42876
-
#33627 Tomi, csinálod már ? :D -
#33626 -
#33625 De a 3db szamjegy stimmelt:DDD
Ha nem hasznaljak, akkor lehet nem is emberek, hanem droidok. Osszelopkodnak email elereseket, es azokkal megprobalnak bejutni ilyen es hasonlo portalokra, ahol van fizetes vagy bankkartya lehetoseg. Lehet hogy szazaval vag yezrevel futtatnak ilyeneket, es neha hogy ne legyen feltuno, beprobalkoznak a bakkartyakkal. Egy rossz ellenorzo kodert talan meg nem lazadna a rendszer. Ha meg bejutnak valahova, akkor gyorsan utalgatnak, vasarolnak vagy mit tudom en.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.16. 14:23:22 -
#33624 1a 999-hez :)
Gondolom semmit nem tud csinal i steam, tuti proxyrol tolta mert mindenfele ip ci ekrol hasznalva volt. Bar jatszani nem jatszott semmivel :)
De resen volt a gyoker, ahogy elkezdtem intezni es blokkoltak a fiokot, azonnal jott a mail, hogy valaki uj jelszot akar ,csak ugye ezt o mar nem latta :) -
#33623 Gondolom jatszanak vele;)) Masra nem nagyon jo. A bankkartyahoz nem fer hozza, elfogadaskor keri az ellenorzo kodot (az a 3 szamjegy). Lehet hogy beprobalkoznak vele, 1 a 100-hoz az eselye, nem tudom hanyszor lehet kiserletezni.
Inkabb azt kellene tudni, a Steam ilyenkor mit tesz?! Egyszeruen visszaadja az eleresed, aztan annyi, vagy kezdenek valamit az emberrel. Bar aki igy lopkod, ugy sem tudjak elkapni, minden kamu amit beir, es valszeg proxyn keresztul tolja. -
#33622 Amugy miert lopjak el, mihez kezdenek egy idegen accal ?
Remelik hatha van valami apro a walletben ?
Gondolom bankartyaval akkor sem tud vasarol i, ha meg is van jegyeztetve a kartya adatai, ha jol remlik akkor is van amit kezzel kell beirni... -
#33621 Esetleg kulsos USB eszkoz, ujjlenyomat, retina, ver, vizelet, DNS hitelesitovel. -
Pitti #33620 most már csak az kellene, hogy minden játékindítás előtt jön egy kód amit be kell írni... majd a kvalifikáció után a verseny előtt megint... -
#33619 Koszi, akkor nekem "jo lesz" az SMS :) -
#33618 Az sms az olyan, az okostelefo os pedig folyamatosan general fel percenkent egy kulcsot , azt kell beirni, ha letellik a fel perc akkor a regi mar nem jo. Plusz az alkalmazasra kuld minden megerositeni valo dolgot . -
Pitti #33617 Jaja, a szokásos kalsszikus....jön egy kód a telefonodra amit be kell írni,
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.16. 10:42:07 -
#33616 A Steam-es telefonos cucc mit csinal pontosan. Normal SMS amit aztan vissza kell gepelni vagy valami "okossag"? -
#33615 Jah ,csinald meg, ma mar ez az emailes dolog nem a legbiztonsagosabb...
Bar nalam valszeg a gyerek kattontott olyan oldalra ami kert adatokat steamrol.... -
#33614 Kiprobaltam bulibol ezt a csudat, hat eleg hitec ! :))
A kormany mogott a "muszerfal " egy kepernyo, visszapillantokent uzemel, a fulke oldalan vannak nagy sarga lampak azok jelzik a fordulatszamot, szoval igazi koncept !:)
A hangja nagyon ott van.Es ahigy nezem mukodik az automata kers vagy mi....
Roppant igenyes mod, ha nem lenne ilyen tapados meg hasznalnam is :) -
Pitti #33613 Ja nem olyan felhívás , ...hanem olyan figyelemfelhívó banner kütyü bejelentkezéskor, hogy ugyan csináljam már meg mer biztonság meg, így meg úgy
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.16. 10:27:51 -
#33612 Flehivott a steam hetente , vagy mi ? -
Pitti #33611 Én ezt a steam telefonos hitelesítést mindig kihagytam, már kezdett idegesíteni hetente a felhívás... most aztán gyorsan megcsináltam ám -
#33610 Ferrari F1 concept . :DD
http://www.virtuasimulazioni.com/ferrari-f1-concept-released-for-assetto-corsa/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.16. 06:31:24 -
#33609 Erosen OFF, nyiltabb online-osoknak, csak lehetoseg, NEM vita indito;P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
iRacers Rookie Cup
Teljesen ingyenes, ingyen elofizetes, ingyen tartalmak. Harom honapos sorozat, hetfo es pentek. Reszletek a topicban es az ott megadott cimen.
Vegyes autok es palyak, road es oval, kinek mi tetszik.
Autok: PontiacSolstice, Mazda MX5, Street Stock, Chevrolet Silverado, Spec Racer Ford, Cadillac CTS-V, Indycar Dallara.
Palyak: Charlotte Road/Oval, Laguna Seca, Lime Rock, Phoenix, Daytona Moto/Oval, USA IS, Okayama, Summit Point
-
#33608 Egy regi becsodolt, bezart cege a telefon ami nalam maradt, havonta jon a fzetes felszolitas (nekik, de minden telefonra) SMS-ben, de mindig megoldjak es gondolom befizetik, mert mukodik..., nem ertem miert:) Valszeg sok a telefonjuk, ossze-visszasag van, igy nem foglalkoznak vele:D Igy ami nalam van, nem oszt nem szoroz:D De elobb utobb tuti megszunik, vagyis kell valami megoldas.
Elvileg a Telenornal van valami eves 3000Ft-os kartyas valami, valszeg az lesz, ha ez megszunik. Telefont meg tudok szerezni, ma mar sokan lecserelik 2-3 evente, nekem jo valami levedlett sok eves szar, csak valamennyire mukodjon.
Aki ismer, az ugy is tudja, hogy utkozben ugy sem er el (pikk-pakk lemerul, meg ki is van kapcsolva, csak arra kell, hogy mentot hivjak ha szukseges), majd itthon vagy az irodaban megtalal;) Ha meg en akarok telefonalni, itthon "ingyenes" mindenhova (5000 percig, az eleg), meg persze az irodaban is ingyen van:D -
#33607 Hogy hogy nulla forint ? Se elofizetes se percdij ? :) -
#33606 Nulla forint;) Csak telefonalni lehet vele, de az mukodik es ingyen van:) Ennel jobb nem lesz;P -
#33605 Jah nem hulyeseget irtam, sima telfonszam kell hozza.Asszem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 12:04:05 -
#33604 Miert most emnnyi az elofizetesed ? -
#33603 Eddig megusztam, nem kellett semmihez;)
Neha nezegettem mi a helyzet, de aminek ertelme van es amire esetleg hasznalni akarnam a pluszt (net + gps meg mit tudom en mi), annak k*rv* draga az elofizetese. Ami meg "hasznalhatatan", de annak hozza uj telefont, az is 4-5000Ft havonta. Annyit meg nem adok telefonert, egy ev alatt majd fel havi fizetesem. Akkor inkabb a jelenlegi ingyenes, hasznalhatatlan (bar mint telefon, tokeletesen hasznalhato:P) es gagyi;)
A megmaradt penzt meg elkoltom szimekre:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.15. 11:47:19 -
#33602 pedig lassan muszáj lesz venni egyet neked is :) -
#33601 gondolom lehet, internetkapcsolat kell csak hozzá, meg az app .... -
#33600 Nem kell kisbetuvel irni, nekem meg egyaltalan nincs telefonom, amit hasznalok, az nem az enyem, a telefon meg egy ~13 eves fapados Nokia:)))) -
haflac #33599 " valóban érdemes áttérni az új telefonos hitelesítésre, az tuti biztos ..." ezt lehet androidos tableten is használni?csak mert nekem (nagyon kis betűvel írom :) ),nincs okostelóm -
#33598 Jaja, mindig eszembe volt, hogy elviszem onnan a steamet, de lustaság...Meg mondjuk régen más nem volt csak freemail :))
kis javítás: nem ticketet kértem elsőnek, hanem egy ideiglenes (vagy mi ...) accot, ezzel be tudtam lépni steamre, de se játszani se semmit nem lehet vele ...
Amit Szabi linkelt, ott rámentem a CD kulcsos részhez, ott kértem egy ideiglenes accountot ( nyilván másik emailre nem arra ahol már ellopták ...!!!), utána azzal bejelntkeztem, rányomtam jobb felül a kapcsolatfelvételre, ott kiválasztottam a Steamet, és hogy eltérített vagy ellopott fiókkal van problémám, rögtön vissza is írt az operátor, megadtam a bankkártya adataimat amivel már vásároltam, plusz az obnline chatben kaptam egy kódot, azt ráírtam filccel(!) a dobozos játékaim aktíváló kódja alá, lefényképeztem és elküldtem, utána azonnal írták, hogy lenullázták a fiókomat, be tudtam állítani új jelszót. De direkt szóltak, hogy az emaileken változtassak jelszót előtte...
Tanulság, jó ha van egy-két dobozos steames játék a háznál, gyereknek ne engedjétek piszkálgattni, és valóban érdemes áttérni az új telefonos hitelesítésre, az tuti biztos ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 11:04:22 -
#33597 Koszi! Ez lementem, es ha valakinek ismet lesz gondja, akkor ezt masolom be segitsegek.
Ami tanulsag, hogy a freemail-es hasonlo "magasszintu" levelezo rendszert hanyagolni kell. -
#33596 amúgy ukrán, orosz, kazahsztán, francia ip címekkel használták :)) -
#33595 Amit Szabi linkelt, ott rámentem a CD kulcsos részhez, ott kértem egy támogatási ticketet ( nyilván másik emailre nem arra ahol már ellopták ...!!!), utána azzal bejelntkeztem, rányomtam jobb felül a kapcsolatfelvételre, ott kiválasztottam a Steamet, és hogy eltérített vagy ellopott fiókkal van problémám, rögtön vissza is írt az operátor, megadtam a bankkártya adataimat amivel már vásároltam, plusz az obnline chatben kaptam egy kódot, azt ráírtam filccel(!) a dobozos játékaim aktíváló kódja alá, lefényképeztem és elküldtem, utána azonnal írták, hogy lenullázták a fiókomat, be tudtam állítani új jelszót. De direkt szóltak, hogy az emaileken változtassak jelszót előtte...
Tanulság, jó ha van egy-két dobozos steames játék a háznál, gyereknek ne engedjétek piszkálgattni, és valóban érdemes áttérni az új telefonos hitelesítésre, az tuti biztos ... -
MooneyR #33594
Jólvan : ) Ezt a freemail-es "szolgáltatást" felejtse el mindenki akinek még esetleg olyan van.. nekem is azt törte fel és vitt mindent. -
#33593 Igen, ezeréves freemailes fiókomat törték fel ...
Át van irányítva az ottani levelezés a telefonomra más címre , szóval láttam , hogy éjjel komoly forgalom volt jelszó meg email átírás ügyben :)
De a freemailből utána kitörölt mindent ...
most átköltöztettem az egész steamet másik mailre, de nem is azt fogom használni, hanme az új telefonos hitelesítést . -
Timbu #33592 De hogy tudják lenyúlni? Ahhoz az e-mail címet is fel kell "törni", mert a Steam oda küld kódot, ha új gépről jelentkezel be, nem?
-
#33591 Mit es hova kuldtel pontosan? Legyen valami alap info, ha masnak is lenyuljak a cuccat. -
#33590 Ez gyors volt! -
#33589 visszakaptam. emailcímet megváltoztattam, utána telefonos azonosítást beállítottam, most talán megmarad megint egy darabig :))
-
MooneyR #33588 Nyáron lenyúlták nekem is, az egyértelműen ukrán volt, ez viszont tuti magyar..
Email címed működik, az megvan? Mert szerintem minden tevékenységnél kódot küld rá (ha be van állítva), más gépről be sem lehet lépni nélküle.
Ha van dobozos játékod amit steam-en regisztráltál, annak a füzetét amin a kód van szkenneld be vagy fotózd le, ráírva a ticket számát.
Ha paypal-on keresztül vásároltál akkor annak van egy history része, azokról csinálj képmentést és csatold be nekik.
Én még azt a bankszámlakivonatomat is beszkenneltem ahol vásárlás volt.
Hát remélem gyorsabbak lesznek mint nekem volt anno.. másfél hónapot vártam. :(
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.11.15. 09:44:23