19801
  • Fehercsoki
    Egy tesztelhető kódot szerintem nem lehet olyan sok idő összedobni, szóval következő hónapban valamikor szerintem várható, főleg mivel az utolsó hétben a multin kívül szinte semmi új nem került a játékba.(ez kicsit félreérthető, de nem, nincs benne a multi, legalábbis mi nem tesztelhetjük)
  • samsung123
    Pedig, egy-két pálya, plusz pár autó, sima pár körös verseny-t már lehetne engedélyezni, azzal is elszórakoznék sokat :) egyszer a multit is kell tesztelni elkezdeni, de félek hogy junioroknak az is ki lesz hagyva, mégha lesz is.
    De én is köv hónapra gondolok, ha lesz is a közeljövőben.
  • Fehercsoki
    Meg hát a multi elvileg még nagyon messze van attól, hogy egyáltalán tesztelhető legyen, nem rég írták, hogy ez a sok funkció, amit a release notenál olvashatunk, egyelőre csak virtuálisan működik, tehát valós környezetben még nem.(persze lehet hogy azóta már igen)
  • Fehercsoki
    Nem tudok válaszolni, én is csak a fórumot/facebook oldalukat olvasgatom, de szerintem sem lesz, mivel bejelentették volna, ha mától elérhető lenne a multi.
  • JACKAL89
    Jó kérdés.
    Fehér Csoki hátha tud válaszolni.
    Szerintem nem lesz.
  • samsung123
    ebben lesz már multi?
  • JACKAL89
    226-os.
  • GPx8
    Hányas build jön ma?
  • Fehercsoki
    Bár azt lehet csak azért húzzák, mert AWD és ahhoz még nincs fizika.
  • Fehercsoki
    Azért nem mindent adtak ki rögtön, Evo-t is mióta csinálják már és sehol sem tart még...
  • Alexease
    Kivancsi leszek, a bejelentett 11 Ford mikor jelenik meg?:) Eddig a liszenszelt es igy bejelentett cuccokat szinte azonnal, mar keszen kiadtak, tippem szerint, remelhetoleg, a Ford-ok is hasonloan fognak megjelenni, 1-2 build-en belul, talan egyszerre az egesz;)
    Nem mintha keves lenne az auto, de egyelore a tesztelest, a letoltesi ingert az ujdonsagok tartjak eletben;)

De kivancsi leszek az online reszre is.
  • Fehercsoki
    pCars lesz egyébként Wii U-ra is, ami elvileg erősebb lesz jóval mint a mostani konzolok, szóval ha az xbox 360/ps3 nem is bírja majd a pCarst, a Wii U talán igen.
  • cifcuk
    Ráadásul, esélyes, hogy a cars is fogja tudni azt amit a forza sorozat, valamit jobbn ,valamit rosszabul, és szerintem pont azokat fogja jobban tudni ami nekem fontos, és azokat rosszabbul ami annyira nem. Pl 200ezer autót én nem igénylem, elég 30is.
  • cifcuk
    Végülis igazad van. Ha nem érkezne a nextgen konzol generáció, tehát lennem ég 3-4 rész 360-ra akkor még ok is lenne, de én már inkább várok az újra. Ha most beruháznék, akkor a Forza lenne az a játék amire a legtöbbet költök, hogy használhassam. :D
  • Fehercsoki
    A most bejelentett játékok közül semmi sem szebb a pCars-nál, de aki szimet keres az nem is azt fogja nézni.
  • unrealnoise
    Lenyomja hát, de igazából ennél szebb és készebb autós játék nincs.
    C.A.R.S.-ban persze már most szebbek a fák meg etc, de hát ez a fejlődés rendje. Majd aztán jönnek a C.A.R.S. megjelenése után a többiek, akkor azok lesznek szebbek. :)
  • cifcuk
    Maradjunk inkább a gamplaynél, csúnya lenne ha hivatalos trailerből állapítanánk meg a graf minőséget. Amikor megjelent biztos szépvolt, de szerintem ezt lenyomja minden ami holnap vagy az után jelenik meg. Kizárólag a single kampányért nme érdemes vennem egy xboxot meg hozzá kormányt + a játékot. Inkább várok, meglátjuk milyen lesz AC, GTR3, CARS, rF2,mjd összehasonlítom Forza5-el ami gondolom már 720-3a jön majd és akkor döntök.
    Szerintem jó esély van rá, hogy 3D tévével full 3d-be is megcsinálják úgy meg esélyes a vétel, bár nKP-t már most is lehet tolni egy egyszerű segédprogival meg szemüveggel sima monitoron 3d-be, de gondolom ha direkt megcsinálják 3d-re akkor azért ütősebb lesz a forza5 mint a barkács nkp 3d.

• Totti5
    Hulladék minőségű videó.

Ilyen a grafika:

Ez a Zonda tréler odabaszós volt.
  • cifcuk
    most vettem észre, hogy ha neki mész a falnak lejön a vakolat, és látszanak a vasbeton szálak. Legalábbis a Spanyol pályán.
  • samsung123
    legyen idevágó és fontos is: Holnap a Juniork kapnak új buildot? Hiszen új hó első pénteke lesz!
  • unrealnoise
    ez szvsz egy kamerával felvett cucc. vagy direkt "elrontották" a képét videóvágóval. :) a játékban sokkal élénkebbek a színek, sokkal szebbnek hat a grafika.
  • RYO21
    Zonda R trailer
  • cifcuk
    Azért ebben a vidiben több mint fos a grafika. Mégiscsak meg kell várni az új boxot.
  • GPx8
    Ezt most néztük meg először és utoljára... :)
  • Alexease
    Ha nem latszana mindenkinel:)
  • unrealnoise
    sorry, de összehasonlító fórum nincs, itt meg adott volt egy társaság, "ismerős arcokkal", vegyesen, aztán eddig mást nem nagyon zavart, de jogos azért. visszafogom magam. :)
  • GPx8
    X? :D
  • Black Ghost
    mindeközben P-C.A.R.S-nál!
  • RYO21
    Belehetne fejezni az OFF-ot? Kezd már unalmas lenni...
  • unrealnoise

ez viszont elég jól néz ki. :)
  • unrealnoise
    nah, videó lemaradt.
  • unrealnoise
    Ezt azért érdemes megnézni, itt azért mintha tényleg az jönne le, hogy a GT5 csunyán fogalmazva "szimesebb". rázóköveken, aszfalton amikor teper az ember a cockpit sokkal több mindent ad, közvetít vissza. :)
  • Totti5
    Kérhetném hogy kevésbé trollkodó és ellenséges hszekkel gyere? amúgy a Forza AIja gázos tud lenni... sosem állítottam az ellenkezőjét. Amúgy nem feltétlen az a reális hogy tökéketesen kikerüli az összes autó a kanyar kijárati ívén állót, de ez már csak nézőpont kérdése. Minden esetre aGT AIja sem makulátlan. Egy-egy. Erről többet nem érdemes beszélni.
  • unrealnoise
    igazából ezzel tisztában vagyok, gondoltam, hogy vannak ilyenek. a GT5 AI-ját többen jobbnak tartják. De hát ez is részről részre változik, meg szerencsére nem szeretnék gyakran forgalommal szemben elhelyezkedni, az észrevétel azért jogos. :)
  • Bogdogege
    A Szinglivel is vannak gondok , ugye Totti írta hogy minek patch-ni a GT-t mert akkora szar.
  • Totti5
    Ezek az alap beállítások nem kapcsolgattam semmit. Nem nagyon szoktam vele multizni:I publiknak semmi értelme, bajnokság pedig sok időt és gyakorlást követelne meg. Ha játszok is online akkor privát versenyeket barátokkal, vagy a magyar közösséggel fun versenyeket, de úgy elpicsáznak:( :)

Viszont riválisokat csapatom. Ott ghost ellen kell menni. Vannak fix versenyek és van havonta kiírt. Ami a képen van alul az top gear tesztpálya megfizethető autóval több 100 kör után:)
  • unrealnoise
    pfú, köszi, ez igen. így is kell. :) nagyszerűen ki van dolgozva ez a rész látszólag. :)
  • unrealnoise
    persze, csak iRben nincs meg a meló után leülök és tolok egyet a gép ellen cumo pl. :) meg meló miatt itt sem, ott sem tudnék mindig, minden hétvégén részt venni a futamokon, szóval majd én is hozzácsapódok a magyarokhoz és amikor ráérek megbeszélünk valamit, plusz néha akár "bajnoki futamon" is indulhatok. :) és hotlapokkal is el lehet közben szórakozni. :)
  • Alexease
    Mivel a CARS-szal nem tortenik semmi erdemleges, ez is autos, raadasul nagyon ugy nez ki, hogy a CARS konkurencia akar lenne, szerintem lazan belefer kibeszelni a Forzat is;))))

Ha a lobbi nyitott, es le vannak teljesen korlatozva a segitsegek (vagyis nem a kepen lathato arkad-style beallitasban fut:P), akkor mennyi ember varhato es mennyi ido utan?
  • Alexease
    De ha mar meg kell beszelni idopontot, akkor mar nem "barmikor, barhol verseny", ugyanugy kotott a dolog, raadasul meg kell szervezni, emberek kellenek, kitalalni a millio autobol melyik, aztan melyik palyan, milyen segitsegekkel stb.:))))

Ennyi erovel az iR-ben is meg lehet szervezni az ingyenes versenyeket, minden sorozathoz tartozik 5-10 prac szerver, egyenkent feloras hosszal, 10-30 ferohellyel, a nagyresze uresen all;) Egyszerre bemegy 10-15 ember, aztan nyomnak egy fun race-t;DDDDDDD