| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #33778 Ahhoz kicsit butítani kell ezt azt a graf beállításokon de simán megy 200-al. Egyébként nem hiszek ebben a magas fps mizériában.
Ezzel is sokat kísérleteztem, olvastam hogy 100 fölött kel életre az ffb meg a fizika, ...baromság... én nem látok értelmes magyarázatot arra, hogy 90 vagy 100 vagy mégtöbb miért is jobb. Elsőre ezeket én mindig elhiszem, 150+ 200 fps mellett játszottam mert ez így élethű, ahogy mondják... de aztán mikor a tapasztalat nem bizonyítja akkor nekem mondhatja bárki...
60 fps-nél sem hányom össze magam semmilyen körülmények között. Viszont 100+fps mellett kanyarokban mikor gyorsan mozog a háttér nagyon tud töredezni, dadogni a kép, és az bizony nagyon zavar. Így most már hetek óta vsync-el használom és stabil 60fps teljesen sima kép mindenhol...és ugyanolyan tökéletesnek érzem a szimulációt és ffb-t mint 200-nál. Viszont nem fájdul meg a szemem és a fejem.
min 60 nekem elég :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.25. 08:32:38