• endy papp
    Azért ez a vidi sok mindent elárul,főleg annak aki nem próbálta.
    Elsősorban ,hogy nem csak a vidin ilyen a kocsi mozgása hanem ha "én" vezetem akkor is már mint a játékban.
    Ennyire nem sikerült még 2 kerékre állítanom ,nagyon nem is próbáltam,de a többi részét már megtapasztaltam.
    Nagyon érezni ha lemegy az ember a pályáról minden buckát egyebet.
    Ami a lényeg hogy ekkor még nem azt jelenti hogy pörgés forgás következik,na persze előfordul ,de értelmesen vissza lehet jönni a pályára,ha ügyes az ember.
    Tudom nem lehet és nem érdemes össze hasonlítani,de az iRacingnél meríthetnének ebből,hogy is kell viselkedni a pályán kívül egy kocsinak,nem úgy mintha valami jégtáblára futottam volna rá
    Holott csak a fűre mentem,ja mert ott még nem találták ki csak valami hasonlót odarajzoltak.
    Persze tudom én hogy az okosok erre azt mondják ....ember a pályán közlekedj.....ja ha így lenne akkor nem sok dolguk lenne a box-ban dolgozóknak,még a valóságban sem.
    Vissza térve a vidire nagyon élethűen,meggyőzően mozog a kocsi,és ami a lényeg ugyan ezt érezni mikor vezeti az ember.
    Még vissza kanyarodva az össze hasonlításra,komolyabb kanyarlevágásokat természetesen nem tolerál,de azért némi piciért még nem veszi el a körödet......
    Hú már nagyon várom hogy kijöjjön a végleges ,remélem nem okoznak csalódást a készítők.