| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2105 Tegnap kicsit "lehúztam" ezt az új javítást de NEM volt igazam. 
Nem hagyott nyugodni a dolog így nem rég letöröltem az egész előzőt(előtte csak rátelepítettem,hülyeség volt részemről)és újra raktam már a legújabbat(még szerencse hogy a lic map-ot kimentettem
)
Igaz az fps az nem lett több, kevesebb se(most is 55-60 között van),a vsync most is csak akasztja mint javítana de nem is ez a lényeg, ezen rész jó úgy ahogy,sőt... ugyan azon beállításokkal,úgy vettem észre szebb lett az összkép.
No de a lényeg most jön,mint ha nem is azt a kocsit vezetném......,persze kicsit túlzás de ha az időmet nézem ,simán a 2. körben majdhogy 25 alá mentem(tele hibával) a tegnapinál lazán 1 mp-el jobb köröket futottam ,és ami a lényeg sokkal stabilabban tudtam inkább 25-ös időket mint a tegnapi 26-osokat.
Hogy nem javultam fel ennyit az tuti.
Persze meg tudom magyarázni,én mit is vetem észre,és mire is fogom a javulásom.
A FFB "rengeteget" javult,valami ilyesmit kerestem már korábban is.Ha még ez javul a kész játékban......

Érzem mikor a kocsit fékezem vissza jelez,a kanyarokban szabály szerűen érezni mikor tolja az elejét ,mennyire csúszik,így lehet korrigálni.
Arról nem is beszélve mikor túlmegy a hátulja és kezd keresztbe csúszni ,meg tudom fogni ,ott ahol előtte tuti korlát vagy fűnyírás.
Pontosabb a kormány jobban reagál ,bátrabban be lehet himbálni a kanyarok előtt és így megfoghatóbb,jobban érzem hogy én uralom a kocsit.
Ha ez így megy és kidobnak még egy ilyen javítást lehet még 1 mp
Úgy hogy valójában sokat javult.
Igaz eddig nem próbáltam ,így lehet hogy eddig is így volt de ha lejjebb engedtem a gumi nyomást lassult a kocsi,csupán érdekesség kép jegyeztem meg,mert bizony a NK-nál sokszor inkább laposabb gumival volt jobb,de majd a véglegesnél más lesz ez is gondolom.
Minden kontroler beállítás ugyan úgy áll mint előtte , a 600 körüli kormány elfordulás elég ,több már nekem nem kényelmes.
Úgy hogy összességében fülig ért a szám már az első körökben ,mert gondolom a kész játék csak jobb lehet,no meg nem ilyen "fapados" kocsik lesznek csak.