| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2114 Azért ez a vidi sok mindent elárul,főleg annak aki nem próbálta. 

Elsősorban ,hogy nem csak a vidin ilyen a kocsi mozgása hanem ha "én" vezetem akkor is már mint a játékban.
Ennyire nem sikerült még 2 kerékre állítanom ,nagyon nem is próbáltam,de a többi részét már megtapasztaltam.
Nagyon érezni ha lemegy az ember a pályáról minden buckát egyebet.
Ami a lényeg hogy ekkor még nem azt jelenti hogy pörgés forgás következik,na persze előfordul ,de értelmesen vissza lehet jönni a pályára,ha ügyes az ember.
Tudom nem lehet és nem érdemes össze hasonlítani,de az iRacingnél meríthetnének ebből,hogy is kell viselkedni a pályán kívül egy kocsinak,nem úgy mintha valami jégtáblára futottam volna rá
Holott csak a fűre mentem,ja mert ott még nem találták ki csak valami hasonlót odarajzoltak.
Persze tudom én hogy az okosok erre azt mondják ....ember a pályán közlekedj.....ja ha így lenne akkor nem sok dolguk lenne a box-ban dolgozóknak,még a valóságban sem.
Vissza térve a vidire nagyon élethűen,meggyőzően mozog a kocsi,és ami a lényeg ugyan ezt érezni mikor vezeti az ember.
Még vissza kanyarodva az össze hasonlításra,komolyabb kanyarlevágásokat természetesen nem tolerál,de azért némi piciért még nem veszi el a körödet......
Hú már nagyon várom hogy kijöjjön a végleges ,remélem nem okoznak csalódást a készítők.