| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nemrég voltam egy autófaragó arcnál, remélem sosem halnak ki, akinél szintén egy dízel volt a célpont, 250LE+ , és nyomatékról fogalmam sincs.
befaragta egy régi lakatolt kasztniba a TD-t, típusközeli alkatrészekkel elérte az írt teljesítményt, hát elégett a kuplung, lett kuplung de meg is kellet volna állni, nosza fékek-komplett hídak átszerelnek de a hozott féknyereggel 15-s felni lett a minimum, és hopp megborult a fékegyensúly, előz a hátulja így hát egy kommplett AbS befarag.
Szal mondta nekem, figyu elektromos szervó: innen kikapod-oda beteszed, arra figyelj hogy nagyot szív, legyen nagyobb genereátor, a töltést mérjed hogy ne essen érték alá, mert meg megborul az injektor...ha ezt meg azt kiszeded, azt meg átforgatod, akkor ide befér csak kicsit lóg ki..
Na erre mondtam akkoriban: hol az az olajos szervó..? egy óra és bent volt. :)
hihetetlen jó arcok vannak, komoly tudással az elérhetetlen tökéletességet célzó töretlen akarással...azóta értem vannak akik versenyszerelőnek születtek, vannak akik meg versenyzőnek.
.., én csak élményautózom, és sokszor eszembe jut LFSNorbi az egyik szerveren, amikor kérdeztem tőle hogy milyen setuppal megy...és azt mondta hogy alap, ezt idehúzta, abból meg leengedett, többit hagyta alapon.
...mittomén hogy volt valójában, lényegesebb hogy volt benne filozófia
Na mindegy...még az off-hoz sem kapcsolódik szorosan, de szal kósza gondolat volt az elektromos szervó, egyik húzott autóm '92-s alapokra épül, a másik '71-s. :)