43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hm, így érdekes. Medzsik. -
Elvileg éppen ez az amit nem értek mitől jobb, mert most ugyan nálam 600 fok a kormány koppig, mert annyi a driverben, de az autó é is 600 fok vagyis együtt forognak, szóval gyakorlatilag mondjuk 50 fokos tekerésnél ugyanannyit tér ki a kerék mint ha 900 -ra lenne minden állítva. Parasztosan behegesztettem egy ütközőt az autóba és most 600 foknál megáll minden :) ...
A kormány áttétel nem változik, fél fordulat ugyanannyi mindenhol mintha 900-900 fok lenne ... -
Kipróbálom.
-
Najó, de ahhoz, hogy koppra kiforduljon a kerék, csak 600fokot kell tekerned a kormányon? Szóval végeredményben az áttételt veszi kisebbre? Ezt csak érzed :D -
Ugyanannyi... játékban driverben, mindenhol 600... a monitoron mégis 900-at fordul. -
Billentyűvel sem indul, nem reagál semmire. -
Teljesen más érzés vezetni, tököm tudja miért .Illetve nyilván azért (is) mert gyorsabban tudok reagálni mindenre...Alapból nincs bajom a 900 fokkal, rF2- ben is úgy használom, NKP-ban is úgy mentem a fiattal, de itt ezzel az autóval valahogy nem jön be nekem, ennyi .. -
És ezzel mi változik, más a kormányáttétel? Minek? -
Persze értem én. :) Csak hát SRW-ben ütős nagyon. :P Nem csak egy homogén réteg az aszfalt, mint oly sok szimben... -
az csak textura kérdése , mit raknak rá alapnak .... -
Legegyszerübb ha 900-ra kalibrálod be, majd utána állítod be driverben és a játékban 600-ra. így együtt mozog majd ... -
A kormány beállításnál ahol látod hogy megy a csík, mikor nyomod a pedált, az alatt van egy range állítóka, na az 100%-on legyen. Nekem a frissítés nullára tette így nem volt szoftveres pedálutam. :D
-
...ééés neked együtt mozog a játékvezérlő a moniton lévő kormánnyal? Most nekem is 600 fok, de a francért sem tudom szinkronba hozni. A progi kormánya akár mit csinálok (mindenhol 600-ra van kalibrálva és állítva), de akkor is 900 körül forog. -
Én voltam, és ezzel a képpel meggyőztél elismerem. :) Viszont valahogy SRW-ben még az alap pálya is használtnak látszik. Nem csak egy másik gumiréteg a féktávokon, hanem több elfékezésből adódó nyom vagy hogy is mondjam, egyszerűen látszik hogy használt a pálya és hogy él. És erre jön még rá az elfékezés, bár az asszem ott nem nagy szám. :D Nézd meg és megérted mire gondolok. :) És ezt csak a rétegre mondom nem a pálya körüli objektumokra mert az más tészta.
Viszont ami brutál jó ha már tapadásról beszélünk az a gumifüst. AC-ben állati jó. :P A legjobb amit eddig láttam. -
Igen, próbáltam kalibrálni. Logitech DFP. Ha billentyűre rakom az irányítást azzal sem indul el. -
Picit tesztelgettem, 4 -esre állított brake gammával teljesen szuper lett !!!!! Szépen finoman adagolható, a végén meg úgy is mindegy ott már csak a satu fék marad :))) -
Próbáltad újra kalibrálni a játékban ? Milyen kormány ? -
Sziasztok! Feltelepítettem a 0.98-as verziót de nem reagál a kormányra sem a billentyűre. Már telepítettem újra is. Állok a pályán és nem tudok még gázt sem adni. Az előző verziót átmásoltam egy másik mappába, az ugyanúgy működik mint eddig, csak az új nem akarja az igazat. Usersből kitöröltem az Assetto-s fájlokat de ez sem oldja meg. A controls menüben kiírja a kormányom nevét de nem látja ha be akarom állítani a funkciókat. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás? -
Amúgy RaceDepartment háttérképe nem AC-ból való ? :))
-
GPx8 #2045 PC. Ennyi. -
Jah, asszem azaz ... -
Szerintem az az 1.3–1.4, azokat mar felraktam. De azert majd megtekintem oket, thx. -
Es most, hogy egesznap sikaltam es motort mostam (szetfagytam!), megyek motorzni;P Legalabb lesz igazi FFB-m, mert nincs benne kormanyszervo:) 
-

A guminyomás- hő app is frissült, két féle ikonos verzió van már belőle ( ha esetleg nem láttad volna még ...) -
THX!
Ezeket meg mindig idepakolom, legyen valami gyujtohelye. Meg mindig fapados, nem volt kedvem programozni, de ha lesz majd csinalok sajat file-managert, ahol lesz normalis preview es leiras is. Egyelore megteszi.
Assetto Corsa Files (TEMP) -
Ezert irtam, hogy lenyeges, a program erteke, a forgalmazas, a bevetel es az emberek penztarcaja miatt.
Igazabol nekem sem mindegy az ar, mert mostanaban teljesen csoro vagyok, az elozo 2 hetet nehany szaz apro forintbol oldottam meg:) Azt nem is mondom, hogy 6-7 honap fizetessel tartoznak, 3 honapja egy fillert sem kaptam es halmozodnak a szamlak:) De ez az en hulyesegem.
A lenyeg, hogy 1 ilyen program arabol en akkor, amikor jobban mennek a dolgok, legalabb 3 hetig kajalok (heti 1500-2000Ft).
De amikor egy program ararol beszelek, nem indulhatok ki magambol vagy Magyarorszagbol, mert akkor a fejlesztoknek ingyen kellene dolgoznijuk;)
-
Gyorsulást mérő APP... -
-
Valszeg egy arbvan, de meg barmi elofordulhat;)
Persze azt mondani sem merem, hogy voltam olyan hulye, hogy en 84$-t fizettem, az rF2-ert, mert a korlatlant vettem, es azota 1 masodpercet sem mentem online;) -
Nagyjából egy árban lesz, szerintem a kető, AC-t talán fanatikusabbak veszik ,többet is lehetne kérni ,de most nem az a a cél, hogy a 3000 NKP user vegye csak meg :))) -
Hát nekem ez a fajta grafika jobban tetszik mintrF2 .... -
Valaki előbb írta, hogy jó lene ha guminyomos lenne apálya. szépen megmaradnak a nyomok, nem tűnnek el egy idő után (vagy csak nem vártam eleget, de elég sokáig ott volt ...) , csak mikor kilép az ember pitbe, vagy replaybe lenullázza ! Versenyen szép csíkos lesz a végére ... :)
És ami tetszik még benne, hogy nem jár térdig a shaderekben az autó ....
-
Az ár nagyon is számít, és függetlenül attól, hogy az ember szívesen látná mindkettőt a monitorán lehet egy időre meg kell elégednie egyel. Legalább is én ebben a cipőben járok. Nem azt mondom, hogy nem tudnám megvenni mindkettőt, csak sajnos sokkal fontosabb dolgokra kell a pénzt szánnom (család, gyerek, félkész családi ház, stb.)így már az egyik megvétele is luxus számba megy. -
Ja es az ar:P Megint sokat mozog a szam (a kezem) de nem mondok semmit:DD
Mivel kis letszamu ceg, 3-4 evig csilatak a progit, liszenszek is vannak benne, nincs igazi befekteto es kiado, igy talan aranyaban dragabb lesz mint amire sokan szamitananak.
En 39.90EUR-ra esetleg 49.90-re tippelek;)
Talan a dragabbhoz lesz valami 5 Euro kornyeki kedvezmeny is, vagy elrondeles vagy nKP birtok utjan.
Persze tul dragan nem adhatjak (igy a 49.90 is mar necces), mert most a nagyobb peldanyszam eladasa lenne a cel. -
Azt meg kell hagyni, hogy fasza grafikája van :D -
Nem azt mondom, hogy az ar lenyegtelen, de a kategoriaja celkozonsege ugy is megveszi mindkettot (rF2, AC).
Amugy a szep is relativ. Az AC az rF2-hoz kepest joval egyszerubb, de tisztessegesen osszerakott, viszonylag modern, kisipari termek;) A szep osszetettsegebol egyelore kiamrad az AC-bol a latvanyosabb kornyezet, a sok animacio es kornyezeti hang, a teljesen dinamikus es valtozatos napszak es idojaras, es az aszfalt.
Az AC-t azert veszi meg elsosorban egy megszalott, mert nKP-Kunos, megbizhatoan tisztesseges fizika-gumi „probalkozassal”, es belekerultek a 6-8 evvel ezelott alapnak szamiott dolgok: napszak, animacio, AI, modolas.
Sajnos a szimek kozott nincs igazi alternativa, nincs olyan ami teljes lenne minden funkcioban. Talan a CARS lenne az elso, de azt itt hagyjuk:) -
Az áráról lehet tudni valamit? Kíváncsi leszek melyik lesz jobb vétel, az AC vagy az rF 2. Az AC grafikailag szebb, viszont szolgáltatásban az rF2 egyelőre többet nyújt. Ezért lenne érdekes az ár is mint tényező! -
Ja a set maradt ki. :D -
set ffMult 7 (enter) .
szóközökre figyelj ! -
Jatek kozben konzol (HOME): set ffMult 10.