42876
-
#1917 Én még megvárom, pont ma vettem másik gépet, most már talán nem csak lowon tudok játszani (i5-2300, hd7850) -
#1916 A twitter frissül ilyen lassan nálam, ( nem értek hozzá, sose nézegetem ...), mert én ilyen bejegyzést sehol nem látok ,továbbra is az van, hogy valamikor ma éjszaka ... -
#1915 Akkor mehetünk inni... -
#1914 "Huston we have a problem. A tester found a bug on controller configuration.. I don't think we're going be able to fix it tonight.sorry guys"
( Forumra írták be, én nem találok ilyen bejegyzést twitteren, egyelőre... ) -
#1913 Sok mindenre nem jó, de legalább van ilyen is, úgy látszik bármiből lehet app-ot gyártani ! :)))
Gears usage statistics app:
-
#1912 Én nem, szerintem csak grafikát, menüt ilyeneket optimizálja, javítgatja ...ez a TP arra van . -
#1911 Hát én nagyon. :D -
GPx8 #1910 Abban reménykedünk, hogy javul az FFB? -
#1909 ...hát rendben, elhiszem amit írsz, igazad lehet, de néha tényleg olyan a modell, mintha üvegből lenne. -
#1908 Jah...mint amikor megdöglesz nyáron a melegtől ,de csak holnap iszom meg az egyetlen sört a hűtőből ... :) -
#1907 Le kell feküdni korán, aztán mehet ébredés után -
#1906 Na ja, csak ha nagyon későn léesz nem tudom kipróbálni az ffb miatt :)))
Akkor meg morcos leszek és lerágom a körmöm ... -
#1905 Nem baj, megvarjuk:) -
#1904 Tp update, Kunos twitter:
..."dont know when it's going to be on precisely, but it's tonight." -
endy papp #1903 Hidd el én elhiszem ,gondolom nem kevés kört mentél és abból szűrted le azt amit.
De a replay-ből egy felvevő progival rögzítheted és akkor már dokumentálni is tudod...ha akarod.
Vannak érdekes dolgok egy-egy játéknál főleg ha még csak abban a készültségi állapotban van amiben az AC is,mint korábban írtam nálam a legelején voltak megmagyarázhatatlan jelenségek amit most sem tudok megmagyarázni mitől is volt,el is ment rá az összes felhasználható NK aktiválásom...... -
Solt #1902 Nekem sem tűnt fel, csak az, hogy amikor kikapcsoltam, akkor fél másodperccel jobb időt mentem. Az a baj, hogy ez így nem dokumentálható... párszor elvégeztem így a tesztet, és mindig az jött ki, hogy vsync nélkül jobb időket megyek, de ez lehet akár csak érzet is, bizonyítani nem tudom... még magamnak sem! :D -
Solt #1901 Hozzá van adva... magától megcsinálta. -
endy papp #1900 Nos erről a tükröződésről nem egy a véleményünk ,de ez nem számít....attól hogy te nem láttál, még létezik,sőt....,félig meddig ezzel is foglalkozom.
Ennél fogva...... szerintem meg reális, hogy majd úgy tükröződik ,mint a tükörben.
Persze ahhoz egy komolyabb fényezés kell nem suzuki és mezei astrára gondoltam,persze ezeké sem rossz de attól messze van amiről beszélek.
Azt én is belátom, azért vannak helyenként némi túlzások a játékokban is ezt elismerem,de ugye a külcsin sokat számít az eladásoknál,bár hogy is tiltakoznak ez ellen sokan ,hogy már pedig nekik csak a fizika,stb,stb,számít és elég egy 5-6 évvel ezelőtti grafika.
Nem tudom mit szólna a nép ha a netKar pro grafikáját tették volna bele a (AC-be) pici feljavítással ,na ott húzogathatná mindenki a csúszkákat... még a közelébe sem kerülne. -
#1899 Mondjuk ez jó ötlet, megnézem én is valami alacsonyabb felbontáson mit mutat, régen is úgy toltam :)))9 -
#1898 Ez a "faces/frame" mija'fene?
Ez a "borzasztószépentükröződő" cubemap felületet sosem értettem. Én még nem láttam olyan autót a valóságban amin feltűnt volna, hogy fényezésén a környezetet ilyen tükröződéssel látom... tényleg nagyon szép, de igazából szvsz nem reális. -
endy papp #1897 Érdekes amit írsz ezzel a vsync-el kapcsolatban,de ebben a formában nem igazán vizsgáltam....,1 moncsival is csak azért mert írtad a tiéd hogy műkszik gondoltam megnézem milyen az enyém fps mutatója 1 moncsival.
Alapból 3 moncsival használok minden játékot ami támogatja.(Pici off:a WRC3 még mindig nem támogatja)
Így mint korábban írtam is, a vsync nem használom mert akad tőle,és csak ront mint javít.
Azokat a késéseket én nem vettem észre de lehet csak rossz a szemem hozzá
De eddig mástól nem hallottam hasonló problémát.
Valamelyik nap itt volt egyik ismerősöm hogy tesztelje milyen is 3 moncsin de nem panaszkodott hogy valami is zavarná,a 10.körben 1.24-es időket futott úgy hogy most először használt 3 moncsin játékot,mert azért ezt is szokni kell.
Nálam pedig "csak" 50 fps van picit kevesebb graf beállítások mellet mint a tiéd.
Ami a faces/frame-ét illeti én sem igazán vágom mit is állít ,de majd csak lesz aki leírja nekünk mire is való?
Mivel 1-re állítottad a tiéd, azért volt 100 fps-d told fel max-ra 6-ra meglátod 70 körül lesz, igaz szebb,de 3-nál is elég szép, én ezt használom,afölött már sokat nem tesz hozzá. -
GPx8 #1896 "Is X:\AC_TechPreview\"acs.exe" trusted in Windows firewall.??
Reason i say is that the menu's in AC were really slow for me(5+ sec delay) between controller inputs.
Adding "acs.exe" fully sorted it for me." -
Solt #1895 A faces/frame azt hiszem 1-n van, de gőzöm sincs, hogy az mit állít.. :)
A grafikai részével nem lesz gond szerintem később... egy közepes konfigon is jó teljesítménnyel fog futni úgy, hogy mellette szép is marad.
Ami jobban aggaszt, az az input lag... ha vsync off, akkor 100fps, 100%-n teker a vga, de mégis darabos a kép, viszont ekkor kiválóan irányítható. Ha vsync on, akkor gyönyörű folyamatos a kép, viszont késik az irányítás... sőt, ha vsync off, és korlátozom az fps-t 60-ra AB-vel, akkor is úgy tűnik, hogy késik az irányítás... valami nem gömbölyű... -
endy papp #1894 5900x1080-ban már nem biztos hogy úgy állna XD.
Mellesleg a Faces per Frame mennyire van állítva,mert 3-nál már legalább 20fps esés tapasztalható,6-nál még 15 így ezzel is lehet sokat veszteni.
Nekem 3-on van de 6-on sem jobb, észrevehetően,természetesen 0-án azért eléggé sötét
A cubemap resolution médiumon is majd olyan mint high-on nem vehető észre a különbség ,csak épp 20 fps esés van high-on.
De ami a lényeg biztos sokat fognak ezeken javítani ,mert nem mindenkinek telik 100ezres,vagy drágább kártyára,mint a tiéd,így a gyengébbekkel se keljen nagy kompromisszumokat kötni.
Igaz az enyém is akkor 2 éve elég drágának számított.(6970)
Nekem is ez a procim van de elég az alap, húzás nélküli 3.4 GHz is
-
#1893 jöjjenek csak szép sorban az olasz járgányok -
precise #1892 kijött a skin template elise-hez. hsw-n vagy achun facebookon van. -
#1891 Jaja elég low konfig:D -
GPx8 #1890 "HD7970 + i72600K"
Érthető... -
#1889 Najó, de lassan a telefonnak is jobb a felbontása mint egy monitornak. Ezek meg iPad képek 2048/1536 felbontáshoz - oda meg kell a vas (legalább is min, egy 4. generációs cumó, mert az alatt diavetítés az egész RR3). -
#1888 Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de nekem valahol a P&G etalon a fizikát illetően. Lehet, hogy régi ISI motor, meg GTR2 alapok, de sokkal jobban tetszik, mint mondjuk a HistorX az rF-hez. Ha a P&G banda az AC-t kezdi erősíteni, akkor kezdhetünk vigyorogni. -
#1887 Eppen ehhez kapcsolodik:) Ezt a modot meg GTR2-re kezde fejleszteni a modder, de aztan abbahagyta amikor bejelentettek az AC, mert tudta hogy ez lesz a tokeletes platform neki:) Talan van kapcsolat?!:)))))
-
#1886 Amugy a modolasra kivancsi leszek. Mivel Aristotelis, es meg legalabb 2 ember az AC-nel, ISI engine-re modolt, ok csinaltak es teszteltek pl. a Power&Glory modot, valszeg van tapasztalatuk, hog ymit hogy kell osszerakni, hog yminnel baratsagosabb legyen.
De az sem lenne rossz, hogy megtamogatva a sajat programukat, valahogy ismeros/barat alapon mar keszulgetne ez+az hozza, hogy a vegleges megjelenese utan, ertelmes idoben erkezhessen valami kezzelfoghato osztonzesnek:P
Nem azt mondom, hogy egy full P&G (GTL) mod, de valami kis izelito;) -
Solt #1885 Nekem 1920x1080, 16xAF, a két élsimítás 4x, shadow, cubemap resolution high, motion blur off, és van fix 100 fps... :) ( HD7970 + [email protected] )
Most duzzad az e-péniszem... :DDDD -
#1884 Jah, értem !
Mondjuk manapság egy jó puccos telefonon is ilyen grafika van, nem olyan rég még pc-n is jó lett volna :)))
-
#1883 Ott a pont Alexease! 1280x1024 egy HD6870-el, szerintem nem meglepő az eredmény. -
#1882 Lehet hogy teljesen atlagos, mivel a felbontast nem irta, az lehet hogy csak 320×200px :) -
#1881 Ejha, milyen géped van neked ? :) -
#1880 Én is szerettem volna szavazni rá, de nem engedi csak ha előtte veszek valamit steamen. (hozzáteszem friss regisztrációról van szó)
Egyébként az AC-ról:
Nekem nkp után is kimondottan tetszik, az első 10-15 kör széles vigyorral telt. Az FFB tényleg nem 10/10, de majd az lesz. A graf bőven a nekem megfelelő felett van, lenyűgöző. (ezt is megéltük 2013-ban)A fizikán érződik, hogy nagyon részletes, mindent számol, és a kis Lotus hiteles adatok alapján készült. Az optimalizáció is jónak tűnik: nálam közép beállításokkal (4AF, 4AA, medium shadow, medium reflection) 130 FPS avg. és közben szép is. Mondjuk 20 autóval nem tudom mi lesz a helyzet.
Nagyjából ennyi jutott most eszembe...ja meg hogy mit nem adnék egy WTCC modért ehhez a progihoz. -
attila46 #1879 Köszönöm....szavazni fogok!! -
#1878 Szerintem talán a modolásnak a normális keretek között tartása miatt lenne nagyon jó megoldás a steam. Tényleg nagyon szuper lenne ha egy helyen szépen megtalálnánk minden modot a játékhoz és nem lenne olyan káosz mint mondjuk rF-nél.