19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1707 Valahol, egy rovidebb bejegyzesben olvastam, ami talan nem is volt hivatalos, hogy allitolag meg 3–6 honap, amire teljesen lecserelik a fizikat (dinamikus gumi modell, teljesen uj felfuggesztes, es meg jonehany „extra”: aero, utkozes modellek stb). Es allitolag, a PC/konzol kulonbsegek miatt halad igy a munka. Jelenleg (allitolag) a konzol/AI fizikaja van alatta, azt piszkaljak, optimalizaljak.
Volt aki a lassu fejlesztesre panaszkodott, de belegondolva, azert annyira nem rossz a helyzet, mert mi csak a PC-s reszt latjuk, de ezzel parhuzamosan, ugyanigy keszul a PS/Xbox resz is. -
#1706 Hát magában nem tűnik olyan rossznak, de egy szim után igen, mindenképpen kell az új fizika a felfüggesztéssel együtt. -
#1705 Audi touring car egész jó lett. Nem egy netkar vagy ilyesmi, de egy fél arcade gaménak teljesen jó. -
#1704 Osszessegeben biztos hogy jobb: tobb palya, tobb auto, sok szimes lehetoseg, AI stb:))))
De remelem, azert a felfuggesztes erzesen csiszolnak meg, mert kicsit meg verszegeny;) -
#1703 szerintem az új buildal már összességében jobb a cars mint az acr. -
#1702 logitech support mit mond? -
#1701 Lehet hogy az adapter adta meg magát, ha nem akkor passz. -
ezsolt #1700 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A G25-öm ma megadta magát a következő tünetekkel: power led villog és számítógép indításnál nem kalibrálja magát, kb 30-30 fokot fordul jobbra-balra, majd megáll. Találkoztatok-e ezzel a hibával, illetve javított-e, javíttatott-e valaki G25-öt ilyen hibával. Külföldi fórumokon semmi hasznos és magyarokon sem találtam semmit a cserén kívül. Az enyém már nem garanciás!
Szóval kellene egy G25 guru, ha ismertek itt vagy más fórumon ilyet kérlek szóljatok!
Kösztönöm! -
#1699 Semmi értelme nem lenne mindenkit rászabadítani a szerverekre, amíg nem is működik. -
#1698 A menuben nincs róla szó. Arról volt szó, hogy megkapjuk a havi/heti buildot. Erre kapunk egy fél buildot. Fuck SMS -
#1697 Igen, de ez nekünk is, vagy csak a managereknek? Régen is volt szó multiról a release notesban, de mi abból semmit nem láttunk... -
#1696 220tól:
Implemented game session browser:
- Create GameBrowser class which maintains and refreshes list of running game sessions
- Added game browser query functions to Online Interface -
#1695 itt valami online cumóról beszélnek a relase notesban. -
JACKAL89 #1694 221 elérhető. -
#1693 Utóbbi pár buildben nagyon sokat foglalkoztak a multival, nem tudom, hogy nekünk is elérhető lesz-e, vagy még mindig csak a managereknek, viszont fizikáról/FFB-ről nem sok hír van, remélem azért azzal is foglalkoznak. -
santibi #1692 Sziasztok! Ajánlom figyelmetekbe 10 perc múlva kezdődő záró bajnoki futamunkat többek között Kiss Norbival a mezőnyben.
Közvetítés ITTTT. -
JACKAL89 #1691 A 217-es build tölthető. Hogy miért, passzolom. -
#1690 Nem látványra mondom, hogy nincs szinkronban, az egész autó viselkedése nem jó, valahogy késik vagy mittudomén :)))
Pl néha olyan érzésem van, hogy a sebesség is számít milyen gyorsan rántok a kormányon , ha gyorsan, akkor olyan érzésem van hogy többet fordít a keréken ... -
#1689 Ezt lehet korlátozni, hogy csak alap gyári vasakkal lehet menni vagy teljesítmény, meghajtás típusa alapján stb... Nyilván ha szabad tunningoltal menni és abban a kategóriában nekem van erre alkalmas autó ami még talán be is van állítva az adott pályára, akkor azzal fogok:) ha netán nincs akkor még mindig körbe lehet nézi a klub garázsba hátha ott van. Vannak klubok ahova lehet csatlakozni és meg lehet egymás közt osztani autókat. -
#1688 Igazabol ugyanigy mukodik az ACR is, bar az meg beta, minimal tartalommal.
De ott az a problema (az offlien hianyon felul:P), hogy "egyszeru" beszerezni tuningokat, igy barmennyire is le lehet korlatozni a versenyekre az autokat (kategoria, class, marka, tipus, tuning, pontok stb.), ha teljesen le van, akkor alig van valaki, ha meg lazabbra van hagyva a korlatozas, akkor ugy is a max-szal jonnek;)
Raadasul az emberek 95% arkad-ban tolja, nem kormannyal, a verseny stilus is adott, igy szinte "haznalhatatan":) -
#1687 Persze van. Minden autónak van egy besorolási indexe attól függően hogy milyen erős. F,E,D,C,B,A,S,R3,R2,R1.
F autó pl egy Toyta Aygo és társai.
C autó pl egy Toyota Supra
A autó pl egy Corvette
S autó pl egy Veyron
R autók pedig a GT / LMP prototípusok
Minden kategória mellé jár egy index szám is. Alap az F-100. Ha te pl erre az Aygora teszel slick gumit akkor az index felugrik F-140re, ha teszel rá sport kipufogót akkor 180ra stb stb... ha még teszel rá akkor az autó kategóriát fog ugrani és felmehet a B-be. Ez így van az R kategóriáig 600-700as indexig. Azt hiszem van egy R-X kateógria is az a R3as autók fojtás nélkül, amit fel lehet oldani, bár azt még nem nagyon használtam:)
Meg vannak határozva a karrierben az kategória és az index és ahhoz mérten lehet autót választani, tehát nincs az hogy B kategóriás versenyen A autóval mész. Online ugyan ez. Aki csinálja a játékot meghatározza hogy melyik kategória az engedélyezett és abból tudsz válogatni. Vagy gyári autók közül vagy előre belőtt saját autókból a garázsban ( tunning, egyedi setup + festés ) -
#1686 Ezert irtam, hogy nem biztos/valoszinu, hogy a CARS-bol lesz GT/Forza ellenfel, csak az alatta keszulo engine adja majd a jo alapokat hozza;) Ha jol csinaljak, 2-3 ev mulva kopoktathatnak a megfelelo ajtokon:)
Amugy van ertelme (verseny, akrrier, online szempontbol) a Forza-ban ennek a boduletes tuningnak, setupnak, vagy csak korites? Az ACR hasonlo tuningolos cucc (bar abban nincs offline, nincs setup), de semmi ertelme a versenyek szempontjabol;) -
#1685 A szimulatornal NEM csak az a lenyeg, hogy valaki vegig tudjon ugyeskedni valamivel a palyan (legyen az bill, ereg, joy, kontroller, tapipad;P) es jo eredmenyt erjen el, hanem a kezelese is minnel kozelebb alljon az igazihoz: kormany, pedal (2/3), valto (stick/paddle/h-pattern) kezeles, es mindenkeppen cockpit vagy hasonlo nezet (de nem lokharito, teto vagy hatulrol tologatas:).
Bizonyos fokig, igazabol mar az sem teljes „szimulatorozas”, valamilyen szinten konnyites, egyszerusites, segitseg, ido/eredmenyhajhaszas, ha valaki egy kuplungos, h-pattern-es autot 2 pedallal es pillangoval tol.
Persze ha valakinek nincs ra lehetosege (penze komolyabb kormanyra), az mas kerdes. De ha meg van a lehetosege, es megis egyszerusit, akkor igazabol bealdozza szimezest a jo eredmeny miatt:)))
De ilyenkor az is igaz, ha valaki csak jo visszajelzesu programra vagyik, de nem kivan "szenvedni" vele;) -
#1684 A tartalom a lényeg. Forza pl minden autóra igen részletes tunning lehetőséggel bír... motorcserék, meghajtások, difik, több féle turbó, kompresszor csak hogy párat említsek, aztán külön lehet fejleszteni a motor szinte minden paraméterét. A kasznit, a belsőt pl könnyítés, merevítések stb stb stb... aztán ezen felül még persze ezeknek a versenyre alkalmas alkatrésznek a setupolása is egy külön téma. Hosszú, nagyon tartalmas karrier köszönhetően 700 autónak. Forza egy másik különlegessége az autók festése, matricázása, ami által egészen döbbenetes művek és kreálmányok látnak napvilágot, mert jók az eszközök amit kapnak a júzerek vagy az aukciós ház, rivális mód, de a Vista mód is a tartalom része...
CARS ha majd ennek a negyedét eléri akkor már jó nekünk:)
Jelen állás szerint ez a CARS a Shift 1-2 ellenfele lehet minden téren. Ha azon túllépnek már siker, elsősorban fizikában...... -
#1683 PC-n nem, az teny, de mivel a CARS-t parhuzamosan erosen PS-re es XBOX-ra is fejlesztik, oda azert kell a jo kontroller tamogatas. -
RYO21 #1682 Így van, segítségek nélkül. Egyébként eléggé pro a gyerek, többféle rf ligában is versenyzik, és eléggé jól teljesít is. -
#1681 Segítségek nélkül? ezt kétlem. Egy 300-400 lóerős autóval nyilakkal nem tudsz lineárian gázt adagolni, de nem is lehet pontosan bevenni a kanyarokat és íven tartani. -
RYO21 #1680 Szimulátoroknál édesmindegy hogy az ember billentyűzettel vagy kontrollerrel játszik. Én például gamepaddel tolom, de a haverom rfactorban szarráver billenytűzettel. -
#1679 Hát én nem mondanám hogy PCn álltalános lenne egy autós játékhoz a kontroller... a többség még mindig nyilakkal játszik, már ha azt játéknak lehet hívni. Pl az F1 2011 kapcsán PCs júzer videók 80%a billentyűs volt / van jutubon. -
#1678 Szerintem a GT/Forza stilust celoztak meg, azt a jatek stilust, eladhatosagot, kinezetet, csak megprobaljak komolyabbra venni. Vagy a CARS-bol faragnak valami olyasmit, vagy a CARS alapjan kidolgozott engine-t hasznaljak majd a vegleges, tervezett, igazi projecthez (atportolva az ide keszult osszes autot es palyat, kiegeszitve liszenszekkel, es meg tobb tucat egyeb dologgal);)))) -
#1677 Vagy valami nagyon komoly, reszletes es uj dolgot szeretnenek a kormanyzas es FFB teruleten, es egyelore a preAplha allapot miatt olyan amilyen, vagy a mindenkinek jatek (real/sim) es a kompatibilitas (konzol/PC kontroller/kormany) miatt szenvedos a dolog. -
#1676 Nekem kivan kapcsolva a kormány minden játékba, jobb ha nem látom mert csak idegesít. Tény, hogy barkács az egész, szerintem az is marad, de ha így fejlődik a végén lesz egy jó árkád játékunk jó közösségi fícsörökkel sok autóval pályával nagyon jó graffal. -
#1675 Jah, közben rájöttem, hogy a mask résznél tudom kapcsolgatni ....Driver ok.szerintem meg olyan semmilyen ez az FFB. kerékvetőt néha érzi néha nem, úgy nagy átlagban olyan langyosbuzi érzés az egész, valami motoszkál néha, legtöbbször csak valami középre húzást érzek csak....Kasztinról felfüggesztésről szinte semmi nem jön át, bár mint mondtam legtöbbször úgy általában semmi nem jön ár, mintha valami egyszerű rugós kormányom volna :)))
De amúgy lényegtelen, mert a kormányzás még mindig használhatatlan, egyedül a lassabb , nagy kormányszögű autóknál jobb, ott is messze van ajótól, de igazából még egy DTM-es se úgy kéne vezetni, hogy háromszor körbetekerem a kormányt :)
A bevallottan árkádnak készült F1 2011-ben is jobb a helyzet, ffb ok, kormány úgy tekeredik ahogy én tekerem, nem okoskodik, nem késve indul, ha megállítom valahol akkor nem fordul tovább az autó mint ebben . -
#1674 En korabban a DevMenu-ben, az INPUT/Forece Mask reszben kapcsolgattam ki ami nem kellett. Mukodott, most nem tudom mi a helyzet, nem probaltam.
A belepiszkalas nalam is azonnal elbaltazza az FFB-t, nem is ertem miert?!
A jobbra huza meg alap, valamiert, mintha "normal" mukodesnel is kicsit jobbra huzna es/vagy jobbra konnyebb lenne elforgatni, nem lenne annyi visszahuzo ero stb.
A driverben ki vannak nalad kapcsolva (vagy nullara allitva) a Damper/Spring effektek? A konzol/kontroller kompatibilitas miatt, lehet hogy meg mindig hasznaljak ezeket az effekteket es bekavar az FFB szamitasba (vegeredmenybe).
Nalam most az FFB osszessegeben jonak tunik, legalabbis hasznalhato, bar meg mindig van benne barkacs/drotozas/hatarozatlansag erzes... -
#1673 Azt a gyökér váltás-ffb-t hol lehet kikapcsolni ????
Elég fura, hogy ahogy hozzáérek a váltóhoz ,rángatja a kormányt ?:)Próbáltam dev menüben lejjebb venni-kikapcsolni, de az meg úgy ahogy van most használhatatlan, mert elhúzza a kormányt, csak a kilépés segít ... -
#1672 Vagy próbáljam meg letölteni a buildot is, lehet hogy mivel én csak patcheltem mikor az volt, és valami keveredés van ?De elvileg jó számot ír, most új lett a setup menü stb.... -
#1671 Én nagy változást nem éreztem, ugyan olyan véletlenszerű az egész mint eddig.Néha érezni valamit , néha meg mintha repülnék a levegőben. Állítani nem tudok semmit mert rögtön elhúz egy irányba a kormány . -
#1670 azért egyre jobb ez a force... ma már élveztem is kicsit a vezetést dtm audival... -
#1669 -
#1668 216 toltheto