42876

banner
  • Alexease
    Mukodo online Hotlap cucc, offtrack figyelovel, online listaval:
    http://radiators-champ.com/RSRLiveTiming/RSRLiveTimeAC.html
  • lac coo
    Csak attol fugg ,hogy allnak penzel, ha kellene vegre egy kis bevetel is , akkor hamar kiadjak, aztan majd szepen javitgatjak, bovitgetik. Kis garazsfejlesztok altalaban igy szoktak....Es sokat gondolom mar nem szandekozik erdemben hozzatenni, idojaras vagy egyebek most nem lesznek, ugyhogy szerintem hamar ki fogja adni, nincsire varni, nincs semmi aminek el kellene meg keszulni....
  • endy papp
    Így lehet az május isDE NE legyen igazam.
  • lac coo
    Ha megjelenik marciusban.....Hivatalosan 2013 tavasz.
  • Fehercsoki
    Igen, de ha tényleg megjelenik még ebben a hónapban akkor hamarosan lesz mindenki számára elérhető demo is.
  • oneal1
    értem köszi!:)

tehát ha veszek 5 euroért egy netcar prot akkor nyomhatom a zárt bétát?:)
  • lac coo
    Vannak hibái, betateszt verzió, alig működik benne valami, de röviden : büntetni fog ! :)
  • oneal1
    oh köszi!:) basszus sajnálom pedig tolnám mint a lopott biciklit!:D

röviden tömören milyen?

vagy korai még véleményt alkotni?
  • lac coo
    Igen !!! Yess!

Pont erről jutott eszembe a Lotus kupa :)))

De amúgy meg Schumival is előfordult már ! :D
  • Gerdai
    Üdv! Van egy eladó Netkar pro kódom és egy Ferrari Virtual Academy kódom. A NKP-ért 1000 Ft-ot kérek. Az FVA-ért 1500 Ft-ot. Akit érdekel, írjon privát üzenetet!
  • Alexease
    Jol nyomatjak:)
    Kivulrol: http://www.youtube.com/watch?v=95GuEKM-XmQ
    Belulrol: http://www.youtube.com/watch?v=P3fRoEYUhfE
  • endy papp
    KÖSZI akkor még is csak szolgál valamire ,majd a végleges verziónál.
    Hogy aztán mennyi haszna lesz majd kiderül.
    De legalább nem a kormi alatti kapcsolókat kell egérrel megkeresni,mint a NK-nál.
    AZ előbb gurultam párat vele,hú de nagyon klafa még mindig
  • lac coo
    Amúgy pici moddolással, lehet rögtön egy saját szériánk ! :...

• Szabi #2145
    jól lehetne vele kanyarokban billegni :D
  • lac coo
    What the #*$!: ‘DHL Vans Coming to Assetto Corsa’
  • Alexease
    Egyelore csak erosen csokkentett tartalmu es szolgaltatasu zart beta van, amit TechPreview-nek hivnak, mert csak az nKP tulajok kapjak meg;)
  • Alexease
    Megegyszer a Lotus ECU-rol (pici ikonok:P).
    A jobboldali APP menukbol elerheto, alul valamelyik, ECU csoport.

ABS (fektarcsa vagy -pad ikon): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-A

TC (kavicsot szoro kerek ikon:P): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-T

EDL - kis fogaskerekek (elektronikus diffi zar kapcsolo): nincs bill, sem ikon lehetoseg, valszeg nincs leprogramozva:)
  • Ginger17
    Amikor használ valami elektronikus kütyüt az autó, akkor az az ikon sárga színű lesz... nálam a fogaskerekek sosem villognak. Nem tudom mi lehet. Valami extra motor vezérlés?
  • oneal1
    van már valami demo vagy alfa béta?:)

csak látom már vannak saját képek a topicban
  • GPx8
    Ja! Azt nem tudjuk.
  • endy papp
    Pontosan....ez lenne a kérdés,az hogy magát a menüt tünteted el ,hogy ne lásd nem a benne levő funkciót kapcsolod ki....."GPx8" válaszára írtam ....

• Ginger17
    Az csak az app-ot, tehát az elektronika kijelzését kapcsolja ki. A kérdés inkább az, hogy mi a fene lehet az a két fogaskerék.
  • GPx8
    "Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom"

Jobb oldali lebegő menü "ECU" ikon a ki-be kapcsolása annak amit kérdeztél.
  • endy papp
    Ja már rájöttem én is ,régebben meg elkerülte a figyelmem,itt is és a játékban,is,bocs hogy csak most írtam róla.
    "Az ikonokat jobbra a "lebegő" menüben tudod ki-be kapcsolgatni."
    Ezt eddig is tudtam,nem is erről írtam.
    De ahogy látom arról te sem tudsz semmit amit kérdeztem mert akkor gondolom arról is azt írtad volna hogy "régebben beszéltünk róla".
    No de mind mind nem lényeges dolgok még egyszer bocs hogy fel mertem hozni.
    Csupán a játékról próbáltam eszmét cserélni,nem úgy mint sok hozzá szólásban a szervókról meg mindenféle dolgokról aminek semmi köze az AC topichoz.
    De engem nem zavar hogy szó van róla,én is mondhatnám..... ez már lerágott csont annak aki autókkal foglakozott és foglalkozik,mint én is de mint mondtam én szívesen olvasok bármit ha a házigazdát nem zavarja.
  • lac coo
    A nem forgó kerék nem izgat, tényleg egyszerű grafikai bug ( lehet, hogy egy kilométertől indulna az animáció, konfigban nem lehet tört számot megadni neki, kilométer óra meg szintén nem mér törtet, szóval ha megyünk 0,5-tel az óra 1-et mutat, a kerék meg még nem forog mert nem érte el az 1-et... ),
    De a beragadó rugó azért már több mint grafikai bug ....
    De akár ezzel együtt is jöhet, majd javítják :))

Én az ECU ikonjára gondolok, azt látod, az autó számítógépének az ikonja, abs-t és TC-t mutat, de nem emlékszem pontosan nem szoktam bekapcsolni ...
  • GPx8
    Ezt már rég megbeszétük. Széria autó és van benne ABS! Ctrl-A a kikapcsolása. Az ikonokat jobbra a "lebegő" menüben tudod ki-be kapcsolgatni.
  • endy papp
    Ami a gumi és az üzemanyag szimulációt illeti szerintem csak egy katt vagyis a csúszkát feljebb tolod és már működnek is a kész játékban.
    Most is ott vannak a menüben,de inaktívak,ahogy a törés modell is.
    Az hogy vizuálisan vannak benne bug-ok ,nem forgó kerekek,beragadó felfüggesztés ,lehet funkcióját tekintve rendesen működnek ,csupán rossznak látjuk.
    Gondolom az ilyen és hasonlók a készben nem lesznek.
    Mellesleg a minap vettem csak észre ,mivel addig nem is mentem annyi kört hogy feltűnjön vagyis elkerülte a figyelmem,hogy a pro szinten is alapból be van kapcsolva az ABS,ha nem kapcsolod ki mikor elindulsz a pályán a kocsival akkor dolgozik az ABS.(a menüben hiába nincs bejelölve)
    Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom.
    Esetleg ha valaki tudja mit is akar jelenteni,akkor ne tartsa magában,most valahogy piszkálja a fantáziám mire is való.
  • lac coo
    Miert ,rf-hez regen az elso modolt auto egy ups furgon volt :))
  • GPx8
    Ja. :) Ezen megy a viccelődés a facebookon is.
    Szerintem nem Porsche lesz és nem is Merci.
  • lac coo
    A DHL-es licensz az mi lesz ? :))) Sprinter ?
  • GPx8
    Azért csak kopik majd a gumi, meg fogy az üzemanyag...
  • Alexease
    THX! Nem sok ertelmet latom, de valakinek jo buli.
  • lac coo
    Hat de lehet a fizikai reszet tudja kulon kezelni, vagy ezen meg nincsenek benne az uj fejlesztesek....Gumikopas sincs azt azert kizartnak tartom ,hogy anelkul lenne a teljes....De mindegy felolem igazan kiadhatna igy ahogy van ! :))
  • lac coo
    Jaj, az maganmento milliomosoknak ! :))))
  • bark
    http://www.origo.hu/auto/20130215-az-orszag-leggyorsabb-mentoje-subaru-impreza-wrx-sti.html
  • Alexease
    Szerintem ez a tuti vegleges, csak tartalomkban, funkciokban es menukben ki van herelve. Regit minek teszteltetni, oprimalizalni aztan kiadni buildnek?:)
    Ami fizkaban (es egyebben) vannak hianyossagok, az valszeg (egyelore) ilyen, majd kesobb buildenkent befejezi.;P
  • Alexease
    A Subarurol jutott eszembe. Valamelyik nap lattam az Erzsebet-hidon egy Subaru Impreza WRX-et (meg az elozo rendes sedant), rendes kek, arany felnik, spoiler, beomlo, bazinagy hatso szarny – ahogy illik –, es a tetejen egy „rendorsegi” fenyhid volt, eppen villogott es sitetett valahova:) WTF?!:) Nem lattam mi volt az oldalara-elejere irva (ha volt egyaltalan), nem tudom melyik szerve lehet. A zsir milliomos ilyennel meg nem probalkozna, ahhoz eleg promitivnek kell mar lenni.
  • lac coo
    K semmi nijcs benne, grafikat, mukodest tesztelik.Vagy csak valami regi verzio...Vagy a fene tudja, lehet ilyen bugos lesz egyelore a teljes is :)
  • GPx8
    Techdemoban a "kiherélt" fizikának? Azért a fő vásárlók innen itélik meg a várva várt terméket...
  • lac coo
    Minek ?