43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
What the #*$!: ‘DHL Vans Coming to Assetto Corsa’ 

-
Egyelore csak erosen csokkentett tartalmu es szolgaltatasu zart beta van, amit TechPreview-nek hivnak, mert csak az nKP tulajok kapjak meg;) -
Megegyszer a Lotus ECU-rol (pici ikonok:P).
A jobboldali APP menukbol elerheto, alul valamelyik, ECU csoport.
ABS (fektarcsa vagy -pad ikon): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-A
TC (kavicsot szoro kerek ikon:P): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-T
EDL - kis fogaskerekek (elektronikus diffi zar kapcsolo): nincs bill, sem ikon lehetoseg, valszeg nincs leprogramozva:) -
Amikor használ valami elektronikus kütyüt az autó, akkor az az ikon sárga színű lesz... nálam a fogaskerekek sosem villognak. Nem tudom mi lehet. Valami extra motor vezérlés? -
van már valami demo vagy alfa béta?:)
csak látom már vannak saját képek a topicban -
GPx8 #2139 Ja! Azt nem tudjuk.
-
endy papp #2138 Pontosan....ez lenne a kérdés,az hogy magát a menüt tünteted el ,hogy ne lásd nem a benne levő funkciót kapcsolod ki....."GPx8" válaszára írtam .... 
-
Az csak az app-ot, tehát az elektronika kijelzését kapcsolja ki. A kérdés inkább az, hogy mi a fene lehet az a két fogaskerék. -
GPx8 #2136 "Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom"
Jobb oldali lebegő menü "ECU" ikon a ki-be kapcsolása annak amit kérdeztél. -
endy papp #2135 Ja már rájöttem én is ,régebben meg elkerülte a figyelmem,itt is és a játékban,is,bocs hogy csak most írtam róla.
"Az ikonokat jobbra a "lebegő" menüben tudod ki-be kapcsolgatni."
Ezt eddig is tudtam,nem is erről írtam.
De ahogy látom arról te sem tudsz semmit amit kérdeztem mert akkor gondolom arról is azt írtad volna hogy "régebben beszéltünk róla".
No de mind mind nem lényeges dolgok még egyszer bocs hogy fel mertem hozni.
Csupán a játékról próbáltam eszmét cserélni,nem úgy mint sok hozzá szólásban a szervókról meg mindenféle dolgokról aminek semmi köze az AC topichoz.
De engem nem zavar hogy szó van róla,én is mondhatnám..... ez már lerágott csont annak aki autókkal foglakozott és foglalkozik,mint én is de mint mondtam én szívesen olvasok bármit ha a házigazdát nem zavarja.
-
A nem forgó kerék nem izgat, tényleg egyszerű grafikai bug ( lehet, hogy egy kilométertől indulna az animáció, konfigban nem lehet tört számot megadni neki, kilométer óra meg szintén nem mér törtet, szóval ha megyünk 0,5-tel az óra 1-et mutat, a kerék meg még nem forog mert nem érte el az 1-et... ),
De a beragadó rugó azért már több mint grafikai bug ....
De akár ezzel együtt is jöhet, majd javítják :))
Én az ECU ikonjára gondolok, azt látod, az autó számítógépének az ikonja, abs-t és TC-t mutat, de nem emlékszem pontosan nem szoktam bekapcsolni ... -
GPx8 #2133 Ezt már rég megbeszétük. Széria autó és van benne ABS! Ctrl-A a kikapcsolása. Az ikonokat jobbra a "lebegő" menüben tudod ki-be kapcsolgatni. -
endy papp #2132 Ami a gumi és az üzemanyag szimulációt illeti szerintem csak egy katt vagyis a csúszkát feljebb tolod és már működnek is a kész játékban.
Most is ott vannak a menüben,de inaktívak,ahogy a törés modell is.
Az hogy vizuálisan vannak benne bug-ok ,nem forgó kerekek,beragadó felfüggesztés ,lehet funkcióját tekintve rendesen működnek ,csupán rossznak látjuk.
Gondolom az ilyen és hasonlók a készben nem lesznek.
Mellesleg a minap vettem csak észre ,mivel addig nem is mentem annyi kört hogy feltűnjön vagyis elkerülte a figyelmem,hogy a pro szinten is alapból be van kapcsolva az ABS,ha nem kapcsolod ki mikor elindulsz a pályán a kocsival akkor dolgozik az ABS.(a menüben hiába nincs bejelölve)
Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom.
Esetleg ha valaki tudja mit is akar jelenteni,akkor ne tartsa magában,most valahogy piszkálja a fantáziám mire is való. -
Miert ,rf-hez regen az elso modolt auto egy ups furgon volt :)) -
GPx8 #2130 Ja. :) Ezen megy a viccelődés a facebookon is.
Szerintem nem Porsche lesz és nem is Merci. -
A DHL-es licensz az mi lesz ? :))) Sprinter ? -
GPx8 #2128 Azért csak kopik majd a gumi, meg fogy az üzemanyag... -
THX! Nem sok ertelmet latom, de valakinek jo buli. -
Hat de lehet a fizikai reszet tudja kulon kezelni, vagy ezen meg nincsenek benne az uj fejlesztesek....Gumikopas sincs azt azert kizartnak tartom ,hogy anelkul lenne a teljes....De mindegy felolem igazan kiadhatna igy ahogy van ! :)) -
Jaj, az maganmento milliomosoknak ! :)))) -
bark #2124 http://www.origo.hu/auto/20130215-az-orszag-leggyorsabb-mentoje-subaru-impreza-wrx-sti.html -
Szerintem ez a tuti vegleges, csak tartalomkban, funkciokban es menukben ki van herelve. Regit minek teszteltetni, oprimalizalni aztan kiadni buildnek?:)
Ami fizkaban (es egyebben) vannak hianyossagok, az valszeg (egyelore) ilyen, majd kesobb buildenkent befejezi.;P -
A Subarurol jutott eszembe. Valamelyik nap lattam az Erzsebet-hidon egy Subaru Impreza WRX-et (meg az elozo rendes sedant), rendes kek, arany felnik, spoiler, beomlo, bazinagy hatso szarny – ahogy illik –, es a tetejen egy „rendorsegi” fenyhid volt, eppen villogott es sitetett valahova:) WTF?!:) Nem lattam mi volt az oldalara-elejere irva (ha volt egyaltalan), nem tudom melyik szerve lehet. A zsir milliomos ilyennel meg nem probalkozna, ahhoz eleg promitivnek kell mar lenni.
-
K semmi nijcs benne, grafikat, mukodest tesztelik.Vagy csak valami regi verzio...Vagy a fene tudja, lehet ilyen bugos lesz egyelore a teljes is :) -
GPx8 #2120 Techdemoban a "kiherélt" fizikának? Azért a fő vásárlók innen itélik meg a várva várt terméket... -
Minek ? -
GPx8 #2118 Annak mi értelme lenne??? -
Ezek megvannak nekem is:) Plusz a komoly cuccok is de az istentelen pénz..
De igen a sufni tuningban ez a probléma ha valamit eltekersz kell hozzá a másik:)
Vagy kötsz kompromisszumot mint a haverom 1-es Golf nagy TT 1.8T húzva 250+:) de full alap minden más:D na az érdekes autó volt, 750 kilós kasznival:D STI Imprezzás benzin kúton oda jött hogy ez mi a faszom:D -
nemrég voltam egy autófaragó arcnál, remélem sosem halnak ki, akinél szintén egy dízel volt a célpont, 250LE+ , és nyomatékról fogalmam sincs.
befaragta egy régi lakatolt kasztniba a TD-t, típusközeli alkatrészekkel elérte az írt teljesítményt, hát elégett a kuplung, lett kuplung de meg is kellet volna állni, nosza fékek-komplett hídak átszerelnek de a hozott féknyereggel 15-s felni lett a minimum, és hopp megborult a fékegyensúly, előz a hátulja így hát egy kommplett AbS befarag.
Szal mondta nekem, figyu elektromos szervó: innen kikapod-oda beteszed, arra figyelj hogy nagyot szív, legyen nagyobb genereátor, a töltést mérjed hogy ne essen érték alá, mert meg megborul az injektor...ha ezt meg azt kiszeded, azt meg átforgatod, akkor ide befér csak kicsit lóg ki..
Na erre mondtam akkoriban: hol az az olajos szervó..? egy óra és bent volt. :)
hihetetlen jó arcok vannak, komoly tudással az elérhetetlen tökéletességet célzó töretlen akarással...azóta értem vannak akik versenyszerelőnek születtek, vannak akik meg versenyzőnek.
.., én csak élményautózom, és sokszor eszembe jut LFSNorbi az egyik szerveren, amikor kérdeztem tőle hogy milyen setuppal megy...és azt mondta hogy alap, ezt idehúzta, abból meg leengedett, többit hagyta alapon.
...mittomén hogy volt valójában, lényegesebb hogy volt benne filozófia
Na mindegy...még az off-hoz sem kapcsolódik szorosan, de szal kósza gondolat volt az elektromos szervó, egyik húzott autóm '92-s alapokra épül, a másik '71-s. :)
-
Azert van meg baja, ha rangatod a kormanyt ,fekezgetsz ,kicsit megcsuszikves visszahohod tud cifra dolgokat csinalni a felfuggesztes.:) Bar az a resze ketskegteken, hogy valami kiherelt, alfa cucc.... -
endy papp #2114 Azért ez a vidi sok mindent elárul,főleg annak aki nem próbálta. 

Elsősorban ,hogy nem csak a vidin ilyen a kocsi mozgása hanem ha "én" vezetem akkor is már mint a játékban.
Ennyire nem sikerült még 2 kerékre állítanom ,nagyon nem is próbáltam,de a többi részét már megtapasztaltam.
Nagyon érezni ha lemegy az ember a pályáról minden buckát egyebet.
Ami a lényeg hogy ekkor még nem azt jelenti hogy pörgés forgás következik,na persze előfordul ,de értelmesen vissza lehet jönni a pályára,ha ügyes az ember.
Tudom nem lehet és nem érdemes össze hasonlítani,de az iRacingnél meríthetnének ebből,hogy is kell viselkedni a pályán kívül egy kocsinak,nem úgy mintha valami jégtáblára futottam volna rá
Holott csak a fűre mentem,ja mert ott még nem találták ki csak valami hasonlót odarajzoltak.
Persze tudom én hogy az okosok erre azt mondják ....ember a pályán közlekedj.....ja ha így lenne akkor nem sok dolguk lenne a box-ban dolgozóknak,még a valóságban sem.
Vissza térve a vidire nagyon élethűen,meggyőzően mozog a kocsi,és ami a lényeg ugyan ezt érezni mikor vezeti az ember.
Még vissza kanyarodva az össze hasonlításra,komolyabb kanyarlevágásokat természetesen nem tolerál,de azért némi piciért még nem veszi el a körödet......
Hú már nagyon várom hogy kijöjjön a végleges ,remélem nem okoznak csalódást a készítők.
-

-
Bannerban ,lemaradt egy "s" a tarhely linkjerol....:)
Nem zavar ,csak ugy szolok :) -
Kunos erre azt mondta, nyomni kell a gázpedált... ! :) -
endy papp #2110 Bocs az előbbi hsz.-ból kimaradt.
Azt észre vettétek hogy az ablaktörlő lapát átkerült a jobb oldalra így már nem zavarja a kilátást,nekem speciel jól jött,........ja lehet ettől mentem jobb kört mint eddig XD.
-
endy papp #2109 1 moncsinál nekem is jobb vsync-el kipróbáltam,de mivel 3-ról megy ,azt már nem szereti,így a legtöbb játéknál ki van kapcsolva.
Ami a köridőt illeti ,eddig hiába is próbáltam érdemben javítani,igaz nem olyan sokat mentem,most meg sikerült.
Én ennek tudom be,de az is lehet hogy tévedek,kitudja....
Tudom hogy már volt hasonló vidi ,de új szint kapott a verda,no meg azért mókás na...
Most akkor forg vagy nem a kerék ,mikor gurul a kocsi???
-
Igen azon nem sok minden jön át:) volt egy Fábiám(nem röhögni) 1.9PD 105Le 160-ra volt hergelve:D szegény bírta de ott nyomtál egy telit minden fele akart menni csak egyenesen nem:D Ott volt FFB.. kezedet eltörte:D -
Nincsen lodolva az autó, vagy annyira jól, hogy nem lehet észrevenni ? :) -
Nekem a Vsync-el csak jobb lett mint volt, az FFb valóban jobb, de nem javultam időben semmit, néha véletlenül becsúszik a 24-es idő, 25 meg simán megy. A megcsúszásoknál meg már előző verzióban is tudtam, hogy én kúrtam el, ha megforogtam, de azt lehetett érezni is kapásból, hogy itt vége. -
endy papp #2105 Tegnap kicsit "lehúztam" ezt az új javítást de NEM volt igazam. 
Nem hagyott nyugodni a dolog így nem rég letöröltem az egész előzőt(előtte csak rátelepítettem,hülyeség volt részemről)és újra raktam már a legújabbat(még szerencse hogy a lic map-ot kimentettem
)
Igaz az fps az nem lett több, kevesebb se(most is 55-60 között van),a vsync most is csak akasztja mint javítana de nem is ez a lényeg, ezen rész jó úgy ahogy,sőt... ugyan azon beállításokkal,úgy vettem észre szebb lett az összkép.
No de a lényeg most jön,mint ha nem is azt a kocsit vezetném......,persze kicsit túlzás de ha az időmet nézem ,simán a 2. körben majdhogy 25 alá mentem(tele hibával) a tegnapinál lazán 1 mp-el jobb köröket futottam ,és ami a lényeg sokkal stabilabban tudtam inkább 25-ös időket mint a tegnapi 26-osokat.
Hogy nem javultam fel ennyit az tuti.
Persze meg tudom magyarázni,én mit is vetem észre,és mire is fogom a javulásom.
A FFB "rengeteget" javult,valami ilyesmit kerestem már korábban is.Ha még ez javul a kész játékban......

Érzem mikor a kocsit fékezem vissza jelez,a kanyarokban szabály szerűen érezni mikor tolja az elejét ,mennyire csúszik,így lehet korrigálni.
Arról nem is beszélve mikor túlmegy a hátulja és kezd keresztbe csúszni ,meg tudom fogni ,ott ahol előtte tuti korlát vagy fűnyírás.
Pontosabb a kormány jobban reagál ,bátrabban be lehet himbálni a kanyarok előtt és így megfoghatóbb,jobban érzem hogy én uralom a kocsit.
Ha ez így megy és kidobnak még egy ilyen javítást lehet még 1 mp
Úgy hogy valójában sokat javult.
Igaz eddig nem próbáltam ,így lehet hogy eddig is így volt de ha lejjebb engedtem a gumi nyomást lassult a kocsi,csupán érdekesség kép jegyeztem meg,mert bizony a NK-nál sokszor inkább laposabb gumival volt jobb,de majd a véglegesnél más lesz ez is gondolom.
Minden kontroler beállítás ugyan úgy áll mint előtte , a 600 körüli kormány elfordulás elég ,több már nekem nem kényelmes.
Úgy hogy összességében fülig ért a szám már az első körökben ,mert gondolom a kész játék csak jobb lehet,no meg nem ilyen "fapados" kocsik lesznek csak.