19801
  • Alexease
    Akkor passzoljuk a dolgot, es remenykedunk, hogy talan megis mukodni fog Win8 alatt:) Fanatec-et nem fogok venni emiatt (egyelore tokeletes a G25), banannal meg semmi ertelme.
  • Totti5
    Ez is olyan mint az egér átalakító... emulál valamit, csak szarul. Használhatatlan:(
  • Totti5
    Nem kezeli, nem támogatja.

A többség kontrollerrel, aki megszállott az pedig valamilyen kormánnyal. Hogy ha a következő generációban nem lesz G25 vagy hasonló support Fanatec-et kell vennem a Forza 5höz. Mondjuk azt használhatom majd mindennel ( PS4, PC ) is szóval nem gond, csak drágább mint a G27 és a beszerzése sem a sarki boltból történik......
  • mcmoha
  • Alexease
    Xbox nem kezeli le a Logitech G25-ot es hasonlot?!?!
    Akkor az emberek mivel toljak a Forza-t? Mindenkinek Fanatec-je van (az megdobja a konfig arat:P) vagy bananoznak (ugy meg hiaba a super Forza:P).
  • Totti5
    Igazából ha annyi lenne sem vennél mert nem tudod rádugni a kormányodat... csak ha ilyened van

vagy ha az új Forza 4hez kiadott új verzió

Vagy ez vagy valami ócska szarkupac amiben még FFB sincs, vagy volt a Microsoft saját FFBs kormánya, de évekkel ezelőtt leállították a gyártást, mert minek... inkább kiadták a liszenszet ilyen MadCtaz szintő szargyárosnak... rohadékms
  • JACKAL89
    Nyilvánvaló, hogy ennél vannak most fontosabb feladatok is.
  • Fehercsoki
    Jó dolgok ezek, csak semmi jelentőségük nincs.
  • JACKAL89
    Én már azt várom, hogy befejezzék már a Suzukai, illetve a Silverstonei pályákat.
    A Suzukai pálya már szinte teljesen kész van, pl. az óriáskerék ami még hiányzik, meg egy-két apróság.
    Az angol pálya már más tészta, ott pl. az új főépület még eléggé hiányos.
  • Fehercsoki
    Az FFB-ben elvileg visszaállították a kikapcsolt erőket, szóval érdemes lesz pénteken tesztelni...
  • Jacek
    jóhogy:)
  • Alexease
    Akki nagyon kihasznalja, annak valoban megeri, de nekem csak 1 jatek miatt kellene, es ugy egy kicsit sok (100+jatek+elofizetes):))))
  • Jacek
    Nem nem, 100 dodó megveszed és 2 évre elkötelezed magad a Live előfizetésre!
    Mint a mobiltelóknál.. tehát megkapod olcsóbban a hardvert de hűséget vállalsz az előfizura:)
  • Alexease
    Itt-ott pletyka szinten mar volt rola hir, hogy ±100$ kornyeken lenne az uj (valszeg fapados) Xbox360 ha megjelenik a 720-as;) Annyiert mar jo, nekem csak a Forza miatt kellene ugy is;) Tenyleg, kormanyt mit tamogat?! Pedalok, h-pattern?! Mert banannal semmi ertelme, ugy fosss;)
    De az lenne a legobb, majd menne Win8-on:)
  • lac coo
    Ha jó lenne a kormány hozzá, vehetnénk 5 forintért egy használt boxot, sok játékkal, ha lesz új a kutyának se kell majd :)
  • Alexease
    Persze, az erosen kerdeses, hogy hiaba az op.rendszer szintu tamogatas, attol meg Intel-en futna a cucc;)
  • Alexease
    A portolasnal a legnagyobb gond eddig a PowerPC proci volt. Az valoban szivacs. De PPC tamogatasa volt mar a Windows-nak is, ha ezt W8-ba integraljak (dual-boot), akkor nem lehet gond. A grafikus felulet meg DirectX (eleve Microsoft/nVidia fejlesztes), nem hinnem hogy fennakadnak rajta;)

Mindegy, a lenyeg hogy logikusnak tartanam, jo lenne, nekem tuti, mar csak a Forza miatt (:D), de valszeg almodik a nyomor;D
  • lac coo
    DX -re kell megcsinálni, nem?Aztán az a kapocs a millió féle-fajta cucc között ? Mondjuk nem is igazán érdekel meg nem is értek hozzá :D
    De végülis mindegy, majd lesz PC-re GRID2, meg mittudomén :)
  • Totti5
    A játékot készítik fix hardwerre! egy PC port esetében millió féle dologra kell optimalizálni és kell támogatni a különféle gyártók, különféle eszközeit, hogy az a játék használható legyen és még így is több használhatatlan portot adnak ki a fejlesztők, amivel millió probléma van.
  • Alexease
    Nem ilyesmi valaszra gondoltam, valami technikasabbra;)
    PC-bol is van fix hardware, nem csak a nagyatlag PC-kre kell gondolni, amit altalaban megveszunk alkatreszenkent es otthon osszebarkacsolunk:) Egy notebook is fix hardware:) Sot, egy mai netbook sokkal fixebb;) Az Xbox megiscsak egy bazinagy DVD lejatszo (6E Ft:P), 2,5/3,5-es vinyo, ventilatorok, egy csomo hutoborda es rengeteg alaplapra integralt cumo:DDDD

Sot, ha mar fix hardware, akkor itt az 5 eves MAC Mini-m:D Ebbe is van proci, vinyo, DVD-iro meg ami kell, es ebbol ±10 darab belefer az Xbox-ba;))))) Vagyis sokkal fixebb;DDDDDDDDDD
  • RYO21
    Jó a műsör!

• Totti5
    Konzol egy fix hardwer a PC meg nem. Ez önmagában már kizáró ok.
  • lac coo
    Akkor továbbra sem költök XBOX játékokra :)))) MS gép MS oprendszer, én nem látom akadályát. Ha akarnák szerintem egy komplett XBOX rendszert ráraknának egy WIN-es PC-re :)
  • Alexease
    Miben kulonbozik egy Xbox hardware egy mostani PC-tol, ami fizikalisan akadayozza a futast?
  • Totti5
    Egy szóval nem hangzott el ilyen, csak egyes gémerszájtok többet látnak bele mint ami valójában van, vagy is kitalálták ezt mert jól hangzik... mondom, itt max emulálással lehetne megoldani, ami halott ügy. Ami viszont futtatható lehet az egyes XBLA( indie ) játékok. Max ezt látom benne, de itt inkább a piactérről és a Live rendszerének PCn való terjesztéséről van szó.
  • lac coo
    Azt olvastam, mivel ugye jönnek az új generációs konzolok, a 360 cuccok futni fognak , mivel az már a kutyának se kell majd, és így kitolnák az élettartamot. Van benne fantázia, saját gép,saját oprendszer csak meg tudják oldani :))))
  • Totti5
    Nem fognak futni alatta a játékok ( hogy is futhatnának...., ha ez így menne akkor nem kellene fél-1 éveket a konzol => pc portokba ölniük a fejlesztőknek ) csal a live rendszer lesz jobban integrálva és közös piactér lesz, ami már most alakulgat...
  • lac coo
    Semmit nem ér ez az FFB exe, erősebb lesz az ok, de arra jó csak, hogy még jobban érezni milyen amatőr ! :)
    Van egy fix (!!!) ellenállása a kormánynak, ami mindig mindenhol minden sebességnél, minden útviszonynál azonos, néha kerékvető ....őőőő....és ennyi ! :)
  • lac coo
    Legyen igazad, csak engem már idegesít a sok duma, meg mellé a sok gagyiság, ami nem tudható be annak, hogy az elején járnak :)Én most azt gondolom, hogy kamuznak, de persze engem meg lehet győzni egy ütős builddel ! :DD

Forza biztos jó, én is tolnám, talán lesz valami abból, hogy Win8 alatt futnak majd a boxos játékok .Nem lenne hülyeség !
  • GPx8
    Szvsz. ahhoz, hogy valaki jó szimulátor "fizikát" tudjon írni - a komoly tudás mellett - hatalmas elhivatottság is kell. Nem véletlen, hogy a "garázs project"-eknek nevezett játékok tartalmaznak csak normális fizikát.
  • Alexease
    En meg nem irom le a CARS-t, ebbol meg lehet nagyon jo dolog is, nagyon az elejen vannak, de a legrosszabb esetben is csak jo lesz;) Szerintem;)

Az igazi HC szim es az offline mod (AI-val) nehezen megoldhato hogy jo igazan legyen. Ha fixre csinaljak, akkor sokaknak tul konnyu (ellenfelek) soakaknak pedig tulsagosan nehez. Ha meg lehet allitgatni, potikat csusztatni, akkor kicsit illuzio rombolo, mert akkor addig csusztatom, amig nekem jo lesz;D
    Megoldhato azert a dolog, de teny, ami nagyon HC az foleg online.

De nekem boven jo lenne egy Forza-szeruseg is. Azzal is tolnam, sok jo auto van benne, latvanyos, hangulatos, de sajnos nem tudok ennyi penz adni 1 konzolert 1 jatek miatt;)
    Ha Win8 alatt mukodne, az tuti lenne;D
  • lac coo
    Lehet hogy ez a Bell egy legenda mint modder, de most ott alkalmazott, ahol , azt mondja amit a pénzéért mondani kell :)
  • Totti5
    Ezek a garázs szimek online mókára készülnek. Nem mondom hogy kinőttem belőle, csak már abbahagytam, mert túl sok időt vesz el és már csak a single okoz örömet... Ezt a Carost simán meg lehet csinálni kurva jóra, persze én tartom hogy sosem lesz olyan mint amit hardkór szimesek szeretnének, de lehet olyan amivel mindenki szívesen játszik majd, aztán a hck ugyis majd a modder mekka, olyan amilyennek én szeretném RF2nél köt ki, már ha egyszer elkészül.

Talán a GTR3 lehet egy olyan szimulátor amiben minden benne lesz...
  • Alexease
    Ian Bell azert legendas, jo nevu ember volt/van. Igazabol, szinte O volt az elso igazi, komoly modder meg az F1C korszakban (SBDT), hozzakotheto a GTR2002. Mondhatnank, igazi szimes;) Aztan osszejott Henrik Roos-szal (Sved autoversenyzo - GTR), egyutt alapitottak a SimBin-t, es jottek szep sorban a liszenszelt dolgok: GTR, GTL, GTR2.

A szetvalasnal mi tortent, az passz, de furcsa (vagy a penz miatt logikus:P), hogy mig Roos maradt a szimes vonalnal (RACE es tarsai), addig Bell nyuglodott, es aket SHIFT lett az eredmenye:)

Vagyis potencial van Bell-ben, csak az a kerdes, mennyire gondolja komolyan a szimulator/nyereseg aranyt;)
  • lac coo
    Akkor a köritést és a szemét fizikát választottad, hogy a te szavaiddal éljek ! De nincs ezzel baj, nem rosszak azok, csak nekünk ez kevés, viszont soha nem mondanám ellentétben veled, hogy egy Forza egy szemét valami >) f1 2011-et én is szeretem .
  • cifcuk
    Vagy az F1 2011
  • Totti5
    Persze legyen alatta jó fizika, de az sem jó ha jó a fizika és tartalom körítés zéró és az sem jó ha csilli villi és tartalmas, de szemét a fizika. Sajnos nincs választék. Vagy GT vagy Forza. GT nekem nem tetszik, marad a Forza. Vagy max az F1 2011. Nincs más... sajnos.
  • lac coo
    Jó , ebből ne legyen flém, pc-re is kell a laza autós játék, nincs azzal baj :)Akinek elég a látvány és a hangulat, de az érzés hogy autót vezet már nem kell, annak nem hiányzik a szimuláció ...
  • cifcuk
    Megnyitott témák:
    ...

2005. 05. 15. - XBOX360 (Házigazda)

Kérdéseim:
    - Akkor mit keresel ebben a topicban?
    - Ha nem szimet akarsz akkor miért érdeklődsz CARS iránt, hisz a készítők azt ígérték szimet csinálnak.

"PCs szimnek nevezett valami"
    - Más platformon is vannak szimek?
  • lac coo
    Akkor szerencsés ember vagy, hogy neked elég ennyi, van választék dögivel :)