42876

banner
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mit höbörögsz, vegyél házat :DD (még egyet)
    tökre szeretném kipróbálni miről is van szó, de csak ülök itt kussban (illetve már nem)

• lac coo
    En ezt nem mondtam, hogy minden betateszter szarszemet ...
  • AssettoDriftER
    Halkan jegyzem meg, hogy Én is egy informatikai cégnél dolgozok szoftvertesztelőként és minket is valszeg sokan szidnak, ha van vmi hiba.
    Sajnos vagy sem, mi is jelzünk minden szir-szart a fejlesztésnek és az észrevételeinket is átadjuk nekik.
    De csak azokat a hibákat orvosolják, vagy javítják, amire van kapacitásuk.
    Szval nem mindig a bétateszter a szarszemét :D
  • lac coo
    Nem flem, az sls gt kab egy es ugyanaz a kettoben, talan meg pc jobb is kicsivel. :))
    Tudom, hogy vannak jobb vasak is ,de higy versenyre keszult kocsi normalis gumival jelenleg nincs ,az tuti :) Forza 4 ben jobb vezetni a GT t 360- on, mint ezeket, azt is tapasztalatbol mondom.
    Amugy nem, nem vezettem gt t, nem csinaltam jatekot, es nem vsi altam gumifi z ikat sem :)))
  • arty
    pariban, persze :D
    (elfogadom, hogy van olyan autó, ami hasonlóan viselkedik a kettőben, de a keserű szájíz miatt még nem kell a flém :P )

és a szim jelző lehet* h nem igaz a gt kocsikra, de van mellette más, ami meg jól viselkedik.

*vezettél már gétékocsit?! he?!
  • lac coo
    Az a baj, AC kitermelt nagyon gyorsan egy olyan réteget, aki vezetni nem igen tud vagy inkább nem is akar, magukat kökemény szimulátorosnak hívja, ha valahol ki van kapcsolva a Tc már a közelébe sem megy stb...
    nos ők sokan vannak, mindig mindenhol lehurrognak mindenkit, hogy semmivel semmi baj nincs !

Igazából nem értem miért vannak bétateszterek, bár gondolom ott is sok a balfék, ha valaki mégis szól, nem érdekli Kunosékat, szóval lehet ez így marad ....

Talán én vagyok itt lagnagyobb AC fun ,de jelenleg nyugodtan ki lehetne venni a címből, hogy szimulátor, mert ez nem az ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 11:04:10
  • lac coo
    Legalább valami warezt találnék :)))

De nagy a csend se twitter se forúm bejegyzés semmi.
    direkt megnéztem most PCarst , ugyan az a pálya ugyanaz az autó, hát sokra nem tartom a PC-t, de simán pariban vannak :DDDD
  • Tomsteel
    Ma egy hete indítottam el utoljára...
  • lac coo
    Semmi update a láthatáron ? :) játszanék ,de nemigen van kedvem ezt így bekapcsolni, azt hittem gyorsabban helyre rakják a gumit ....
  • Gry01
    Laptopszervizekben szokott maradni elfekvőben, egy pár telefont megér.
  • gviski
    sokkal nagyobb hírverést lehetett volna csinálni... félnek tőlünk :D
  • lac coo
    Off: laptop hazat azt lehet valahol venni, vagy mit lehet kezdeni vele ha eltort ??
  • Pitti
    Többször kérdeztem már de még mindig nem igazán értem az fps app alján lévő grafikont, mi a piros vonal mi a kék vonal? Egy fórumon azt írták a piros a GPU a kék meg a CPU terhelését jelenti, (de nem volt teljesen biztos a kommentelő). Nekem jellemzően a piros szokott EKG görbéket rajzolni és olyankor dadog is a kép rendesen, miközben 60+ fps értéket látok. Az a poén, hogy 2 gtx970 kártyával sli-ben, is megvan a jelenség.
    Ti mennyire tapasztaltok ilyeneket? Nem igazán tudom kapcsolatba hozni grafikai elemekkel, pl sok füst vagy por vagy sok autó, teljesen mindegy.
    Van mikor egyedül megyek és egy keresztbecsúszáskor jön elő, mikor épp elvesztem a kocsi hátulját. Ezt inkább CPU terhelésnek gondolnám, de 50% fölött nem is láttam nagyon, és a piros grafikon ugrál...
    Hol lehetne erről több infót találni?

Szerk: Mivel offline szinte soha nem megyek, ez mindig online futamokon van.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.20. 08:42:00
  • Tomo15
    Nem tudom mikor frissítette utoljára, de azt a pár dolcsit bőven megéri amit támogatásként kér érte. Bőven élvezhető a minősége, és elérhető az összes új útszakasz.
  • Adam Jonas
    Haverom még nyár elején mutatta. Nem volt eltitkolva, csak irtózatosan szarul volt hirdetve.
  • AssettoDriftER
    Nekem a cikkből (Duen) az jött le, hogy itt csak a fiatalokat keresik, szval szerény személyem a 27.-ik életéven túl, nem is bánom, hogy elsiklottam a hír felett.
    Úgy se indulhattam volna. :D
  • alma2
    Ezt a lakelouise palyat, csinalgatja meg a keszitoje, vagy hozza nem nyult honapok ota?
    Milyen allapotban van? Az osszes tervezett ut jarhato benne?

• tjoe
    07.17. cikk
  • Alexease
    Ennek igy erosen kerdeses az ertelme es a kimenete:) Persze nem is merem a magyar remenysegeket, a cikk is nyulfarknyi, de ha megemlitettek volna a ket Nobi, Tomi vagy Weber nevet is, talan komolyabbnak tunne;) Vagy ha hallottunk volna valamit valamelyik liga felol (GTRM, SRS, VSR, SimCo).

Ha mast nem is, legalabb a komolyabb szimezest talan reklamozzak, esetleg lesz plusz alapanyag a fun es bajnki szerverekhez:)
  • Jackal
    Nem bízták a véletlenre... :D (még a végén holmi jöttment odaillő is jelentkezett volna)
    Trashreality szagot érzek.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.19. 08:55:30
  • gviski
    hát eddig nagyon titkolták, már nem lehet regisztrálni rá :D
  • arty
    közmédia :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vajon a mészáros vagy a habony kölke nyeri?
  • Timbu
    Ez talán még nem volt: Autóversenyzős tehetségkutatót indít a közmédia
  • AssettoDriftER
    Üdv Mindenki!
    Először is, boccs ha kicsit off a téma, vagy hülye a kérdés...
    Érdeklődnék, hogy van-e olyan magyar YouTuber aki aktívan foglalkozik az AC-val?
  • atiwrc
    Azt hiszem azon kevés fizetős kocsik egyike, ami nem került ki sehova sem....
  • atiwrc
    És a BMW 320i STC-vel mi lesz? Azt nem fejezi be?

A Forza-s 2002 Audi S4 Competition néven futó kocsi, is át van már rakva AC-ba. Nem tudom pontosan mi a különbség a A4 meg S4 illetve a B4-5-6 jelölések között, de nagyon hasonlít rá de másabb azért.
    http://acmodhub.com/wp-content/uploads/2015/09/preview20-1024x576.jpg
    Viszont, ha jól néztem a Grid Autosportba a ténylegesen ugyanolyan model volt elkészítve.
    https://www.youtube.com/watch?v=kFNhWJ0u6xA

• lac coo
    A nissant frissiti? ami nekem van az meg sem nyikkan már :))
  • b-type
    váá ez jó:

Patrik Marek neve egyáltalán nem ismeretlen az Assetto Corsa játékosok körében. Neki köszönhetjük a nagyszerűen sikerült Nissan Primera BTCC modot, ami mind a mai napig rendkívül népszerű a játékosok körében.
    Úgy tűnik Patrick folytatja a BTCC vonalat, ugyanis kiadott egy előzetes képet a készülő Audi A4 STW/BTCC gépről.
  • tonio2006
    Valaki nem tudna adni egy linket BMW i8hoz? Ha lehet valami titkos, ingyenest. :D
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: BMW 1M Coupe - Hungaroring​!

Folytatódik a szokásos Assetto Corsafunrace sorozatunk, ezúttal a legutóbbi népszerűségi felmérésünkön az igen előkelő 3. helyezést elérő BMW​ 1M Coupe-t fogjuk meghajtani a Ringen! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!

Örömmel látunk mindenkit, a részvétel nyílt, infók itt, gyertek!
    FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5547
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.17. 18:33:16
  • Pitti
    kipróbálom, köszi
  • GeriDoc
    JoyToKey
  • alma2
    Van egy par ilyen progi ettol fuggetlenul is, ahol mindenfele usb-re dugdosott eszkozre, ki tudsz osztani barmilyen billentyu kombinaciot.
  • Pitti
    fanatec-hez sajnos nincs ilyen profiler
  • alma2
    legegyszerubben a kormanyod programjaval. pl logitech eseten, logitech profile-er.
  • Pitti
    Kormány gombokra mivel lehet kirakni abs, tc, illetve egyéb funkciókat amit controller menüből nem lehet?
  • lac coo
    hát ez amolyan csodabogár autó :)
    Bár 10-es turboval ,versenytempot menni vele gondolom nem egyszerű :))
    De jól megcsinálták ,ötletes. Ami zavar, hogy nem látom forogni a kereket :)
  • macleody
    Ez csakis Laccoo barátunk zsenialitását tükrözi :) Mindenesetre fura egy jószág.
  • Tyuki80
    Meg sem csúszik.....szar...
  • lac coo
    Csudaautó ! :))