42876
-
#2078 Ezt probaltad?:))))
-
#2077 Azt mondjátok meg nekem, hogy lehet kisebb felbontásra rakni úgy, hogy teljes képernyőn fusson ,
Mert most vagy látszik alul a tálca, vagy teljes ablak de csak méretarányosan középen van a kép körben fekete kerettel ...Próbáltam alt+entert, de semmi, nem jó ... -
#2076 Nekem is van egy Point Of View, semmire nem használom ,de jópofa FPS játékokban, tényleg . -
precise #2075 Nekem volt FFB-s fülhalgatóm, volt benne egy kis motor. Háborús játékokban nagyon komoly volt, elszállt felettem egy helikopter és éreztem hogy ott van mert ugye a fől azért elég érzékeny a rázásra. Szimekben a rázókő volt mókás.
A hülye nyszink aztán egyszer elrágta a kábelét. -
#2074 Hát nekem max macskakövön jutott eszembe, hogy olyan mint otthon a kormányom .:) -
#2073 Én már nem tudom, nekem eleve magas volt ez az egész kormányszög állítgatás ! :DDD -
#2072 szervótlan autónál mindent érzel...tényleg olyan mint egy szoros FFB egy szimben, olyasmire gondolok mint sávávltások egy kamionvájus úton, sima uton valóban nem érzel semmit, de teszem azt Kecskemét-Soltvadkert húzós tempóban jóval odafigyelősebb szervó nélkül...elsőnek én sem akartam beletenni, de amióta bent van van összehasonlítási alapom az említett utvonalon (is), óriási a különbség. -
#2071 "Viszont akkor meg azt nem értem mire való az a csúszka, mert akkor ezek szerint most már semmit nem állít :DDDD"
Pontosan ez lett volna a következő kérdésem. A 0.9.6-nál volt értelme, de most nincs... "ottmaradt". -
#2070 én a Kakucs ringen használom mindkettőt. De mondjuk ettől függetlenül is olyan véleményem van hogy utcai használatban is nagyon megérezni sztem, húzósabb kanyarbemenetnél féken és elfordulásnál is nagyon munkás pláne rosszabb úton a szervótlan autó.
-
#2069 Hát azért nem sok köze van egy szervó nélküli autónak az FFB effektekhez :))Nekem is volt, igaz kis autóban.
FFB gondolom én nem arra való, hogy ugyanazt érezzük mint az igazi autóban, hanem , hogy mivel a fenekünk alatt nincs semmi, valami infót mégis át lehessen adni ....illetve gondolom a kezdetekben ez nem másért indult, mint hogy Pistike örüljön mert ráz a kormánya ha kavicson megy :) -
#2068 Utcai közlekedésre szervo max addig kell, amíg parkolsz, amúgy semmi értelme. Kisautónkban nincsen, és ezerszer jobb kormányozni, mint a szervós kocsikat, amiket eddig vezettem. Ha tényleg gyorsan hajtanék, esetleg pályán mennék, ahol nagy tempóval kanyarodhatok lehet megváltozna a véleményem. -
#2067 Mondjuk lehet, hogy igazad van, mert én eleve kikapcsoltam a kormányt meg a kezeket, a régebbiben ez működött, most igazából nem tudom :)))
Akkor viszont így átíródik a kormányszöget, így érthető miért annyira más ...
Viszont akkor meg azt nem értem mire való az a csúszka, mert akkor ezek szerint most már semmit nem állít :DDDD -
#2066 szervo nélküli autóval rögtön megkapod az FFB-t.. :)
A hátsó kerekes autómban eleve nincs is (és nem is lesz), az FWD-ben utólag lett beleszerelve, gyorsan hajtva ég és föld.
Valami olyan hülyének tűnő véleményt akarok megfogalmazni hogy szervós autóban a kormányra ható erők hasonlóan sokfélék mint a játékban...szervója válogatja..
sz@r szervóval teljesen hülye érzéseket közvetít az autó... :) -
#2065 Nem lehet átcseszni. Úgy látszik, hogy a #1740-re ezt a megoldást találták az update-ben. Most úgy működik mint az nKP-ben, vagy a FVA-ben... Mondjuk legalább így következetes. 600 foknál nem zavaró, de aki 180-nal tolja, annak pöröghet a kormány a monitoron mint a franc. -
#2064 Hm, így érdekes. Medzsik. -
#2063 Elvileg éppen ez az amit nem értek mitől jobb, mert most ugyan nálam 600 fok a kormány koppig, mert annyi a driverben, de az autó é is 600 fok vagyis együtt forognak, szóval gyakorlatilag mondjuk 50 fokos tekerésnél ugyanannyit tér ki a kerék mint ha 900 -ra lenne minden állítva. Parasztosan behegesztettem egy ütközőt az autóba és most 600 foknál megáll minden :) ...
A kormány áttétel nem változik, fél fordulat ugyanannyi mindenhol mintha 900-900 fok lenne ... -
#2062 Kipróbálom. -
#2061 Najó, de ahhoz, hogy koppra kiforduljon a kerék, csak 600fokot kell tekerned a kormányon? Szóval végeredményben az áttételt veszi kisebbre? Ezt csak érzed :D -
#2060 Ugyanannyi... játékban driverben, mindenhol 600... a monitoron mégis 900-at fordul. -
#2059 Billentyűvel sem indul, nem reagál semmire. -
#2058 Teljesen más érzés vezetni, tököm tudja miért .Illetve nyilván azért (is) mert gyorsabban tudok reagálni mindenre...Alapból nincs bajom a 900 fokkal, rF2- ben is úgy használom, NKP-ban is úgy mentem a fiattal, de itt ezzel az autóval valahogy nem jön be nekem, ennyi .. -
#2057 És ezzel mi változik, más a kormányáttétel? Minek? -
#2056 Persze értem én. :) Csak hát SRW-ben ütős nagyon. :P Nem csak egy homogén réteg az aszfalt, mint oly sok szimben... -
#2055 az csak textura kérdése , mit raknak rá alapnak .... -
#2054 Legegyszerübb ha 900-ra kalibrálod be, majd utána állítod be driverben és a játékban 600-ra. így együtt mozog majd ... -
#2053 A kormány beállításnál ahol látod hogy megy a csík, mikor nyomod a pedált, az alatt van egy range állítóka, na az 100%-on legyen. Nekem a frissítés nullára tette így nem volt szoftveres pedálutam. :D
-
#2052 ...ééés neked együtt mozog a játékvezérlő a moniton lévő kormánnyal? Most nekem is 600 fok, de a francért sem tudom szinkronba hozni. A progi kormánya akár mit csinálok (mindenhol 600-ra van kalibrálva és állítva), de akkor is 900 körül forog. -
#2051 Én voltam, és ezzel a képpel meggyőztél elismerem. :) Viszont valahogy SRW-ben még az alap pálya is használtnak látszik. Nem csak egy másik gumiréteg a féktávokon, hanem több elfékezésből adódó nyom vagy hogy is mondjam, egyszerűen látszik hogy használt a pálya és hogy él. És erre jön még rá az elfékezés, bár az asszem ott nem nagy szám. :D Nézd meg és megérted mire gondolok. :) És ezt csak a rétegre mondom nem a pálya körüli objektumokra mert az más tészta.
Viszont ami brutál jó ha már tapadásról beszélünk az a gumifüst. AC-ben állati jó. :P A legjobb amit eddig láttam. -
#2050 Igen, próbáltam kalibrálni. Logitech DFP. Ha billentyűre rakom az irányítást azzal sem indul el. -
#2049 Picit tesztelgettem, 4 -esre állított brake gammával teljesen szuper lett !!!!! Szépen finoman adagolható, a végén meg úgy is mindegy ott már csak a satu fék marad :))) -
#2048 Próbáltad újra kalibrálni a játékban ? Milyen kormány ? -
#2047 Sziasztok! Feltelepítettem a 0.98-as verziót de nem reagál a kormányra sem a billentyűre. Már telepítettem újra is. Állok a pályán és nem tudok még gázt sem adni. Az előző verziót átmásoltam egy másik mappába, az ugyanúgy működik mint eddig, csak az új nem akarja az igazat. Usersből kitöröltem az Assetto-s fájlokat de ez sem oldja meg. A controls menüben kiírja a kormányom nevét de nem látja ha be akarom állítani a funkciókat. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás? -
#2046 Amúgy RaceDepartment háttérképe nem AC-ból való ? :))
-
GPx8 #2045 PC. Ennyi. -
#2044 Jah, asszem azaz ... -
#2043 Szerintem az az 1.3–1.4, azokat mar felraktam. De azert majd megtekintem oket, thx. -
#2042 Es most, hogy egesznap sikaltam es motort mostam (szetfagytam!), megyek motorzni;P Legalabb lesz igazi FFB-m, mert nincs benne kormanyszervo:) -
A guminyomás- hő app is frissült, két féle ikonos verzió van már belőle ( ha esetleg nem láttad volna még ...) -
#2040 THX!
Ezeket meg mindig idepakolom, legyen valami gyujtohelye. Meg mindig fapados, nem volt kedvem programozni, de ha lesz majd csinalok sajat file-managert, ahol lesz normalis preview es leiras is. Egyelore megteszi.
Assetto Corsa Files (TEMP) -
#2039 Ezert irtam, hogy lenyeges, a program erteke, a forgalmazas, a bevetel es az emberek penztarcaja miatt.
Igazabol nekem sem mindegy az ar, mert mostanaban teljesen csoro vagyok, az elozo 2 hetet nehany szaz apro forintbol oldottam meg:) Azt nem is mondom, hogy 6-7 honap fizetessel tartoznak, 3 honapja egy fillert sem kaptam es halmozodnak a szamlak:) De ez az en hulyesegem.
A lenyeg, hogy 1 ilyen program arabol en akkor, amikor jobban mennek a dolgok, legalabb 3 hetig kajalok (heti 1500-2000Ft).
De amikor egy program ararol beszelek, nem indulhatok ki magambol vagy Magyarorszagbol, mert akkor a fejlesztoknek ingyen kellene dolgoznijuk;)