Es mivel o csinalja a progi tobbi reszet is (fizika, hang, grafika, ffb stb.), igy m,acera, de ahhoz kepest mukodik a progi😉
De valszeg nem is celja, hogy extra AI-t csinaljon. Egyedi licenszes sorozatot/jatekot (pl. F1, DTM, WTCC, akarmi), amihez normalis AI, bajnoksag vagy karrier kellene, nem fog csinalni. PC-re "mindegy" az AI, az online es a modding eltartja, konzolra meg jo lesz az "egykupacban, akcio dus" AI. Oda majd meg a catchup-ot kell megoldania😉
amivel bajom vanaz az AI, AI gumikopás, Ai változó időjárás dolog, és az ahogy olvasom sokat nem változott... anélkül fabatkát nem ér, annyira azért nem jó vezetni, hogy ennek ellenére használjam ...
a random leállások, pálya be nem töltéseket meg sem említem ...Majd egyszer talán jó lesz 😊)