42876

banner
  • Ginger17
    Azért az jól látható, hogy van pár autó ami majd' mindegyik új szimulátorban benne van. Ilyen a Zonda, ez a McLaren, de ilyen a '67-es Clark féle Lotus is. Az iR, a Simbin cuccok, most az AC... nem tudom, ezeknek "occsóé'" van a licensz, vagy mi?
  • lac coo
    Én ráérek, jó lesz nekem DLC.-ben is.
    Mondjuk autó van most is "bőven" ( bár abból sosem elég...), pálya az ami valóban kevés kicsit .Talán lesznek igényes moddolt pályák majd, ha nem laserscann..na puff neki, jó az .:)

Autóból leginkább az erősebb, első hajtású utcai széria autókat hiányolom.De ez meg egyéni szocprobléma ! :DD

Gondolom minél több hivatalos autó kerül bele, a többi gyártó is egyre inkább kopogtat, hogy itt a miénk is, nem szeretnék kimaradni belőle , ha már a szomszéd gyártóé benne van .:)
  • Alexease
    Igazabol ami a CARS-ban van, valszeg minden lehetne az AC-ben is, mert talan azokat olcso, gyors, egyszeru liszenszelni;)
    Itt a foproblema inkabb a kapacitassal van.

A palyak nem tudom mennyire macerasak, mint liszensz, de azok a CARS-ban is kamu nevvel futnak.

De ha mukodne is, itt az AC-ben halmozottan hatranyban vannak, mert scannelni kellene oket a „minoseg” miatt, es csak 1 palyaszerkeszto emberuk van:D
  • lac coo
    Egy két ford még jöhetne, az is sláger mostanában .:)
  • lac coo
    Shift Benchmark APP...
  • Alexease
    Ez varhato volt, mostanaban mindenben benne van.
  • GPx8
    Ha pálya, akkor csak most fogják scannelni. Az nem két perc...
  • precise
    lehetne azért még pár pálya... én abban reménykedtem, hogy a dhl-es cumó pálya lesz. De azért így sem vagyok szomorú :)
  • bark
    A McLarenek mar nem lesznek benne az 1.0-ban.
  • lac coo
    Passz ....
  • lac coo
    Remélem azért nem fognak minden új, beeső licenszet megcsinálni az 1.0-ba, mert akkor ennek sose lesz vége :DDD
  • GPx8
    Ez volt a DHL-es levélben?
  • cstibikeee
  • lac coo

This agreement allows the Kunos development team to enrich Assetto Corsa’s virtual garage with two of the most desirable GT cars: The McLaren MP4-12c and the MP4-12c GT3.
  • lac coo
    Iszonyat profi lett az autó shaderezése, és egyszerű a moddolás, skinkészítés mint a bot. :) Gyakorlatilag minden féle festést, , tükröződést, fényességet, átlátszó matricát, minden meg lehet csinálni, és csak PS ben kell az alfával és az RGB csatornákkal játszani .

Profi munka!
  • Ginger17
    rFactor. Abban is van csúszka. Ismerek olyan UFO-t akinek semmi köze a setupokhoz, csak tologatja azt a három vonalat és ripityára veri a többieket. Igaz, tudok ellenpéldát is, aki mateamtikai függvényekkel vezeti le a setup változásait egy-egy körében... de ennek ellenére még én is (pedig ez nagy szó!) gyorsabb vagyok nála.
  • Ginger17
  • endy papp
    Köszönöm a válaszokat.
    Akkor lehet többek között ezért nem jöttek-jönnek be nekem a Simbin játékok,vagy csak szimplán nem tudom olyanra beállítani,(no meg nincs is kedvem ilyenekkel sokat tökölni)a kormit mint az iRacing-ben,ja bocs ott nem is kell semmit állítani ,legalább is én nem piszkálgatom ,jó nekem úgy ahogy van,max amelyik kocsi nem úgy fekszik nem megyek vele.
    Vissza térve az AC-re,nálam marad a 600 majd a véglegesnél kiderül mire lesz elég,no meg alapból a nyitott karosszériásakat szeretem így majd azokra leszek igazán kíváncsi,remélem nem csak ilyen dülöngélős dobozok lesznek többségben....
  • NIBI
    De a csúszka nem neked van. :P Az a vérpistikéknek. :D Neked ott a normál setup mint bármely más szimben. :) De ilyen csúszka megtalálható más nem Simbin progikban is csak nem emlékszem melyikben.
    De mondom most kiragadtál egy olyat ami nem is neked szól ,hagyd azt békén nem neked való na. :D
  • bardocz
    Hát ezaz. Ahol motor, meg fék, meg nemtudom milyen csúszkákat kell állítani, hogy jó legyen, az élből szar szerintem :DD A többi felsorolt játékban egyszer beállítom, hogy hány fokos a kormány, és tádá, utána max ffb erősségét kell állítani, semmi mást. Amúgy én is állítgattam, amikor játszottam vele, és tényleg az alapnál jobb lett, de összehasonlítva a többivel...
  • NIBI
    Simbinekben is (GTR2, GTL). :P Épp erről beszélek. Csukott szemmel is megfognám a csúszásokat. :P
    DE nem mindegy milyen FFB beállítással, mert mondom az alap nem ér semmit, már mindenki egy mittomén ki által beállítottat használ. :) Valamit tudott a srác, mert kva jóra belőtte. :P
  • NIBI
    Nekem ilyesmi gondom sosem volt. Sőt az FFB kimondottan jó szerintem. Már ha nem az alapot használod mert az tényleg ratyi. :D
    Csak az út/FFB részletessége kevesebb mint az iRben! iRben tényleg minden apróságot érezni az útról de mivel Simbinben szinte sík a pálya ezért nehéz olyan részletességeket átadni az FFB-nek is. :P
  • bardocz
    Na meg LFS, lehet tükörsima minden pálya, de a csúszásokat nagyon jól lehet benne érezni.
  • bardocz
    Mert simbinben egy kalap fos az ffb. Amíg csak azokkal játszottam, nem volt gondom vele, vígan csúszkáltam is benne, 900fokkal is, de iR meg nKp után katasztrófa, olyan, mintha folyamatosan késne.
  • NIBI
    Nekem az 500 jött be, azt még átérem (szinte), és érzésre is ösztönösen tudom mennyit kell ellenkormányoznom. De Simbinekben ha 900-ra raktam akkor megcsúszásoknál csak tekertem de gőzöm nem volt mennyit kell. :D Aztán úgy el is dobáltam mindig, hiába volt nagyobb a steering lock, nem segített. Ott valahogy nem volt szinkroban a 900 és a max steering lock, vagy nem volt elég nagy nem tudom miért...
    De AC-ben semmivel sem másabb mint 500 fokon, sőt még tetszik is 900-on és tök természetes érzést ad. :) Lehet AC-ben áttérek a 900-ra ki tudja még... :P
  • TeeBeee
    Akor majd kipróbálom én is. Az első pár napban nekem sem volt ilyen. Biztos nem VGA kevés neki, mert avg 130-ról nem kéne leesnie. Én még tápra is gondoltam: kicsit haldoklik, már a cd-t le is kellett húznom, hogy kapjon áramot a többi cucc.
  • precise
    Így én is jártam. Raktam is új win-t nem segített. Leszedtem a gép oldalát így jobb a hűtése elmult a gond. De nekem csak pár kör után jött elő ez az ugrálás.
  • lac coo
    Olyankor leesik az fps néhány pillanatra .
  • TeeBeee
    Apropó, van itt olyan akinek alul középen az FPS meg AVG stb kiírás be-be villog pirosan? (az egész szöveg fehér és néha bepiroslik) Amikor nekem bepiroslik olyan mintha beszaggatna, pedig FPS esés nincs. Kevés a procim hozzá? (régi c2d e7200@3,16Ghz)
  • TeeBeee
    26 Psi elől és 27 Psi hátul a default. Csak felcseszted az agyad, ugyanis tök statikus a pálya.
  • Ginger17
    Segítsetek légyszíves! Mennyi az alap guminyomás a progiban? Már úgy eltekergettem, hogy azt sem tudom hol a fejem. Kellett nekem tekergetni. Az elején (2. körben) mentem egy 24.9-et, aztán akármit állítgatok a gumin csak roszabb lesz így másfél óra után... változik a pálya, vagy csak én csesztem fel az agyam.
  • Alexease
    Egy masik csapat probalkozik ilyesmivel, elgalabbis kep mar van rola. De valszeg csak terv.

• endy papp
    Eddig mennyi fokon toltad?
    Én is próbáltan H+kuplung de nem tudom megszokni a pedálokat ,no meg lusta is vagyok hozzá,mellesleg a H váltó nekem egy kacat ,de ez is mint minden más, ízlés dolga.
    Maradok a kényelmes kormány váltásnál,max majd ehhez kuplungozok,úgy szebben vált,de már nekem elég a két pedál is ...... annyira megszoktam,nehéz lenne vissza szokni.
  • lac coo
    Ez engem nagyon nem érint, írjanak be a 2-3000. helyre aztán meg is volnánk ! :DDD
  • NIBI
    Na csináltam egy próbát 900 fokon, H váltóval, 3 pedállal. :)
    ÁLLATIIII: :P
    Teljesen más a véleményem már most csak a 900 fokos FFB-t illetően. De amúgy az egész vezetést élveztem hatalmas élmény, hogy kell kuplungolni meg heel and toe-zni. :P És az itt megy is frankón, tényleg mint ha élőben vezetnék annyira frankó miden. Bár élőben nekem sem férnek el kényelmesen a lábaim de most nem ez a lényeg. :D
    A lényeg: 900 fokon fantasztikus az FFB!!! Igazából nem is kell többet kormányozni, mondjuk ezt tudtam, csak eddig nem használtam ennyin, (mert más progiban ha próbáltam csak hátrányban voltam vele). Így már igenis segít a megcsúszásokkor az FFB és nagyon jól érezni hogy mennyit és mikor kell kormányozni. Egész jókat lehet így már driftelni csak még kicsit szokni kell a fizikát, kormányzást. Sajna a visszakormányzást még nem tudom időben csinálni, de majd belejövök. :)
    Kezd NAGYON tetszeni az AC. :P Pedig még mindig lehetne részletesebb az FFB, de már a legnagyobb gondom a 900 fokkal megszűnt és most már pozitívra értékelem az FFB-t. :)
  • endy papp
    De rossz lehet ennek az Alo gyereknek ,ilyen kocsival kimenni az utcára......
    Kicsit sem bámulják meg ,ha egyáltalán kiengedik vele a közutakra,max 3-4 testőr kíséretében...
    Mellesleg a külső tükrök így elsőre nem tetszenek azzal a hosszú szárral,de valahogy meg tudnám szokni.
    Nem lenne rossz viszontlátni az AC-ban
  • bardocz
    Azt írják, hogy majd azt is látni benne ki mivel vezette a kocsit, meg csekkol minden fájlt, szóval ez nagyon jó lesz.
  • precise
    Ez p*csa még mikor otthon voltam dolgoztam egy 4 tengelyes MAN TGA billencsel, 1000NM :)
  • lac coo
    OFF.:

LaFerrari Fast Facts

Price: $1 million-plus
    Engine: 6.2-litre V12 and 120kW electric motor
    Transmission: Seven-speed twin clutch
    Power: 715kW and 900Nm
    0 to 100km/h: Less than 3 seconds
    0 to 300km/h: 15 seconds
    Top speed: More than 350km/h
    Production number: 499

• bardocz
    Ez marha jó, olyasmi lehetne, mint iR-ben a world ranking, bár itt biztos könnyebb csalni, de valami képet ad majd.