42876
-
Solt #1957 Az szép!!!
De ez nem,
"Ne legyetek már ennyire magyarok!"
-
#1956 Nálam hibátlan, olyannyira, hogy a patch óta javultam fél másodpercet.
-
#1955 Mióta felraktam frissítést, azóta nem működik a pedálom (G25). Menübe még jól mutatja, minden rendben, de a pályán semmi se működik. Valakinél hasonló szitu? -
-
#1953 De legalább a skin készítés felhasználó barát, az tettszik, mint az igazi: van egy alapszíne a kasztinak, és arra lehet pakolni a metricákat, alfával kimaszkolni és kész ....
És úgy mivel az alap szín szépen csempézve van, egy gyönyörű carbon mintához sem kell 8000 pixeles textura :) -
#1952 Biztos lehet, alap dolog .
Én azt remélem, hogy ezek a fura dolgok a fizikában (beragadó felfüggesztés stb ...) is csak azért vannak, mert ott sem teljes a cucc ... -
#1951 A fov es a pilota allitas az nKP-ben is az auto setup-hoz volt rendelve, valszeg itt is ugy lesz. De mivel meg itt nincs setup (vagyis van de minimal) es valszeg az APPS sincs kesz hozza (vagy nem adjak oda), igy meg nem lehet allitani. De remelem majd lehet. -
Sok minden nincs ebben benne, igazából nem értem miért szedtek ki belőle mindent, épp hogy csak működik valahogy .... -
#1949 Csinaltam magamnak ilyen menuket is:) Irja es olvassa a konfig file-t, csak nem hasznalja a program:)))) Vagyis azon kivul, hogy lehet huzgalni a potikat, nem jo semmire:D
-
#1948 Csokkentettek a dampert. Egyszerubb lenne, ha betennek menube, es mindenki oda allitana, ahova szeretne. -
#1947 FFB tényleg jobb lett, és a műszerfalon most le tudom olvasni a számokat. -
#1946 Előzőt sem néztem, abban voltam ezek is csak mutatóban vannak ! :DDDDD -
#1945 Igen, ezek mukodnek:) Miert, az elozoben sem nezted?! Tedd fel a napszakot 128×-ra, eleg latvanyos;) De FOV-ot is egyszerub a programbol allitani. -
#1944 Ja a főoldalra nem mentem. :D Köszi. :) -
#1943 miért ezek működnek ? -
#1942 Csinaltam ehhez a verziohoz (0.98) is bovitett menuket, de mar csak az ertelmes allitasokat (FOV, mozgo felhok, dinamikus napszak, visszapillanto felbontas), a Race/Online es hasonlok feleslegesek, ugy sem mukodnek.
ACFiles/Themes -
#1941 Kiprobaltam a konfigot elozovel es a mostanival is, mukodik mindenhogy. -
#1940 AC honlapjáról, simán ahogy az előzőt ... -
#1939 És hogy töltöm le? :D -
#1938 Én nem töröltem, semmi baja ....Meg már fennt van, most ár marad :)
FFB és a kormányzás szerintem jobb lett ....
Más nagy változást én nem látok, igaz nem is volt bugos nálam, fps maradt ott ahol eddig. Fizikát nem piszkálták,korábbi hibák benne vannak ugyan úgy , de gondolom az most nem is fontos, nem azt nézegetik ....
-
#1937 Az egyik fejleszo azt irta, mindenkeppen erdemes torolni a c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\ konyvtart is, az uj konfig resz miatt.
DE a LIC konyvtart tartsatok meg!!! -
#1936 Allitolag a MyDocuments reszt nem batja az install, igy nem kell ujra aktivalni. De szerintem ajanlott:
- a c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\ mappa archivalasa (a liszensz miatt)
- a program (0.96) teljes atmasolasa
- uninstall
- es utana install -
gondolom egész mentést töröljem ahogy van ....? -
#1934 De van, Kunos nem alutt: http://www.assettocorsa.net/changelog-0-9-8/ -
#1933 Múködik !
Patch nincs még ? -
precise #1932 Ez nem demó hanem Tech Prev. Lesz demó is majd ingyen... -
#1931 Én is kipróbáltam ezt a vsync off dolgot, meg levettem a grafikát minimumra, hogy 100+ fps-em legyen. vsync-cel ugye fix 60 fps van, és a kiscsávónak fáziskésése a kormány forgatásával. Ha kikapcsolom a vsync-et, és van 166+ fps-em, akkor kb. velem egy időben forgatja, ahogy kéne. Viszont ha nincs vsync, de felpiszkálom a grafikát, hogy 100-110 között legyen, akkor mintha már lenne egy bolhafingnyi eltérés. 100 fps alatt meg (pl. 76)-nál meg már katasztrófa. Szóval itt nem is annyira a vsync-el van a problem, hanem magával 100 fps-nél kevesebb értékkel. Csak így visítanak a ventillátorok.
Továbbá a motion blur nagyon megfingatja a vga-t. Ha ez off, akkor akár 4x AA-val is anny fps-em van, mint 0 AA-val, viszont ha AA mellé egy mikronyi Blurt adok hozzá,akkor már leesik 30%-kal. Vagy ilyen esetben 0 AA kell. A másik meg a már említett tükrözödési beállítások.
Mi az a Fast approximate AA?
Most jobban tetszett a játék, mint mikor először próbáltam, bár ez a kombó felejtős. Nem valami forgékony ez az autó, és nagyon szűk visszafordítók vannak. -
#1930 Kőbe szeretném vésni Alex szavait, ennél érthetőbben ezt nem lehet megfogalmazni. Ne legyetek már ennyire magyarok! -
#1929 Attol a ponttol, hogy az uj nKP vasarlok is megkapjak, es meg reklamozzak is, egyertelmuen arukapcsolas:)
A lenyeg, hogy ez nem demo es nem kotelezo hasznalni. Raadasul ultra fapados, semmit sem tud. Aki emiatt megveszi az nKP-t, igazabol azzal egyelore sokkal jobban jar (jo fizika, sok auto, rengeteg moddolt palya, mukodo online stb):) -
#1928 Egyébként szerintem is árukapcsolás a dolog. Ez akkor lenne igazán gesztus azok felé akik korábban megvásárolták a nKP-t, ha tényleg kizárólag nekik szólna, nem pedig azoknak akik agyon akciózva most megveszik. A Kunos így az AC-által is tud még értékesíteni jó pár példány a nKP-ból, amennyit nagy valószínűséggel egyébként nem tudna. -
#1927 Ha ez igy mukodik, es ha valaki mas akar csinalni normalis AC weboldalt (vagy letolteseket), akkor a Cubby felhizlalhato, meghivasonkent 1-1GByte pluszt ad:)
Elvileg elged kivulrol linkelni, de igy a sajat file-menurendszere is teljesen jol hasznalhato, lehet vele sporolni;)
Az hog yott a reklamfejlec nem szamit, valamit valamiert. -
#1926 Működik! -
Solt #1925 Nálam jó... -
#1924 Kivancsisagbol osszehanytam egy weboldalt, hogy a Cubby mint 5GB-ig ingyenes tar- es megosztohely mennyire rugalmas s linkelheto kivulrol. Pontosabban most be van illesztve az oldalra. Egyszeru letolto resznek jo lenne, csak nem tudom masoknal (nem regisztralt felhasdznalok) hogyan mukodik. Nezzetek meg, koszi:P
Assetto Corsa Files (teszt) -
Solt #1923 Ez NEM demo, és nincs vásárláshoz kötve. -
#1922 Mar tobbszor le volt irva, hogy a kulcsszo: EZ NEM DEMO
Ez egy zart beta teszt, elerhetosegi lehetoseggel azoknak, egy gesztus azok szamara, akik megvettek korabban az nKP-t. Az hogy jelenleg is van lehetoseg nKP-t vasarolni, sot az hogy akcios, egy plusz lehetoseg.
Ha csak kiveteleseknek lett volna lehetoseguk zart betat tesztelni, mindenki sirna, hogy miert pont ok.
Ha csak a korabbi evekben vasarolt nKP tulajok jutottak volna hozza, akkor is siras lenne.
Szerintem ez normalis megoldas, bar a korabbi Techdemo (es magaban a DEMO szo) erosen felreertheto. Szerencsesebb lett volna, ha mar az elejen ClodedBeta – TechPreview-nak hivjak. -
fs9pilot #1921 Biztos le leszek szólva, meg pontozva, de én akkor is köcsögségnek tartom hogy egy demót, egy kötelező vásárláshoz (még akkor is ha nem nagy összeg) kell kötni. - Még ha teljes verzió lenne, akkor aláírom. De most tegyük fel hogy engem nem (és tényleg nem) érdekel az nkp , akkor miért adjak ki rá pénzt? :D Mikor talán soha nem fogok vele játszani? (Ott van Steam -en nekem az összes SimBin cucc, minden kiegészítővel, meg az rFactor stb.) Még ezekkel sincs nagyon időm játszani, nem akarok még 1 olyat megvenni ami alapból nem is érdekel. :) - Ahogy mondtam, még akkor sem ha nem tízezrekről van szó...
Amúgy , kitolták Március 10.-ig az akciót. 5 euró még mindig. :) -
#1920 Ez jó dolog lehet, ha lesz AC-n ilyen lehetőség ....Bár lehet zavarna, hogy nem látom a saját kezem, meg vakon kell tapogatni a váltót :)))
300 dolcsi ....
-
precise #1919 Same here with CSR Elite and CSP V2:
Connected to Wheel = Clutch is not detected
Connected via USB = Works perfectly -
#1918 Csak nem lesz kuplungom sponsored by fanatecen? bár nem reménykedek...