42876
-
#1877 Igen, nekunk is egyszerubb lenne a dolog, nincs ossze-vissza kulcs keres, aktivalas, levelezes stb. Plusz inditasnal azonnal lejon a patch, nem kell vele foglalkozni, hogy most mikor jon vagy jott ki, hogy es melyiket kell feltenni.
Es esetleg ott van a Steam Workshop is a modolashoz. Ha az is mukodne AC-vel, ismet jobb lenne a helyzet. Eleve rendszerezve, listazva lennenek a dolgok, csak valasztani kell es magatol tolti, nincs kavaras, verziok, belenyulkalas, nem egyezes. Es ha a keszito frissiti, javitja, bovito, az is jon azonnal magatol. -
#1876 Hát meg nekünk is kényelmesebb, gördülékenyebb lenne ! :) -
#1875 Ott lehet szavazni, hogy a program felkeruljon a Steam-es terjesztesbe. Felmerik, mennyi iegeny van ra. Mivel a Steam-nek koltsege es felelosege is van ha programot szolgaltat, igy nehany darabos eladassal valszeg nem szeretnenek foglalkozni.
Regisztralj a Steam-re (ha meg nem lennel) es szavazz! ;P
Sokkal egyszerubb, gyorsabb, megbizhatobb kenyelmes lenne Kunoseknak, ha a Steam-en keresztul forgalmazhatnak es kesobb folyamatosan update-elhetnek az AC-t. -
attila46 #1874 Valaki legyen szives ...mi ez a Green Light a steamen??Mi köze a játékhoz...még nem néztem...Köszi -
#1873 Izles dolga. Mindketto nagyon jo, ebben meg megbizom meg most is szaz szazalekban....:) Erezni rajta mar most is ,hogy nem semmi cucc van, lesz alatta,ha egyszer osszerakja. Plussz ismerem az embert, fanatikus... :)) -
GPx8 #1872 Nagyot az AC sem villantott a fizikával...
Jelenleg (szigorúan az én véleményem szerint!!!) az Lfs veri. -
#1871 Off.: most pcars- rol van suo? Mert az sok minden lassitja, de a fizika tuti nem ! :))) -
Solt #1870 De ki sírt? Ja, már látom... Hirtelen nem vágtam mit akarsz ezzel... -
GPx8 #1869 Úgy, hogy ha már valaki az egy autós verziónál sír (egyszerű pályán), hogy nem fut jól, az ne várjon csodát a full programtól.
Egy VGA csere nem fogja megoldani a kérdést. -
Solt #1868 Most ez, hogy jön ide? :D -
GPx8 #1867 Ha jó fizikát akarunk, az számításigényes, nem fog elmenni 4-5 éves processzorokon. -
Solt #1866 No ez van nálam is... 100%-n teker a vga, és nyüszítenek a tekercsek... :D Majd nézek valami programot, amivel lehet korlátozni az FPS számot, oszt reflektálok, hogy jobb-e... :) -
endy papp #1865 Jó persze én sem azt mondom hogy a játékok tökéletesek sőt...
Pici off: a pCars-nál is vissza kellet vennem jó pár grafikai beállítást ,mert eléggé diavetítés volt,de még most sem az igazi,az AC-től messze van pedig ez még csak demo.
(természetesen 1 autóról van szó,eső nélkül,mert a minap esőben több kocsival el sem tudtam indulni ,jobban mondva a kép megállt XD))
Remélem optimalizálják jobban mire kész lesz.
Azért az amit írsz az durva lehetett
Szerencsére eddig ilyennel nem találkoztam. -
#1864 Azert a jatekokban is vannak problemak;)
Pl. ha egyaltalan nincs korlatozva az fps sehol es nincs vSync, akkor gondok lehetnek.
En nehany eve egy videokartyat buktam emiatt: az ablakban futo program nem hasznal vSync-et (pl. rF devkit vagy nKP editor) vagy a jatekok menuje. Igy ott neha 2-3000 (ezer) fps-sel tekert. Ami poen, de mikor kihallatszik az alkatreszek sipolasa, mar gyanus. Es a sipolas elobb utobb memoria leegeshez vezet:D -
endy papp #1863 Akkor szerintem leírtad a lényeget.
Én ennyire nem értek hozzá de valahol a leírtakban keresendő a megoldás ,nem a játékban. -
endy papp #1862 Nálad lehet... de nálam V-sync.-el használhatatlan,az AC
Pl.a pCars-nál sem használom,ott sem tesz hozzá,ahogy az iRacing-nél sem,és ahogy írtam a legtöbbnél ez van,csak a tapasztalaton tudom tolmácsolni.
Anélkül tökéletesen simán fut,az AC.
De mivel nem ugyan azon gépet használjuk(csak a játék egyforma)így lehetnek eltérések. -
#1861 A vSync csak akkor jo, ha sokkal tobb fps van mint a monitor frissitese (1.5–2x). Ha csak kicsivel tobb vagy kvesebb akkor szivacs.
De az is kell hozza, hogy jol legyen megirva a progi, es a vSync-kel „vissznyert” eroforrast „masra” hasznalja vagy tartalekolja.
Ha ugyanugy izombol szamol a hatterben es/vagy csak „nem teszi” ki a kepet, abbol lag/kockazas/rangatas lesz.
Pl. az rF2-ben kulon lehet allitani: software/GPU/CPU. -
Solt #1860 Máshol ilyet nem tapasztaltam, emiatt érzem úgy, hogy ez a játék hibája... :) Kikapcsoltam, de így közel sem olyan szép folyamatos a látvány, pedig 100fps-n ketyeg... vsync 60fps mellett sokkal folyamatosabb a kép, viszont ott meg késik minden input... :S -
#1859 Nagyon nem ertek hozza de szerintem az nem ajatek hibaja, kapcsold ki azt a vackot. :) -
Solt #1858 Pont, hogy a vsync miatt nem törik a kép! :) Én nem tudok nélküle játszani, mert nagyon zavar a töredezett kép...
@Laccoo: Jó lenne, ha ezt megoldanák, mert ez így nagyon zavaró... :S -
#1857 Vsync miatt gyakran elofordul elofordul inputlag. -
endy papp #1856 A legtöbb játéknál nem is használom,(nem tudom,de nem is kell)mivel szét esik a kép tőle
Ennél is kipróbáltam milyen vele de használhatatlan volt a képminőség,asszem össze is omlott tőle. -
Solt #1855 Lehet velem vannak bajok, de kikapcsolt vsync esetén pontosabban vezethető a járgány... Aki bekapcsolt vsync-l játszik, az legyen kedves tegyen már egy próbát... -
#1854 Gyengének tényleg gyenge, ha mindenhol 100-ra van állítva. Keményre állítva viszont nem próbáltam, itt nem éreztem azt, hogy akkor gyorsabb lennék, mint mondjuk iR-ben. viszont pár napja akartam menni ezután nKp-ben trenton, 9:55-10:00 helyett 10:2x-et tudtam csak menni, és csodálkoztam, hogy ilyen kormányáttétellel eddig hogyan tudtam eddig menni :D -
#1853 no we don't have an autoupdate system coded yet.. still hoping for Steam to cover these basics for us -
#1852 Leht, de rF2 -ben is elég határozottan ad vissza mindent még sem kell erőből tekerni a kormányt, pedig gondolom ott is számít a gumi.
De persze, tuti lesz még jobb .
Azt hogy milyen az autós nem tudom nekem kihagyták az autómból az ffb-t, tettek bele helyette szervót, hogy semmit ne érezzek :)) -
#1851 Tippem szerint, az nKP-ben elsosorban a felfuggesztesbol jonnek az FFB erok, azert hatarozottan kemeny (irta is, hogy nehany tiz soros volt az FFB kod:P).
Itt valszeg megprobalta a gumikat is jobban belevonni a szamitasba, ami elegge bonyolitja a dolgot. Foleg, ha meg nincs is kesz, es bizonyos dolgokat nem szamol, csak alap szinten.
Nekem speciel tetszik, olyan autos;P De valszeg a vegleges megjelenesekor jobb lesz, es utana meg folyamatosan majd javul. -
#1850 NKP-ban jobb az ffb ( szerintem), rF2-ben pláne.
Igazából már nem tudom mit állítgassak, ha erős akkor nem jó, ha meg gyenge lószart nem érezni, kb mintha egy rugó lenne a kormányban aztán annyi ...
Alex, ja ezért mondom, hogy talán valami keményebb felfüggesztéssel jobb lesz.
Régebben írtam én is, hogy NKP se volt egy egyszerű szülés , hetente másképp viselkedett az F1600-as :)
Amúgy ez valami új szokás manapság, hogy nem lehet rosszat mondani, mert még nincs kész ? :)))
Nem vagyok hülye, tudom én hogy még nincs kész :))) -
#1849 En erre meg mindig csak ezt tudom mondani: #1649
Plusz, hogy meg van mit faragni a programon. Ami termeszetes. Egyedul irja, nem olyan egyszeru a dolog;) Az nKP-nek is kellett egy kis ido, amig a visszjelzesek alapjan osszerazodott. -
#1848 Nem értem mi a bajod az ffb-vel. Ha csúszik szépen elenged, semmi erő nem kell a tekeréséhez. Az meg, hogy nehéz megfogni nem csoda, középmotoros autó. -
#1847 Kepek -
#1846 Akkor csak abban bízom a többi autóban jobb az ffb és nem ilyen szemétláda kis mocsok mint néha ez a Lotus :) -
#1845 Szerintem a menuket es egyeb kikapcsolt funkciokat leszamitva, ez a TP a veglegesbol van hegesztve;) Nem sok ertelme lenne nagyon regi verziot kiadni. Es egy-egy fizikai resz beepitese nem egy nap.
Foleg ugy, hogy azt irta, optimalizald rajta, es ezen a heten ujra megjelenik. Semmi ertelme nem lenne a TP-t kulon barkacsolni. -
#1844 Nekem leginkább olyan felemás, egyszer nagyon tetszik, egyszer meg kilépek a fenébe mert idegesít az autó :)))) -
#1843 Én még bízom benne, hogy ez a TP nem a jelenlegi állapot hanem valami régebbi.És/vagy csak az autó miatt ilyen amilyen a fizika, bár nem rossz, van alatta cuc az érezni ,de nkp azért jobb volt ... -
#1842 Szerintem kiadjak ahogy tudjak, aztan patchelgetik (tovabb fejlesztik:P) folyamatosan. Azert is fontos nekik a Steam, hogy ne legyen gond az update-ekkel. -
precise #1841 ahogy nézem, jó ha ez így évvégéig megjelenik. -
#1840 Nem:/ Valaszolt a programozo ficko, azt irta, hogy Python-bol csak debugolni lehet a konzolt, parancsot vegrehajtatni nem:/
Ezt nem o mondta (mielott felreertes lenne:P): de talan/vaszeg kesobb lesz normalis fov/cockpit allitas, vagy a menukbol vagy valahogy Python-bol. Nem hiszem hogy igy marad. Az szerintem Kunosnak is alap, hogy lehessen allitani a pilotanezeteket. -
#1839 Nem akar működni a kemera -foc cucc ? :) -
#1838 Hát valahogy csak sikerült neki . :)