Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.30. 21:50:13
Azt hogy egy egy mod autónál túl fényes az aszfalt, (a gyáriaknál tökéletes,szűrök nem segítenek) lehet valahogy orvosolni ?
De nem rogzitette, nem lehet visszanezni. Vagy elbaltaztam valamit vagy varni kell vagy az a resze fizetos..., de kozben meguntam, dolgom van😄
En elfogadom mindegyik proigram elonyet es hatranyat, es eppen azt hasznalom amihez kedvem van (vagy azt amihez esetleg van valami gyors online mutatvany). Sajnos manapsag nincs idom, turelmem, kedvem rafekudni egyvalamire😞
Mostanaban rF2 van😄
Ha ez trollkodás, akkor te is trollkodsz a saját iR fórumodban! <#mf1>#mf1>
iracing the 'real' race.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De egy jatekhoz, visszajatszashoz, szerintem totalisan felesleges tullihegni a dolgot😊
Nem is ertem , a cegeknek, nagy nezetsegj csatornaknak jar valami extra dolgo, hogy nekik meghagyja yzepre ?
Nem tudom hogyan csinaljak a belso felveteleket, ami 1-2 ora, full hd es jo minoseg. Vagy brutal mennyiseget toltenek fel vagy marhasok idejuk van tomoritgetni😊
Vagy lehet streamelni YT-on, amit folyamatosan tolt, rogzit, kodol stb?!
Vagy kulsos HD kamera, ami valszeg tud ertelmes meretut realtime tomoriteni?!
Ennél csak rosszabb van, ami eszi a procit, vinyót....
most akadtam ebbe szovegbe, ez lennek akkor en 😊
the 'glued thumb' style people who prefer direct control (and of which i wonder how their thumb doesn't cramp up)
Amugy valszeg jo az iR, de tuti ugyanannyi gondja van, mint az osszes tobbi proginak, csak valami mas nem szazas benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tökre szeretném azt mondani hogy pont ugyan olyan pont ugyan azt vezettem itt a ringen, de nem igaz így nyilván nem mondom, de azért elköltöttem már annyi pénzt itt hogy tudjam, vagy sejtsem mi f@sza és mi nem. A géppark is folyamatosan bővül amiket már vezettem, ahogy az ismerőseim is bővülnek, itt is vettem házat, az M5 túloldalán másfél km-re van a pálya, szal ez még csak jobb lesz.
...talán még egyszer pont egy ugyanolyan Mazda-t is meghajtok 😊)
De addig is tartom, nem jó az iR kismazdája.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem a terv egy mazda mx-5/lexus is 200 sport, aztán pályanapokra járás.De ahhoz előbb be kéne fejezni egyetemet, és találni egy jól fizető állást 😄
Amug az rF2-ben eleg jo a felho mozgas es arnyek, bar nincs DX11 meg extra postprocess😉 DX11-gyel, beletolva az AC-ban is hasznalt kulsos Yebis2 PP-t, eleg utos lehetne.
Ha osszehasonlitanank az igazi autos "telemetriat" a szimessel (pedal, valto, kormany hasznalatok, kanyar es vegsebessegek) az igazi valszeg eleg lightos lenne;P A szimben altalaban a "digitalis" pedalhasznalat a divat/elvaras/szokas, es meg aki szuperszimes, sokszor az is ketpedal/pillango megoldassal tolja.
Persze, akinek van lehetosege kiprobalnia ilyen autokat, foleg palyan, az azert nagysagrenddel tobb, mint csak ugy autozni es/vagy sose ulni valodi autoban😄
En majd akkor tudom meg, ha nyerek a Lotton😊
De ha nyernek, tuti vennek valami trackday autot, allando garazzsal valamelyik palyan, es bedobnam a kozosbe, hogy a forumon mindenki tolhassa kedvere. Persze, ehhez eloszor Lottozni kellene, ami fizet is rendesen😛
dehogyis. mekkora mázli kell ahhoz? csak vezettem. (közbe melózom...tiszta gáz mert MotoGp-t is nézek online 😄 )
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.08.30. 13:45:03
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg oda mar nem eleg a 2-3 darab statikus felhos hatterkep sem😄DD
Az rF2 megoldasa egyszeru, mindent tud es hasznalhato; a regi AC az rF2 "koppintas" volt durvan egyszerusitve, most CARS kompintas eleg gagyin megoldva😊; a CARS eleg jol megoldotta, tetszik-nem teszik alapon😄
Nekem reális és ültem autóban...most mi lesz?! 😄D
áá..hagyjuk, szerkesztettem, úgy sem ér semmit.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.08.30. 13:29:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem torlom, mert ez a velemenyed, csak nem sok ertelmet latom a dolognak😛
Én frankón szerettem az Kunos előző melóját, de itt az AC-ben valamit nagyon elszúrt. Akinek ez reális az nem ült még autóban...
iracing the 'real' race.
https://drive.google.com/uc?id=0B_1TyLWzn2hOdGZKTll0ckluOHM&export=download
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro