19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1747 Autós játék viszont sosem lesz ezzel a motorral:) ( meg igazából nagyon más sem ). Én azzal is bőven elégedett lennék, hogy DIRT szintű törés/ütközés, borulás fizika legyen ezekben ezekben a szimekben, de még ettől is távol vagyunk... -
#1746 -
#1745 Várj, arrébb teszem azt a bilit... :D -
#1744 Talan az uj Xbox Intel procival fog menni, lesz Win8 Xbox tamogatas (max 1280x720-ban, boven jo), lesz hozza fullos Forza5 es persze hasznalja a majd a normal Logotech kormanyokat:) -
#1743 Ha a klubsport pedál load celles akkor érdekel, szólj ha esetleg elakarod adni. (csige vagyok)
fél off:
Sony cuccot soha többet nem veszek, pedig majdnem vettem egy fullos 3d-s sony tv-t, de szerencsére elolvastam előtte egy hírt, amiben arról írtak, hogy többek között a Sony is perelt egy szerencsétlen gyereket aki leszedett torrentről 5-6 mp3-at és vissza is osztotta. Na most idáig rendben van, de valami 600ezer dollárra és meg is nyerték a pert. Szóval a csákó élete elrontva, egy gyilkos egyszerűbben megússza, leül 10 évet és ha talpra esett még felállhat, de 600ezer dollárból az életben nem állsz fel.
Szóval a Sony nálam fekete listán van mint az LG. (utóbbi más miatt)
Egyébként a minap én is elgondolkoztam ezen a forza történeten, csak így hogy a kormánnyal szívás van egyelőre hanyagolom, talán az új box-hoz lesz rendes controller támogatás meg forza5. -
unrealnoise #1742 nah igen, nem elhanyagolható dolgok ezek, bár megjegyzem haver használtan most vett 20-ért xbox360-at (azon próbáltam ki), szóval az a konzol önmagában nem vészes, csak a plusz kormány cumó hozzá. filózom, hogy eladnám a DF GT meg a clubsport pedálom, de azért ezek lehet korai és elhamarkodott döntések lennének. :)
Bár Forza-val tényleg az lenne jó, hogy nem kell piszkálnom, letöltögetnem, hegesztenem, ott van. Pláne, hogy tényleg majd minden a konzol mellett szól. Már ha van pár olyan játék rá, ami komolyan érdekel. De egyébként is, ami itt PC fronton zajlik, GPU versenyben az optimalizálatlanság magasiskolájával karöltve az egyenesen nevetséges, sima pénzlehúzás, rossz vicc...
már ha az ember el tud tőle tekinteni, hogy nem kap csúcs fizikát, viszont kap egy csomó minden mást nagyon jól kidolgozva.
ui: mindenesetre én köv hónapban beruházok rá, gamepaddal elhülyülök, aztán a többit meglátjuk. a polyphony és a Sony az utóbbi időben több elég komoly hibát is elkövettek, valahogy abszolút elzárkóztam tőlük. Pedig kormány bajok ott nem lennének... :/ csak hát a GT a gagyi hangokkal, nem fix képkockaszámmal és a változó színvonalú pályákkal és autókkal... kössz, nem. -
#1741 A Forza nekem is tetszene, amiatt hasznalnek Xbox-ot, komolynak tunik, autozni tokeletes, folyamatosan piszkaljak, jonek az uj cuccok hozza.
De nekem is a konzol ara a gazos (1 jatekhoz), plusz a kormany problema, mert ha a G25 nem megy, akkor gaz, egy normalis kormany ismet plusz koltseg, gagyival meg kontrollerrel semmi ertelme.
Az Xbox beruhazas akor erne meg igazan, ha a CARS tuti lenne amire megjelenne, es a mostani PC-s "befizetes" ervenyes lenne Xbox-ra is, vagy valaszthatoan csak arra;))) -
unrealnoise #1740 nah kicsit OFF, de azért leírom, hogy kipróbáltam a Forza 4-et, gamepaddal, minden segítség nélkül, és hejj, nem volt rossz. legalábbis sokkal jobbnak érződik mint a SHIFT 1-2 (nem barkács változatai), a C.A.R.S.-ra jelenleg meg fényéveket ver.
a konzol ára eléggé lent van, lehet beszerzek egyet, szórakozni, veretni, játszani tökéletes. Már tudom régen megírtam, hogy unom a PC-s beruházásokat, konzolt egyszer megveszem aztán évekig csókolom.
C.A.R.S.-sal az a legnagyobb probléma, hogy már jó ideje csak mondogat(juk/ják), hogy majd, majd.... még korai ítélni. Nah mindegy, pedig jó lenne xboxra valami komoly "szimulátor" konkurencia! :)
már csak azt nem tudom, milyen kormányt vegyek xboxhoz, totál fapados microsoft nem kell, azok gyerekeknek valók, a fanatec meg drága kategória már (bár egyszer belefér, ha utána az ember nem áldoz már annyit amúgy sem a PC-jére.) -
#1739 Szia!
Nemtudom sikerült-e megoldanod g25 problémádat, de van 2 tippem mi lehet vele.
Először is szét kell szedned.
Ebben a videóban:
11 perc környékénél látod, hogy van egy fekete kupak az egyik motoron. Ez ellenőrzi a kormány elfordulását. Le kell szedned a kupakot, mert valószínűleg ez a mérő lazult meg, és emiatt nem tud kalibrálni, mert nem érzékeli, hogy mennyit is fordul a kormány. Csak meg kell húzni a csavarokat. Egyébként érdemes csavar rögzítőt használni, az meg tudja gátolni ezt a gondodt. Mert ha egyszer kilazul (valószínáleg mert elengedett a csavarrögzítő ragasztó), akkor sűrűn fogja csinálni ezt. (mondjuk kb évente, de ez használattol is függ...)
Bár ennek a hibának előzménye szokott lenni, hogy elkezd oldalra húzni a kormány.
Legalábbis nálam ez volt.
Ha nem ez a gond, akkor lehet tönkrement valamelyik motor :S
Ez már kicsit neccesebb.
Próbálj beszerezni egy másikat. Hardveraprón, vagy valahol próbálj keresni, nekem anno sikerült, itt sg-n venni egyet :)
Akkor pointer4-nek volt egy fölösleges motorja, esetleg kérdez rá a másik megvan-e még neki, vagy cockpit topikba is keresgélhetsz.
Vagy beviszed egy hangfalszervízbe, és megkérded, újra tudják-e tekercselni neked.
Egyébként ha már szétszeded, egy kis wd40-el adhatsz mindennek (motoroknak, és a mechanikának is), mert sokat halkít rajta :)
Ha ezek közül egyiksem akkor nincs több tippem. Remélem tudtam segíteni :) -
#1738 kipróbálom így:) a CARS-t újból
-
#1737 Igen, azok csak a kamu-szeru szamitasokhoz kellenek;) -
#1736 köszönöm!
akkor a spring meg damper azok, kamu erők? vagy ha játékban ilyen hatás, akkor a nulla százalék miatt fogom érezni?
Sok lama kérdés, de megköszönném. -
#1735 -
#1734 HAli
van egy g25-öm 35cm kormánnyal, de a lényeg, hogy a driveréven mi mennyi százalékon legyen? pls valaki leírná mi az optimális.
THX -
#1733 Úgy legyen ! -
#1732 Ezzel egyet értek, tényleg unalmas, de majd fél év múlva talán az új fizika feldobja... -
#1731 Csak nem azért, mert néha "történik valami"? -
#1730 Kikapcsoltam így még rosszabb, nem lehet vele körbe menni ! -
#1729 Nem, tényleg nem. Várj, segítek...
Options -> Gameplay:
Handling model: Pro
Anti-Lock Brakes: No
Traction Control: No
Stability Control: No
(Szeretem ezeket a visszamenőleges hsz-módosításokat egyébként... ) -
#1728 Persze messze nem várok LFS szintű fizikát ettől, de legalább nyomokban, néha valami, azonkívül, hogy ha kicsit későn fékezek és ívre fordítom, négy kerékkel kicsúszok .... :)Buildenként kb 10 percet játszok vele, egyszerűen dögunalom vezetni, nem tehetek róla, pedig minden esélyt megadok a játéknak ... -
#1727 OK, nem értjük egymást, hagyjuk ! :))) -
#1726 Esetleg kapcsold ki a segítségeket. -
#1725 Itt még bénaságból sem lehet cifrán vezetni, ez a nagy bajom vele .Nem bénaságból meg pláne nem...
Csak az első videó amit kidobott:
-
#1724 Ha te bénán vezetsz, folyton úszik alattad a verda, és ezt élvezed, ám lelked rajta. Viszont az nem random... -
#1723 Akkor az tényleg párszor volt :DDDDDD És ez nem így van rendjén :)))
Mondjuk itt legalább annyi van, hogy bár a fizika uncsi még, legalább az AI síkhülye, és rommá töri egymást minden körben :)))
-
#1722 LFS-eztem már párszor. Ott sem történik soha semmi, és ez így van rendjén. -
#1721 Csapass meg keményen, aztán még keményebben mondjuk egy LFS-t és megtudod. De akár rF2 Megane-t is javaslom ! :) -
#1720 Raadasul, a SimBin-es sisaknezet inkabb monitor-szuro volt, mint sisaknezet;)
Es ha itt, erre meg rajon (varhato, lesz) egy normalisabb mozgas, razkodas, koszolodas, eso, tukrozodes, becsillanas (elvileg lesz fenytores is a plexin, de azert egy draga sisaknal az felejtos:P), akkor eleg jo lehet.
Utana mar csak azt kell osszehozniuk, hogy egy izgalmasabb manovernel, telelehelje a sisakot a pilota, es kelljen neki nehany masodperc amig kitisztul:))))))
Nem tudom milyen egy jo sisak, de az enyem elvileg paramentesitett, szellozojarattal, beepeittet napellenzovel, de huvosebb idoben, esoben, lassabb temponal vagy ha megallok szart sem latok:)))) Ha tukrozodik, meg jobb;)
Es a "korrekt" felfestesek miatt, volt mar ra pelda (persze este, ritka forgalomban), hogy savelhuzasnal/megszunesnel, lazan mentem szembe a forgalommal egy ideig, amig ismet volt felfestes, es rajottem hol vagyok:) Ilyen helyen csak emlekezetbol lehet menni:)
Persze, elojelzo tabla nincs, az minek, ha meg van, akkor a fa mogott, ott jol erzi magat:D -
Timbu #1719 Elég sok buildet kihagytam, így a legutóbbi nekem tetszik.
Azt gondolom, hogy hiába javítanak ki valamit, mindig is fog menni a sírás, hogy de ez meg ez még nem jó. Pedig végre kijavították például a Shift 2-re jellemző "hajó fizikát". Van egy-két autó, aminek az irányítása is egész jó lett (pl. Caterham). Számomra az is nagy előny, hogy lesz egy csomó, jó minőségű gyári pálya, így nem kell a barkács pályákkal szenvedni.
És még egy dolog: sokkal jobban tetszik a bukósisak-nézet a GTR sorozaténál, ahol a sisak kitakarja a képernyő 2/3-át. -
#1718 Aha, random.
Az tényleg olyan reális, szimes dolog.... -
#1717 Random mód törjön ki a fara a vasnak mint az RF1ben:) -
#1716 Mi kéne történjen? -
#1715 jó meg szép ez a játék, ffb most jobb lett, kormányzás megint kicsit javult, bár még midig csak óriási kormányszöggel jó úgy ahogy... Csak egy baj van: a pocsék fizika miatt, unalmas, 10 perc alatt ráunok, soha semmi nem történik .... -
#1714 Mondjuk a játék alapjaiban ott fog elbukni konzolon a "vér"szimes komolyságát tekintve, hogy csak 30 fps lesz. Ez meg már önmagában kizáró ok a fix 60 fpses Forzával szemben. GT is 60 már amikor... -
#1713 Az meg, hogy a mostani fizika konzolokra van, szerintem furcsa, mivel ekkora különbség(még kérdéses hogy mekkora) nem nagyon szokott lenni PC-s és konzolos játék között, meg ezzel a fizikával (Forza/)GT5 ellen esélytelen a játék. -
#1712 Mármint akár PCre akár Konzolra a nem szimeseknek jó lesz. Őket nem izgatja hogy milyen az FFB és a fizika, mert úgy sem kormánnyal játszanak vele. Hidd el hogy konzolon is megvan a szimes réteg ők a Forzáznak vagy GTzenk és mellette nagyon sokan játszanak PCn is garázsszimeket. -
#1711 Jobb lenne minél előbb azért, a fizikától eltekintve egyértelműen a pCars a győztes, ha azt is megcsinálnák, akkor minden tekintetben elsők lehetnének. Ha tényleg hosszú távra terveznek, és kell nekik egy rendes szim engine, akkor meg fogják csinálni. Egyébként még fél év és lesz AC, ha addigra bekerül az új fizika, akkor majd össze lehet hasonlítani, én szurkolok a pCars-nak, mert nagyon tetszik a játék(fizikán kívül persze), csak az nem tetszik, hogy jelenleg nem akarják a modokat támogatni.(ha tényleg lesz sok autó meg pálya -egyébként eddig elég jól állnak vele-, akkor végül is elég lehet az, hogy saját festéseket csinálhatunk) -
#1710 Igazabol logikus lenne a PC/konzol fizika kulonbseg, mert a konzolhoz mar a mostani jo lesz;)))) Persze ne, mert azzal tudnanak igazan elorelepni, ha ott is valami komolyabb valtozast lenne...
Az rF2 egyertelmuen barkacs, ami valszeg nem a tudas hianya miatt van, hanem egyszeruen nem fektetnek bele anyi energiat amennyit kellene. A menu valoban gazos, foleg az auto/palya valasztas. De az is hihetetlen, hogy ennyi ido alatt ilyen gagyi legyen az eso(animacio): szarul nez ki, beesik az autoba, nincs ablaktorlo.
Ha ilyesmi allapotban marad a vegleges is, akkor csak az igenyes modok menthetik meg (persze nem a tucat F1-barkacsok:P), de ha nem nagyon lesznek, akkor buktas a dolog...
Hogy az AC milyen lesz modolasra, azt nem tudom, de aki a fizikat es a modding reszet csinalja, az elvileg az rF/GTR2 vonalon volt, mint modder;) -
unrealnoise #1709 jaj, mert ki az aki elhiszi, hogy PC-sben jobb fizika és FFB lesz, mint a konzolos verzióban?? Mert én nem. :p
AC azért oda fog pörkölni az rF2-nek. Mint mrá mondtam olyan apróságokra kell figyelni, hogy pl. az AC menüje is mennyivel szebb, letisztultabb, modernebb, mint az rF2-é. Tudom apróság, de az ISI ilyen látványos apróságokkal nem is foglalkozik, egyszerűen hányinger ránézni az alapmenüre. Ha az AC-hoz normálisan lehet majd modokat készíteni, akkor jajj az ISInek. Hiába van ott eső meg etc, gondolom az AC-ban is meg lesz oldva nem olyan sokkal a kiadás után. Arról nem beszélve, hogy az AC első kiadása nem hinném, hogy egy gyenge béta verzióban köszönne vissza, az valszeg egy már kész játék lesz. Ezek kurva sokat számítanak szerintem.
Simbin meg vicc kategória, lassan fél éve, hogy fellőtték a GTR3-as oldalt, azóta semmi komoly promo, pár átlagos vagy vacak kép... Jó lenne ha belehúznának.
Ac meg GTR3 persze tuti vétel, annak ellenére, hogy hónapok óta nem is versenyeztem, inkább olvasgatok meg etc. Majd ha lesz valami modern szim, ami nem cseszi fel az agyam és kész is lesz, akkor nekifeszülök megint. :) -
#1708 En bizom benne, hogy jo lesz, vagy legalabbis hasznalhato, es sokaig kihuzza, mert ilyen minosegben, latvanyban, szolgaltatasban nem nagyon lesz mas;)
A jelenlegi helyzet alapjan: (:P)
- Az iR tokeletes fizikara, online-ra, nagyon hosszutavra terveznek, de sose lesz benne napszak, idojaras, AI.
- Az AC biztos tuti lesz fizikara, latvanyban is felujitjak, de tartalomban es szolgaltatasban nem veheti fel a versenyt az SMS/SimBin parossal.
- Az rF2 vezetesi elmenyre, fizikara, gumira jo lett, de sajnos a tobbi erosen ganyolas;) Ennel a modok jelenthetnek az extrat, ami miatt megeri, de erosen alabbhagyott a lendulet, nem tortenik semmi (igaz, meg beta).
- A SimBin kakukktojas, biztos jo lesz, de nagyon valoszinu, hogy „csak” a jelenlegi engine-t kozmetikazzak fel (shaderek, postprocess).